2014 Şubat Anneleri

anneler bizim antibiyotik tedavisi devam ediyor.sanırım tadı berbat çünkü hep dışarı atıyor :)) kakamiz da artık yeşil değil :)) çarşamba da doktor amcaya gideceğiz kontrole :))

Aşımızı olduk ağladık geldik. 58 cm 6800 kg yiz. Boy 3 cm uzamış normal dediler ama bana az geldi anne baba olarak kısa deiliz. Uzun boylu bir erkek olsun istiyorum. İnşallah uzar boyu.

Topuklu ayakkabi yakti beni:)1 senedir giymiyordum.aksam eve geldik orda visne suyu icmistim.baktim gogsum sis.emzirdim uyudu 2 gibi sagolsun kuzum sabah 9 a kadar uyudu masallah.buyuk kizada mide bulantisi ilaci verdim.yarim saat sonra yedirdim tekrar kusacakmi diye kusmadi oda iyi oldu.hostes kizlar esime diyormus mudurum yine getirin kizinizi biz bakariz.aaa dedim olur ne zaman dugun var:)bu sefer spor ayakkabi giyerim:)cocuklarim babasini cok ozluyor onlar icin giderim en azindan orda goruyorlar.seninki kv edede kayisi koparanlardan.benimkide surekli beni eltimle kiyasliyor cocuk bakimi konusunda:) yakinda aricam eltimi az banada anlatsin neler yapiyor...

Canım sana hayran olmamak elde değil.prematüre bir bebeği kısa zamanda diğerleriyle aynı duruma getirdin ki bunu sütünün az olmasına rağmen yaptın, bir tane kızın daha var onunla da uğraşıyorsun ama en çok takdir ettiğim tarafın kv ne rağmen.Allahım yardımcınız olsun

Kilolar konuşulmuş bende 56 ile evlendim 61 ile hami ll e kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan iki hafta sonra 14 kilo verdim çünkü ben hep sismistim şimdi 64 um ama yaklaşık 4 kilo gobegim var sanki yine hamileyim (

masallah canim sen iyi kilo vermissin...

bu kilo verme konususnda en tembellerden biriyim

70 kilo ile hamile kaldimtoplamda 15 kilo aldim bunlar hemen gider sandim hani 25 30 kilo alananlara göre ama nerde

10 kilosu ilk 4 gün icinde gittiama kalan 6 kilo kesinlikle gitmiyobide süt verenler cabuk zayiflar derler ama nerde...

ama süt verdigim icinmi acayip tatli istiyo canim normalde cikolatayi bile seven biri degilimdir simdi onsuz duramiyorummm:18::18::18:

göbekte var biraz hicbi kot pantolanim olmuyo

Aşımızı olduk ağladık geldik. 58 cm 6800 kg yiz. Boy 3 cm uzamış normal dediler ama bana az geldi anne baba olarak kısa deiliz. Uzun boylu bir erkek olsun istiyorum. İnşallah uzar boyu.

esimle bende kisa degiliz oglumda eger hemsire kis doru ölctüyse 58 cm geldi bi hafta önce:44:ins kisa olmazlarrrrdayisi 1.95 ona cekermi diye düsünüyorum ama bilmiyorum..

esimle bende kisa degiliz oglumda eger hemsire kis doru ölctüyse 58 cm geldi bi hafta önce:44:ins kisa olmazlarrrrdayisi 1.95 ona cekermi diye düsünüyorum ama bilmiyorum..

Tv deki çocuk dr u oğlan dayıya kız halaya çeker dedi bu hurafe gibi ama doğru çıkıyor dedi bizim dayıda sizinki kadar uzun olmasada kısa deil napalım bizde baskete yollarız

Coktandir giremiyorum anneler nasilsiniz asidan sonra huyu degisti kizimin kipkirmizi oluyor aglarken birazcik uyuyor tam ben de yatacagim hop akilli ol der gibi aciyor gozleri aninda

Coktandir giremiyorum anneler nasilsiniz asidan sonra huyu degisti kizimin kipkirmizi oluyor aglarken birazcik uyuyor tam ben de yatacagim hop akilli ol der gibi aciyor gozleri aninda

Bizde bugun olduk sürekli ağlıyor uyumuyor emmiyor acıyor herhalde bebeğimin bacakları kolu

anneler bizim antibiyotik tedavisi devam ediyor.sanırım tadı berbat çünkü hep dışarı atıyor :)) kakamiz da artık yeşil değil :)) çarşamba da doktor amcaya gideceğiz kontrole :))

Neden kakasının yeşil olması kötü mü ki! Bizim doktor iyi beslendiğini gösterir demişti ben de sevinmiştim sizinki farklı bir şey mi söyledi tereddüte düştüm şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tatlıyı bende ilk zamnalar istiyordum o zamanlar kanım eksikti ve sürekli kan şekerim düşüyordu. şimdi iyiyim ve canım hiç istemiyor. ,stersen bir kan değerlerini ölçtür. ve canın tatlı çektiğinde elma ye hem tatlı hemde zayıflatır:)) birde sabah ilk işin ılık su içmek olsun, bol su ve yürüyüş=kilo vermek:))

canım bizim durum farklı benimki ishal olmuş, amip vardı kakasında ve kan geliyor. doktra gittik doktor ilaç verdi kullandık şimdi yeşilliği gitti:))

bioy uzaması iki yaşından sonra belli oluyr diye duymuştum canım.boyu gayet iyi bence çünkü iki aylıkta en uzun boy 61 cm. kilosu da çok iyi.sadece anne sütüyle mi bu kiloyu aldı. ve kaç kilo doğdu. benimkinin boyuda 58 cm ve kilosu beş buçuk. ben iki aylık kontrolde öğrendiğimde doktor ve hemşire çok şaşırdı. olağanüstü bir şey olmuş gibi. kaç kilo doğdu bu , gelişimi çok iyi, sadece anne sütümğ alıyor gibi sorularla karşılaştım.bende o günden beri lağanüstü bir durum mu bu diye gerçekten merak ediyorum:)) ayrıca oğlum şimdi ishal olduğu için kilo alımı azaldı , belki kilo bile vermiştir. kilolar bir bakıyrsun gidiyor. Allah evlatlarımıza hastalık yüzü göstermesin.

kızlar sizlerle bir iyi bir kötü durumumu paylaşmak istiyrum. önce kötüsünü söyleyeyim. oğlum sürekli tırnaklarıyla yüzünü çiziyordu bizde hep eldiven taktık. daha elini bile keşfetmedi( bugün tırnaklarını keseyim dedi, kayınvalidem kesme eldiveni kalsın, canını acıtırsın dedi dişnlemedim( tırnağını keserken etini kestim(canı çok acıdı ,ağladı ve morardı kestiğim yer( ben bu çocuğa iyi bakamıyorum ya( iyi haber ise kızkardeşim 8 yıllık evli tüp bebek bile denediler olmadı. biraz önce aradı gecikmiş, idrar testi yapmış evinde çift çizgi çıkmış:)) inşallah teyze olurum kızlar.kızkardeşim için dua edin ne olur.yarın durum netleşcek. bugün git tahlil yaptır dedim geç ooldu 8 yıldır beklşyorum bşir günmü beklemeyeceğim dedi. bir tek ben biliyorum tabi birde siz:))dua edin kızlar ne olur. oğlum abi olsun.

Merhaba arkadaslar :) Yeni uye oldum siteye bende Subat annesiyim 19 Subatta normal dogumla bebegim dunyaya geldi paylasimlariniz cok guzel biraz gec oldu ama kabul ederseniz bende araniza katilmak isterim

Azcik kafadan kirik olcan canim:) ben biraz fazla kirigim hepsi o. Dun gece en az 10 kisi kucagina aldi kizimi. Kv dem premature cocuk herkesin kucaginda diyor.dedim bisey olmaz allah in izniyle.bugun gittiler oleyyy tovbe tobvee:) sut olayi arizali benim bir gun cosuyor 3 gun yok.sagligi olsunda hic onemli degil.
Bu arada saclarimi turuncu yaptirdim. Harbi arizaliyim ben:) 2 cocukla nasil bakicaksam artik.ama kendimi iyi hissediyorummmmm..

Oleyyyyyyyyy.bir bebek daha geliyor. Allah im kucaginda gostersin insallah. Haber vermeyi unutma catlarim ben:)
Bebegini iyi bakamadigin konusuna gelince bilerek mi kestin HAYİR cani aciyinca zevkmi aldin HAYİR. O zaman hepimizin basina gelebilir bu durum.oyle miniklerki ben 4.75 yakin gozlugu takiyorum dusun kan ter icinde kaliyorum tirnak keserken..

Merhaba arkadaslar :) Yeni uye oldum siteye bende Subat annesiyim 19 Subatta normal dogumla bebegim dunyaya geldi paylasimlariniz cok guzel biraz gec oldu ama kabul ederseniz bende araniza katilmak isterim

Hosgeldinnnnn.anali babali saglikli buyusun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…