merhaba canımm bende de var yerleşme ağrısı bunlar yakında geçer
benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...
keşke bende kusabilsem 1 haftadır mide bulantısı cekıyorum öğürmekten helak oldum herşeyi denedim olmuyo kusunca rahatlamıssındır canım.darısı başıma şu bulantılar geçse offffff offffff
of ya korkuyorum normelmiş ama
Bilemiyorumki arkadasta tup bebek tedavisi goren biri herhalde doktoru soyledi.birde benim ilk kadn dogm doktm gazli icecekleri, dondurulmus gidalari yasaklamistiaaa ama her gün bir soda hamileler için iyi diyolardı bebek de gazsız olurmuş yanlış mı bu bilgiler şimdi :26:
Aynısından bende de var, hamile göbeği desen değil kilo göbeği desen değil, inş hayırlısıyla büyürler:)
Canım aynılarını ben de yaşadım 5. Haftamda hem küçük pıhtılar hem epey kan geldi, ben de düştü diye mahvettim kendimi, hatta 5 saat dr uma ulaşamamıştım, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum.. Sonra dr a gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duymuştuk çok şükür.. Şimdi 8. Haftamdayım.. Dr progestan iğne vermişti, ayağımın altına yastık koyup 3/5 gün dinlenmiştim.. Kesinlikle moralini yüksek tut.. Bebeğin senle onu hissetmeye çalış bol dua et..bunu yaşayan hamile çok..hatta 9 ay kanaması olup sağlıkla bebeğini doğuran da çok..
benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
Sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...
Bende tam 1 hafta dir mide bulantisi ve ogurtu cekiyorum 5.haftamda bir basladi hala devamm halsizlikte cabasi ...
Bilemiyorumki arkadasta tup bebek tedavisi goren biri herhalde doktoru soyledi.birde benim ilk kadn dogm doktm gazli icecekleri, dondurulmus gidalari yasaklamisti
İlk kan testlerim çıktı, doktorum tiroid tembelliği başlamış deyip beni endokronolojiye yönlendirdi. Bir kaç test ardından Euthyrox isimlii tiroid dengeleyen ilaçtan her gün 1.5 adet almam gerektiği sonucu çıktı.
Bugün ilk kez içtim ve kendimi hiç iyi hiisetmiyormpsikolojik midir yoksa gece çok geç yattım diye mi bilmem ama öğle yemeğinden sonra birden çarpıntım oldu, kendimi çok halsiz güçsüz hissettim. Doktoru aradım bu dozda çok yapmaması lazım ama 1 hafta 1.5 yerine 1 doz gidelim sonra bakarız tekrar dedi.
Bir süredir deli gibi saçım dökülüyordu, sebebi buymuş. Ama en önemli etkisi bebeğe, Allah korusun bu ilacı almazsam bebekte ileride zeka geriliği olabilir diyor doktorum. İnternette de benzer açıklamalar var, ilacın yan etkisi olsa da almamanın vebali büyük. Herkese sağlıklı günler dilerimm ...
Aslında moralim bozuk ama iyi düşünmeye zorluyorum kendimi, umarım herşey yolunda gider
kusura bakma yeni gördüm msjını evet canım ilk tüp denemem bu konuda şanslıyız galiba çok şükür seninki ilk mi ne kadarlık oldu şuan biz istanbul da yaptırdık tedavimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?