benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...
kızlar göbekler ne durumda benimki farkedilir durumda ne giysem göbek kötü görünüyor biri sorsa 2 aylık göbekmi oluracaba 2. diyemi
arkadaşlar merhaba forumu hep takip ediyordum ama üye değildim
yaklaşık 7 haftalık hamileyim.dün kanamam oldu küçük bir pıhtı öncesinde koyu sarı akıntım vardı eşimi uyandırdım çldıracaktım doktora gittik.malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ailelerimizin yanında değiliz.doktor ameliyattaymış bir sürü sıra var herkes gergin tek doktor.o kadar ağladımki hemşireler acıyıp ilk sıraya koydu beni doktor geldi o yoğunlukta ne yapsın oda baktı ultrasyonda daha önce kese görülmüştü burda hiçbişey yok dedi o kadar hıçkırıyordumki ekrarn karardı sanırım sonra yakınlaştırdı evet burda dedi kalbi atıyor dedi.ama böle olunca çokta inanamıyorum.iğne yaptılar ve progesteron verdi günde 3 kere.5 gün sonra gel dedi.akşam gene bir pıhtı oldurabbim sen yardım et.yolada çıkma dediler yoksa kayseriye gidecektim.burda sıkıştım kadım.kahverengi akıntım var belim karnım çok ağrıyor.normalde göğüslerim çok şişmişti sabah boşaldı resmen kalktım ağladım.ama öğleden sonra yeniden sızlamaya başladı seviniyorum.kızlar ne zormuş bu haller lütfen dua edin çok zor durumdayım.burda sıkıştım kaldım iyi bir hastaneye bile gidemiyorum...
benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
İlk kan testlerim çıktı, doktorum tiroid tembelliği başlamış deyip beni endokronolojiye yönlendirdi. Bir kaç test ardından Euthyrox isimlii tiroid dengeleyen ilaçtan her gün 1.5 adet almam gerektiği sonucu çıktı.
Bugün ilk kez içtim ve kendimi hiç iyi hiisetmiyormpsikolojik midir yoksa gece çok geç yattım diye mi bilmem ama öğle yemeğinden sonra birden çarpıntım oldu, kendimi çok halsiz güçsüz hissettim. Doktoru aradım bu dozda çok yapmaması lazım ama 1 hafta 1.5 yerine 1 doz gidelim sonra bakarız tekrar dedi.
Bir süredir deli gibi saçım dökülüyordu, sebebi buymuş. Ama en önemli etkisi bebeğe, Allah korusun bu ilacı almazsam bebekte ileride zeka geriliği olabilir diyor doktorum. İnternette de benzer açıklamalar var, ilacın yan etkisi olsa da almamanın vebali büyük. Herkese sağlıklı günler dilerimm ...
Aslında moralim bozuk ama iyi düşünmeye zorluyorum kendimi, umarım herşey yolunda gider
İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
İlk kan testlerim çıktı, doktorum tiroid tembelliği başlamış deyip beni endokronolojiye yönlendirdi. Bir kaç test ardından Euthyrox isimlii tiroid dengeleyen ilaçtan her gün 1.5 adet almam gerektiği sonucu çıktı.
Bugün ilk kez içtim ve kendimi hiç iyi hiisetmiyormpsikolojik midir yoksa gece çok geç yattım diye mi bilmem ama öğle yemeğinden sonra birden çarpıntım oldu, kendimi çok halsiz güçsüz hissettim. Doktoru aradım bu dozda çok yapmaması lazım ama 1 hafta 1.5 yerine 1 doz gidelim sonra bakarız tekrar dedi.
Bir süredir deli gibi saçım dökülüyordu, sebebi buymuş. Ama en önemli etkisi bebeğe, Allah korusun bu ilacı almazsam bebekte ileride zeka geriliği olabilir diyor doktorum. İnternette de benzer açıklamalar var, ilacın yan etkisi olsa da almamanın vebali büyük. Herkese sağlıklı günler dilerimm ...
Aslında moralim bozuk ama iyi düşünmeye zorluyorum kendimi, umarım herşey yolunda gider
Arkadaşlar çok üzüldüm, Rabbim sizi çok bekletmeden bebeklerinize kavuştursun, sabır versin..Hepimizin hakkından hayırlısı..
Canım benim troid bezletim alınmıştı, 15 senedir bu ilacı kullanıyorum şuanda da günde 1 tane 150 mg alıyorum ayda 1 t3 t4 tsh değerlerim kontrol ediliyor, ilaç tamamen doğal troid hormonu hiç bir yan etkisi yok lakin doz ayarının çok iyi yapılması gerekiyor.. aslında doza düşükten başlanır ama sen gebe olduğun ve muhtemelen değerlerin çok düşük olduğu için dr öyle yapmıştır birden ilaç almaya başladığın için çatpıntı yapar çok normal.. benim de dozum fazla olduğu zaman bende de yapıyor..Kadın doğum dr dışında troid takiplerini mutlaka endokrinoloji uzmanına yaptır ben öyle yapıyorum.. İlacını her sabah uyanır uyanmaz iç unutmamaya çalış unutursan hatırladığın anda al, bebeğin zeka gelişimi için çok önemli..geçmiş olsun gönlünü rahat tut..aylık takipleri atlama canım..
canım kendine ii bak lütfen ve üzme bende 2 ay önce düşük yaptım kalp atısı olmadıgı için kürtaj oldum ve bak 1 adet gördüm üzerine hamıleyim yine inşallah sende kendını tez zamanda toparlayıp kalırsın.benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
ayyy yarında ben gidicem sabah 10 da randevum var inşallah duyarım pıt pıt ları yarebbim büyük cok sevindim canımhamişler nasılsınız bakalım...ben doktordan geldi,m az önce 7+3 günlük tam günü günne söyledi doktor..kalbinide duyduk pıt pıt:) Allahım herkesin bebeğini korusun yanı sırada benimkini diye hepimize dua ettim o an:)bulantı falan unuttum inanın varya eşimin yüzüne baktı( ki normalde bebek konusunda çok tedirgin ve uzaktı ) nasıl gülümsüyor.. doktor onun o halie ikinci kez gel dinle dedi...Allah hepinize sabırla bekleyenlere özellikle nasip etsin inşşş harika bir duygu bu...
valla ben daha 7 haftadayım mıde bulantısı 1 haftadır cekiyorum ama senin bebiş bizimkilerden büyük biraz buradakıler ortalama 6 ve 9 haftalık istersen canım ocak annelerine bi bak oradakılerın haftası sana daha yakındır inşallah bizde 19 . 40. haftaları görürüz:)selam kızlarrr aranızda yeniyimmm ben 19 haftalık hamileyim bulantılar ve kusmalar yeni başladı içinizde böyle olan varmı(((
merhaba kızlar sabahtan beri kasık ve bel ağrılarım var adet sancısı gibi sizlerdede var mı ????
merhaba kızlar sabahtan beri kasık ve bel ağrılarım var adet sancısı gibi sizlerdede var mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?