Maalesef haftaya kötü başlamışız kızlar... Umarım tekrarını hiç kimse yaşamaz. Eee diğer arkadaşlar nasıllar bakalım ? Ben berbat bir hafta sonu geçirdim. Çok afedersiniz feci bir ishal ve kusma vardı. Ya kötü üşüttüm, ya da yediğim bişey dokundu bilmiyorum. Hala midem düzelmiş değil... Umarım sizler iyisinizdir..
selam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm 3 gündür hiç bir şey yiyemez hale geldim ve dün ilk defa kustum hiç iştahım yok
işyerindeyim ve yiceğimi bilmiyorum. insan hiç acıkmazmı ya lokmalar ağzımda büyüyor ve sürekli midem bulanıyor halsiz kalıyorum. siz ne yiyorsunuz bana fikir verin ya
aynı sıkıntı bende de var....simit yiyodum ama ondan da tiksindim...sabahları kahvaltıda peynir ekmek karpuz....su an i yerindeyim yine peynir ekmek......
ben kahvaltı yapamıyorum sabahları simit poğaça yiyordum ondan da tiksindim. şu an bu saate kadar çubuk krakerle duruyorum.
bende cubuk kraker yiyemiyorum yaaa.yanıksı kokuyo....bir de hiç tuzu yok
evden ekmek arası hazırlayıp götürsen işeyaa büyük sıkıntı bu ne yicem derdi.hele de işte dimi
ggünaydın hamişlerrr
gece dondum dondum üşüyorum üşüyorum diyip diyip eşime yanaşmışım itiyorum gitmiyosun bi uyutmadın diyobende sarılaydında ısıtaydın dedim biz birbirimize dokunup uyuyamayız asla bende oda sarılır sarılır uyucamız zaman ayrılırız adamcazı uyutmamışım yani bide ağlamışım bütün gece anne anne diye abuk subuk rüyalar görüyorum akşamda annemin öldügünü gördüm donarak bide babam dışarı atmış o üşüdükçe bende üşüdüm demekki rabbim hayra çevirsin
hala üzerimde hırka var içim üşümüş sanki gece uyku sersemide kalkıp bazadan yorgan cıkartmakta aklıma gelmedi
sabah namazdan sonra kocman yorgana sarılıp uyudum ohh miss:13:
kızlar hamilelikte durduk yere burnundan kan gelmesi normal mi
ya kızlar çok fena vajinal kaşıntı sorunu yaşıyorum, sirkeli karbonatlı suyla yıkıyorum yok banamısın demiyo napcam ben yaaa3 aya kadar ilaçta yazmam dedi mahvoldum iyice çözüm öneriniz varmı
meraba kızlar ben bişey sorcaktım bu ultrason terim terimlerini bakabileceğimiz bi site var mı? birde sizde lekelenme tarzında kanama oldumu 7.haftada
aynen ya evde olsan yada biyere gitsen zorlar yer yatarsın burda yatamıcağımız için zorlayamıyoruz. evet ekmek arası iyi fikir ya onu deniyim birde ...
meraba kızlar bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik önceki gittiğime göre bugün 8 haftalık olması gerekiyordu 9 haftalık çıktı bizim minik doktor doğru olan bu dedi önce 11 şubattı tahmini doğum şimdi ise 4 şubat dedi beim sezeryan olacak o yüzden büyük ihtimalle ocak annesi olucam ilk doğum yapanlardan olucam yani :)
kızlar allah yardımcımız olsun bu durumda işte olmak gercekten cok zor bentatıle gırdım allahtan bir sekılde evde geçiriyorum ama benımde tek sıkıntım 1.5 yasında oğlum var onunla çok iyi ilgilenemıyorum.inşlh gececek bu günler. allah hepimize kolaylık versın.
ya niye bu kadar küçük çıkıyor..benimde 6+1 haftalık ultrasona göre ama 6.9 mm çıktı..ama doktor gayet iyi dedi..sana dedi
benimde 6+2 ve 0.505 cm yazıo. gebelik haftasıyla ilgili ikitane değer var hangi doğru anlamadım. ga(lmp)7w0d ama aua6w2d sende nasılYa arkadaşlar benim de 6+1 de 3mm çıktı. Aslına bakarsanız en düşük benim
Gebelik hatasıyla uyumluyum şimdilik ama bebiş küçük mü ne?
Bunları okudukça endişelendim
Diğer arkadaşlar da yazarsa kıyaslayabiliriz
bende dün dinledim kalp atışını çok enteresan garip duygu... benimde hesapladığımdan küçük çıktı.ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar herkes bebeğinin kalp atışlarını hangi haftada duydunuz yada gördünüz herkes yazabilir mi ?
kızlar herkes bebeğinin kalp atışlarını hangi haftada duydunuz yada gördünüz herkes yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?