bioy uzaması iki yaşından sonra belli oluyr diye duymuştum canım.boyu gayet iyi bence çünkü iki aylıkta en uzun boy 61 cm. kilosu da çok iyi.sadece anne sütüyle mi bu kiloyu aldı. ve kaç kilo doğdu. benimkinin boyuda 58 cm ve kilosu beş buçuk. ben iki aylık kontrolde öğrendiğimde doktor ve hemşire çok şaşırdı. olağanüstü bir şey olmuş gibi. kaç kilo doğdu bu , gelişimi çok iyi, sadece anne sütümğ alıyor gibi sorularla karşılaştım.bende o günden beri lağanüstü bir durum mu bu diye gerçekten merak ediyorum:)) ayrıca oğlum şimdi ishal olduğu için kilo alımı azaldı , belki kilo bile vermiştir. kilolar bir bakıyrsun gidiyor. Allah evlatlarımıza hastalık yüzü göstermesin.
Tesekkur ederim amin hepimizin bebegi saglikla buyusun insalah sitede yeniyim alinti yapamadim mesajı :)
Aminnn.alisirsin zamanla:) bebeginin cinsiyeti ne?benim iki kizim var. Hatta ikinci subat topiginin ocak bebegi:) en gec 8 subatta kadar tutucakti doktor rabbim yol verdi 8 ocakta dogdu:)
Hanımlar günaydınnnnn
Gazımızı attık artık uyuyabiliriz
Sanırım buldum :) Allah bagislasin canım kizlarini :) Kucuk prenses acele etmis ama toparlamis yetismistir eminimOğlum var teyzesi ilk bebeğim yavaş yavaş ogreniyorum insallah anneligi 40gun annem yanimdaydi simdi tekiz yasadigim sehirde akrabamiz da yok iznim bitince ne yapıcam onu düşünüyorum simdiden:2:
Benim kizlar baya acelecidir:) annelik acayip bisey suan sagda buyuk kizim solda kucuk kizim uyumaya calisiyor. İnanilmaz mutlu oluyorum yanimda olduklarinda.bende burda tek basimayim herseye tek basima yetisiyorum ailem istanbul da esimin ailesi ankara da.bizde ortada bursa da:) allah bir guc veriyor ki ustesinden gelebiliyoruz.oyle olmasa iki taneyle tek basima cok zor.arada siyirip balkona cikiyorum atlaycam diye:) ama gecip gidiyor iste..
Kızlar kalça ultrasonu cektirin ler kaça kaç çıktı sonucu acil yazarmisiniz
Kizlar bebisim iki aylik adet olmadim normal mi olan varmi aranizda
canım bizim durum farklı benimki ishal olmuş, amip vardı kakasında ve kan geliyor. doktra gittik doktor ilaç verdi kullandık şimdi yeşilliği gitti:))
benımde bebegım 2.5 aylık. Dogumdan 2 ay sonra kontrole gıttım regl olmadıgımı soyledım dr emzırdıgım ıcın normal dedı 6 ay daha olmazsın dedı
Ben hemen hafta oldum bebeğim 70 günlük.normal mi acaba? Doktora sorsam mı,ben de emziriyorum çünkü.bir de acayip çok oldu hiç böyle olmazdım hamilelik öncesinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?