2014 Şubat Anneleri

Arkadaşlar rota aşısını yaptıranlar ne kadara aldınız bide bidaha yaptırcaz ya ikinci dozunudamı ayrıca alcaz yoksa iki doz şeklindemi çıkıyor içinden

Ben dogum yaptigim hastanede yaptirdim 140 tl baska bisey yok elimde sanirim bidaha para verip yaptircaz 2. Dozu

Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??

aynen benim oglumda terliyo...normal herhalde..emerken terliyodu bi kac haftadir yatarkende terliyo...tepesinde yanlarda degilde mesala yastiga denk gelen kisimlar islakkkoda sicakligim hep 23 veya 24 ince giydiriyorum ama yine terliyo

Son düzenleme:

bizim odamizda 24 gecmez dogdugundan beri kalin giydirmeye hic alistirmadim citcitli badisinin üzerine cok ince uzun kollu giydirrim .altta tek pijamasi olur..yatarken battaniyesi ancak göbek kismina kadar örterim yine bas kismi terliyo...

Son düzenleme:

masalalh kuzucugun uyku düzenini iyi oturtmus..bizimki simdilik en fazla 4 saat uyuyo oda aksamlari gündüzlri ise kisa uyuyo..en fazla 1 veya 1,5 saat

Canım çok şükür tahlilimiz güzel çıktı. Ben görev icabı ailemden uzağım.burda kimsemiZ yok.sadece komşular gelir birde benim bir kaç arkadaş.o yüzden kıyafet alamayacağım.izmir de ailemin yanında yapınca alırım. Kurbanı da orda keseceğiz zaten.

Canim ben buz dolabinda 24 saat derin dondurucuda 3 ay diye biliyorum ve difrizden cikan sütü kaynar suyla acmamak gerekiyomus ben ısıtıci kullaniyorum sendede varmis aklinda olsun

lansinohun anne sütü saklama torbasi almistim..icinden cikan kilavuzda buzdolabinda +4 derece 72 saat derin dondurucunun -18 kisminda 6 ay saklanabilir yaziyobide mesala derin dondurucudan sütü cikarinca buzdolabinda acilmadan 24 saat acildiktan sonra 12 saat muhafaza edebilirsiniz yaziyobunlar doruyla bu kosullar cok uygunn

Son düzenleme:

Kuzum ben de Balıkesir deyim. Son 2-3 gündür burası da sıcak. Dün hiç kombiyi çalıştırmadım. Gece bile kapalıydı. Evin ısısı 24-25 civarı. Ben de alta 2 patikli alt ve çorap, üste de uzun kol çıtçıtlı badi ve yine uzun kol penye giydiriyorum. Çok mu acaba diyeceğim ama birden coşup bebişi hasta etmekten de korkuyorum..

canım battaniyesi hep koltuk altına kadar örtülü ama 1 penye battaniyenin üstüne ince bir örgü battaniye örtüyorum..
sırtında falan terleme yok. sadece kafası..

Oğlumu gezmeye götürücez bugün . Alışveriş yapılıcak eve inşallah durur .

arabasına koyunca biraz da tırtıklı bir yolda sürersen 10 dk içinde uyur canım :)) Dün biz 4-5 saat dışarıdaydık, garibim uyumaktan şişti :)))
aynene benim oglumda terliyo...normal herhalde..emerken terliyodu bi kac haftadir yatarkende terliyo...tepesinde yanlarda degilde mesala yastiga denk gelen kisimlar islakkkoda sicakligim hep 23 veya 24 ince giydiriyorum ama yine terliyo

anam yazın napıcak bunlar acep ..

Kizlar kanguru almayi dusunuyoruZ alanlar hangi markayi aldi ve memnunlar mi :)

Ben e bebek de kanz marka bakmıştım. Hatta başka bir topik de ki bir arkadaşa sordum ondan cevap bekliyorum. Acaba kullanabilir miyiz diye şüphe ettim. E yaz da geliyor, sıcaktan darlanmasın bebişler.. Bi de kanguru da uyursa falan çok rahatsız geliyor bana ..
masalalh kuzucugun uyku düzenini iyi oturtmus..bizimki simdilik en fazla 4 saat uyuyo oda aksamlari gündüzlri ise kisa uyuyo..en fazla 1 veya 1,5 saat

Gündüzleri bizimki de aynı, hatta bazen sadece 15 20 dk uyuyor ama gece uykusu uzun olmaya başladı. Akşam 8-9 gibi uyursa ben onu zorla 10-10:30 gibi uyandırıyorum Yoksa gece 3-4 gibi uyanıp beni de ayağa dikiyor. Sonra sabahlıyoruz. 12 de yatınca 6 ya kadar maşallahı var hiç kalkmıyor. Ben de dinleniyorum. Yeniden insanlığıma dönmeye başladım yav Neydi o ilk aylar.. Zombi gibiydim..

Canım geçenlerde kefir içmek sütü arttırıyor diye yazmıştın ya, günde kaç bardak içmek gerek ?? Benim süt zaten yoktu, giderek azalıyor ya.. Süt artsın diye ..ok ye deseler , neredeyse onu bile yiyecek durumdayım :)))))

Al benden de o kadar kuzum:) kocani ye sut yapar deseler gozunun yasina bakarsam namerdim:) 2 bardak iciyorum gunde canim.1 aksam 1 sabah.bide sunu ogrendim lohusa serbeti sut yaparmis.ben bugunnsiparis verdim bide onu deniyeyim ne olcek....

sosyoloji canim ben günde bi sise malt icecegi,bi kutu konserve misir ve huma stilltee iciyorum..sütüm baya var...buzluga bile atiyorum bi kisminiibunlari denemediysen bi dene ama ben hergün hic aksatmiyorum bunlari..malt icecegi baya kalorili bu yüzden 6 kilo fazlami veremiyorum ama olsun yawvrum anne sütü alsin yeterki...bide pompada kullaniyorum bilmiyorum onunda etkisi varmii..cünkü oglum memede hemen uyuyo bende sagip veriyorum en azindan ne kadar ictigini biliyorum doydugundan emin oluyorumm

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de 11.30 gibi yatırıyorum gece uyanmasın diye...6 .30 a kadar uyuyor bu durumda

benim de ortalama 100 cc civari anne sutu sagiyorum arada ne kadar yiyo goreyim diye 2 saatte bir emiyo gunduz gece 3-4 saati buluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??

Benim ufaklik da felaket terliyor kiyafetlerini degistiriyorum bazen emerken uyurken bi de simdi oyun oynamaya calisuyoruz o kadar hareketliki sirilsiklam terliyor findik burunlum

Canim nasil oldu mastit iyilestimi ben igneleri yedim simdi hapa gectik ama sute geciyor diye yaziyor kararsiz kaldim

Canim nasil oldu mastit iyilestimi ben igneleri yedim simdi hapa gectik ama sute geciyor diye yaziyor kararsiz kaldim

Böyle damdan düşer gibi cevap yazacağım ama eğer doktorunuz emzirirken kullanıma uygun diyorsa prospektüste yazana bakmayın :)

Ben çok ilaç kullandım alerji tehlikesiyle emziremediğim dönemler de oldu şu an emzirebilmek için savaşıyoruz resmen. Bebek için tehlike yoksa sakınmayın derim ben nacizane :)

Hic korkma canim ic.dogum yaptigimiz dada antibiyotik veriyorlar.doktoruna guven ve ic.benim mastit boyut degistirdi.meme ucum cokuk ya benim ordan bisey cikmaya basladi canimda aciyordu kahvalti edeyimde doktor a gideyim dedim o ara da tv izliyorum.
Anaaa bi baktim benim doktor canli yayinca troit hastaliklarini anlatiyor:) ogun kaldi tabi dunde resmi tatildi o cikanda balon gibi oldu acisida cabasi sonra bi ara baktim acisi yok ne oldu acaba derken pofff patlamis akiyordu:) rahatladim.gitcem doktor a en kisa zamanda tekrar sakin aksatma sende ilaclarini sagmayida sakin unutma...

Al benden de o kadar kuzum:) kocani ye sut yapar deseler gozunun yasina bakarsam namerdim:) 2 bardak iciyorum gunde canim.1 aksam 1 sabah.bide sunu ogrendim lohusa serbeti sut yaparmis.ben bugunnsiparis verdim bide onu deniyeyim ne olcek....

Ehu ehu kocayı yemek fena fikir değil ha.. anam zaten midem çöplük gibi oldu. Bide bunu deneyelim bakalım..
kuzum sana içtiklerimi saysam, daha tanımadığın halde benden tiksinirsin o derece yani :)) şahsen ben bazen kendimden iğreniyorum
malt içeceğini ve humana yı içiyorum zaten. Mısırı daha önce de duymuştum. Dur eksik kalmayayım, yarın hemen ona da başlayayım :)) Bütün bunları yapmazsam acaba hiç süt gelirmi ki :)))

Benim ufaklik da felaket terliyor kiyafetlerini degistiriyorum bazen emerken uyurken bi de simdi oyun oynamaya calisuyoruz o kadar hareketliki sirilsiklam terliyor findik burunlum

He he edepsizler büyüdüler de oyun oynuyolar yav ..:))))

Anacım nolcak senin bu hastalıklar yav. Maşallah her günün birbirinden renkli, hiç sıkılmaya fırsat bulamıyorsun :)) Ne diyelim, Allah beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…