Benim bebegim 3 aylik.40 im ciktigindan beri iki aydir oluyorum.hemde ne olmak.dogumda bu kadar olmadim.benim prolaktin hormonum dusuk o yuzden sutumde cok olmuyor hemen adet oluyorum.
Sutu yeten arkadaslarin yuksek e yuksek oluncada adet olunmuyor. Benim bi yukselmedi gitti ya:)
Valla bilmiyorum böyle bir şey.benim sütüm de yetiyor ama yoksa benimki de mi düşük! Şimdi ben zaten kızım söz konusu olduğunda evhamlıyım bir de bunu takayım kafama:)))) gerçi bu ay ki kilosu hiç hoşuma gitmedi.doktorumuz gelişimi güzel dedi ama bilmiyorum.şimdi siz de bunu deyince takıldım.ben bunu bir sorayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sağlık versin,şifa versin.haklısın da süt deyince bi panik oluyorum.kızım 5 kilo 100 gram.ilk ayda haftada 250 gram alıyordu bu ay niye böyle az oldu diye takıyordum zaten.doktor sorun yok dedi gerçi işteObsesif dunyasina hos geldinizzzz:) niye takinti yapiyorsun kisiye gore degisir.sut yetiyormus daha ne olsun.
Benim rahatsizliklarim cok ve bana gore hormonlarimi cok etkiliyor. 10 kere ameliyat oldum bu gune kadar.uyuz mastit im yine tekrarladi ooo bende bitmez yine de sukur elim ayagim tutuyor yavrularima bakabiliyorum.yakinda olcturucem hormonlarimi.hic takinti yapma kilosu iyiymis.sagligi olsun kilo da alir buyurde...
Allah sağlık versin,şifa versin.haklısın da süt deyince bi panik oluyorum.kızım 5 kilo 100 gram.ilk ayda haftada 250 gram alıyordu bu ay niye böyle az oldu diye takıyordum zaten.doktor sorun yok dedi gerçi işte
Aman ne bileyim ya:) elini iki defa kulağına atsa kulağımı ağırıyor acaba diyen bi insanım ben:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendine yaptigininda farkindasin yani:)
Buyuk kizim dogdugunda bende oyleydim.disari adim atmazdim,uyku saati yemek saati duzeni diye.bide 7 sene sonra dogurmusum dusun artik.
Sonra baktim herkes kafayi yedigimi soyluyor dedim dur.sen korusanda olucagi varsa oluyor.yeterki allah vermesin.sonra rahatladim ammaaa esim fenacocuklar oksurmesin,hapsir masin gidelim doktor a.bak hasta oldular ya yok biseyleri diyorum hayati burnumdan getiriyor.dun buyuk kiz hep kustu soylemedim bile:) kizim ispiyonladi:)baba ben kusuyorum diye. Allah im niye gitmedin doktor a niye haberim yok pofff bitmedi bi turlu.ilac verdim gecti hastane ye gitsek benim yaptiklarimi yapicaklar niye stres e sokayim ogrendim herseyi.bugun masallah canavar gibi.zamanla hersey rayina oturuyor.oyleki atesini parmagimi kolunun altina koyarak anliyorum:)
Hanımlar günaydınnnnn
Gazımızı attık artık uyuyabiliriz
60 a 42 cıktı canım
Doktor sonuca ne dedi canım
60 a 42 cıktı canım
Kizimin kulak memesi bukuk durumda yanda yatiriyorum ayni bandaj takiyorum kulak memesi yine kivrik sonra duzelirmi
kislar ya oglumun boyun alti kizarik bi haftadir pisik olmus..
.bisey sürmemistim gecer diye ama gecmiyo..:44:
ne sürebilirimki:44:
bugün pudra döktüm bakalim fayda edecekmi
baska ne yapabilirimmm:26::26::26:altina kullandigimiz pisik kremleri sürülürmü acaba:26:
Benimkide 62-49 ve 62-52 çıkmış dr normal dedi o yüzden ben hiç araştırmadım. Şimdi içine kurt düştü bugunde buna takar araştırırım
Kızlar bebeginde reflü olan ya da kusma problemi yasayan var mı? Doktor oglumun reflüsu olduğunu soyledi ama cok emin olamadım acikcasi reflusu oldugu nasil anlaşılıyor ozel bir sey yapmadi bizim doktorumuz sadece benim söylediğim sikayetleri dinleyerek reflu dedi ilac kullaniyoruz ama tam emin olamıyorum kafam cok karışık bosuna ilac vermek istemiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?