2014 Şubat Anneleri

aynen hapşurunca öksürünce gcık oluyorum çok fena bebeğe bişi olcak die.ultrasyonda ağlarken hıçkırdım resmen bebekte zıpladı gördüm

ben hamile oldugumu duyduktan birkaç gün sonra yaptırdım kaydımı...bi form falan doldurduk aşı için çağıracaklarını falan söylediler

sağlık ocağında bazı arkadaşları kendileri arıyormuş ama benide arayan soran yok bende gitmek istiyorum ama şu an düşük tehdidiyle yatıyorum.aşılar falan çok önemli ama bende hiçbişi bilmiyorum

ben hamile oldugumu duyduktan birkaç gün sonra yaptırdım kaydımı...bi form falan doldurduk aşı için çağıracaklarını falan söylediler

evet 5 aydan sonra tetanoz aşısı yapılıyo. kızımda 5 aylıkken yaptırmıştım kaydımı ozaman bilgim yoktu. aşıyıda 5 doza tamamlayınca birdahaki gebeliklerde vurunmuyosun. yani benim bu kez aşı olayım olmayacak.

biraz sonra gidip kaydımı yaptırayım ozaman. en azından tahlillerimi falanda yaptırırım. teşekkürler canım

canım kan olduğunda mutlaka doktora gitmen gerekiyor Allah korusun bebeği tehlikeye sokma daha gece acile gitmen gerekirdi ama bence en kısa zamanda git büyüki htimal progestan verecektir iğnede verebilir bi muayene etmesi şart

kızlar bende de biraz bulantı var bugün.sabah güzelce kahvaltımı yaptım sütümü içtim, peynirimi yedim.aradan yarım geçti istifra ettim.bu zamana kadar bu 2. kez oluyor yine maşallah iyi doktorumda 1 hafta içinde bulantıların biter dedi.sonra bizler için keyifli zaman başlayacak inş.

evet iyi olur canım... ben gittiğimde hemen kan tahlili de yaptılar zaten... kan değerim, demir, calsiyum vb bir çok değerime baktılar... iyi oluyo yani... gitmeyen arkadaş varsa en yakın zamanda gitsinler bence:)

inşallah atlatırsın canım. ilk gebeliğimde 3 ve 4. aylarda kanamam olmuştu ama aynı adet gibiydi. yattım hiç bi iş görmeden iğneler ilaçlar ve tabi Allahın izniyle kucağıma almak nasip oldu. bizdede kan uyuşmazlığı var doktor 3. ayında kanaman olabilir mutlaka haberim olsun dedi ama uyuşmazlıkla alakalı bi kanamamı onu anlamadım o an sormayıda unuttum. şimdi azcık akıntı geldiğini hissetsem korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırsın canım.

ben kayınvalidemle oturuyorum ilk çocuğumda hiçbişey bilmiyodum taki doktorum kaydını yaptırdınmı diyene kadar. 5 aydan sonra yaptırmıştım. sonra aşılar başlıyo ama bana tarih vermişlerdi öyle gitmiştim. belli aralıklarla aşı günü alıp 5 doz yaptırınca diğer gebeliklerde aşı olmanıza gerek kalmıyor. birde benim doktorum özel olduğu için verdiği tahliller bayağı tutuyo, sağlık ocağında yapılabilecekleri yaptırıp kalanınıda ücretli yaptırayım diyorum..

ben 7.haftada gidip kaydımı yaptırdım..hangi aydan itibaren yapılması gerekiyo bilmiyorum ama bence fırsatın varsa yakın zamanda yaptır takibe alsınlar..

arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum hemşireyim 12. haftaya kadar kaydınızı mutlaka yaptırmalısınız çünkü düzenli takip edilmeniz gerekiyor ve doğumdan sonra da her ay bebek için gitmeniz gerekecek ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi tetanoz aşısı 20. haftada yapılıor

evet iyi olur canım... ben gittiğimde hemen kan tahlili de yaptılar zaten... kan değerim, demir, calsiyum vb bir çok değerime baktılar... iyi oluyo yani... gitmeyen arkadaş varsa en yakın zamanda gitsinler bence:)

bizim burada sağlık ocağında sadece salı-perşembe günleri kan veriliyor sizin oralardada ölemi aceba. yani bugün gidip kayıt yaptırıp haftayada kan için giderim merak ettim bizim buraya ait bi uygulamamı acep bu :44:

bugün hemen gideyim ozaman bende ne olur ne olmaz.. çok teşekkür ederim

sizin oraya ait bir uygulama eğer merkezde değil ilçelerdeysen belli günlerde araçla kan merkeze gönderiliyordur. ama merkezdeysen bilemem. biz de sabah 11 den önce alıyoruz çünkü kan tahlilleri büyük laboratuvara gönderiliyor. sizde de böyle bir durum vardır.

kıslar selamm hastaneden geliyoruz teyzeleri bebişimin kalp atışlarını gördüm nasılda heyecenlı atıyordu anlatamam yanlız doğum haftam 24 şubat yazıyodu bebişte 6 mm doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bir önceki düsük oldugu için gelişimine bakalım dedi kalp atısından sonra düşük olma ihtimali düşüyor diye biliyorum.hayırlısı bakalım

merkezdeyim önceden hergün alınıyordu ama sanırım 1 sene kadardır bu şekilde bi uygulama var.

hadi gözünaydın :) bende haftaya gideceğim, duyarım inşallah mercimeğimin kalbini

kızlar ben yüzüstü olmadan yatamıyorum zaten stresten uyumamda çok zor gerçekten.yüzüstü yatınca karnımda sıkışıyor sanki zaten düşük tehdidie var ya korkuyorum napcam ben.ama yüzüstü olmadan uyumam imkansız gbi bişi zaten karnım ağrıyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…