Canım dualarım seninle rabbime emanet et Allahın izniyle bişeycik olmaz.Bide sana bişey anlatmak istiyorum.Ben 15 günde bir kuran toplantısına yani tevhidlere katılıyorum orda kuran okuyoruz,ilahi okuyoruz,salavat getirip hatim falan bağışlatıyoruz hocamız dediki bugün allahın isimlerinin olduğu kitaptan size bişeyler paylaşıcam ve bu sizin neye ihtiyacınız varsa o cıkacak dedi.Kitabı aldı eline sırasıyla herkese sağmı solmu diye sordu neyse sıra bana geldi sağ taraf dedim ve bana çıkan Allahın ismi neydi biliyomusun ya mübdi ismi oldu.gebeliklerde düşük için 10 defa okunup karnında daire çizecekmişsin sonrada allah'a emanet edecekmişsin ben kaç defa yaptım sayısı bazı yerde 116 bazı yerde 90 bazı yerde 181 olarak geçiyo sen yapabildiğin kadar yap canım.ben yaptım ve hoca benim hamile olduğu hala bilmiyor ve o gün herkese gercekten okuduğu şeyleri bir duysan şaşırırsın kimin ne ihtiyacı varsa çıktı sanada şifa olması dileğimle.
İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
rapor aldım eşimde işte.yatmaktanda bunaldım çok sıkıldım burda yazıp duruyorum yokmu benim gibi olan
çok az bir miktar olmuştu doktor rapor verdi dinlenmmen gerek düşük riski var dedi ertesi gün hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti allahım hayırlısıyla tutunsun inşallah bebeğim.
benim bdiğim hamilelikte tüyler pek çıkmaz .ki ilk hamileliğimdede böle oldu normalde bende sıktır ama hamileyken pek çıkmadı aynı şekilde saçlarımda döküledi ama cansızlaştığından doğumdan sonra bi süre saçlar çok dökülüyor benim bildiğim böyle kendimde yaşadım çevremdekilerde de çok gördüm
evet canım ilk hamileliğimde olmuştu n kadar sürdüğünü hatırlayamadım ama arar ara devamlı lekelenmeler oluyodu lekelenmeler bitmişti ama 4. aya gelene kadar yatmıştım çok şükür şimdi kızım 2 yaşında
Ahmet beyin methini bende çok duydum çok iyi bi doktor diye bende bursadayım kızlar ve doktor arayışı içindeyim ama Ahmet bey birazz tuzlu benim için
kızlar ben de 10 haftalık hamileyim aranıza katılayım dedm
kızlar merhaba bende varımmm
esmaül hüsnadan bakayım dedim ya mübdi ye
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.diyor inşallah eşim pek yapmaz ama ben okuyum napimm
İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
gerçektenmi tüylerim diken diken oldu dün bir arkadaş daha yazmıştı galibe bu esmail hüsnayı canım allah razı olsun .rabbim bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin.ben normalde çocuk sevmeyen biri sanırdım kendimi ama bu çok başkaymış çok ağlamaktan helak oldum.benim arkadaşımın ablasının bir ay kanamsı olmuş başına yastık koymadan ayakları yüksekte yatmış şimdi kızı çok tatlı rabbim bizede sağlıklı hayırlı ver bebklerimizi rabbim amin
çok doğru onuda düşArkadaşım çok üzüldük hepimiz. Ama maalesef ağlamak,üzülmek fayda etmiyor. Çok geçmiş olsun. Ümitsizliğe kapılma canım. Bence bir süre sitelere falan takılma. Bebek fikrini biraz askıya al. Gidebilirsen tatile falan git canım. Uzaklaşmak emin ol iyi gelecek...
Canım çok geçmiş olsun. Geçen yıl aynı sıkıntıları ben de yaşadım. Umarım bebişin seninle kalır. Bolca dinlen. Ve bilgisayarın başında da fazla zaman geçirip, boşuna radyasyon alma canım.
Canım, inan bana ben bana çıkanı duyunca sok oldum rabbimin mucizesi işte.Sende lütfen ağlamayı bırak artık.Bebeğin için kendi sağlığın için.Sen güçlü ol ki oda sana tutunsun sımsıkı.Dualara sığın rabbimden başka kim derdine derman olabilirki bir düşün.Ayrıca canım eşin yapmıyacak bazı yerlerde öyle geçiyor ama sen kendin yap abdest alabılıyorsan eger al abdestını sonrada göbeğinin kenarından basla işaret parmağınla daire çiz başladığın yere gelince ya mübdi diyorsun.sayısı sana kalmış ne kadar dilersen o kadar söyle internetten araştır sayılarını istersen.Sonrada Allahım sana emanet bebeğim de.Bişeycik olmaz insanın içini huzur kaplıyor.Rabbim korkusuz,sağlıklı bir hamilelik yaşatsın cümlemize.Bu arada ben bebeğim için hatimler yapmaya karar verdim istersen sende yap doğana kadar 1001 İhlas,313 Ayetel Kürsi,1 Kur-an,70000 le ilehe illallah çekicem yapabildiğimi yapıcam daha doğrusu.
arkadaşım benimde gecen hafta pazartesi akşam kanamam oldu. Sonra progestan başlandı 2-3gün kahve akıntı devam etti ve geçti.umarım senin bebiş de iyidir.
lavaboya gittim iki sattir akıntı olmamış die sevindim dönerken laptop un sarzına takıldım iiice bi sendeledim rabbim ne sakarım ya inş bişi olmaz offfffffffffffffff.bu arada ben sık idrara çıkıyorum bu normalmi yoksa daha erken mi hemşire arkadaşım erken dedi sık idrara çıkmak için
benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...
kızlar ben lazer yaptırıyordum normade 3. seans bitmişti yarı yarıya gitmişti tüyler çok rahattım şimdi resmen fışkırdı bunu yaşıyan yani tüylerinde artış olan var mı.normalde çok tüylü bi insanda değilim.şaştım kaldım
benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
6. haftada 4mm çıktı canım normalmidir? 6 hafta 4 günlüktü
cemos canım
allah sabrını verir inş. üzülme diyemem üzeleceksin tabiki fakat metanetli olmaya çalış
allahım sanada kaybı olan diğer arkadaşlarada yakın zamanda sağlıklı gebelikler nasip edecek inş. ve sağlıkla kucağınıza aldığınızda bugünleri bir tebessümle anacaksınız
yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?