Mamalarda degil sütlü tahilli kasik mamasinda tespit edilmiş yanlış anlaşılma olmasin ama farklı testler yapılmış sadece bursada yapılan testte çıkmış digerlerinde bişey yok arada mama veriyorum ama sma veriyorum ama diger çocuklarima kullanmıştım eski bi mama guvenilir markakardan biri
bende bir arkadaşımdan milipanın yurt dışında onay alamadını ama sma nın tum onaylarının tam oldugunu duymuştum
selam kızlar biz döndük evimize ama döndük eskisi gb değiliz benim sitresim sinirim resmen kızımı maf etti huyu öyle değiştiki 3 ayın adı var 24 saat salladım tam cingen salıncanı kurduk rahat ettik derken kayınvaldeme gittik delirdi delirdi cocugum eski kızımd eğil resmenbi gece sütüm gitti hiç gelmedi cıglık cıglıga aglıyo beni istemiyo katılana kadar aglıyo cok gücüme gitti aglamaktan sinirlerim yıprandı (( cok yıprandım 5 gün ölüm gb geldi
kakasını kendi yapıyodu evdeyken 10 gündür oraya gittik 5 gün kaka yapmadı en son sabun koyduk yaptı hala yapmıyo şimdi bütün düzenimin içine ettilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar sinir oldum ki................ ne olurdu bize gelseydi... küçük bi operasyon bide ben neler yaşadım kimseyi başıma toplamadım( çingen salınca kurdular orayada ama olmadı işte evimizdeki düzenimiz gb olmadı bozuldu huyu suyu ... görümcemin 2 erkek cocu var biri 5 biri 2 yaşında bi durmuyolarki deli gbler masus kapıları yumrukluyo büyüygü uyuyo yapma diyoruz diye küçügüde ne elde tuttuyo ne anakucagında öpcem evcem diye hep tepesinde dakikada onkere öpüyo delirdim delirdim sinirden öldüm ... sütüm gitti gittikçede kızım sinir oldu delirdi...
evimize döndük aglasada sürekli sakin davranmaya calışıyorum seviyorum uyanıkken onunla oynuyorum hep inşlallah gene normale döneriz...
emerken cok tuhaf wartık kızım sütün gelmesini beklemiyo 2 cekiyo gelmiyo diye baslıyo geri cekilmeye aglamaya ayakta pışpışlıyorum öpücük sesleri dudakalrım uyuşuyo süt gelene kadar belim agrısından ölüyorum gece sersemliginde bile hemen gelmiyo diye katılıyo aglarkenac diyorm mama veriyorum bu sefer kuscam diye aglıyo iyice fena olduk başa döndük gene
bazende uyuyo uyudukca uyuyo uyumadıkcada uyumuyo yani yorayımda daha fazla uyusun diye bişi yok gözünü hiç açtırmıcaksın:18:
artık marketlerde pikniklerde geziyoruz dışarsını seviyo sanırım bazen emcem diye aglayınca elim ayama dolaşıyo ama alıştık sanırım iyice bide uykuu gelince zor oluyo sallanmaya alıştıgı için keşke bebek arabaları sallasa yana saga sola
ayın 8 inde götürcem kızımı doktora kusmasını ne yedirmem gerektigini felan sorucam iyice ek gıdaya başlıcam arı mama tarzı şeylerden yedircem besiye alcam kızımıhem 4 ay aşılarınıda vurdururum hem kilosunu boyunuda saglıklı bi şekilde öğrenirim
kıyafet konusuna gelince markette emzirme odasında gezerken baktım herkez kısa kollu giydirmiş bebeklerini bi benimki 2 katcocuk terlemekten pişti pazar düğüne gittik iç zıbın aklet üstüne kazak bide elbise giydirdim 5 dakka sonra arabada iç zıbın ve kilotlu corapla kaldık cocugun suyu cıktı ne giydircemi bilmiyorum bende yavaş yavaş soy diyo ablam agustosa anca kısa kolluya geçersin sen diyo nabayım ne giydireyim diyorum kimsede karışmak istemiyo hasta olursa öldürürsün bizi diyolar haklılar
selam kızlar biz döndük evimize ama döndük eskisi gb değiliz benim sitresim sinirim resmen kızımı maf etti huyu öyle değiştiki 3 ayın adı var 24 saat salladım tam cingen salıncanı kurduk rahat ettik derken kayınvaldeme gittik delirdi delirdi cocugum eski kızımd eğil resmenbi gece sütüm gitti hiç gelmedi cıglık cıglıga aglıyo beni istemiyo katılana kadar aglıyo cok gücüme gitti aglamaktan sinirlerim yıprandı (( cok yıprandım 5 gün ölüm gb geldi
kakasını kendi yapıyodu evdeyken 10 gündür oraya gittik 5 gün kaka yapmadı en son sabun koyduk yaptı hala yapmıyo şimdi bütün düzenimin içine ettilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar sinir oldum ki................ ne olurdu bize gelseydi... küçük bi operasyon bide ben neler yaşadım kimseyi başıma toplamadım( çingen salınca kurdular orayada ama olmadı işte evimizdeki düzenimiz gb olmadı bozuldu huyu suyu ... görümcemin 2 erkek cocu var biri 5 biri 2 yaşında bi durmuyolarki deli gbler masus kapıları yumrukluyo büyüygü uyuyo yapma diyoruz diye küçügüde ne elde tuttuyo ne anakucagında öpcem evcem diye hep tepesinde dakikada onkere öpüyo delirdim delirdim sinirden öldüm ... sütüm gitti gittikçede kızım sinir oldu delirdi...
evimize döndük aglasada sürekli sakin davranmaya calışıyorum seviyorum uyanıkken onunla oynuyorum hep inşlallah gene normale döneriz...
emerken cok tuhaf wartık kızım sütün gelmesini beklemiyo 2 cekiyo gelmiyo diye baslıyo geri cekilmeye aglamaya ayakta pışpışlıyorum öpücük sesleri dudakalrım uyuşuyo süt gelene kadar belim agrısından ölüyorum gece sersemliginde bile hemen gelmiyo diye katılıyo aglarkenac diyorm mama veriyorum bu sefer kuscam diye aglıyo iyice fena olduk başa döndük gene
bazende uyuyo uyudukca uyuyo uyumadıkcada uyumuyo yani yorayımda daha fazla uyusun diye bişi yok gözünü hiç açtırmıcaksın:18:
artık marketlerde pikniklerde geziyoruz dışarsını seviyo sanırım bazen emcem diye aglayınca elim ayama dolaşıyo ama alıştık sanırım iyice bide uykuu gelince zor oluyo sallanmaya alıştıgı için keşke bebek arabaları sallasa yana saga sola
ayın 8 inde götürcem kızımı doktora kusmasını ne yedirmem gerektigini felan sorucam iyice ek gıdaya başlıcam arı mama tarzı şeylerden yedircem besiye alcam kızımıhem 4 ay aşılarınıda vurdururum hem kilosunu boyunuda saglıklı bi şekilde öğrenirim
kıyafet konusuna gelince markette emzirme odasında gezerken baktım herkez kısa kollu giydirmiş bebeklerini bi benimki 2 katcocuk terlemekten pişti pazar düğüne gittik iç zıbın aklet üstüne kazak bide elbise giydirdim 5 dakka sonra arabada iç zıbın ve kilotlu corapla kaldık cocugun suyu cıktı ne giydircemi bilmiyorum bende yavaş yavaş soy diyo ablam agustosa anca kısa kolluya geçersin sen diyo nabayım ne giydireyim diyorum kimsede karışmak istemiyo hasta olursa öldürürsün bizi diyolar haklılar
Kız 4aylik 5aylik çocuğa ati mama verilirmi daha.cok küçük nasil ogutsun o mamayi gazdan cildirir yavrucak
Ek gidaya meyve suyu yogurtla başlanır 3.cocuk olunca tecrübeler fazla oluyor daha sonra sebze çorbası 7aydan sonra 2cau bardağı ari mama belki verilebilir ama diger 2bebegimde ben ari mamaya 10aydan sonra gece yatarken vermeye baslamistim benim cocuklarim zayif doğuyor ama sonra topluyorlar her bebek bir degil bebeginiz tombis olsun diye ugrasmayin anne baba nasilsa bebekde onun ortalamasını olur ne yaparsan ne yedirirsen kilo almaz haksever senin bebegin de minyon olucaktir bu kadar takinti yapma tombis bebek olsun diye
Gecmis olsun canim. Netten okumustum annem de anlatmisti cok kotu oluyomus. Ins gecer de rahat rahat emzirirsin kuzunu
Ah Cnm ya kıyamam bende olmuştum bilirim çok fena bişey bende kızımı emzirirken ağlıyodum dayanmak içinde tişörtümü ıssırıyodum biliyorum çok çok zor ama bebeğine daha çok o göğsünü ver arkasındanda hemen sağ off allah acil şifalar versin hmmm bide unutmadan ben yapmadım ama geçtikten sonra duydum hani kurulma yaprak var ya siz salamuramı diyosunuz tuzlu işte onu göğsüne koyunca rahatlatıyomuş arkadaşım çok faydasını gördüm dedi
gecmis olsun:26:canim bildigim kadariyla meme ii bosalmazsa mastit olunuyo..bari sagmiyosan kizin emdikten sonra sag iice bosalip bosalmadigini kontrol et
Yoğurt mayaladım onu veriyorum günde bir kez...iki çay kaşığı...
En iyi denilen marka yasaklandı ben hiç almadım onu...Kızlar SMA besin değerleri gayet iyi ben de sma ile büyümüşüm...
Oğlum iki gecedir vallahi su gibi bir kat inceltmiştim şu an tek kat şortlar için daha erken ama ne yapsam onun sıvı kaybetmesi de çok ama çok tehlikeli...
Dönmeye de başladı.. Kıkırdıyor bayılıyorum henüz kahkaha atamıyor
selam anneler....
ya bişey sorcam ek gıdaya nasıl ve ne zaman geçmek gerekiyo?
ben şimdiye kadar hep emzirdim.. ama sanki sütüm azalmaya başladı bebeğim de az emmeye başladı... ben devam etmek istiyorum sütüm geldikçe inş.. bi öğünde ne kadar emiyo sizinkiler? acaba doyuyo mu diye emin olamıyorum.. sağdım geçen gün tek memeden 90cc çıktı onu içti başka istemedi normal mi? az gibi geldi bana.. yani şimdiye kadar kilosu falan iyi diye hiç bakmadım ne kadar emdiğine... ama bu ay 660 gr almışız az geldiğinden dikkat etmeye başladım..
arada meyve suyu pekmez falan evde varsa tattırıyorum.. ama öyle düzenli vermiyorum azıcık tadına baktırıyorum.. beğenmiyo zaten pek
dr.da anne sütü mü veriyosun diyo evet diyorum hmm tamam diyo.. hiç bi ek bilgi yok ek gıdaya ne zaman geçilir napılır... artık bi daha gidişte sorucam..
mama vermeyi istemiyorum hele şu son haberlerden sonra... :26:
bi de kakamız yeşil ya ama başka hiç sıkıntısı yok ağlama huzursuzluk falan yok neden yeşil peki..dr yediklerinden olur dedi ama her gün de yeşil sebze yemiyorum ki... ya ben boyle pimpirikli değildim ya niye böyle oldum şimdi anlamıyorum....
ben tek kat giydiriyorum arada çıtçıtlı badiyle bile bırakıyorum.bazen bezini alıp altına hasta bezi yazıyorum tepinip duruyo kuzumhaziran ortası gibi kısa kolluya geçerim herhalde..buralarda sıcaklar artmaya başlıyo yavaş yavaş.evin içi 27 derece genelde dışarısı daha sıcak..:131:dün anne sütü yetiyosa bebiş yeterli kiloyu alıyosa altı ay devam edilmeli diye okudum ama:44:
bizim bıdık dönmüyo daha..yaa büyüdükçe bi tatlı oluyo bu kuzucuklar..yiyesim var
Yoğurt mayaladım onu veriyorum günde bir kez...iki çay kaşığı...
En iyi denilen marka yasaklandı ben hiç almadım onu...Kızlar SMA besin değerleri gayet iyi ben de sma ile büyümüşüm...
Oğlum iki gecedir vallahi su gibi bir kat inceltmiştim şu an tek kat şortlar için daha erken ama ne yapsam onun sıvı kaybetmesi de çok ama çok tehlikeli...
Dönmeye de başladı.. Kıkırdıyor bayılıyorum henüz kahkaha atamıyor
bende hep öyle bilioydum ay anne sütü yeterli diye su bile gerekmez diyeama doktorlarda farkli konusuyo hep..6,aydan sonra ek gidaya geciste zorlaniyomus bebek...bi de nekadar erken ek gidaya baslanirsa alerjik hastalilara yakalanma riskide azaliyomus..yani 4.aydan itibaren tattirilmaliymis az az
bende bir arkadaşımdan milipanın yurt dışında onay alamadını ama sma nın tum onaylarının tam oldugunu duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?