oyyy maşallahhh bebişkoya.benimde randevum yarın.19 haziranda sat a göre 6+3 idim ama doktorum 6+6 demişti.bakalım yarın ne diyecek banakızlar merhablar,
sabah doktora gittim
ultrason yaptı kısaca 19.6 mm çıktı bebeğim cihaza göre 8+4 üm
ama benim bildiğim 8+1 im
bukadar sapar değil mi?
geçen haftadan beri 1 cm uzamış ama cihaz farkı var tabi aynı cihaz ve doktor değildi bu
kalp atışını sormayı gene unuttum ama sorun olsa doktor derdi diye düşünüyorum
canımbenim büytümüş ya
geçen zor görünmüştü göbekten vajinal bakmıştı doktor rahim ters diye
şimdi rahat gördü maşallah
bu zamandan anne babanın boyuna çekermiki bebek
biz uzunuz bu da şimdiden uzun mu olacak anlamadım
bizde durumlar iyi çok şükür kan idrar verdim
artık haftaya haftasonu esas doktoruma götürcem inşallah
kızlar bi fikrinizi almak istiyorum... bugün ewlilik yıldönümümüz. eşime değişik bi sürpriz yapmak istiyorum bebişimiz de katarak ne yapabilirim??.kafam durdu aklıma hiç bi şey gelmiyo,mide bulantılarından kalkıp bişey de yapamıyorum ama boş da geçsin istemiyorum..
oyyy maşallahhh bebişkoya.benimde randevum yarın.19 haziranda sat a göre 6+3 idim ama doktorum 6+6 demişti.bakalım yarın ne diyecek bana
memleketten döndüm..dün doktora gittim..kalp atışlarını duyduk..bebek şuan 7+2 haftalık ama 6+1 çıktı..birde düşük tehlikem olabilirmiş..ufak bir kanama alanı var..bol bol su iç dedi dinlen ağır kaldırma dedi..kızlar bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı 7 haftalıkken?
mide bulantıarım cok fena kızlar internette bile duramıyorum artık allahım kolaylık verir inşallah
aminnn inşallah canım ... benim kayınpederimin adı abdurrahman uzun yani yoksa bende isterdim koymayı hayırlısıyla kucamıza alalımda adınıda koyarız elbet
aminnnn bu hasreti ceken yıllarca yolunu gözleyenler oldugunda bile sevinemiyomus dolu dolu onu anladım herkezin olsun kimse bu hasreti cekmesin simdi hep dua ediyorum inşallah vakti zamanı gelince onlarıda olucak...bende çok meryem suresini okuyup 41 kere okuyup hatim ettim ara arada okuyup içimi ferahlatırdım çünkü anlamını okudum okusanız öyle güzelki her okuyuşumda ağlarım bütün peygamberlerin dogusundan bahsediyo çok güzel tammen evlat hasreti çekenlere sesleniyo sanki o surede ... en son da 41 hurmaya 41 ayrı kişiye meryem suresini okuttuk onları yicektim kendim tüp ebbek iptal olunca yememiştim bidahaki ay yerim diye allahın takdiri dualarımız kabul oldu bize dua edenlerin duası kabul oldu kün feyekün ol dedi rabbim oldu çok şükür şimdi yiyorum hurmaları
eminimmmm evet vardııı evet ondan sdolayı geldi zaten bı sorun olur mu kii? bilemedimm...
ggünaydın hamişlerrr
gece dondum dondum üşüyorum üşüyorum diyip diyip eşime yanaşmışım itiyorum gitmiyosun bi uyutmadın diyobende sarılaydında ısıtaydın dedim biz birbirimize dokunup uyuyamayız asla bende oda sarılır sarılır uyucamız zaman ayrılırız adamcazı uyutmamışım yani bide ağlamışım bütün gece anne anne diye abuk subuk rüyalar görüyorum akşamda annemin öldügünü gördüm donarak bide babam dışarı atmış o üşüdükçe bende üşüdüm demekki rabbim hayra çevirsin
hala üzerimde hırka var içim üşümüş sanki gece uyku sersemide kalkıp bazadan yorgan cıkartmakta aklıma gelmedi
sabah namazdan sonra kocman yorgana sarılıp uyudum ohh miss:13:
Canım profesör olması doktorluğundan ne değiştiriyor anlamadım. özel gidiyorsan bu adama mecburen her an senle ilgilenmek zorunda arayıp haber verseydin yinede. kanama bu başka bişey değilki 1kaç gün beklemezki Allah korusun.. acil durumlarda mecburen müdahele etmek zorunda. o nasıl doktormuş öle yagünaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak...
memleketten döndüm..dün doktora gittim..kalp atışlarını duyduk..bebek şuan 7+2 haftalık ama 6+1 çıktı..birde düşük tehlikem olabilirmiş..ufak bir kanama alanı var..bol bol su iç dedi dinlen ağır kaldırma dedi..kızlar bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı 7 haftalıkken?
aynen canım araştırğım kadarıyla normal diyorlar kızlarda normal diyo boşuna paniklemişim çok saol canım içimi rahatlatıyorsunuz
bence güzel bi masa hazırla
bi de bebeğiniz için masaya bebek tabağı biberon ve kaşık koy
bi de güzel bi mektup yaz bebeğinin ağzından eşine:)
ben öğrendiğimde mektup yazmıştım çok da güzel olmuştu:))
ay hadi bakalım senle yakınız benim 9 10 şubat gibi doğum tarihi.
bakalım senin ne olacak merakla bekliyorum:))
öncelikle cvbın için teşekkür ederim... masaya biberon koyma fikrini çok begendim:))))))
kızlar bi fikrinizi almak istiyorum... bugün ewlilik yıldönümümüz. eşime değişik bi sürpriz yapmak istiyorum bebişimiz de katarak ne yapabilirim??.kafam durdu aklıma hiç bi şey gelmiyo,mide bulantılarından kalkıp bişey de yapamıyorum ama boş da geçsin istemiyorum..
benimde 15 temmuzda evlilik yıldönümümüz 12sindede doktora gidicez en güzel hediye bu olucak sanırım bide ben babalar gününde ögrendim hamile oldugumu oda güzel bi raslantıydı.. veee ocakta ben dogdum subattada bebek gelicek allah kısmet ederse yani hep hediye veriyo mucizemiz bize
benim açtıgım konularda esime hazırladıgım bi dogum günü süprizi var halıyı toplayıp salona gül kurusu yaprakalrla yazıı yazmıştım ve küçük mumlarla yol yapmıştım eşim cok mutlu olmuştu pasta kadehe kola felan koymuştum güzeldibakabilrisin fikir olur
ben de babalar gününde öğrenmiştim... eşim 2 günüm geçmişti ama eşimi umutlandırmamak için regl oldugumu söyledim. eşim çok şaşırdı rüyasında gördüğünü ve 1 yıl içinde ilk defa bu kadar hissettiğini söyledi... eşimin hissine de güvenerek test aldım yaptım pozitif çıktı şok oldum çünkü hep negatife alışmıştım...sonra hemen alt kattaki komşumla hediye paketi yaptık testi ...' babalr günün kutlu olsun canım babacım, ben geliyorum' yazdık içine not...eşime werdim tabi şooook oldu, çünkü regl oldugumu sanıyodu. ilk defa agladıgını gördüm:)))) ortak yönümüz çok ben de ocakta doğdum:)) şimdi bakıcam canımmm... dediğin gibi fikir olur... bu fikirleri birleştirirsem güzel bi şley ortaya çıkacaktır eminim:))))
Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??
Kızlar şubat annelerinden ayriliyorum((( 8.hafta kalp atisi duyulmadı bu hafta kurtaj olacagim ilk bebeğim. 5.yi yaşayan arkadaşım allah bol sabır versin.kürtajla ilgili bilgim yok. Kromozom bozuklugu olabilir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ((((((
ya kızlar çok fena vajinal kaşıntı sorunu yaşıyorum, sirkeli karbonatlı suyla yıkıyorum yok banamısın demiyo napcam ben yaaa3 aya kadar ilaçta yazmam dedi mahvoldum iyice çözüm öneriniz varmı
evin etrafı papatya dolu hemen denicem bunuda. günde 3-4 kez bel altını yıkıyorum gebeliği öğrenmeden önce başlamıştı iyice artarak devam ediyo inşallah papatyanın faydası olur teşekkürler canımallah kolaylık versin cnaım zor bi durum paptya suyu iyi geliyo kaynatıp yıka paptya suyunda bakteri öldürme seysi yüksekmiş bana ebe önermişti bide sürekli her tuvaletten sonra dusa gir belden asanı yıka rahatlatıyo insanı iç camasırını sürekli degistir ve ütüle bi zman sonra gecer ama bir iki gün bunalrı yap hemen gecer insallah acil şifa diliyorum
Maalesef haftaya kötü başlamışız kızlar... Umarım tekrarını hiç kimse yaşamaz. Eee diğer arkadaşlar nasıllar bakalım ? Ben berbat bir hafta sonu geçirdim. Çok afedersiniz feci bir ishal ve kusma vardı. Ya kötü üşüttüm, ya da yediğim bişey dokundu bilmiyorum. Hala midem düzelmiş değil... Umarım sizler iyisinizdir..
evin etrafı papatya dolu hemen denicem bunuda. günde 3-4 kez bel altını yıkıyorum gebeliği öğrenmeden önce başlamıştı iyice artarak devam ediyo inşallah papatyanın faydası olur teşekkürler canım
doğum tarihimiz şimdilik aynı görünüyor ne güsellll
ay cok zor benim kasıntı olmazdı ama ilişkide yanma idrarda yanma olurdu bene hassasım ortak tuvalet kulandım mı hemen olurdu bide hamilelikte mantar olur derler kendimi hep hamile sanıyorumbakteriler ıslak yerde ürüyo o yüzden yıkan kuru tutmaya calış akıntın varsa sürekli degiştir camasırını ıslak kalamsın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?