Bizim de ilk, 3 aşılamam vardı önceden de, inşallah herşey yolunda gider, bugün 9 haftalık olduk, ya sizz, ben istanbulluyum ama eşimin işi sebebiyle adanadayız burda olduk tedaviyi çok şükür pozitif oldu.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
günaydın kızlar,
sabah sabah bir talihsizlik yaşadım. göbeğime çay döküldü hemde yeni katmıştım çok sıcaktı. yandım ya kıpkırmızı oldu su topladı. buzda yok işyerindeyim. bebeğimi etkilemez dimi ya çok korktum
kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibiyarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı
günaydın kızlar..çok bitkinim..midem ağrıyor..herşeyden midem bulanıyor..2 lokma yesem sanki tabağı yemiş gibi oluyorum..geçsin artık bu günler..ilk gebeliğimde bu kadar değildi..oğlan çok yoruyor beni..babasıyla aramıza yatıyor..yataktan kaç kere düşecek gibi oldum..sabahları küçücük alanda yatmaktan belim ağrıyarak kalkıyorum..ev işiydi yemekti inanın dert oluyor..o kadar halsizimki..şunları yazarken bile çok efor sarfediyorum..
Bu sabah tek doz 25 mg. aldım bakalım nasıl olacak, hatta ben neden hamile kalmadan önce kan testi olmadım neden 5. haftaya kadar bekledim diye hayıflanıyorum şimdi yarın 6 hafta olacak, ilaca da dün başladım inşallah geç kalmamışımdır :18: Doktorum birşey olmaz ama şimdiden sonra her gün iç aksatma endişe etme, çok yüksek değerlerde bile olan hamileler vardı ilaçlarını düzenli içtiler nur topu gibi bebekleri var şimdi dedi
Yine de ben geç kan testi yaptırdım die kızdım biraz kendime, neyse :44:
Bu arada benim değerim 4, doktor 1 hafta sonra 1.5 doz kullanalım, 1 ay sonra da test yapıcaz tekrar dedi ben de o zaman ilaca gerek kalmaz belkide dediğimde. Yok hamilelik sonuna kadar devam edelim dedi.
Belkide benim bu yorgunluklar ilacın yan etkisi değil, hamileliğin bilinen etkisi
kızlar günaydınlar nasılsınız....
ben dün doktora gittim bana umut var dedi.....
ağladım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
hcg 19167...progesteron 26.6
umudumuz varmış yani...
Kizlar trt1'de bir programda doktor hanim gunde 3 bardak sut 3 bardak yogurt dedi. Tiksinti ve kusmaktan kim bu kadar yiyebilir ki? Suan yiyemeyenlerin cocugunda sorun olur mu sizce? Halterci falan olmak lazim bana cok fazla geldi.
Kizlar trt1'de bir programda doktor hanim gunde 3 bardak sut 3 bardak yogurt dedi. Tiksinti ve kusmaktan kim bu kadar yiyebilir ki? Suan yiyemeyenlerin cocugunda sorun olur mu sizce? Halterci falan olmak lazim bana cok fazla geldi.
hanımlar 9 acill dün aksam yatacağım sıra ic camasırımda tam kırmızı deil böle sulanmıs gibi az bi kan lekesi gördüm sabaha kadar uyuyamadım. sabahda az bisey geldi baska gelmedi cok korkuyorum doktora gitmektende korkuyorum kötü bisey diecek die. bu durumla karsılasan var mı sizce normal mi?
Sosyoloji ben ozel mesaj attim ama sanirim gormediniz yada gelmedi.ben birde buradan yazayim bilgilerimi
Beray27 ilk bebegim Canakkale yas 27 tahmini doğum tarihi 20 Şubat
Listeye eklenmek dilegiyle...
beni de ekleyin
sonatineee yaş 26 antalya ilk bebek 14 şubat
hanımlar 9 acill dün aksam yatacağım sıra ic camasırımda tam kırmızı deil böle sulanmıs gibi az bi kan lekesi gördüm sabaha kadar uyuyamadım. sabahda az bisey geldi baska gelmedi cok korkuyorum doktora gitmektende korkuyorum kötü bisey diecek die. bu durumla karsılasan var mı sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?