2014 Şubat Anneleri

simdi uyandi oglum sürdüm ins canim poposunu koruuk pisikten bana bogazini koruyamadikkk malesefffgecerse önce ALLAH sonra senin sayende kurtulacak ins teyzesii......[/QUOTE]

Geçer Allah'ın izniyle merak etme canım.hatta kulağının arkası kızarmıştı koku vardı çok fena:) bir de ıslaklık.konakmış herhalde araştırdım nette baktım biri demiş bu krem için sürdüm geçti diye.ben de onun üzerine sürdüm o günden beri yok hakikaten.elinde de varmış ne güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk on gün benimki de çok ısluyfu bende seviyordum . Bizimkide akıl sır ermiyo bebeğe. Zaman çabuk geçiyo en azından az daha büyüyünce akıllanırlar diye düşünüyorum .

İlk on gün benimki de çok ısluyfu bende seviyordum . Bizimkide akıl sır ermiyo bebeğe. Zaman çabuk geçiyo en uyuyor mayo daha büyüyünce akıllanırlar diye düşünüyorum .

Bizde de tam tersi oldu. Ilk iki ay hic uyku uyumadik. Sabah aksam ayakta salladim gram uyumadi. Simdi masallah uslandi. Gunduz 3-4 saat uyuyor aksam da 10 saate yakin uyuyor iki defa emmeye uyaniyor. Gozunu hic açmadan emip geri uyuyor.ilk baslarda cok cekmistim. Mosmor olurdu aglamaktan. Topuk kani aldirmak aşı yaptırmak hic sorun olmazdi benim icin zaten gece gunduz aglardi evde de.insallah hep boyle devam eder.

Ya anneler bu el yalama emme isi normal mi ac degil ama o eller agiza gidiyor surekli cok korkuyouum hep oyle kalir diye inatlasiyoruz ben tutuyorum ama o emmeye calisiyor

Ya anneler bu el yalama emme isi normal mi ac degil ama o eller agiza gidiyor surekli cok korkuyouum hep oyle kalir diye inatlasiyoruz ben tutuyorum ama o emmeye calisiyor

benim oglumda aynisi eli sürekli agzinda yumruk yapip yaliyo sürekliacaba cokmu tatli diye düsünüp bende bi parmaklarinin tadina bakiyorum

acliktan oldugunu sanmiyorum...

ben ya elini tanimaya calisiyo yada dis yerlerimi kasiniyo diye düsünmüstüm dorumu düsünüyorum bilemiyorum

yakinda doktor randevumuzda yok olsa bi sorardimmm

Canim ben buz dolabinda 24 saat derin dondurucuda 3 ay diye biliyorum ve difrizden cikan sütü kaynar suyla acmamak gerekiyomus ben ısıtıci kullaniyorum sendede varmis aklinda olsun

Ben sordum doktora bu parmak emme isini suan ellerini tanimaya çalıştığı icinmis.Ben de aliskanlik olmasin diye surekli cekiyodum ama bu aylarda cok normalmis

Biz bugun attalara gittikkk:) buyuk kuzucugumun buz pateni gosterisi vardi.bizde gittik.ablamiz optu optu oyle gosteriye basladi. Kuzucum onune gelene guldu:) eller herzamanki gibi yumruk ve agizda sapir sapir:) sonra temiz hava mi iyi geldi yoksa uykusu mu vardi babasinin kucaginda uyuduuu:)eve geldik yatagina koydum hala uyuyor masallahhh. Bugun bide banyo yaparizzz ohh misssss..

bebekleriniz kaç kg sız hangi bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz bayanlar.
ben prima 3 no kullanıyorum bebişim 6.000 kg

boyun kızarmasınada pişik kremı sürüyorum iyi geliyor.

bebekleriniz kaç kg sız hangi bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz bayanlar.
ben prima 3 no kullanıyorum bebişim 6.000 kg

boyun kızarmasınada pişik kremı sürüyorum iyi geliyor.

Benim kızımda 6 kg bende prima 3 No kullanıyorum... Bende pişik kremi sürüyorum pişik sorunu olmadı....

Son düzenleme:

Kuzucuklara maşallah Nazlı büyüyorlar galiba artıkk.
Ben hala dışarı çıkmadım hastane dışında... Korkuyorum hasta olur diye ...

neden korkuyorsun kı canım. Hava guzelken bebek arabasıyla soyle guneste yarım saat hava alsa ne olacak kı bence daha ıyıde olur.
Cokta eve kapatırsan bu seferde cok kırılgan olur

neden korkuyorsun kı canım. Hava guzelken bebek arabasıyla soyle guneste yarım saat hava alsa ne olacak kı bence daha ıyıde olur.
Cokta eve kapatırsan bu seferde cok kırılgan olur

Haklısın....Dolaştık geldik ilk araba gezimizi yaptık... ilk 10 dk geri dönmek üzereydik ki uyudu arabasının içinde epeyce dolaştık bizde ...neyse böyle böyle gezeriz artık hergün bana da yürüyüş olur hem..

Sakinan goze cop batiyor canim gercekten.havalar guzel puset e koydumu hava almali.bide benim kiz premature biliyorsun.hep evde oturamazsiniz alis derim ben..

Tam ben yazdim sen yazdin. Ne iyi olmus.ben arabasinda uyudumu eve donuceksem donuyorum.eve gelincede uyanana kadar pusetinden almiyorum.bollll gezmeler...

Tam ben yazdim sen yazdin. Ne iyi olmus.ben arabasinda uyudumu eve donuceksem donuyorum.eve gelincede uyanana kadar pusetinden almiyorum.bollll gezmeler...

Evet uyudu kaldı arabada almak istemedim ama biraz rüzgar var diye yarım saat gezdik arabasında .. Önce çok ağladı yatmayı pek sevmiyor da benim kız 10 dk sonra uyuyunca dolaştık bizde..

arkadaşlar benim oglumdada el sorunu var ellerii hep agzında açlıktan deyil bence birde uykusu gelince ellerini yumruk yapıp kafasına vuruyor benim oglumda 6 kilo bende 3 numara pirima pemprs kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…