2014 Şubat Anneleri

Şapkaya bizimki de kıl oluyor ama gezme dedin mi benden önce çıkar yürüyünce:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin kemerine geçirilen küçük bir kemer veriyorlar.onu bebişe bağlıyorsun sana bağlı oluyor yani.ana kucağını kabul etmiyorlar

Bunu ogrendigim iyi oldu yanimda goturmiyim bosu bosuna ana kucagini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cani bennoglumu yanimda hic yatirmadim yani besigi yatak odamda ama kendi yatagima hic yatirmadim alismasin benimle yatmaya bide ben uyurken ne olur ne olmaz yorgun yatiyorum çünki ama oda ayirmayi daha düsünmuyorum daha erken tabi benim fikrim sanirim 1, 5 yasina kadar ayni odada kaliriz

Bunu ogrendigim iyi oldu yanimda goturmiyim bosu bosuna ana kucagini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz götürdük ama orda lazım olur diye.hani dışarda yemek yiyorsak ya da bi kafede oturuyorsak ona koyuyoruz

Ya işte pedagoglar ayırın odasını diyor ama el kadar çocuk nasıl ayıralım bilmiyorum canım

bizim kız babasından çekiniyo biraz nedense.ama bazende ne cilveler ne cilvelerbende doğmadan beşiğinde yatırırım yanıma alamam bişey olur diyodum ama kızım benim yanımda uyumak istiyodu bide gaz sıkıntımız vardı o zamanlar yanımda sakinleşip uyuyodu.kolumun üstünde çok yatırdım.insan ona göre uyuyo yanında yatınca.aramzda yarım metre bi boşluk oluyo.amaan bişey olmasındansa Allah korusun bırak biraz varsınlar bağımlı olsunlar canları sağ olsun yeter ki bence..2 yaşında flan ayrı odaya yatırım herhalde.bilmiyorum zamman ne gösterir..gerçekten evkenince naparz düşünmek istemiyorum şahsen..

ayy Allah korusun canım yaa..şu boğazda bişeylerin kalma olayını bi atlatsak..bu gece iki kere kusmuğu kaldı sanırım.yanmda olduğu için şükür duydum ve uyandım hemen müdahale ettim.Allah a emanet gerçekten kuzularımız..

maşallah bin kere canım.biraz önden gidiyo sanırım.dördüncü aydan sonra döner diye biliyorum ben ama..sesler çıkarması ise maşallah kendi sesini keşfetmiş ve dinlemek çok hoşuna gidiyo demek ki.o kadar mutlu oluyo ki kendini dinlemekten seni bile görmüyo demektir kuzum..maşallah tekrar

kızım acıkınca bana bakıp yalanıyo çok komik görünüyoo zamann:125::125::125::125:

gece uykusu bizimde ii gündüz kafasıa göre takılıyo ama belli olmuyo..gezmeyi çok seviyo.etrafı inceliyo..artık dışarı çıkacağımızı da anlıyo maşallah..

kızım acıkınca bana bakıp yalanıyo çok komik görünüyoo zamann:125::125::125::125:

Ayyy benimkide öyle yalanıyor bana bakıp ağzında emzik varsa atıp ağzından başlıyor yalanmaya bide gülüyor üstüne

Uyku konusu geceyi düzene koyduk sükür nadiren sabahliyoruz huysuzluk yapiyo ama gündüz 1 kere en fazla 2 kere uyuyo ve 1 saati gecmiyo kendi kendine birakirsam yarim saat uyuyo besigini pis pislersem oda 1 saat uyuyo. Gezme konusunuda sapka dedi bizdede var nefret ediyo aninda bagrarak agliyo sapka takmadanda cikarmak istemiyorum daha esiyo kulaklarini falan örtmek istiyorum cikinca pisman ediyo beni cok uzun süreli cikmadik ama kisa mesafelerdd bile eve baris caris dönüyoruz bazen

Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.

Hadi gözün aydın. Ben de bebişin çoraplarına kadar herşeyini ütülüyorum. Bazıları ütülemeyin diyor ama bence de ütülenmeli..

Oy anam oy vay senin haline.. Drun tayini falan çıksa bari

Kuzum 1 mt boşluk bırakınca nasıl sığıyosunuz siz o yatağa? Amaaaan büyüyünce istesende yatmaz zaten seninle, yatsın boşver..

sağol kuzumm.bebiş 7250 gr 65 cm durumu iyi.aşıyı bu hafta alacağız korkuyorumda ateşten

Ohhh maşallah sıpaya.. Kız kocaman oldu artık bunlar..

Çakaaaaaal Geçen gün üstümü değişiyordum, eşim kucağında getirdi, memişleri görünce bizim ki kıkırdayıp kucağıma gelmeye çalıştı..

Bizim kız da tam gezginci yaa. Evimize yakın park var. Ben artık hergün en az 2-3 saat dışarıda parktayım, ya da en kötü balkondayız.. Sokak gülü oldu kızım. Gezinti, babasına çekmiş

tükürüyo muuay çok komik geldi bi anbizimki de tükürmüyo baloncuk yapıyo bissürüütükürmeyi nası öğrenmiş ki :44:..sanırım onu oyun haline getirmiş oğluşun

valla canım kimse inanmıyor tükürdüğüne. anneme telefonda tükürüyor diyorum sana öyle geliyordur öyle şey mi olur el kadar çocuk diyor nasıl öğrendi böyle birşeyi anlamadım gerçekten yüzüm hep tükürük oluyor inşallah unutur dediğin gibi oyun haline getirdi malesef

kızlar yaa renkli gözlü bebişlerin gözü ne zaman netlik kazanıyor? bizimki galiba mavi gözlü olacak şu anda grimsi mavimsi duruyor ama net mavi değil . acaba döner mi ki zamanla

kızlar yaa renkli gözlü bebişlerin gözü ne zaman netlik kazanıyor? bizimki galiba mavi gözlü olacak şu anda grimsi mavimsi duruyor ama net mavi değil . acaba döner mi ki zamanla

Bence artık kendini belli eder canım.benim yeğeniminki hep griydi,bu aylarında yeşile döndü hafiften.şimdi gerçekten menekşe yeşili gözleri.kızımınki gri değil mesela,bayağı bildiğin siyah.ama benle eşiminki kahverengi.siyah yok ailede.bilmiyorum böyle mi kalacak

Canim.balikesir de sevgi hastanesinde oldu ameliyat.doktor 2 gun bursa da diger gunler balikesir de. Burdaki hastane cok kalabalik diye orda oldu. Esim kizlarla polis evinde kaldi. Anam cok sicak yaw balikesir kavruldum resmen. Bide kayinvalide nin hösmerim sevdasi tuttu aradik o sicakta bulamayip totomuza baka baka döndük:)

Benim kizim 4,5 aylik oldu. Sanirim mavi gozlu olucak.ben yesil gozluyum. Sulalemde renkli gozlu olmayani bizden saymiyorlar:) kizlarimin ikiside babasinin kopyasi bari birinin gozu bana benzesin. Yoksa yapcam 3. Yu hem 38 haftaya kadar tutcam hem 6 ay sadece anne sutu vercem hemde kendime benzetcem. Anam hayali bile guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…