günaydın kızlar,
sabah sabah bir talihsizlik yaşadım. göbeğime çay döküldü hemde yeni katmıştım çok sıcaktı. yandım ya kıpkırmızı oldu su topladı. buzda yok işyerindeyim. bebeğimi etkilemez dimi ya çok korktum
kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibiyarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı
kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibiyarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı
canım ya sakınan göze çöp batarmış geçmiş olsun.bence bişi olmamıştır çünkü bebek kaç katman içerde sanmıyorum bişi olduğunu genede doktorunu bir ara bence
canım ya sakınan göze çöp batarmış geçmiş olsun.bence bişi olmamıştır çünkü bebek kaç katman içerde sanmıyorum bişi olduğunu genede doktorunu bir ara bence
çok geçmiş olsun.. Allah nazarlardan korusun hepimizi...
seni çok iyi anlıyorum benimkide 22 aylık ama allah tarafından anladı heralde diyoruz çünkü çocuk birden uslandı kendi kendine oyun kurup oynuyor koca gün bebekçilik vs oynuyor yada mutfaktaki herşeyi tencere tava erişebildiklerini odasında buluyorum aman oynasında dağıtsın
gündüz çıkarıp 2 saat gezdiriyorum akşamda eşimle parka götürüyoruz keyfi kıyak prensesimin
ama seneye ne yapıcaz asıl onu düşünelim birini önüme takıcam diğerini arabasına veya elime öyle gezicez artık
su içmeyi unutuyorum ben
Geçmiş olsun cnm . Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülüyor. Bol su iç, dr.a git ihmal etme. Ben hemşiremin enfeksiyon Servisinde çalışıyorum bize gelen idrar yolu enfeksiyonları eğer yaşlı değilse geneli gebe:)
Antibiyotik de kullanıyoruz, zararı olsa vermezler merak etme. Çok geçmiş olsun
günaydın kızlar..çok bitkinim..midem ağrıyor..herşeyden midem bulanıyor..2 lokma yesem sanki tabağı yemiş gibi oluyorum..geçsin artık bu günler..ilk gebeliğimde bu kadar değildi..oğlan çok yoruyor beni..babasıyla aramıza yatıyor..yataktan kaç kere düşecek gibi oldum..sabahları küçücük alanda yatmaktan belim ağrıyarak kalkıyorum..ev işiydi yemekti inanın dert oluyor..o kadar halsizimki..şunları yazarken bile çok efor sarfediyorum..
günaydın canlaaarnasılsınız bugün bakalım?
ben sabah kasık ağrısıyla uyandım 2 gündür kasık ağrım var normal de mi böyle olması :26: iştahsızlık devam ediyor bi de gaazzzz karnım davul gibi ona hala bi çözümüm yok galiba folic plus biraz gaz yapıyomuş doğru mu?:26:
hareket ediyor yani oy maşallah kucağınada al inşallah bende hafta sonu gidiyim diyorum 2 hafta oldu gideli ne yapmış bakalım bizimkide
maşallah annesi ne mutlu
Maasallah canim benim insallah devamli herkesin boyle gelisimlerinin yolunda gittigi haberleri duymaya devam ederiz.
Insallah o kadar cok istiyorum ki duymayi insallah Allahim banada nasip eder.
hiç korkma ben de hamile kalmadan önce tedaviye başlamıştım aynı ilacı günde 1 tane 50 mg alıyorum hamilelerde tsh değeri 2,5 altı olmalı demişti kadın doğumcum bana şimdi düşmüş değerim 2,01 di en son baktırdığımda bugün de endokrinoloji doktorumdan randevum vardı ilaca devam et şu an bi sıkıntı yok dedi.. her ay kontrole geliceksin 6. aya kadar dedi.. ilacı sabah kahvaltıdan 30-45 dakika önce alıyorum aç karına çünkü mide asidinde çözülen bir ilaç bu tok karnına alırsan pek faydasını göremezsin sonra da kahvaltımı yapıyorum 1 ayda düzene girdi benimki inşallah seninki de yakın sürede düzene girer canım
mrb arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ALLAH izin verirse şubat annesi olucam listeye eklermisiniz benide yaşım 30 sakarya 2.bebeğim 7 haftalık hamişim
günaydın canlaaarnasılsınız bugün bakalım?
ben sabah kasık ağrısıyla uyandım 2 gündür kasık ağrım var normal de mi böyle olması :26: iştahsızlık devam ediyor bi de gaazzzz karnım davul gibi ona hala bi çözümüm yok galiba folic plus biraz gaz yapıyomuş doğru mu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?