2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar benim oglumdada el sorunu var ellerii hep agzında açlıktan deyil bence birde uykusu gelince ellerini yumruk yapıp kafasına vuruyor benim oglumda 6 kilo bende 3 numara pirima pemprs kullanıyorum
Anlaşılan 2. Ay krizi bu ellerim emmeye çalışma.. Onlarda haklı ellerini tanımaya çalışıyorlar ... Hayır istemediğim herşeye çabucak alışıyor istediklerime alışmıyor ya ham diye ısırasım geliyor o tatlı yanaklarından teyzeleri ...:)))

Evet uyudu kaldı arabada almak istemedim ama biraz rüzgar var diye yarım saat gezdik arabasında .. Önce çok ağladı yatmayı pek sevmiyor da benim kız 10 dk sonra uyuyunca dolaştık bizde..

O yuruyus sana iyi geldi dimi? Bacaklari aciliyor insanin. Buyudukce gezenti olup o pusette nasil yatiyorlar tecrubeyle sabit:)benim buyugu biraksam hala pusetle gezicek:) hic sevmiyor yurumeyi adi gibi nazli:) ayy dusunemiyorum iki puset..

O yuruyus sana iyi geldi dimi? Bacaklari aciliyor insanin. Buyudukce gezenti olup o pusette nasil yatiyorlar tecrubeyle sabit:)benim buyugu biraksam hala pusetle gezicek:) hic sevmiyor yurumeyi adi gibi nazli:) ayy dusunemiyorum iki puset..

Böyle böyle alışacağız artık .. İnş aşılır pusede benim için rahat olur...

Bugün oglumu sitenin bahcesinde dolastirdim 10 dk kadar hava cok güzeldi hep cikarcam güzel olursa kapsonlu ceketini giydirdim eve geldiimizde sicacikti üsümedi az daha güzel olsun havalar onla saka maka iyi yürüyüs oluyo 10 dk bile ikimizede iyi geldi patladik evde artik bende sıkılmıstım

Haaa bu arada kucaktan inmiyo ya bizimki arabasinda pusette evde gezdiriyorum :) kollarim dinlendi ayy sildim güzelce tekerleklerini :))) deliler gibi geziyoz biri görse ne güler

bebekleriniz kaç kg sız hangi bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz bayanlar.
ben prima 3 no kullanıyorum bebişim 6.000 kg

boyun kızarmasınada pişik kremı sürüyorum iyi geliyor.

benim kızım martta doğması gerekirken şubatta dünyaya geldi 0 numara ile başladık şuan 2 numara kullanıyoruz prima beyaz paketten çok da memnunuz 5 kiloyuz yarın da sağlık ocağında aşımız var boyumuzu da öğrenelim kısmetse

Mintim in basi konak olmus. Zeytinyagi surdum,beklettim sonra taragiyla yavas yavas taradim.pek bir hoslasti bu isten ben sacini taradikca kikir kikir gulup aguladi:) uzerinede banyo yaptik ohhh misss.konaklarada veda ettik. Simdi de uyudukk.bide ablamizi yikadim.oda sutunu icti uyuduuu. Simdi benimde kahve icip dinlenme zamanimmm:)

Merhaba.kac haftalik kac kilo dogdu bebeginiz?bu arada hayirli olsun gule gule buyutun..

Hoşbuldum cnm tşkr ederim bgnde bir misafir krizini daha sağsalim şükür sağsalim derken kendimi kastetmiyorum yoksa benîm pertim çıktı daha yeni oturabiliyorum insanlar da soru çok banada sorulanları bir görsen ohoooo bide kendi yaptıklarını ve nasıl çocuk yetiştirdiklerini anlatanlar var övüne övüne bak ben diye başlayan cümlelerin sonuna hmm senin çocuk sen öyle yapınca üstün zekalı olmuş bize yapılmamış bak biz gerizekalı kalmışı deyiveresim geliyo bizim kızlar Nazlı ama çooook tatlılar teyzesi allahım bağışlasın hepimizinkini
Canim kremler ise yaradi ki insallah sifa vesilesi olmustur

İyileşti cnm Allah razı olsun senin kremlerin yanında başka şeylerde denedim memeler bu kadın bizi rahat bıraksın diye galiba iyileştiler çok saol cnm Allah'ta seni sıkıntından kurtarsın inşallah ama benim cadım böyle emmeye devam ederse hep başa sarcaz gibi

Bende prima 3 numara kullanıyorum.yeşil olanlardan.bugün doktor kontrolumuz var.bakalım amip bizi terk etmismi.dualarinizi bekliyorum kızlar. Bu arada bir soru sormak istiyorum.ben evde karınca gibiyim.temizlik,yemek..vb hiç yorulmuyorum.ne zaman oğlumu kucağıma alsam sürekli esniyorum ve uykum geliyor çabucak yoruluyorum.içime huzur doluyor sanki.sizde de varmı bu durum.

Canım haklısın.davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ben rahatım tabi. Ka
yinvalidem var ve bebeğe o bkıyor.benim misafir isim bitti şükür.sadece mevlutumuz kaldı onu da bu cumartesi ya yapacağız. Burda salgın vardı o yüzden geciktirdim

Herkese bol uykulu hiç gazlı tatlı tatlı agulu ve dolu dolu sütlü bir gün diliyorummm

Iyi yapmışsın cnm bende çok korkuyorum hastalancak diye zaten küçük doğduk yeni yeni toparlıyor kendini hastalanırsa kilosu fln düşer diye korkuyorum Allah senin minnakıda korusun cmrts için Allah yardımcın olsun o tatlı Mevlüt kıyafetlerindende aldınızmı ben Mevlüt yapmıcam o kıyafetler içimde kaldı ya

Arkadaşlar rota aşısını yaptıranlar ne kadara aldınız bide bidaha yaptırcaz ya ikinci dozunudamı ayrıca alcaz yoksa iki doz şeklindemi çıkıyor içinden

Merhaba kizlar benom bebegim mart bebegi olacakti ama erken davrandi 6 subatta dgdu ya sizinde su siralar agiz sıklatmasi varmi bebeklerinizde benimki dilini damagina vuruyor opucuk atarmis gbi sıklatıyor agzini anlam veremedim tukuruk de cikartiyor bide cok hareketli eli kolu hic durmuyor uykuda bide parmaklarini oynatiyo ya tam dalamadigindan bilemedim simdi

Gunaydin.benim bebegimde subat ta dogucakti 8 ocakta dogdu mecburiyetten:) ayni seyleri benim kizimda yapiyor.bende ona karsilik veriyorum opucuk atiyorum:) tukuruk te cikartiyoruz baloncuk bile yapiyoruz. Ben onu yataginin en sonuna yatiriyorum o ayaklarinla ite ite en basa gelyor.bizde cok hareketliyiz. Ve bunlari yapmasi gayet normal..

Herkese bol uykulu hiç gazlı tatlı tatlı agulu ve dolu dolu sütlü bir gün diliyorummm

Günaydıııın .. Böyle güzel temennilere amiiiin diyorum :)) Veeee benim küçük sıpam son 1 haftadır bizi şaşırtmaya devam ederek, uyku düzeni oturtmaya başladı. Maşallah diyeyim, kuzucum gece 12 de uyuyup, ilk olarak sabah 6 da uyandı ve emdi, sonra tekrar uyudu ve 10 da kalktı. nasıl mutlu oldum anlatamam. darısı uykusuz bebişlerin başına. umarım artık uykusu hep böyle olur. Gerçi bugün evde temizlikçi var ben erkenden kalkmak zorunda kaldım ya neyyyyse :))

evet canım o dediklerinin aynısını yapıyor..

Karşılıklı öpücükleşiyor musunuz siz :)))

Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??

Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??

Canim yatak odasinda dereceniz varmi cok sicak diyemi oluyoki bizim biraz sicak oldumu basliuo terlemeye cünki bide ne giydiriyosun kac kat ? Mesela ben artik klima vs bisi acmiorum ama tabi antalyadayim burasi sicak olmaya basladi yavastan 3 gündür kisa kollu cit citli badisinin üstüne ince bi uzun kollu giydiriyorum altida tek kat artik ben hep 2 alta 2 üste giydirirdim

merhaba.
Benımkıde emerken terlıyor fakat uyurken terleme yok.
Oda sıcaklıgı 24 u gecmıyor bızım evde uzerınıde boynuna kadar ortmuyorum.
Bence oda sıcaklıgını kontrol et uzerını daha hafıf seylerle ort terlerse hasta olma olasılıgı daha yuksek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…