aynen uyuyo kucamda yataga koy gözler hiç uyumamış gibi benim ilk kızımda çok yaramazdı ikinciye çok korktum 7 yıl istemedim gerçi planlı bir gebelik olmadı ama dogurmayı istedim herkez ilki gibi olmaz bu uslu olur dedi hep buna umut bagladım hastaneye emzik götürdüm ama baktım uslu uslu duruyo vermedim ilk 15 gün usluydu içimden tamam dedim bu uslu şükür ama yooook ne emzik alıyo ne ayakta sallatıyo ezber bazan bir bebek benimki
İlk on gün benimki de çok ısluyfu bende seviyordum . Bizimkide akıl sır ermiyo bebeğe. Zaman çabuk geçiyo en uyuyor mayo daha büyüyünce akıllanırlar diye düşünüyorum .
Bende kaçsam şu Konya'dan diyodum Almanya'da bile buluyorlar demek insanıamaaan ne yapcan gelmeselerdide üzülürdük sevenimiz yokmu diye sdc beklentiler kasıyo işte
Evet evet hemşeri sayılırız
Ya anneler bu el yalama emme isi normal mi ac degil ama o eller agiza gidiyor surekli cok korkuyouum hep oyle kalir diye inatlasiyoruz ben tutuyorum ama o emmeye calisiyor
bencede öyle yapaz ve sık sık ver ben öyle yapiyorum hic kusmuyo...bende aventin isiticisinda istip veriyorum..oglumda iyce biberona alisti zatennn
yaw bu süt konusunda hangisi doru dolapta 24 saat 36 saat hatta 72 saat diyen siteler var hangisi doru acaba
ben bazen buzluguda atiyorum 6 ay diyolar ama en fazla 3 ay bekletim diyorumm
Ya anneler bu el yalama emme isi normal mi ac degil ama o eller agiza gidiyor surekli cok korkuyouum hep oyle kalir diye inatlasiyoruz ben tutuyorum ama o emmeye calisiyor
bebekleriniz kaç kg sız hangi bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz bayanlar.
ben prima 3 no kullanıyorum bebişim 6.000 kg
boyun kızarmasınada pişik kremı sürüyorum iyi geliyor.
Biz bugun attalara gittikkk:) buyuk kuzucugumun buz pateni gosterisi vardi.bizde gittik.ablamiz optu optu oyle gosteriye basladi. Kuzucum onune gelene guldu:) eller herzamanki gibi yumruk ve agizda sapir sapir:) sonra temiz hava mi iyi geldi yoksa uykusu mu vardi babasinin kucaginda uyuduuu:)eve geldik yatagina koydum hala uyuyor masallahhh. Bugun bide banyo yaparizzz ohh misssss..
Kuzucuklara maşallah Nazlı büyüyorlar galiba artıkk.
Ben hala dışarı çıkmadım hastane dışında... Korkuyorum hasta olur diye ...
neden korkuyorsun kı canım. Hava guzelken bebek arabasıyla soyle guneste yarım saat hava alsa ne olacak kı bence daha ıyıde olur.
Cokta eve kapatırsan bu seferde cok kırılgan olur
Kuzucuklara maşallah Nazlı büyüyorlar galiba artıkk.
Ben hala dışarı çıkmadım hastane dışında... Korkuyorum hasta olur diye ...
Haklısın....Dolaştık geldik ilk araba gezimizi yaptık... ilk 10 dk geri dönmek üzereydik ki uyudu arabasının içinde epeyce dolaştık bizde ...neyse böyle böyle gezeriz artık hergün bana da yürüyüş olur hem..
Tam ben yazdim sen yazdin. Ne iyi olmus.ben arabasinda uyudumu eve donuceksem donuyorum.eve gelincede uyanana kadar pusetinden almiyorum.bollll gezmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?