arkadaşlar alıntı yapmadım ama bende ev işi yapamaz oldum oglumun gaz sorunu iyice kötüledi ne uyuyo nede duruyo napıcamı şaşırdım bir arkadaş çörek otu tavsiye etmişti 10-15 gündür yedim olmadı rezene çayı gaz damlası yok olmuyo bu çocuk doymuyormu diye düşünüyorum sütüm var kilo alımı iyi daha ne yapmalı şaşırdım kaldım inan ağlanıcak haldeyim napıcam bilmiyorum
ben ankaraliyim ama almanyadaa yasiyorumama tabi burda hemserilerimizde olunca ayni tr deki gibi hizmet bekliyolarrr
ama senlede hemseri sayiliriz ha konya ha ankaraa
Onları hiç sormadılar onları da peşinen götüreyim de bir de kızımı bunlar için rahatsız etmesinler.bugün zaten doktırumuz öylesine yaptıkları testlerin sonuçlarının bile çıktısını alıp verdi onlara verin de sizi uğraştırmasınlar dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kizmada dogru olan bu bende ozelde yaptim dogumum dogar dogmaz topuk kani aliniyor birde ya hastanede yada saglik ocaginda ikincisi mecbur aliniyor ayrica hamilelik doneminde saglik ocagina kayit yaptirman gerek hemsire seni takip ediyor ayrica asilar saglik ocaginda yapiliyor o topuk kani kotu evet ama yapilan herkese ayni malesf
canım yazık sanabu kadar zorlama bence kendini.bazen boş vermekte gerekiyo bence bu hayatta.insanları memnun etmek inan ki çok zor .insan neyi nası görmek isterse öyle görür.laf ederlerse onların ayıbı .daha az ve daha kolay şeyler yapmaya çalış bence en azından..poğaça kek gibi..kuru pasta felan aldır.bırak olduğu kadar olsun..ben kolay şeyler hazırladım.bizim burda lokum bisküvi dağıtılır.çayın yanınna sadece onu koydum genelde.zaten biçoğu habersiz geliyo burda.ikramı az koydu deseler nolur dünyanın sonu değil.herkes kendi ayıbına kusuruna baksın sana yazık canım benim.yıpratma kendini bukadar.bebişinin sana ihtiyacı var ondan diyom
beni yazmışsın direk canım sanki .. bende aynı durumdayım günlük 3 saatten fazla uyku uyuyamaz oldum . SÜREKLİ ayağımda durmak istiyo . uyuttum diyorum kalkıyorum 10 dk. snra bizimkide uyanıyo . tek başına olunca daha bi zor oluyo ....
Evet ya çok ağladı valla.inşallah üçüncüyü istemezler hemşire öyle bir şeyler dedi.biz yaptığımız için kabul etmeyebilirler falan diye.raporunu gönderecekler inşallah sorun çıkarmazlarcanım bebişin ağladığı için okadar uzunsürmüş.bizimki çokkolay olmuştu.evet onları da götür bakalım.ikincisi daha önemli diye duymuştum bn üzme kendini..
Eşim işi nedeniyle bir yurtdışı gezisinde Almanya'dan Penaten ürünlerini almıştı hamileyken.bilmediğim için araştırdım oldukça kaliteli ve meğerse bebek ürünlerinde dünyaca ünlü bir markaymış.pişik kreminin vücudun her yerine sürüldüğünü öğrenince kullandım.zaten bir kerede fayda etti bir daha gerek kalmadı.
hemen uykusundan uyansin evde kücük bi kutu hediye gelmisti denemek icin sürecemtesekkürler canim benim ins faydasi olur oglusum kurtulurr
Aaa zaten Almanya'da yaşıyormuşsunuz:))))
Bende kaçsam şu Konya'dan diyodum Almanya'da bile buluyorlar demek insanıamaaan ne yapcan gelmeselerdide üzülürdük sevenimiz yokmu diye sdc beklentiler kasıyo işte
Evet evet hemşeri sayılırız
Eşim işi nedeniyle bir yurtdışı gezisinde Almanya'dan Penaten ürünlerini almıştı hamileyken.bilmediğim için araştırdım oldukça kaliteli ve meğerse bebek ürünlerinde dünyaca ünlü bir markaymış.pişik kreminin vücudun her yerine sürüldüğünü öğrenince kullandım.zaten bir kerede fayda etti bir daha gerek kalmadı.
hemen uykusundan uyansin evde kücük bi kutu hediye gelmisti denemek icin sürecemtesekkürler canim benim ins faydasi olur oglusum kurtulurr :
Bugün sürseniz yarın görmezsiniz:)) bizde öyle oldu yani.bir de ekşi sözlükte o krem için mucize krem falan deniyor yaraları bile iyileştiriyor deniyor ben de çok şaşırmıştım
aynen uyuyo kucamda yataga koy gözler hiç uyumamış gibi benim ilk kızımda çok yaramazdı ikinciye çok korktum 7 yıl istemedim gerçi planlı bir gebelik olmadı ama dogurmayı istedim herkez ilki gibi olmaz bu uslu olur dedi hep buna umut bagladım hastaneye emzik götürdüm ama baktım uslu uslu duruyo vermedim ilk 15 gün usluydu içimden tamam dedim bu uslu şükür ama yooook ne emzik alıyo ne ayakta sallatıyo ezber bazan bir bebek benimki
Doğru diyosun cnm bende farkındayım bunların ama ne biliyim illa olcakmış gibime geliyo bazen yatağa yatarken özür diliyorum yavrumdan ne zorluklarla aldım onu kucağıma iş güç derken istediğim gibi ilgilenemiyorum bizim çevrede brz sıkıntılı cnm eşim taraf gelelim kvnin geleni gideni bitmiyor bebeğimin tüp bebek olduğunu bîle söyleyemedik sorun ederler diye eşim ve ben yalnız atlattık o zor günleri ama şükür meyvesi güzel oldu
masallah ikinizedeeyerim onun kinali parmaklariniii
masallah ikinizedeeyerim onun kinali parmaklariniii
hemen uykusundan uyansin evde kücük bi kutu hediye gelmisti denemek icin sürecemtesekkürler canim benim ins faydasi olur oglusum kurtulurr :
Bugün sürseniz yarın görmezsiniz:)) bizde öyle oldu yani.bir de ekşi sözlükte o krem için mucize krem falan deniyor yaraları bile iyileştiriyor deniyor ben de çok şaşırmıştım
simdi uyandi oglum sürdümins canim poposunu koruuk pisikten bana bogazini koruyamadikkk malesefff gecerse önce ALLAH sonra senin sayende kurtulacak ins teyzesii......
senin yerine de yerim teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?