2014 Şubat Anneleri

Tesekkur ederim amin hepimizin bebegi saglikla buyusun insalah sitede yeniyim alinti yapamadim mesajı :)

Biz 4200 gr doğduk boyda 52 cm sadece anne sütü veriyorum. Bizimkide normal dedi boy için ama ben sanki burdanmı ne okumuştum bir ayda 6 cm uzayan vardı o yüzden az uzamış diye düşündüm

Tesekkur ederim amin hepimizin bebegi saglikla buyusun insalah sitede yeniyim alinti yapamadim mesajı :)

Aminnn.alisirsin zamanla:) bebeginin cinsiyeti ne?benim iki kizim var. Hatta ikinci subat topiginin ocak bebegi:) en gec 8 subatta kadar tutucakti doktor rabbim yol verdi 8 ocakta dogdu:)

Aminnn.alisirsin zamanla:) bebeginin cinsiyeti ne?benim iki kizim var. Hatta ikinci subat topiginin ocak bebegi:) en gec 8 subatta kadar tutucakti doktor rabbim yol verdi 8 ocakta dogdu:)

Sanırım buldum :) Allah bagislasin canım kizlarini :) Kucuk prenses acele etmis ama toparlamis yetismistir eminim Oğlum var teyzesi ilk bebeğim yavaş yavaş ogreniyorum insallah anneligi 40gun annem yanimdaydi simdi tekiz yasadigim sehirde akrabamiz da yok iznim bitince ne yapıcam onu düşünüyorum simdiden:2:

Benim kizlar baya acelecidir:) annelik acayip bisey suan sagda buyuk kizim solda kucuk kizim uyumaya calisiyor. İnanilmaz mutlu oluyorum yanimda olduklarinda.bende burda tek basimayim herseye tek basima yetisiyorum ailem istanbul da esimin ailesi ankara da.bizde ortada bursa da:) allah bir guc veriyor ki ustesinden gelebiliyoruz.oyle olmasa iki taneyle tek basima cok zor.arada siyirip balkona cikiyorum atlaycam diye:) ama gecip gidiyor iste..

Evet sevgileri cok büyük Allah herkesin bebeğini bagislasin korusun tüm kötülüklerden insallah. Sana da helal olsun canim iki melek herkesten uzak tek başına bakıyorsun yavrularina Ben de Rizedeyim cok icime sinen doktor bulamıyorum malesef

Bu ara giremiyorum hic bizimki fena kucakci biraktigim gibi bagriyo uykusu coj hafif pisss pişş diyesiye aksam oluyo bütün gün onunla ugrasiyirum cok yoruldum ama hemen büyüsun istiyorum artik . Biraz baktim kilodan konusulmus 100 kiloyla doguma girdim öncesimi.... 57 kilo ile evlenmistim. Boyum uzun oldugundan gayet zayif duruyodum gecen yıl 60 kilo ile istanbula gittim tüp bebek tedavisi icin evliligim boyunca 3 kg almistim (5yil) 1 ayda tedavi sirasinda 10 kg aldim ve 4. Denemede güzel haberi aldik sükür 70kg hamile kaldim ee okadar sene bekleyince hamileligim degere bindi ye yat ye yat sonuc 100 kg ile sezeryan... en son 1 ay önce tartilmistim 86 cikti simdi de verdim gibi tartilinca yazcam kilomu kosu bandimi cikartiyorum artik yeter kiyafet aramaktan sıkıldım alis veris yapmak istemiyorum bu kiloda kalmaya niyetim yok ama nezaman veririm bilemiyorum

Ben de 63kilo ile hamile kaldim 85kilo ile doğuma girdim ama tartimin pili bitti bende almıyorum doğumdan sonra hiç tartilmadim kac kiloyum hic fikrim yok :)) Aci gerçeklerden kaçıyorum galiba

canım bizim durum farklı benimki ishal olmuş, amip vardı kakasında ve kan geliyor. doktra gittik doktor ilaç verdi kullandık şimdi yeşilliği gitti:))

Görür görmez yazma gereği duydum canım bizdede aynı şey oldu doktor flagyl başladı bakteri var dedi yarın beşinci gün doluyor kontrolü var ama oğlum daha beter oldu söyleki sbaha karşı kaka yapabiliyor ve ensesine kadar memeiyor memyi itiyor bu nebiçim tedavi sende nasıl ilerledi süreç

benımde bebegım 2.5 aylık. Dogumdan 2 ay sonra kontrole gıttım regl olmadıgımı soyledım dr emzırdıgım ıcın normal dedı 6 ay daha olmazsın dedı

Ben hemen hafta oldum bebeğim 70 günlük.normal mi acaba? Doktora sorsam mı,ben de emziriyorum çünkü.bir de acayip çok oldu hiç böyle olmazdım hamilelik öncesinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

64 kiloyla hamile kaldm 74le doguma girdm. 1,5 aylik bebegim 64 kiloyum. Spor falan yapamiyorum emzirdigim icin yediklerimden de kismiyorm ama bebegmn gaz sancisi oldugu icin surekli dolaniyoruz evde o spor oluyo sanirim :)

Benim bebegim 3 aylik.40 im ciktigindan beri iki aydir oluyorum.hemde ne olmak.dogumda bu kadar olmadim.benim prolaktin hormonum dusuk o yuzden sutumde cok olmuyor hemen adet oluyorum.
Sutu yeten arkadaslarin yuksek e yuksek oluncada adet olunmuyor. Benim bi yukselmedi gitti ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…