Doktorlar bebeklere reflü demeyi aliskanlik haline getirmis diyor bizim büyükler. Baska bir doktora daha goster bence. Benim kizim da bugun 4 kere kaka yapti renginde tuhaflik yok ama endise ettim. Bir sey yoktur insallah
60 ve uzeri olması lazım daha az cıkanlara sonra kontrol dıyolar duzelebılıyo zamanla
Yasadigim yer küçük bir il doktor sıkıntı yaşıyorum içime sinen bir doktor bulamadım malesefbir de devlet hastanesi var oraya da bir gotureyim olmazsa dun benim oglumda 4 kere yapti kakasini bugun geçti ama bir kere yaptı insallah normaldir ilk bebek olunca ufacık şeyler bile telaslandiriyor
Benimde kizimda yuzunde kizariklik oluyordu doktor coresatin pediatrik krem verdi kortizon yok hemen gecirdi pisik icinde kullaniliyormus fiyati 30 tl falan
kislar 4 kere kaka yapmasi normal..benim oglum bundan iki hafta önce bazen günde 10 kere ne yapiyodu ..
sükür günde artik iki kere ne yapiyo..doktoru günde 1 ile 7 kere yapmasi normal telaslasmayin dedi...
Teşekkür ederim canim öğrenmiş olduk :) Bide su reflü mu değil mi emin olsam cok kusuyor ve bazen emmek istesede memeyi agzina alinca midesi bulaniyo ve ememiyo boyu kilosu iyi problem yok ilaç veriyorum ama içim pek rahat değil insanın içine sinen tam güvendiği bir doktor bulamamasi cok kötü
Görür görmez yazma gereği duydum canım bizdede aynı şey oldu doktor flagyl başladı bakteri var dedi yarın beşinci gün doluyor kontrolü var ama oğlum daha beter oldu söyleki sbaha karşı kaka yapabiliyor ve ensesine kadar memeiyor memyi itiyor bu nebiçim tedavi sende nasıl ilerledi süreç
Biz 4200 gr doğduk boyda 52 cm sadece anne sütü veriyorum. Bizimkide normal dedi boy için ama ben sanki burdanmı ne okumuştum bir ayda 6 cm uzayan vardı o yüzden az uzamış diye düşündüm
Oleyyyyyyyyy.bir bebek daha geliyor. Allah im kucaginda gostersin insallah. Haber vermeyi unutma catlarim ben:)
Bebegini iyi bakamadigin konusuna gelince bilerek mi kestin HAYİR cani aciyinca zevkmi aldin HAYİR. O zaman hepimizin basina gelebilir bu durum.oyle miniklerki ben 4.75 yakin gozlugu takiyorum dusun kan ter icinde kaliyorum tirnak keserken..
Azcik kafadan kirik olcan canim:) ben biraz fazla kirigim hepsi o. Dun gece en az 10 kisi kucagina aldi kizimi. Kv dem premature cocuk herkesin kucaginda diyor.dedim bisey olmaz allah in izniyle.bugun gittiler oleyyy tovbe tobvee:) sut olayi arizali benim bir gun cosuyor 3 gun yok.sagligi olsunda hic onemli degil.
Bu arada saclarimi turuncu yaptirdim. Harbi arizaliyim ben:) 2 cocukla nasil bakicaksam artik.ama kendimi iyi hissediyorummmmm..
canım desteğin için çok teşkkürler. haklısın ve kızkardeşim hamile :))) teyze oluyorum.:)) tırnak konusunda kağıt törpü alıcam onunla törpüleyeceğim, kesmeyeceğim, öyle karar verdim.
Canım hayırlı olsun çoook sevindim evlat hasreti ne demek iyi bilirim benim kızım tüp bebecik tedaviler fln sıkıntılı yani anlıyorum inşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bişey sorcam ya siz ev işi falan yapabiliyomusunuz benimki ya kucakta ya ayakta hiç birşeye yetişemiyorum o kadarda çok misafirim geliyoki bebek görmeye evi sürekli temiz tutmak ve pasta yapmak zorunda kalıyorum ama kızımdan gündüz fırsat bulamıyorum geceleri ne kadar yapabîlirsem bu da beni çok yoruyor siz nasıl hallediyosunuz psikolojim bozuldu ben beceremiyom galiba
Benim bebegimede reflü dedi dr rampa olcak sekilde yatagini yapin düz yatirmayin dedi bide bizde rampa yastik aldik onda yatiyo bi dene yastigi kafasinin altina degilde yataginin altina koyun 1yasa kadar yastik tavsiye etmiyorum dedi. Bence korkma reflü deyince bi tedirgin olmustum hastalik gibimi diye bi baktim her bebek nerdeyse reflü kusuyo yemekten sonra cok yiyo galiba
ne hazırlık yapıyon hazır al, ayrıca bir temizlikçi tut gelsin temizlesin...bebeğinden başka hiçbirşey değerli değil. arkadaşımın durumuda seninkiyle aynıydı. doktora çok huysuz bu durmuyor hep kucağımda dedi. doktru senin evine sürekli misafir geliyordur sende tabi gerginsin. gerginliğin ona yansıyr sonrada bu çocuk niye durmuyo diyosun. senin yüzünden annesi sen rahat olsana demiş:)))
Teşekkür ederim canim öğrenmiş olduk :) Bide su reflü mu değil mi emin olsam cok kusuyor ve bazen emmek istesede memeyi agzina alinca midesi bulaniyo ve ememiyo boyu kilosu iyi problem yok ilaç veriyorum ama içim pek rahat değil insanın içine sinen tam güvendiği bir doktor bulamamasi cok kötü
Bebeginize kac cc mama veya anne sütü veriyorsunuz ? Bide nekadarliklar yazarmisiniz ben genelde sagip veriyorum sütümu nekadar yedigini göreyim diye 100 lük yiyo hep ama biraz kusuyoda acaba cokmu geliyo önümüzdeki hafta 3 aylik olcak bide nekadar zamanda bir besliyorsunuz???
Merhaba arkadaşlar bişey sorcam ya siz ev işi falan yapabiliyomusunuz benimki ya kucakta ya ayakta hiç birşeye yetişemiyorum o kadarda çok misafirim geliyoki bebek görmeye evi sürekli temiz tutmak ve pasta yapmak zorunda kalıyorum ama kızımdan gündüz fırsat bulamıyorum geceleri ne kadar yapabîlirsem bu da beni çok yoruyor siz nasıl hallediyosunuz psikolojim bozuldu ben beceremiyom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?