2014 Şubat Anneleri

Saol canım güzel haberlerle döneriz inşallah

olumsuz sonuçlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum
benimde kalp atışı için cuma gidicez çok sabırsızlanıyorum
inşallah hepimiz en güzel haberleri alırız

memleketten döndüm..dün doktora gittim..kalp atışlarını duyduk..bebek şuan 7+2 haftalık ama 6+1 çıktı..birde düşük tehlikem olabilirmiş..ufak bir kanama alanı var..bol bol su iç dedi dinlen ağır kaldırma dedi..kızlar bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı 7 haftalıkken?

6+6 da 7 mm cıktı canım....

günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak... Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla .

ya niye bu kadar küçük çıkıyor..benimde 6+1 haftalık ultrasona göre ama 6.9 mm çıktı..ama doktor gayet iyi dedi..sana dedi

benimkine de iyi dedi canım.kalp atışlarını falan da duyduk maşallah hatta seninki bi hafta ilerde gidiyo dedi bana:26:

gayet normal dedi kısacası.ters giden bir şey yok çok şükür

kk hamilelik takviminde yazıyodu canım...anneler burun kanamaları yasayabilir diye.....normal demek ki.yine de bi dr la görüş istersen

evet sorayım az bşşey aktı ama bende panik atakta var kani gördüm mü başım dönüyor gözüm kararır tikrerim normal dedin ya içim rahatladı bende araştırıyom şimdi detaylı bi şekilde cevabın içinde çok tşk ederim canım

kızlar hamilelikte durduk yere burnundan kan gelmesi normal mi

normal fakat genelde 5.aydan sonra burun kanaması, diş eti kanaması gibi kanamalar normal
kan basıncının daha çok olmasından kanın kalp tarafından daha çok pompalanmasından yani kalbin daha hızlı atmasından kaynaklanıyor
havalrda sıcak sıcakta burun kanaması daha çok olur zaten,senin öncedende burun kanamsı şikayetin varsa seninki erken olmuş olabilir benim oğlumda 5.ayımdan sonra ara ara kanardı diş etlerimde öyle ama bunda burnumun içinde yaralar var hafif kan sızıntıları yapıyor oda

Son düzenleme:

rica ederim canım.....sen yne de sor ama ihmal etme

7+0 da 9.6 mm idi canım
su iç dinlen ben de dinlemiştim inşallah bişeyin kalmaz merak etme

bence günde 200 mg al
bende de kanama olunca 200 200 sabah akşam verdi doktor artarsa arttır dedi sabah öğle akşam olarak.
artarsa yada devam ederse soramıosan doktora arttır derim

kızlar hamilelikte durduk yere burnundan kan gelmesi normal mi

normalmiş canım
benim de burnum tıkanıo
ve kanlı salgı geliyor arada

kızlar merhablar,
sabah doktora gittim
ultrason yaptı kısaca 19.6 mm çıktı bebeğim cihaza göre 8+4 üm
ama benim bildiğim 8+1 im
bukadar sapar değil mi?
geçen haftadan beri 1 cm uzamış ama cihaz farkı var tabi aynı cihaz ve doktor değildi bu
kalp atışını sormayı gene unuttum ama sorun olsa doktor derdi diye düşünüyorum
canımbenim büytümüş ya
geçen zor görünmüştü göbekten vajinal bakmıştı doktor rahim ters diye
şimdi rahat gördü maşallah
bu zamandan anne babanın boyuna çekermiki bebek
biz uzunuz bu da şimdiden uzun mu olacak anlamadım

bizde durumlar iyi çok şükür kan idrar verdim
artık haftaya haftasonu esas doktoruma götürcem inşallah

aynen yarada olabilir kaşınıyor çünkü cevabın için çok saol canım

ya dr çok iyi diye gitmiştim zaten... ilk günün hatasını söylediğimde kesenin boyutu bizi yanıltmış olabilir dedi...yani keseyi gördü kalp atışını duydu 1 tahliller werdi sonuçlarıyla birlikte 1 ay sonra gel dedi.... o kadar şirin bi dr ki ama çok kafam karıştı...bazı ark daha kalp atışlarını duymamış ki bence normali de bu zamanlar....

bir arkadaşım 6 aylık ve klimalı ortamda durunca burun kanaması yaşıyormuş. ama hamilelikte olabiliyor diye biliyorum.

aynen canım araştırğım kadarıyla normal diyorlar kızlarda normal diyo boşuna paniklemişim çok saol canım içimi rahatlatıyorsunuz

kızlar bi fikrinizi almak istiyorum... bugün ewlilik yıldönümümüz. eşime değişik bi sürpriz yapmak istiyorum bebişimiz de katarak ne yapabilirim??.kafam durdu aklıma hiç bi şey gelmiyo,mide bulantılarından kalkıp bişey de yapamıyorum ama boş da geçsin istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…