2014 Şubat Anneleri

Canım doğumlu alakası varmı bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım.hep şiddetli ağrılı olurdu.dogumdan sonra ilk reglim gördüm hissetmedim bile başladığını. Wc farkettimne bilim regl olmak prolaktin hormonunun düştüğünü gösterirmis.öyle dediler.buda az süt üretimi demekmis .durumu bilmiyorum ama.gercektende 10 gündür sütüm azalmıştı ve regl oldum.

Cnm benimkide aynı babası tek göz rengi bizim tarafa benzeyecek benim gözüm bal rengi annemin ablamın yeşil kızımınkide yeşil olacak galiba şimdi gri gibi 6. Ayda otururmuş göz rengi yada bir yaşında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim gözümde ela ama oglumunki belli renkli degil cok isterdim ama renkli olmasini..kahverengide degil siyahta degil ama degisik bi koyu renk simdilik

Bugun alisverise gittik ama hava asiri sicakti kiyafetler kalin geldi sanki bbisime nasil yapicaz ne giydircez sasiriyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun sabah olur mu acaba? Buyuk kiz 38.9 kucuk kiz 38.7 yaniyor yavrular. Bariz bogaz enfeksiyonu oldu ikiside.ates düsürücü verdim ikisinede birini ilik dusun altina soktum birini kuvetinde yikadim.simdi biraz rahatladilar ben bittim ama. Dunden 3 saat uykuyla duruyorum bolca nescafe ictim uykum gelmesin diye. Bu gece sabahciyim. Allah im yavrularim yerine ben hasta olayim

Ay nolur sen de hasta olma. Kimse hasta olmasın nolur

Geçmiş olsun inşallah sabaha geçmiş olur.

Ay nolur sen de hasta olma. Kimse hasta olmasın nolur

Geçmiş olsun inşallah sabaha geçmiş olur.

Bittim kuzum bittim ikisinin arasinda kosmaktan ayaklarim tutmaz oldu. Bide doktor a gorurduk hiyar grip olmus ikiside dedi. Ben zaten uzun zamandir kosturmaca icindeyim. Yakindir cökmem ben olmasam kizanlar ne olur bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun NazlıEdam.kıyamam yavrulara,inşallah bir an evvel iyileşirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allahım sana guc kuvvet yavrularınada sıfa versın ınsallah. Cok gecmıs olsun

Gunaydin anneler telin bozuktu kac gundur giremedim nasilsiniz ufaklik uyandi erkenden isirdim isirdim yedim yanaklarini simdi de uyuklar gibi ama bakalim

Günaydınlar kızlar biz bgn neşeli uyandık bakalım günün geri kalanı nasıl geçicek

Cnm Allah yardımcın olsun zor valla Allah gücünü artırsın ama ben o anlayışsız kayınvalidene kızıyorum yokmu senden başka bakacak seninkiler daha süt kuzusu bir gün senden ayrı kalınca hastalanıverdiler îşte aman cnö senin yaptığınıda kimse yapmaz valla kıymetini bilseler bari

Benimki de oyleydi bez kucuk geliyomus megerse cis sizmasi bi buyuk noya gecince halloldu da kakanin sirta gecmesine bi cozum bulamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kiziminda sirtina cikiyodu. Bezin arka kismini ice kiviriyodum hep. Olmadi disa kivirdim.o da olmadi tabi. En sonunda hic kivirmadan sirtina kadar dumduz cikariyorum. Artik sirtina cikmiyor.aslinda yine beline dogru kakasi oluyo ama bezin arkasini actigim icin badysi kirlenmiyo.Prim. Premium care 3 num. Kullaniyorum.

Oy kuzucuklara cok gecmis olsun. Bebeklerin hasta omasina hic dayanamam

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Sen de olma onlarda çabucak iyileşsin canımmm benim... Mevlam şifa versin ikisinede.....

tünaydın annelerrrr
biz yine gaz damlasına başladık

Merhaba cnm ya gaz olayının üçüncü ayda bittiğine inanmıyorum ben bizde hala kullanıyoruz Allah yardımcın olsun ayaklarını sıcak tut tosuncuğun benimde moralim çok bozuldu biraz önce bezini aldım kızımın kakası kanlıydı ftu aradım tekrar altına yapar yapmaz getir dedi kıyamam ben bu kuzucuklara ya sıkıntıları hiç bitmiyor

Kanli mukuslu yesil kaka sut alerjisi olabilir canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…