Cnm Gece uykusunda bizimde bir rutin tutturduk maşallah aynen sabah altı dedinmi ayağa dikiyor bizi ama gündüz uykusunda günü gününü tutmuyo kafaya göre takılıyo maşallah kuzuya gezmeci demek bizimkisi araba dışında dışarda pek mutlu değil kapıdan çıkmak problem hele şapkayıda taktımmı ortalık inliyo resmen
Senin kemerine geçirilen küçük bir kemer veriyorlar.onu bebişe bağlıyorsun sana bağlı oluyor yani.ana kucağını kabul etmiyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar biz de evimize geldik.ufak tefek şeyler dışında güzeldi,kızım kalabalık gördü,gezdi,farklı insanlarla tanıştı,uçağa bindi...eminim bunlardan çok şey öğrenmiştir:) evde biz yemek yerken salıncağında doğrulmaya çalışıyor hemen videosunu çektim:) neredeyse oturacak ama oturamadığı için sinir olup ağlıyor:) bu arada eşimin kuzeninden kefir buldum yarın deneyeceğim ben de.kızım bugüne kadar sadece iki kere kahkaha attı başka da duymadım öyle çok agucuk gugucuk da yapmıyor halbuki kıkırdak bir annesi var:) bu arada artık odasında yatırmayı düşünüyoruz ama ben nasıl ayrılıcam bilmiyorum yapamıcam sanırım.siz nerede yatırıyorsunuz? Sizinkilerin hareketleri ne alemde:)?
Bunu ogrendigim iyi oldu yanimda goturmiyim bosu bosuna ana kucagini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cani bennoglumu yanimda hic yatirmadim yani besigi yatak odamda ama kendi yatagima hic yatirmadim alismasin benimle yatmaya bide ben uyurken ne olur ne olmaz yorgun yatiyorum çünki ama oda ayirmayi daha düsünmuyorum daha erken tabi benim fikrim sanirim 1, 5 yasina kadar ayni odada kaliriz
Helal sana:) zaten bana düşkün olsun diye kasten yanımdan ayırmayasım var:) gerçi ne yaparsam yapayım hatun şimdiden babacı.kızım erkeğin hasından anlıyor diyorum kendi kendime:)) aynı odadayız canım,ben ezerim diye korktuğumdan hiç aynı yatağa almadım.nadiren kısa süreliğine aldım o da deli gibi emmek istediğinde memeden koparamayınca.valla psikologlar kafamı karıştırıyor biraz daha bekleyeyim kendimi hazır hissetmiyorum.yav yarın bu çocuklar evlenip ya da başka bir nedenle evden ayrılınca napcaz ki biz pöff
Bizde doğmadan önce kendi odasında yatırırız diye düşünğyorduk, şimdi nasıl böyle bişey düşünmüşüz diye hayret ediyorum bizimkide arada tükrüğünü ve kusmuğunu çıkaramıyor ayyy yavrum nasıl çırpınıyor sesi soluğuda çıkmıyor geçenlerde çırpınırlen beşiğinin sallantısına uyandım bi baktım eller ayaklar çırpınıyor resmen ya uyanamasaydım diye düşünüyorumben 1.5 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum valla
sağol kuzumm.bebiş 7250 gr 65 cm durumu iyi.aşıyı bu hafta alacağız korkuyorumda ateşten
Kızlar oğlum 3 gündür yüzüstü yatirinca dönüyor maşallahyani artikin gazı çıksın diye yüzüstü koyamiycam dönüyor çünkü erken döneceği belliydi çok hareketli bi bebek çünkü. Ins hiperaktif değildir. Başka bebeği dönen varmi biz 3 ay bi haftaligiz daha:26:bide acayip sesler çıkarıyor okadar yüksek çıkıyor bu sesler benim sesimi bile bastiriyo uyurken mesela yanında konuşalım uykusunda tepki gösterip bize biz susunca uyumaya devam ediyo geri maşallah sizlerin bebisleride aynımi.daha erken değilmi bunları yapması icin yoksa normalmi
Cnm Gece uykusunda bizimde bir rutin tutturduk maşallah aynen sabah altı dedinmi ayağa dikiyor bizi ama gündüz uykusunda günü gününü tutmuyo kafaya göre takılıyo maşallah kuzuya gezmeci demek bizimkisi araba dışında dışarda pek mutlu değil kapıdan çıkmak problem hele şapkayıda taktımmı ortalık inliyo resmen
Biz götürdük ama orda lazım olur diye.hani dışarda yemek yiyorsak ya da bi kafede oturuyorsak ona koyuyoruz
kızım acıkınca bana bakıp yalanıyoçok komik görünüyoo zamann:125::125::125::125:
Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.
Olmazmi kuzum.kizi var ankara da bebegi emekliyor.gelini var bir tane daha kpss kursuna gidiyorrr. Kayinvalideye bakmak degilde en cok kardesinin bende gideyim demesi koydu valla. Yardim a geliyor ama oda doktor a gidicek.ve eminim oda ameliyat olucak.varis leri var cok agir. Oda ameliyat olursa vay benim halime.2 cocuk ev isi yemek temizlik. Bide esim yazin isler yogun diye 2 gun bi yerlere kacalim cocuklari alip demisti.ruyamizda goruruz artik:)
biz odamizda yatiriyoruz
yaw ben yataginada yatirmiyorumyanimda yatiriyorum ezerim diyede aramiza bi metre mesafe koyuyorum napim yataginda bile öslüyorum gece uyanip hemen bi öpüyorum geri bi metre eri cekiliyorum..yaw gercekten yanimda yatirirsam bagli olurmu bana ii ozaman yatsin yanimda
bende annnemle babamla uzun yillar ayni yerde yattim yawrumunda galiba ayni büyümesin istiyorum ic iceetabi dogrumu tartisilir ama napim simdi imkansiz ayiramam yanimdan kafayi yerim onsuzz odada yatarsam..rabbim kimsenin yawrusunu anneisnden ayirmasin cok zormus anne olunca anladimm dün haberde gördüm iki günlük kis bebegi atmislarrr nasi agladimm inanamadim bi anne bunu nasil yapar diye... :26::26:
sağol kuzumm.bebiş 7250 gr 65 cm durumu iyi.aşıyı bu hafta alacağız korkuyorumda ateşten
kızım acıkınca bana bakıp yalanıyoçok komik görünüyoo zamann:125::125::125::125:
Uyku konusu geceyi düzene koyduk sükür nadiren sabahliyoruz huysuzluk yapiyo ama gündüz 1 kere en fazla 2 kere uyuyo ve 1 saati gecmiyo kendi kendine birakirsam yarim saat uyuyo besigini pis pislersem oda 1 saat uyuyo. Gezme konusunuda sapka dedi bizdede var nefret ediyo aninda bagrarak agliyo sapka takmadanda cikarmak istemiyorum daha esiyo kulaklarini falan örtmek istiyorum cikinca pisman ediyo beni cok uzun süreli cikmadik ama kisa mesafelerdd bile eve baris caris dönüyoruz bazen
tükürüyo muuay çok komik geldi bi an bizimki de tükürmüyo baloncuk yapıyo bissürüü tükürmeyi nası öğrenmiş ki :44:..sanırım onu oyun haline getirmiş oğluşun
kızlar yaa renkli gözlü bebişlerin gözü ne zaman netlik kazanıyor? bizimki galiba mavi gözlü olacak şu anda grimsi mavimsi duruyor ama net mavi değil . acaba döner mi ki zamanla
Hadi gözün aydın. Ben de bebişin çoraplarına kadar herşeyini ütülüyorum. Bazıları ütülemeyin diyor ama bence de ütülenmeli..
Oy anam oy vay senin haline.. Drun tayini falan çıksa bari
Kuzum 1 mt boşluk bırakınca nasıl sığıyosunuz siz o yatağa?Amaaaan büyüyünce istesende yatmaz zaten seninle, yatsın boşver..
Ohhh maşallah sıpaya.. Kız kocaman oldu artık bunlar..
ÇakaaaaaalGeçen gün üstümü değişiyordum, eşim kucağında getirdi, memişleri görünce bizim ki kıkırdayıp kucağıma gelmeye çalıştı..
Bizim kız da tam gezginci yaa. Evimize yakın park var. Ben artık hergün en az 2-3 saat dışarıda parktayım, ya da en kötü balkondayız.. Sokak gülü oldu kızım. Gezinti, babasına çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?