İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
benim bdiğim hamilelikte tüyler pek çıkmaz .ki ilk hamileliğimdede böle oldu normalde bende sıktır ama hamileyken pek çıkmadı aynı şekilde saçlarımda döküledi ama cansızlaştığından doğumdan sonra bi süre saçlar çok dökülüyor benim bildiğim böyle kendimde yaşadım çevremdekilerde de çok gördümkızlar ben lazer yaptırıyordum normade 3. seans bitmişti yarı yarıya gitmişti tüyler çok rahattım şimdi resmen fışkırdı bunu yaşıyan yani tüylerinde artış olan var mı.normalde çok tüylü bi insanda değilim.şaştım kaldım
evet canım ilk hamileliğimde olmuştu n kadar sürdüğünü hatırlayamadım ama arar ara devamlı lekelenmeler oluyodu lekelenmeler bitmişti ama 4. aya gelene kadar yatmıştım çok şükür şimdi kızım 2 yaşındacanım sendede mi kanama oldu geçtimi ne kadar sürede geçti.
canım ben fakülteye tüp bebek bölümüne gidiyordum şuan hala oraya gidiyorum barış beye çok memnunum doktorum ve hemşiresi olağan üstü ilgili cok güveniyorumilk 3-4 ay bakıp sorun yoksa başka doktora gidebilirsin diyomuş ben daha önce baharda nagihan hanıma, medikalparkta ahmey yılmaza , fsm bulvarında art de osman haldun beye gittim bütün gitttiğim doktorlar en iyileriydi ama nasibimizi buraya gizlemiş rabbim seneler sonra bulduk işte
doktorum beni bırakmazsa ben de onu bırakmam fakulteye giderim ama evim merinosta fakulte cok uzak kalıyo bana nasıl olur bilmem başka bi doktora git derse medikal parka ahmet beye giderim büyük ihtimalle oda çok iyi bi doktor çünkü
kızlar göbekler ne durumda benimki farkedilir durumda ne giysem göbek kötü görünüyor biri sorsa 2 aylık göbekmi oluracaba 2. diyemi
İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
Canımm çok üzüldüm kendimmiş gibi ağladım inan, rabbim sabırlar versin.Ama sana teselli olarak şunu söylemek istiyorum seni cennete götürecek bak.Orda seni bekleyecek.Çok zor bir durum fakat bende şu an o korkuyu yaşıyorum ve hemşire bana dediki eğer düşecekse bilki genetik bir bozukluğu vardır sen ne yaparsan yap istersen yataktan kalkma yinede düşer.Ama sağlıklı bir embriyo ise de ne yaparsan yap düşmez dedi.Eskiden istenmeyen gebeliklerde duvarlardan atlarlardı düşürmek için yinede beceremezlerdi dedi Allahın takdiri canım Allah yar ve yardımcın olsun.Tekrarını yaşatmasın inşallah.Sağlıklı günler dileğimle....
günaydın kızlar gece lekelenmem olmamış çok mutluyum ama halen çok korkuyorum.göğüslerim yeniden şişti ve acaip kaşınıyor.RABBİME emanetiz inşallah...
kızlar ben de 10 haftalık hamileyim aranıza katılayım dedm
kanaman mı var arkadaşım
arkadaşlar merhaba forumu hep takip ediyordum ama üye değildim
yaklaşık 7 haftalık hamileyim.dün kanamam oldu küçük bir pıhtı öncesinde koyu sarı akıntım vardı eşimi uyandırdım çldıracaktım doktora gittik.malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ailelerimizin yanında değiliz.doktor ameliyattaymış bir sürü sıra var herkes gergin tek doktor.o kadar ağladımki hemşireler acıyıp ilk sıraya koydu beni doktor geldi o yoğunlukta ne yapsın oda baktı ultrasyonda daha önce kese görülmüştü burda hiçbişey yok dedi o kadar hıçkırıyordumki ekrarn karardı sanırım sonra yakınlaştırdı evet burda dedi kalbi atıyor dedi.ama böle olunca çokta inanamıyorum.iğne yaptılar ve progesteron verdi günde 3 kere.5 gün sonra gel dedi.akşam gene bir pıhtı oldurabbim sen yardım et.yolada çıkma dediler yoksa kayseriye gidecektim.burda sıkıştım kadım.kahverengi akıntım var belim karnım çok ağrıyor.normalde göğüslerim çok şişmişti sabah boşaldı resmen kalktım ağladım.ama öğleden sonra yeniden sızlamaya başladı seviniyorum.kızlar ne zormuş bu haller lütfen dua edin çok zor durumdayım.burda sıkıştım kaldım iyi bir hastaneye bile gidemiyorum...
cnm korkma inşallah bir şey olmaz böyle durumlar yaşayıp da bebeğini sağlıkla kucağına alan çok anne var hem bak kalp atışını duymuşssun ben 6 haftayı geçmesine rağmen kesenin içinde bebeği bile göremedim boş gebelik olabilir dedi bugün gideceğim hepimiz için en hayırlı olan olsun cnm duam ikimiz içinde
cnm korkma inşallah bir şey olmaz böyle durumlar yaşayıp da bebeğini sağlıkla kucağına alan çok anne var hem bak kalp atışını duymuşssun ben 6 haftayı geçmesine rağmen kesenin içinde bebeği bile göremedim boş gebelik olabilir dedi bugün gideceğim hepimiz için en hayırlı olan olsun cnm duam ikimiz içinde
çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.
çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti Allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.
benim kahverengi yada koyu sarı şeklinde devam ediyor bilemiyorum.normaldede hep günlük ped kullanan biriyim normalmi bir bilsem bi özel hastaneye iyi bir doktora gidebilsem bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?