- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
çok sıkmıyoruz heralde ben de bilemedim ki
acaba doğumdan sonraki regl in ağrısız olmasının normal doğum yada sezeryanla alakası varmı kızlar? ben sezeryan oldum, hamilelikten önce aşırı ağrılı geçiriyordum reglimi. inşallah benimki de artık ağrısız olur :18: bide regl olunca süt mü azalıyor
belli aslında canım mavi gözlü olacak ama net olarak ne zaman cam gibi mavi olacak onu merak ettim, şimdi hala buğulu grimsi duruyor. eşim mavi gözlü ben kahve gözlüyüm bizimki bana hiç çekmemiş bi çocuk babaya anca bu kadar benzer görenler de çok şaşırıyor kopyası resmen diye, bu benzerlik beni korkutuyor
Bugun sabah olur mu acaba? Buyuk kiz 38.9 kucuk kiz 38.7 yaniyor yavrular. Bariz bogaz enfeksiyonu oldu ikiside.ates düsürücü verdim ikisinede birini ilik dusun altina soktum birini kuvetinde yikadim.simdi biraz rahatladilarben bittim ama. Dunden 3 saat uykuyla duruyorum bolca nescafe ictim uykum gelmesin diye. Bu gece sabahciyim. Allah im yavrularim yerine ben hasta olayim
Ay nolur sen de hasta olma. Kimse hasta olmasın nolur
Geçmiş olsun inşallah sabaha geçmiş olur.
Bugun sabah olur mu acaba? Buyuk kiz 38.9 kucuk kiz 38.7 yaniyor yavrular. Bariz bogaz enfeksiyonu oldu ikiside.ates düsürücü verdim ikisinede birini ilik dusun altina soktum birini kuvetinde yikadim.simdi biraz rahatladilarben bittim ama. Dunden 3 saat uykuyla duruyorum bolca nescafe ictim uykum gelmesin diye. Bu gece sabahciyim. Allah im yavrularim yerine ben hasta olayim
Benim kiziminda sirtina cikiyodu. Bezin arka kismini ice kiviriyodum hep. Olmadi disa kivirdim.o da olmadi tabi. En sonunda hic kivirmadan sirtina kadar dumduz cikariyorum. Artik sirtina cikmiyor.aslinda yine beline dogru kakasi oluyo ama bezin arkasini actigim icin badysi kirlenmiyo.Prim. Premium care 3 num. Kullaniyorum.Benimki de oyleydi bez kucuk geliyomus megerse cis sizmasi bi buyuk noya gecince halloldu da kakanin sirta gecmesine bi cozum bulamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya offf ya offf. Edam grip oldu mina mada bulastisabah 6 da ikiside uyandi agizlari burunlari akiyor nefes alamiyorlar.acil e gittik. Ablamiz daha agir diye doktor kardesinede bulastirmis dedi. Suan evde 2 sümüklü böcügüm var. İlac verdi ikisinede kuzularim benim. Buarada mina 4 ay 17 gunluk oldu.5.800 gr. Doktor gayet iyi kilosu o kadar kucuk dogmasina ragmen iyi toparlanmis dedi. Yarinda asimiz var ama bakalim vurucaklarmi.
tünaydın annelerrrr
biz yine gaz damlasına başladık
Kanli mukuslu yesil kaka sut alerjisi olabilir canım:44:
Merhaba cnm ya gaz olayının üçüncü ayda bittiğine inanmıyorum ben bizde hala kullanıyoruz Allah yardımcın olsun ayaklarını sıcak tut tosuncuğun benimde moralim çok bozuldu biraz önce bezini aldım kızımın kakası kanlıydı ftu aradım tekrar altına yapar yapmaz getir dedi kıyamam ben bu kuzucuklara ya sıkıntıları hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?