Anlaşılan 2. Ay krizi bu ellerim emmeye çalışma.. Onlarda haklı ellerini tanımaya çalışıyorlar ... Hayır istemediğim herşeye çabucak alışıyor istediklerime alışmıyor ya ham diye ısırasım geliyor o tatlı yanaklarından teyzeleri ...:)))arkadaşlar benim oglumdada el sorunu var ellerii hep agzında açlıktan deyil bence birde uykusu gelince ellerini yumruk yapıp kafasına vuruyor benim oglumda 6 kilo bende 3 numara pirima pemprs kullanıyorum
Evet uyudu kaldı arabada almak istemedim ama biraz rüzgar var diye yarım saat gezdik arabasında .. Önce çok ağladı yatmayı pek sevmiyor da benim kız 10 dk sonra uyuyunca dolaştık bizde..
O yuruyus sana iyi geldi dimi? Bacaklari aciliyor insanin. Buyudukce gezenti olup o pusette nasil yatiyorlar tecrubeyle sabit:)benim buyugu biraksam hala pusetle gezicek:) hic sevmiyor yurumeyi adi gibi nazli:) ayy dusunemiyorum iki puset..
bebekleriniz kaç kg sız hangi bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz bayanlar.
ben prima 3 no kullanıyorum bebişim 6.000 kg
boyun kızarmasınada pişik kremı sürüyorum iyi geliyor.
benim kızım martta doğması gerekirken şubatta dünyaya geldi 0 numara ile başladık şuan 2 numara kullanıyoruz prima beyaz paketten çok da memnunuz 5 kiloyuz yarın da sağlık ocağında aşımız var boyumuzu da öğrenelim kısmetse
Hoşbuldum cnm tşkr ederim bgnde bir misafir krizini daha sağsalim şükür sağsalim derken kendimi kastetmiyorum yoksa benîm pertim çıktı daha yeni oturabiliyorumboşver söleme.Allah yardımcın olsun o zaman ama yine de kendiniçok yıpratmaanlıyorum seni.insanlar illa bişeyi laf edecekler.benimde duymadığım şey kalmadı resmen çocuk konusunda.sürekli soruyolardı niye olmadı ne zaman olcak sorun sende mieşinde mi..ayy ayyy hatırlamak bile istemiyorum.şimdide ikinciyi sorar oldular ne zaman düşünüyon ikinci doğurcan mı arası çok olmasın iki sene sonra doğur gülüyorum resmen.. bizimki tüp falan değil ama biraz nazlandı sadece elifnazım Allah bebişini sana bağışlasın canım aramıza hoşgeldin
Canim kremler ise yaradi ki insallah sifa vesilesi olmustur
Cnm bana öyle böyle misafir gelmiyor heçen hafta beş gün üstüste misafirim vardı eline lcw poşetini kapan geliyohergün temizlikçi tutup hazır alamamki kocişimede yazık ama haklısın gerginlik ve bebek hakkında bende test edildi onaylandı wallahî
Canım haklısın.davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ben rahatım tabi. Ka
yinvalidem var ve bebeğe o bkıyor.benim misafir isim bitti şükür.sadece mevlutumuz kaldı onu da bu cumartesi ya yapacağız. Burda salgın vardı o yüzden geciktirdim
Merhaba kizlar benom bebegim mart bebegi olacakti ama erken davrandi 6 subatta dgdu ya sizinde su siralar agiz sıklatmasi varmi bebeklerinizde benimki dilini damagina vuruyor opucuk atarmis gbi sıklatıyor agzini anlam veremedim tukuruk de cikartiyor bide cok hareketli eli kolu hic durmuyor uykuda bide parmaklarini oynatiyo ya tam dalamadigindan bilemedim simdi
Herkese bol uykulu hiç gazlı tatlı tatlı agulu ve dolu dolu sütlü bir gün diliyorummm
Merhaba kizlar benom bebegim mart bebegi olacakti ama erken davrandi 6 subatta dgdu ya sizinde su siralar agiz sıklatmasi varmi bebeklerinizde benimki dilini damagina vuruyor opucuk atarmis gbi sıklatıyor agzini anlam veremedim tukuruk de cikartiyor bide cok hareketli eli kolu hic durmuyor uykuda bide parmaklarini oynatiyo ya tam dalamadigindan bilemedim simdi
Gunaydin.benim bebegimde subat ta dogucakti 8 ocakta dogdu mecburiyetten:) ayni seyleri benim kizimda yapiyor.bende ona karsilik veriyorum opucuk atiyorum:) tukuruk te cikartiyoruz baloncuk bile yapiyoruz. Ben onu yataginin en sonuna yatiriyorum o ayaklarinla ite ite en basa gelyor.bizde cok hareketliyiz. Ve bunlari yapmasi gayet normal..
Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?