2014 Şubat Anneleri

kızlar yaa renkli gözlü bebişlerin gözü ne zaman netlik kazanıyor? bizimki galiba mavi gözlü olacak şu anda grimsi mavimsi duruyor ama net mavi değil . acaba döner mi ki zamanla

Benim kızımında göz rengi iyice açıldı yeşil yada ela olacak galiba daha 6. Aya kadar ancak oturur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl bulamadınız cnm ya burda her yerde höşmerim. Satılır pazarda bile:) hakkaten sıcak benim kız sucuk gibi uyandı şimdi ince battaniyemi örtsem acaba iki kat pazen örtüyorum

bebısımın gece kaka yapmasına hadı onu gectım ustune gecmesıne sınır oluyorum. Uykusu bı acılıyo 2-3 saat uyku yok.

Ayneeeeen bende sinir oluyorum gece alt açmak hakkaten uykuyu çok dağıtıyor ben kaka yapmamışsa yada sızdırmamışsa genellikle gece almıyorum altını

:)) cesaretli kadinin hali baska olurmus :)) benimde gözlerim mavily yesilli bi renktir ama oglum babasina benziyo kahve bence daha iyi erkegin esmer olmasindan yanayimdir . Bu arada icinde kalmasin sen üstüne düseni yaptin süt konusunda yapcak bisey yok artik üzme hic kendinide

İç badynin bir kenarı hep ıslanıyor hepsi süslü püslü ama sızdırmayan bez yok galiba

İç badynin bir kenarı hep ıslanıyor hepsi süslü püslü ama sızdırmayan bez yok galiba

Benimki de oyleydi bez kucuk geliyomus megerse cis sizmasi bi buyuk noya gecince halloldu da kakanin sirta gecmesine bi cozum bulamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki de oyleydi bez kucuk geliyomus megerse cis sizmasi bi buyuk noya gecince halloldu da kakanin sirta gecmesine bi cozum bulamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kızımınki de hep sırtına geçiyor bez de büyük.neden oluyor ki acaba? Yatar pozisyonda olduğu için mi?

Benim kızımınki de hep sırtına geçiyor bez de büyük.neden oluyor ki acaba? Yatar pozisyonda olduğu için mi?

Bizde de ilk zamanlarda çok oluyodubel kısmını daha sıkı yapistirinca bidaha olmadı

Ve 70 gün sonra ilk reglim geldibelliydi 10 gündür sütüm azalmisti:26:acaba regl gelince artık süt hep azmi olacak. Süt hormonu olan prolaktin azaldimimilupa yi denedim oğlum icmiyosütümde cogalmazsa ne icirrim bu cocuga ben:26:tek iyi yönü dedikleri gibi ağrısız oldu.yoksa benimki çok ağrılı oluyodu.

Aramıza hoşgeldin yasakhayal😁 benim de sütüm az biliyorsun ama direniyorum 6 ay bitsin diye.humana,maden suyu,tereyağlı incir,bol su ve uyku...idare ediyoruz şimdilik.em azından kızım huzursuz değil ağlamıyor demekki yetiyor diyorum.tabi bu süreçte hayatımız süt üzerine kurulu.eşim bile ikide bir sana bi Humana yapayım deyip burnumun dibine dayıyor.azcık keyif yapacak olsam çay yerine Humana iç deyip içine ediyor:)) kahve hepten yasak:) anlayacağın hem kızımla hem kocamla uğraşıyorum:))

Ya offf ya offf. Edam grip oldu mina mada bulasti sabah 6 da ikiside uyandi agizlari burunlari akiyor nefes alamiyorlar.acil e gittik. Ablamiz daha agir diye doktor kardesinede bulastirmis dedi. Suan evde 2 sümüklü böcügüm var. İlac verdi ikisinede kuzularim benim. Buarada mina 4 ay 17 gunluk oldu.5.800 gr. Doktor gayet iyi kilosu o kadar kucuk dogmasina ragmen iyi toparlanmis dedi. Yarinda asimiz var ama bakalim vurucaklarmi.

Aaaa sende mi balikesirde sin. Canim fabrika satis magazasini tarif ettiler amma bulamadik. Kemalpasa tatlisi ile kandirdik:) 2 kat pazen cok ya ben bursa aksamlari serin 2 kat ortmuyorum soguk degil bizdeki tehlike buyuk kizim:)

Ben bildigin sari renkli gozluyum. Kizlarimda sari ama surat baba. Cok sevmisim herkes oyle diyor:) su hastaliklari olmasa daha kolay hersey. Yapcam ama 3. Yu minti 1 yasina gelsin nasipse ayak ucumuz bos kalmasin.yoksa saga donuyoz cocuk sola donuyoruz cocuk:) kabalik guzel olur ya.

Yarın işe başlıyorum canım çok sıkkın kv bakacak ama kucağa alışmış diye koyuyorlar kanepeye bizimki çıyak çıyak ağlıyo almıyolar ben de dokunamıyorum ayıp olcak diye sonra bi bahane bulup alıyorm onlar mı doğru yapıyo ben mi bilmiyorum ama yarın ve bu 3 hafta çok zor okcak

Benim kızımında göz rengi iyice açıldı yeşil yada ela olacak galiba daha 6. Aya kadar ancak oturur

belli aslında canım mavi gözlü olacak ama net olarak ne zaman cam gibi mavi olacak onu merak ettim, şimdi hala buğulu grimsi duruyor. eşim mavi gözlü ben kahve gözlüyüm bizimki bana hiç çekmemiş bi çocuk babaya anca bu kadar benzer görenler de çok şaşırıyor kopyası resmen diye, bu benzerlik beni korkutuyor

acaba doğumdan sonraki regl in ağrısız olmasının normal doğum yada sezeryanla alakası varmı kızlar? ben sezeryan oldum, hamilelikten önce aşırı ağrılı geçiriyordum reglimi. inşallah benimki de artık ağrısız olur :18: bide regl olunca süt mü azalıyor

Ya valla bu büyükler beni deli ediyo!her şeyi bunlar biliyor zaten.tamam çocuk doğurdunuz biliyorsunuz da zaman değişiyor her şey kendini yeniliyor.teyzem kendi dedi biz alıştırsak sizler de kucak delisi olurdunuz ama biz sizin gibi uğraşamıyorduk emzirip atıyorduk kenara.ağlamış oyun istemiş umursamıyorduk kendi işimizi yapardık diyo.kuzularımız bir daha mı bu çağlarda olacak? Alcaz tabi kucağımıza kokusunu duycaz kokumuzu alacak öpecek koklanacak.anlatamıyoruz bunu! Bana da dediler alıştırmışsın diye.valla ben eşimin ailesine dedim ben ağlatamam çocuğumu kusura bakmayın.aklın orda kalacak biliyorum ben de üzüldüm şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…