- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Canım sen ii cesaret etmişsin 2 çocukla Valla ben tekle hastaneye gidiyorum onda da çileden çıkıyorum hastane günleri ölüm gibi Perşembe 2 ay kontrolü var ben şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye... Şimi uyandı emdi her zamanki gibi altını kirletti değiştirirken uykusu kaçtı uyusa diye gözlerine bakıyorum... Birde sağ göğsüme süt birikmiş emdi emdi sertliği geçmedi onun acısı var...
Büyüyene kadar evden zor çıkarım gibi hayırlısı iyi oldunlarda. Evimizde mutluyuz bizde tatile memlekete bile gitmek istemiyorum bu yüzden annem neysede kv kafayı yemezsem ii diyorum sürekli görümcemib oğluyla kıyaslanacak .. Büyük kızında geçmiş olsun canım....
Topuklu ayakkabi yakti beni:)1 senedir giymiyordum.aksam eve geldik orda visne suyu icmistim.baktim gogsum sis.emzirdim uyudu 2 gibi sagolsun kuzum sabah 9 a kadar uyudu masallah.buyuk kizada mide bulantisi ilaci verdim.yarim saat sonra yedirdim tekrar kusacakmi diye kusmadi oda iyi oldu.hostes kizlar esime diyormus mudurum yine getirin kizinizi biz bakariz.aaa dedim olur ne zaman dugun var:)bu sefer spor ayakkabi giyerim:)cocuklarim babasini cok ozluyor onlar icin giderim en azindan orda goruyorlar.seninki kv edede kayisi koparanlardan.benimkide surekli beni eltimle kiyasliyor cocuk bakimi konusunda:) yakinda aricam eltimi az banada anlatsin neler yapiyor...
Kilolar konuşulmuş bende 56 ile evlendim 61 ile hami ll e kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan iki hafta sonra 14 kilo verdim çünkü ben hep sismistim şimdi 64 um ama yaklaşık 4 kilo gobegim var sanki yine hamileyim(
Aşımızı olduk ağladık geldik. 58 cm 6800 kg yiz. Boy 3 cm uzamış normal dediler ama bana az geldi anne baba olarak kısa deiliz. Uzun boylu bir erkek olsun istiyorum. İnşallah uzar boyu.
esimle bende kisa degiliz oglumda eger hemsire kis doru ölctüyse 58 cm geldi bi hafta önce:44:ins kisa olmazlarrrrdayisi 1.95 ona cekermi diye düsünüyorum ama bilmiyorum..
Canım ben kağıdına baktım sonuç sağda 63-42 solda 65-43 ama bilateral ettirme asimetrisi izlenmmektedir yaziyo
Benim Kinden sağ 64 41sol 64 43 bide normal sinirlarda bilateral kalça usg si bulguları yazıyor değerler normal sınırda dır yazıyor
Coktandir giremiyorum anneler nasilsiniz asidan sonra huyu degisti kizimin kipkirmizi oluyor aglarken birazcik uyuyor tam ben de yatacagim hop akilli ol der gibi aciyor gozleri aninda
anneler bizim antibiyotik tedavisi devam ediyor.sanırım tadı berbat çünkü hep dışarı atıyor :)) kakamiz da artık yeşil değil :)) çarşamba da doktor amcaya gideceğiz kontrole :))
masallah canim sen iyi kilo vermissin...
bu kilo verme konususnda en tembellerden biriyim
70 kilo ile hamile kaldimtoplamda 15 kilo aldim bunlar hemen gider sandim hani 25 30 kilo alananlara göre ama nerde
10 kilosu ilk 4 gün icinde gittiama kalan 6 kilo kesinlikle gitmiyo bide süt verenler cabuk zayiflar derler ama nerde...
ama süt verdigim icinmi acayip tatli istiyo canim normalde cikolatayi bile seven biri degilimdir simdi onsuz duramiyorummm:18::18::18:
göbekte var biraz hicbi kot pantolanim olmuyo
Neden kakasının yeşil olması kötü mü ki! Bizim doktor iyi beslendiğini gösterir demişti ben de sevinmiştim sizinki farklı bir şey mi söyledi tereddüte düştüm şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşımızı olduk ağladık geldik. 58 cm 6800 kg yiz. Boy 3 cm uzamış normal dediler ama bana az geldi anne baba olarak kısa deiliz. Uzun boylu bir erkek olsun istiyorum. İnşallah uzar boyu.
Canım sana hayran olmamak elde değil.prematüre bir bebeği kısa zamanda diğerleriyle aynı duruma getirdin ki bunu sütünün az olmasına rağmen yaptın, bir tane kızın daha var onunla da uğraşıyorsun ama en çok takdir ettiğim tarafın kv ne rağmen.Allahım yardımcınız olsun
kızlar sizlerle bir iyi bir kötü durumumu paylaşmak istiyrum. önce kötüsünü söyleyeyim. oğlum sürekli tırnaklarıyla yüzünü çiziyordu bizde hep eldiven taktık. daha elini bile keşfetmedi( bugün tırnaklarını keseyim dedi, kayınvalidem kesme eldiveni kalsın, canını acıtırsın dedi dişnlemedim ( tırnağını keserken etini kestim (canı çok acıdı ,ağladı ve morardı kestiğim yer ( ben bu çocuğa iyi bakamıyorum ya ( iyi haber ise kızkardeşim 8 yıllık evli tüp bebek bile denediler olmadı. biraz önce aradı gecikmiş, idrar testi yapmış evinde çift çizgi çıkmış:)) inşallah teyze olurum kızlar.kızkardeşim için dua edin ne olur.yarın durum netleşcek. bugün git tahlil yaptır dedim geç ooldu 8 yıldır beklşyorum bşir günmü beklemeyeceğim dedi. bir tek ben biliyorum tabi birde siz:))dua edin kızlar ne olur. oğlum abi olsun.
Merhaba arkadaslar :) Yeni uye oldum siteye bende Subat annesiyim 19 Subatta normal dogumla bebegim dunyaya geldi paylasimlariniz cok guzel biraz gec oldu ama kabul ederseniz bende araniza katilmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?