Arkadaşlar rota aşısını yaptıranlar ne kadara aldınız bide bidaha yaptırcaz ya ikinci dozunudamı ayrıca alcaz yoksa iki doz şeklindemi çıkıyor içinden
Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
merhaba.
Benımkıde emerken terlıyor fakat uyurken terleme yok.
Oda sıcaklıgı 24 u gecmıyor bızım evde uzerınıde boynuna kadar ortmuyorum.
Bence oda sıcaklıgını kontrol et uzerını daha hafıf seylerle ort terlerse hasta olma olasılıgı daha yuksek .
Günaydıııın .. Böyle güzel temennilere amiiiin diyorum :)) Veeee benim küçük sıpam son 1 haftadır bizi şaşırtmaya devam ederek, uyku düzeni oturtmaya başladı.Maşallah diyeyim, kuzucum gece 12 de uyuyup, ilk olarak sabah 6 da uyandı ve emdi, sonra tekrar uyudu ve 10 da kalktı. nasıl mutlu oldum anlatamam. darısı uykusuz bebişlerin başına. umarım artık uykusu hep böyle olur. Gerçi bugün evde temizlikçi var ben erkenden kalkmak zorunda kaldım ya neyyyyse :))
evet canım o dediklerinin aynısını yapıyor..
Karşılıklı öpücükleşiyor musunuz siz :)))
Iyi yapmışsın cnm bende çok korkuyorum hastalancak diye zaten küçük doğduk yeni yeni toparlıyor kendini hastalanırsa kilosu fln düşer diye korkuyorum Allah senin minnakıda korusun cmrts için Allah yardımcın olsun o tatlı Mevlüt kıyafetlerindende aldınızmı ben Mevlüt yapmıcam o kıyafetler içimde kaldı ya
Canim ben buz dolabinda 24 saat derin dondurucuda 3 ay diye biliyorum ve difrizden cikan sütü kaynar suyla acmamak gerekiyomus ben ısıtıci kullaniyorum sendede varmis aklinda olsun
Canim yatak odasinda dereceniz varmi cok sicak diyemi oluyoki bizim biraz sicak oldumu basliuo terlemeye cünki bide ne giydiriyosun kac kat ? Mesela ben artik klima vs bisi acmiorum ama tabi antalyadayim burasi sicak olmaya basladi yavastan 3 gündür kisa kollu cit citli badisinin üstüne ince bi uzun kollu giydiriyorum altida tek kat artik ben hep 2 alta 2 üste giydirirdim
merhaba.
Benımkıde emerken terlıyor fakat uyurken terleme yok.
Oda sıcaklıgı 24 u gecmıyor bızım evde uzerınıde boynuna kadar ortmuyorum.
Bence oda sıcaklıgını kontrol et uzerını daha hafıf seylerle ort terlerse hasta olma olasılıgı daha yuksek .
Oğlumu gezmeye götürücez bugün . Alışveriş yapılıcak eve inşallah durur .
aynene benim oglumda terliyo...normal herhalde.. emerken terliyodu bi kac haftadir yatarkende terliyo...tepesinde yanlarda degilde mesala yastiga denk gelen kisimlar islakkk oda sicakligim hep 23 veya 24 ince giydiriyorum ama yine terliyo
Kizlar kanguru almayi dusunuyoruZ alanlar hangi markayi aldi ve memnunlar mi :)
masalalh kuzucugun uyku düzenini iyi oturtmus..bizimki simdilik en fazla 4 saat uyuyo oda aksamlari gündüzlri ise kisa uyuyo..en fazla 1 veya 1,5 saat
Gunaydin.benim bebegimde subat ta dogucakti 8 ocakta dogdu mecburiyetten:) ayni seyleri benim kizimda yapiyor.bende ona karsilik veriyorum opucuk atiyorum:) tukuruk te cikartiyoruz baloncuk bile yapiyoruz. Ben onu yataginin en sonuna yatiriyorum o ayaklarinla ite ite en basa gelyor.bizde cok hareketliyiz. Ve bunlari yapmasi gayet normal..
Kizlar kanguru almayi dusunuyoruZ alanlar hangi markayi aldi ve memnunlar mi :)
Canım geçenlerde kefir içmek sütü arttırıyor diye yazmıştın ya, günde kaç bardak içmek gerek ?? Benim süt zaten yoktu, giderek azalıyor ya.. Süt artsın diye ..ok ye deseler , neredeyse onu bile yiyecek durumdayım :)))))
Canım geçenlerde kefir içmek sütü arttırıyor diye yazmıştın ya, günde kaç bardak içmek gerek ?? Benim süt zaten yoktu, giderek azalıyor ya.. Süt artsın diye ..ok ye deseler , neredeyse onu bile yiyecek durumdayım :)))))
Bebeginize kac cc mama veya anne sütü veriyorsunuz ? Bide nekadarliklar yazarmisiniz ben genelde sagip veriyorum sütümu nekadar yedigini göreyim diye 100 lük yiyo hep ama biraz kusuyoda acaba cokmu geliyo önümüzdeki hafta 3 aylik olcak bide nekadar zamanda bir besliyorsunuz???
Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
Gunaydin.benim bebegimde subat ta dogucakti 8 ocakta dogdu mecburiyetten:) ayni seyleri benim kizimda yapiyor.bende ona karsilik veriyorum opucuk atiyorum:) tukuruk te cikartiyoruz baloncuk bile yapiyoruz. Ben onu yataginin en sonuna yatiriyorum o ayaklarinla ite ite en basa gelyor.bizde cok hareketliyiz. Ve bunlari yapmasi gay et normal..
Canim nasil oldu mastit iyilestimi ben igneleri yedim simdi hapa gectik ama sute geciyor diye yaziyor kararsiz kaldim
Canim nasil oldu mastit iyilestimi ben igneleri yedim simdi hapa gectik ama sute geciyor diye yaziyor kararsiz kaldim
Al benden de o kadar kuzum:) kocani ye sut yapar deseler gozunun yasina bakarsam namerdim:) 2 bardak iciyorum gunde canim.1 aksam 1 sabah.bide sunu ogrendim lohusa serbeti sut yaparmis.ben bugunnsiparis verdim bide onu deniyeyim ne olcek....
kuzum sana içtiklerimi saysam, daha tanımadığın halde benden tiksinirsinsosyoloji canim ben günde bi sise malt icecegi,bi kutu konserve misir ve huma stilltee iciyorum..sütüm baya var...buzluga bile atiyorum bi kisminii bunlari denemediysen bi dene ama ben hergün hic aksatmiyorum bunlari..malt icecegi baya kalorili bu yüzden 6 kilo fazlami veremiyorum ama olsun yawvrum anne sütü alsin yeterki... bide pompada kullaniyorum bilmiyorum onunda etkisi varmii..cünkü oglum memede hemen uyuyo bende sagip veriyorum en azindan ne kadar ictigini biliyorum doydugundan emin oluyorumm
Benim ufaklik da felaket terliyor kiyafetlerini degistiriyorum bazen emerken uyurken bi de simdi oyun oynamaya calisuyoruz o kadar hareketliki sirilsiklam terliyor findik burunlum
Hic korkma canim ic.dogum yaptigimiz dada antibiyotik veriyorlar.doktoruna guven ve ic.benim mastit boyut degistirdi.meme ucum cokuk ya benim ordan bisey cikmaya basladi canimda aciyordu kahvalti edeyimde doktor a gideyim dedim o ara da tv izliyorum.
Anaaa bi baktim benim doktor canli yayinca troit hastaliklarini anlatiyor:) ogun kaldi tabi dunde resmi tatildi o cikanda balon gibi oldu acisida cabasi sonra bi ara baktim acisi yok ne oldu acaba derken pofff patlamis akiyordu:) rahatladim.gitcem doktor a en kisa zamanda tekrar sakin aksatma sende ilaclarini sagmayida sakin unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?