2014 Şubat Anneleri

Benim oglan pek harketli masallah agu bugu laf atiyo artk :) biz ayni odadayiz ama yatagina yaturiyorum uyuyunca yanima alismasin diye. 1-2 aya bende ayirmak istiyorum odayi bakalm deneyip gorucez olcak mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen bilirsin ama aynı odada yatır hiç olmazsa..biz o riski göze alamıyoruz.:18:ya bende diyodum biz mi böyleyizevet aynı tipmiş demek kibende uzun seneler annemle yattım kendimi övmek gibi olmasın ama kişiliğim ii gelişti bence

Canım ben de kararsızım daha doğrusu korkuyorum.şimdi yatak odamızda iki adım ötemde.ama odasına geçince nefesini duyamıcam.geçenlerde uykumda kendi kendime diyorum ki kızımın sesi çıkmıyor yoksa bir şey mi oldu.o ruh haliyle hemen uyanıp kalkıp baktım.şimdi yan odaya alsam sanki araya dağlar yollar girecekmiş gibi geliyor.biraz daha beklesem daha iyi olur galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin hep tetikteyiz dalamiyorum bile adam akilli bisey olcakmis gibi geliyo. Allaha emanetler ama biraz daha zamani var gibi ayri odaya yatirmanin

Helal sana:) zaten bana düşkün olsun diye kasten yanımdan ayırmayasım var:) gerçi ne yaparsam yapayım hatun şimdiden babacı.kızım erkeğin hasından anlıyor diyorum kendi kendime:)) aynı odadayız canım,ben ezerim diye korktuğumdan hiç aynı yatağa almadım.nadiren kısa süreliğine aldım o da deli gibi emmek istediğinde memeden koparamayınca.valla psikologlar kafamı karıştırıyor biraz daha bekleyeyim kendimi hazır hissetmiyorum.yav yarın bu çocuklar evlenip ya da başka bir nedenle evden ayrılınca napcaz ki biz pöff

Haklisin hep tetikteyiz dalamiyorum bile adam akilli bisey olcakmis gibi geliyo. Allaha emanetler ama biraz daha zamani var gibi ayri odaya yatirmanin

Doğru diyorsunuz kızlar.gündüzleri belki koyarım yerine alışsın diye ama geceleri böyle devam edelim yoksa benim içim rahat etmicek

biz odamizda yatiriyoruz

yaw ben yataginada yatirmiyorumyanimda yatiriyorum ezerim diyede aramiza bi metre mesafe koyuyorum napim yataginda bile öslüyorumgece uyanip hemen bi öpüyorum geri bi metre eri cekiliyorum..yaw gercekten yanimda yatirirsam bagli olurmu bana ii ozaman yatsin yanimda

bende annnemle babamla uzun yillar ayni yerde yattim yawrumunda galiba ayni büyümesin istiyorum ic iceetabi dogrumu tartisilir ama napim simdi imkansiz ayiramam yanimdan kafayi yerim onsuzz odada yatarsam..rabbim kimsenin yawrusunu anneisnden ayirmasin cok zormus anne olunca anladimmdün haberde gördüm iki günlük kis bebegi atmislarrr nasi agladimm inanamadim bi anne bunu nasil yapar diye...:26::26:

Evet canım ya ben de çok üzüldüm o habere nasıl kıydı anlamıyorum anlamıcam da ben de bu saate kadar uyumadım sürekli kalkıp bakıyorum

Bizde doğmadan önce kendi odasında yatırırız diye düşünğyorduk, şimdi nasıl böyle bişey düşünmüşüz diye hayret ediyorum bizimkide arada tükrüğünü ve kusmuğunu çıkaramıyor ayyy yavrum nasıl çırpınıyor sesi soluğuda çıkmıyor geçenlerde çırpınırlen beşiğinin sallantısına uyandım bi baktım eller ayaklar çırpınıyor resmen ya uyanamasaydım diye düşünüyorum ben 1.5 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum valla

Kızlar oğlum 3 gündür yüzüstü yatirinca dönüyor maşallahyani artikin gazı çıksın diye yüzüstü koyamiycam dönüyor çünküerken döneceği belliydi çok hareketli bi bebek çünkü. Ins hiperaktif değildir. Başka bebeği dönen varmibiz 3 ay bi haftaligiz daha:26:bide acayip sesler çıkarıyor okadar yüksek çıkıyor bu sesler benim sesimi bile bastiriyouyurken mesela yanında konuşalım uykusunda tepki gösterip bize biz susunca uyumaya devam ediyo geri maşallahsizlerin bebisleride aynımi.daha erken değilmi bunları yapması icin yoksa normalmi

maşallah paşayaaaa :)
minik ama önden gidiyor hareketleri

Cnm ucak yolculugu nasildi bebisle biz de istanbula gitmek.istiyoruz ama korkuyorum nasil oluyo hic bilgim yok bebis durdu mu!

Merhaba kızlar nasılsınız? Arkadaşlar ya bebeklerinizin uyku beslenme saatlerinin düzeni oturdumu benim kızın uyku saatleri hala karışık canı istediğinde istediği kadar uyuyor hiç şu saatte yatar şu saatte kalkar gibi bi düzeni yok hal böyle olunca dışarı çıkmak falan problem bide uyandıktan bir buçuk saat sonra yine uykusu geliyo uyursa sıkıntı olmuyo ama uyuyamayınca vay halimize:26:

Cnm ucak yolculugu nasildi bebisle biz de istanbula gitmek.istiyoruz ama korkuyorum nasil oluyo hic bilgim yok bebis durdu mu!

Çok keyif aldı canım.zaten biz doğduğundan beri fan sesiyle yatırıyorduk motor sesi de benziyor ya hemen uyudu.giderken inene kadar hep uyudu,dönüşte de yarım saat sonra uyandı oynadı kendi kendine.

Canım benim kızım epeydir gece güzel uyuyor.en geç 10-11 de uyuyor iki defa memeye kalkıyor hatta bazen ben kaldırıyorum.ama sabah 6-7 dem sonra uykusu dağılıyor uyumak istiyor ama çok kısa süre sonra (yarım saat kadar en fazla) uyanıyor.beslenme düzenimiz çok karışık.bugünlerde 3 saate kadar acıkıyor ama dudak tiryakisi benim kızım sürekli emmek istiyor.aslında dışarı çıkmak iyi geliyor en azından kızım için öyle.gezmeyi biliyor artık.ağlayınca kapıya götürdüğümüzde susup bekliyor eşek:) dışarda gayet sakin uykusu varsa da evdeki gibi değil kendi kendine uyuyor

Maşallah kuzucuğa:) bizimki de yüzüstü yatırınca dönüyor canım o yüzden yorganlarından birini altına seriyorum ki yumuşak olsun.kafasından korkuyorum çünkü:)bilmiyorum normal mi değil mi bu aylar için ama artık yeni yeni numaralarını görcez sanırım:) kızım da bugün peşpeşe kahkahalar attı çıldırdım resmen:) daha dün yazdım buraya,kızım çok az kahkaha attı diye.bugün bana nispet yaptı:) deprem paniğini unuttum kızım gülünce:)))

Ana kucagiyla mi baglaniyor koltuga

Cnm Gece uykusunda bizimde bir rutin tutturduk maşallah aynen sabah altı dedinmi ayağa dikiyor bizi ama gündüz uykusunda günü gününü tutmuyo kafaya göre takılıyo maşallah kuzuya gezmeci demek bizimkisi araba dışında dışarda pek mutlu değil kapıdan çıkmak problem hele şapkayıda taktımmı ortalık inliyo resmen

Ana kucagiyla mi baglaniyor koltuga

Senin kemerine geçirilen küçük bir kemer veriyorlar.onu bebişe bağlıyorsun sana bağlı oluyor yani.ana kucağını kabul etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…