2014 Şubat Anneleri

gerçektenmi tüylerim diken diken oldu dün bir arkadaş daha yazmıştı galibe bu esmail hüsnayı canım allah razı olsun .rabbim bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin.ben normalde çocuk sevmeyen biri sanırdım kendimi ama bu çok başkaymış çok ağlamaktan helak oldum.benim arkadaşımın ablasının bir ay kanamsı olmuş başına yastık koymadan ayakları yüksekte yatmış şimdi kızı çok tatlı rabbim bizede sağlıklı hayırlı ver bebklerimizi rabbim amin

üst komşunun bebeği olmuştu sanırım şimdi 6 aylık falan oldu sesleri gelmeye başladı çok tatlı rabbim bizede nasip et inşallah hayırlısıyla

esmaül hüsnadan bakayım dedim ya mübdi ye
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.diyor inşallah eşim pek yapmaz ama ben okuyum napimm

Arkadaşım çok üzüldük hepimiz. Ama maalesef ağlamak,üzülmek fayda etmiyor. Çok geçmiş olsun. Ümitsizliğe kapılma canım. Bence bir süre sitelere falan takılma. Bebek fikrini biraz askıya al. Gidebilirsen tatile falan git canım. Uzaklaşmak emin ol iyi gelecek...

rapor aldım eşimde işte.yatmaktanda bunaldım çok sıkıldım burda yazıp duruyorum yokmu benim gibi olan

Canım çok geçmiş olsun. Geçen yıl aynı sıkıntıları ben de yaşadım. Umarım bebişin seninle kalır. Bolca dinlen. Ve bilgisayarın başında da fazla zaman geçirip, boşuna radyasyon alma canım.

çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.

arkadaşım benimde gecen hafta pazartesi akşam kanamam oldu. Sonra progestan başlandı 2-3gün kahve akıntı devam etti ve geçti.umarım senin bebiş de iyidir.

zübeydeyede gidebilirsin benim ablamda orda dogum yaptı ama benim normal olmadı yani 6 seneden sonra kavuştum zaten korkuyorum yani zübeydede ki ilgi beni tatmin etmez ben fakülteye gidiyorum şimdi inşallah doktorum beni bırakmaz harika bi doktor hem kadın doguma degil tüp bebek merkezine gidiyodum ben yani normal kadın dogum gb yogun kalabalık degil sadece tahlil oldugunda bütün gün beklemek zor çünküe vime cok uzak ama nabalım iyi olsunda beklicez hastaneşerde 6 senedir hastanelere gelip gittim en azında bu bekleyişlerimin güzel bi nedeni olucak allahın izniyle

kızlar ben de 10 haftalık hamileyim aranıza katılayım dedm

ooo hg abimiz yada ablamızsın 10 haftalık kocaman geldi şimdi bana

kızlar merhaba bende varımmm

hg aramıza

bende eşimde ilk ögrendigimizde yaptık ya mübdi, 116 kez daire ciziyosun sonrada 7 ihlas okuyosun , bol bol tesbih namazı şükür namazı kılın arkadaşlar teheccüde kalkıp dua edin rabbim hepimizin bebeğini korusun

çok üzgünüm rabbim sabır versin

Canım, inan bana ben bana çıkanı duyunca sok oldum rabbimin mucizesi işte.Sende lütfen ağlamayı bırak artık.Bebeğin için kendi sağlığın için.Sen güçlü ol ki oda sana tutunsun sımsıkı.Dualara sığın rabbimden başka kim derdine derman olabilirki bir düşün.Ayrıca canım eşin yapmıyacak bazı yerlerde öyle geçiyor ama sen kendin yap abdest alabılıyorsan eger al abdestını sonrada göbeğinin kenarından basla işaret parmağınla daire çiz başladığın yere gelince ya mübdi diyorsun.sayısı sana kalmış ne kadar dilersen o kadar söyle internetten araştır sayılarını istersen.Sonrada Allahım sana emanet bebeğim de.Bişeycik olmaz insanın içini huzur kaplıyor.Rabbim korkusuz,sağlıklı bir hamilelik yaşatsın cümlemize.Bu arada ben bebeğim için hatimler yapmaya karar verdim istersen sende yap doğana kadar 1001 İhlas,313 Ayetel Kürsi,1 Kur-an,70000 le ilehe illallah çekicem yapabildiğimi yapıcam daha doğrusu.

çok doğru onuda düş
ünüyorum 2 bilgisayar var kablosuz net bide telefonun wiifi si var bay bi radyasyon var yani ama çok sıkıldığım için takılıyorum böle

ölemi yapmak gerekiyormuş bende ilk duyduğumda hatime karra vermiştim ama sonra bu sıkıntılarla bıraktım herşeyi aslında okuyabiliriz tabiki ya

arkadaşım benimde gecen hafta pazartesi akşam kanamam oldu. Sonra progestan başlandı 2-3gün kahve akıntı devam etti ve geçti.umarım senin bebiş de iyidir.

teşekkür ederim canım desteğin için inşallah benimkide geçer sağol

benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...

canımm Rabbim koruyunca hicbisey olmuo ben hamile oldugumu bilmeden yatak odamın seklini değiştirmiştim tek basıma. o kocaman gardrobu yatağı falan cekmiştim cok da zorlamıstım kendimi ama cok şükür bisy olmadı. yinede dikkat et tabiki ama cok da kafana takmamaya calıs. bu arada bend cok sık cıkıorum idrara

benimde üst bacağımda falan cok olmazdı dün bi baktım baya bi tüylenmişim cok sasırdım ve diğer taraflarda alıorum hmen cıkıo. erkek cocuk belirtisiymis die okudum ama ne kadar dogru bilmiorum =)

canımm cok üzüldüm başın sağolsun inan cok kötü oldum ağlamaktan alamıorum kendimi. allahım sabır versin insallah baska kayıbımız olmaz bebisler sıkıca tutunur annelerine=(

benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...

rabbim sabır versn tez vakitte hamile kalman dilegiyle hoşcakal

Allahım kac gündür giremiodum siteye keske bugünde girmeseydim cokk üzüldüm canım inan basın saolsun Rabbim sabrını versin. sen onu kaybetmedin cennette seni bekleyen bi meleğin var artık

6. haftada 4mm çıktı canım normalmidir? 6 hafta 4 günlüktü

Benim de 6+1de 3 mm çıktı, arkadaşların biZe göre daha yüksek sanki ama sei görünce biraz rahatladım. Bizimki de normaldir inşallah. Gerçi dr. Anormal bi durum olsa söylerdi ama, yine de insan endişeleniyor.

cemos canım
allah sabrını verir inş. üzülme diyemem üzeleceksin tabiki fakat metanetli olmaya çalış
allahım sanada kaybı olan diğer arkadaşlarada yakın zamanda sağlıklı gebelikler nasip edecek inş. ve sağlıkla kucağınıza aldığınızda bugünleri bir tebessümle anacaksınız

yolun açık olsun

Allah razi olsun canim benim....icimi ferahlattin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…