2014 Şubat Anneleri

listeyi yeni gördümm beni de ekleyin 3 yaşında bir oğlum var bu 2. bebeğim olacak kayseri de yaşıyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

sende hoşgeldin aramıza canım..benimde 19 aylık oğlum var..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

sende hoşgeldin aramıza canım..benimde 19 aylık oğlum var..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

oo seninki küçükmüş ama doğmaya tam zamanı olacak çünkü oğlum 2,5 yaşındayken keşke şimdi ikinciyi doğurmuş olsaydım dedim. şu anda çiş eğitimini tamamlamış ve sakin bir dönemde tam zamanıydı ama işte bunu 19 aylıkken anlayamıyorsun sanki hiç büyümeyecek gibi düşünüyorsun. oysa çok çabuk ve hızlı gelişiyorlar her açıdan.. kısacası en iyisini yapmışsın

cnm ya şu bebeğim şu gün doğcak şukadar kilo falan bebeğin görüntüsü çıkıyo senin yorumlarında onu nasıl yaptınız bende istiyom

cnm ya şu bebeğim şu gün doğcak şukadar kilo falan bebeğin görüntüsü çıkıyo senin yorumlarında onu nasıl yaptınız bende istiyom

profilimi düzenle kısmında bebeğimin tahmini doğum tarihi diye bir yer var oraya tahmini doğum tarihini giriyorsun işte bu kadar

evet zor olacak ama en iyisini yapmışım diyorum bende..çok çabuk büyüyorler maşallah..

canım o yazıların altındaki şu alana tıkla

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

sakarya yaş 30 tahmini doğum tarihi 20 şubat 2.bebeğim

mrb canım kayseride hangi doktora gidiyorsun acaba

canım ilk bebeğimde cahit gözüakça ya gittim kayseri nin sayılı normal doğumcu doktrolarından ve önce Allah ın sonra onun sayesinde normal doğum yaptım. ama bu bebğime gelişme geriliği tanısı koydu nerdeyse aldıracaktık durum böyle olunca prof. mehmet tayyar a gittik o da çok şükür geç yumurtlamışsın gayet sağlıklı dedi mehmet bey e devam ediyooruz. bir de memorial da tolga bey varmış o da doğumevinden geçmiş ve çok tecrübeliymiş fikir konusunda sana daha fazla yardımcı olurum

teşkkürler canım kayseriliyim inş orda doğum yapcm ama daha orda kontrole gelmedim o yüzden sordum.peki o doktorlar hangi hastanede özel muaynehanemi yoksa

teşkkürler canım kayseriliyim inş orda doğum yapcm ama daha orda kontrole gelmedim o yüzden sordum.peki o doktorlar hangi hastanede özel muaynehanemi yoksa

cahit bey hüma hastanesinde, tolga bey memorial da, mehmet tayyar özel muayenehanesinde bakkaloğlu işmerkezinde.

Saglik ocaginda hamile oldugumi ogrendigimde aile hekimi gyno ferro sanol diye bi ilac verdi demir+folik asit+b12 ( demir eksikligi de var cunku) kusma falan olmadi ama ilac midemi o kadar bulandiriyo ki anlatamam szde ayni problem var mi varsa ne yapiyosunuz cozum olarak ?

merhaba bayanlar;
aranızda zofran ya da zofer kullanan var mı?
ben çok fazla mide bulantısı çekiyorum.
içtiğim suyu bile istifra ediyorum.
bu sabah öğrendim meyve yememem gerekiyormuş.çünkü içindeki asit tetikliyormuş.
midesi bulanan ve istifra eden arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…