2014 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsu öncelikle.
doktora güven derim
doktorlar bu gibi durumlarda çok fazla şey yapamıyorlar zaten
özel hastaneye gitsen de progesteron verecek istirahat d,yecek sana
bazen iğnede veriyorlar ilave olarak.
eğerki kanama artarsa parça gelirse ağrı olursa
hemen doktora gidin
bana doktorum öyle demişti
gelirsin serum bağlarız demişti
ama demişti
düşücek bebeüi tutamayız
bunlar sadece önlem
düşecekse kimse kurtaramaz dedi
çünkü bir bebek düşüyorsa genetik bir bozukluk vardır dedi
sizin kan gruplarınız nedir kan uyuşmazlığı durumunuz varsa ona da hemen ilaç başlaması gerekli
başkada gerçekten yapılacak birşey yok
Allaha dua et sağlıkla bir bebekse senle kalır inşşallah

eşim o pozitif ben a pozitifim kanda sorun yok diye biliyorum

ben kalp atışlarını 7.haftada duydum çünkü o zaman gitmiştim....boyu ise 8,7 mm idi galiba normal....ama kızlar içimden atamadığım kötü duygularım var kaybı olan arkadaşlarımız olmuş eski halimi hatırladım da ne kadar yıkılmıştım rabbim sabır versin onlara zamandan başka hiçbirşey yaralarına derman olmaz çünkü inşallah bebeğim sağ sağlim büyüyordur içimde çünkü bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum,her akıntı gelişinde iç çamaşırıma bakıyorum Allahım korku ne kadar berbat bir duygu

lavaboya gittim iki sattir akıntı olmamış die sevindim dönerken laptop un sarzına takıldım iiice bi sendeledim rabbim ne sakarım ya inş bişi olmaz offfffffffffffffff.bu arada ben sık idrara çıkıyorum bu normalmi yoksa daha erken mi hemşire arkadaşım erken dedi sık idrara çıkmak için

olmaz merak etme,bir bebek düşesi varsa yatsan da düşer( benimki yattığım yerde düşmüştü) eğer ki o bebiş sana tutunacaksa ata binsen bile tutunur....hiç canını sıkma....sık idrara çıkma gebeliğin ileriki dönemlerinde daha çok rastlanan bir durum ama ilk zamanlarında da olması normal çünkü vucudumuz farklı bir durumla karşı karşıya değişikliklerin olması normaldir...mesela bende de hiç akıntı yok gibi birşey ve hatta göğüslerim bile ağrımıyor kimine göre bu durum anormal ama demekki benim vucudum böyle sen de buyüzden keyfini kaçırma güzelim hadi bakim offffflamaaaaa:)

kızlar ben lazer yaptırıyordum normade 3. seans bitmişti yarı yarıya gitmişti tüyler çok rahattım şimdi resmen fışkırdı bunu yaşıyan yani tüylerinde artış olan var mı.normalde çok tüylü bi insanda değilim.şaştım kaldım

Bende bursaliyim ama canakkalede ikamet ediyorum arkadaşlar fakat bursaya izne geldigimizde de doktora gorunmeyi düşünüyoruz.

Ayni canim yaa hep bulanti daima bulanti ve ogurme gunde en az iki seans Allahim yardimcimiz olsun. Zorla herseyi yemege gayret ediyorum ac kaldigimizda oluyor ogurtu cunku sık sık yemeye calis ogun arslarinda atistir hep bakalim birde boyle dene..

tuy artisi oluyormus canim normalmis onu okumustum bi uygulamada..

yarın benimde kontrolüm var.. 7+2 oluyor inşş duyarım...bide ilk gittiğimde doktorum sadece 4 buçuk hastalıksın dedi keseyi gösterdi..o heyecanla boyut falan sormadım normal mi ne kadar diye..inş bu defa unutmam

Canim benimde son gittigimde 4 haftaliksin demisti. Ve bir sonraki randevumda ise senin gibi 7+2 olacagim Allahın izniyle kalp sesini duyacagiz kismetse. Peki senin randevun ne zaman iyi haberlerini bekliyorum canim insallah...

Cok sevindim arkadaşım hersey yolunda gitmesi cok guzel bir duygu olsa gerek Allah devamini getirsin insallah...

Arkadasim daha bugun bir arkadasim soyledi soda vucutta odem yapiyormus ilk bebegimin dktoruda gazlı icecekleri yasaklamıştı bilgin olsun canim...

keşke bende kusabilsem 1 haftadır mide bulantısı cekıyorum öğürmekten helak oldum herşeyi denedim olmuyo kusunca rahatlamıssındır canım.darısı başıma şu bulantılar geçse offffff offffff

Cok sevindim arkadaşım hersey yolunda gitmesi cok guzel bir duygu olsa gerek Allah devamini getirsin insallah...

Arkadasim daha bugun bir arkadasim soyledi soda vucutta odem yapiyormus ilk bebegimin dktoruda gazlı icecekleri yasaklamıştı bilgin olsun canim...

aaa ama her gün bir soda hamileler için iyi diyolardı bebek de gazsız olurmuş yanlış mı bu bilgiler şimdi :26:

İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun

rabbim yardımcın olsun Allahım sabır versin inş.ŞU AN BENDE DÜŞÜK TEHDİDİ ALTINDAYIM.seni çok iiiyi anlıyorum çok üzüldüm inşallah şefaatine nail olursun.yaşamayanlara göre daha küçük diyorlar ama yaşayan için 2 aylık bir bebk öle değil sen onu hissediyorsun sonuna kadar çok üzgünüm senin için.inşallah rabbim en kısa zamanda sanada banada sağlıkla bebekler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…