2014 Şubat Anneleri

canım çok üzüldüm aynı duyguları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol..o sizi cennette bekliyor olacak..o zor günleri kolay atlatamadım halada içimde durur acısı..inşallah sen en kısa zamanda toplanırsın ve allahım acını dindirmek için yeniden bu güzel duyguyu yaşatır sana..dualarım seninle olucak..

benim bdiğim hamilelikte tüyler pek çıkmaz .ki ilk hamileliğimdede böle oldu normalde bende sıktır ama hamileyken pek çıkmadı aynı şekilde saçlarımda döküledi ama cansızlaştığından doğumdan sonra bi süre saçlar çok dökülüyor benim bildiğim böyle kendimde yaşadım çevremdekilerde de çok gördüm
canım sendede mi kanama oldu geçtimi ne kadar sürede geçti.
evet canım ilk hamileliğimde olmuştu n kadar sürdüğünü hatırlayamadım ama arar ara devamlı lekelenmeler oluyodu lekelenmeler bitmişti ama 4. aya gelene kadar yatmıştım çok şükür şimdi kızım 2 yaşında

Ahmet beyin methini bende çok duydum çok iyi bi doktor diye bende bursadayım kızlar ve doktor arayışı içindeyim ama Ahmet bey birazz tuzlu benim için

günaydın kızlar gece lekelenmem olmamış çok mutluyum ama halen çok korkuyorum.göğüslerim yeniden şişti ve acaip kaşınıyor.RABBİME emanetiz inşallah...

Canımm çok üzüldüm kendimmiş gibi ağladım inan, rabbim sabırlar versin.Ama sana teselli olarak şunu söylemek istiyorum seni cennete götürecek bak.Orda seni bekleyecek.Çok zor bir durum fakat bende şu an o korkuyu yaşıyorum ve hemşire bana dediki eğer düşecekse bilki genetik bir bozukluğu vardır sen ne yaparsan yap istersen yataktan kalkma yinede düşer.Ama sağlıklı bir embriyo ise de ne yaparsan yap düşmez dedi.Eskiden istenmeyen gebeliklerde duvarlardan atlarlardı düşürmek için yinede beceremezlerdi dedi Allahın takdiri canım Allah yar ve yardımcın olsun.Tekrarını yaşatmasın inşallah.Sağlıklı günler dileğimle....

kanaman mı var arkadaşım

herkese gunaydın kızlar
bende sabah sağlık ocağına kaydımı yaptırdımda geldim iş yerime 20.haftada aşın var gel dediler
inş. o günü görürsek dedim bende

geçmişi pek okumadım bu sayfada gördüğüm kadarıyla tüylerden bahsedilmiş evet benimkilerde fışkırıyor kaşlarımı 3 haftada aldıran ben 15 güne düştü bacakalarımıda daha aldıralı 10 gün oldu ama yine çıktılar

çoğu gebede kaşların tırnakların ve diğer vucut kıllarının normalden daha fazla uzaması normal bir durum ayrıca kaan kocatepenin sitesinde böyle yazıyor

ben de kollarımdaki ve göbeğimdeki tüylerin kalınlaştığını farkediyorum.
hani alırsında o tüyün kökü daha sert çıkar ya öyle görünüo
ama almayın sakın
doğumdan sonra herşey nbormale dönüyormuş
eğerki alırsanız ozamasn kalıcı oluyormuş
göbeğinize falan asla dokunmayın

günaydın hamişler nasılsıızzz??

canım benim senin için dua edeceğim...

günaydın kızlar gece lekelenmem olmamış çok mutluyum ama halen çok korkuyorum.göğüslerim yeniden şişti ve acaip kaşınıyor.RABBİME emanetiz inşallah...

canım cok sewindin lekelenmemene:)) endise etme olumlu düşün herzman:) benmde göguslerim cok fena sanki aynen patlayacakmıs gibi ve adet olacakmısım gibi...

kızlar ben de 10 haftalık hamileyim aranıza katılayım dedm

hosgeldin :))) allah kucagına almayıda nasib etsin :)

kanaman mı var arkadaşım

çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.

cnm korkma inşallah bir şey olmaz böyle durumlar yaşayıp da bebeğini sağlıkla kucağına alan çok anne var hem bak kalp atışını duymuşssun ben 6 haftayı geçmesine rağmen kesenin içinde bebeği bile göremedim boş gebelik olabilir dedi bugün gideceğim hepimiz için en hayırlı olan olsun cnm duam ikimiz içinde

inşallah güzel haberler alırsın canım.keşke biraz daha geç öğrenseydik bu kadar travma geçirmezdik bebekler hep bu stresten etkileniyor ama elimde değil

bizim doğumlarda yakın rabbim sevindirsin ikmizide inşallh.banada kalbini gösterdi ama 5 dak ultrasyona baktıktan sonra o yüzden çokta güvenemiyorum.zaten gözlerim yaşla boğulduğu için onuda görmedim

çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.

benim kahverengi yada koyu sarı şeklinde devam ediyor bilemiyorum.normaldede hep günlük ped kullanan biriyim normalmi bir bilsem bi özel hastaneye iyi bir doktora gidebilsem bi..

hem üzülme normalde kanam olmasa daha önümüzdeki pazartsiyi randevu vermişti bebek için banada daha sadece keseyi görmüştüm bende bu gayet normal tarihlerimiz nerdeyse aynı canım

benim kahverengi yada koyu sarı şeklinde devam ediyor bilemiyorum.normaldede hep günlük ped kullanan biriyim normalmi bir bilsem bi özel hastaneye iyi bir doktora gidebilsem bi..

Canım dualarım seninle rabbime emanet et Allahın izniyle bişeycik olmaz.Bide sana bişey anlatmak istiyorum.Ben 15 günde bir kuran toplantısına yani tevhidlere katılıyorum orda kuran okuyoruz,ilahi okuyoruz,salavat getirip hatim falan bağışlatıyoruz hocamız dediki bugün allahın isimlerinin olduğu kitaptan size bişeyler paylaşıcam ve bu sizin neye ihtiyacınız varsa o cıkacak dedi.Kitabı aldı eline sırasıyla herkese sağmı solmu diye sordu neyse sıra bana geldi sağ taraf dedim ve bana çıkan Allahın ismi neydi biliyomusun ya mübdi ismi oldu.gebeliklerde düşük için 10 defa okunup karnında daire çizecekmişsin sonrada allah'a emanet edecekmişsin ben kaç defa yaptım sayısı bazı yerde 116 bazı yerde 90 bazı yerde 181 olarak geçiyo sen yapabildiğin kadar yap canım.ben yaptım ve hoca benim hamile olduğu hala bilmiyor ve o gün herkese gercekten okuduğu şeyleri bir duysan şaşırırsın kimin ne ihtiyacı varsa çıktı sanada şifa olması dileğimle.

rapor aldım eşimde işte.yatmaktanda bunaldım çok sıkıldım burda yazıp duruyorum yokmu benim gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…