2014 Şubat Anneleri

beni yazmışsın direk canım sanki .. bende aynı durumdayım günlük 3 saatten fazla uyku uyuyamaz oldum . SÜREKLİ ayağımda durmak istiyo . uyuttum diyorum kalkıyorum 10 dk. snra bizimkide uyanıyo . tek başına olunca daha bi zor oluyo ....

ben ankaraliyim ama almanyadaa yasiyorumama tabi burda hemserilerimizde olunca ayni tr deki gibi hizmet bekliyolarrr

ama senlede hemseri sayiliriz ha konya ha ankaraa

Bende kaçsam şu Konya'dan diyodum Almanya'da bile buluyorlar demek insanı amaaan ne yapcan gelmeselerdide üzülürdük sevenimiz yokmu diye sdc beklentiler kasıyo işte
Evet evet hemşeri sayılırız

canım bebişin ağladığı için okadar uzunsürmüş.bizimki çokkolay olmuştu.evet onları da götür bakalım.ikincisi daha önemli diye duymuştum bn üzme kendini..

Estağfurullah canım niye kızayım:) ta annelik işte hepimiz aynı değil miyiz kahroluyoruz onun canı yanınca.ben oldum olası devlet işlerine gıcığım memur olduğum için boş işlere çok tanık olmuşumdur.sırf yapılsın diye yapılır çoğu iş.bunu da öyle bir şey olarak düşündüm her şeyimiz normal çünkü.bir de bana sürekli çocuğu takip ettireceksiniz değil mi,bakın biz aradığımızda geleceksiniz tamam mı,aa niye bu zaman kadar baktırmadınız vs diyorlar sanki ben dağdan indim mağarada doğum yaptım.birinde de eşimi aradılar eşim bile dedi bugün doktora,bize sorumsuz anne baba muamelesi yapıldı bu nedir diye.halbuki hastane birincisinin raporunu göndermiş
bunlar istiyor diye.yani sonuç olarak kızım o acıyı boşuna çekmediyse mesele yok ama tıbbi olarak keyfi yapıyorlarsa yazık bebeklerimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru diyosun cnm bende farkındayım bunların ama ne biliyim illa olcakmış gibime geliyo bazen yatağa yatarken özür diliyorum yavrumdan ne zorluklarla aldım onu kucağıma iş güç derken istediğim gibi ilgilenemiyorum bizim çevrede brz sıkıntılı cnm eşim taraf gelelim kvnin geleni gideni bitmiyor bebeğimin tüp bebek olduğunu bîle söyleyemedik sorun ederler diye eşim ve ben yalnız atlattık o zor günleri ama şükür meyvesi güzel oldu

aynen uyuyo kucamda yataga koy gözler hiç uyumamış gibi benim ilk kızımda çok yaramazdı ikinciye çok korktum 7 yıl istemedim gerçi planlı bir gebelik olmadı ama dogurmayı istedim herkez ilki gibi olmaz bu uslu olur dedi hep buna umut bagladım hastaneye emzik götürdüm ama baktım uslu uslu duruyo vermedim ilk 15 gün usluydu içimden tamam dedim bu uslu şükür ama yooook ne emzik alıyo ne ayakta sallatıyo ezber bazan bir bebek benimki

canım bebişin ağladığı için okadar uzunsürmüş.bizimki çokkolay olmuştu.evet onları da götür bakalım.ikincisi daha önemli diye duymuştum bn üzme kendini..
Evet ya çok ağladı valla.inşallah üçüncüyü istemezler hemşire öyle bir şeyler dedi.biz yaptığımız için kabul etmeyebilirler falan diye.raporunu gönderecekler inşallah sorun çıkarmazlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kaçsam şu Konya'dan diyodum Almanya'da bile buluyorlar demek insanı amaaan ne yapcan gelmeselerdide üzülürdük sevenimiz yokmu diye sdc beklentiler kasıyo işte
Evet evet hemşeri sayılırız

yok valla hemseriler her yerde varrr

benimkide emzigi hic sevmiyo...kucagimda bazen sallayip cabuk uyutmak istiyorum yok onuda istemiyo

boşver söleme.Allah yardımcın olsun o zaman ama yine de kendiniçok yıpratmaanlıyorum seni.insanlar illa bişeyi laf edecekler.benimde duymadığım şey kalmadı resmen çocuk konusunda.sürekli soruyolardı niye olmadı ne zaman olcak sorun sende mieşinde mi..ayy ayyy hatırlamak bile istemiyorum.şimdide ikinciyi sorar oldular ne zaman düşünüyon ikinci doğurcan mı arası çok olmasın iki sene sonra doğur gülüyorum resmen..bizimki tüp falan değil ama biraz nazlandı sadece elifnazımAllah bebişini sana bağışlasın canım aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…