2014 Şubat Anneleri

Kk ya telden giren kislar

Bende arasıra telden giriyorum

Ama kk beni her mesajdan sonra dışarı atiyo:26:

Kırmızı kart görür gibi

Hep tekrardan giriş yapmak zorunda kaliyorum

Sizde demi öyle oluyoyoksa bi benim atiyo

Ben de hep telefondan giriyorum canım ne yapayım benim kız ya memede ya dizimde canım sıkılıyor benim de.sürekli internetten bir şeyler okuyorum artık bir pediatri uzmanı gibi oldum:) arada bir bana da yapıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben çok korkağım çocuk konusunda yasakhayal:)) doktora sorcam

Yine seni ara sıra atiyomus. Beni her mesajda dışarı atiyoçok sinir bozucu...

perşembeye bisrü misafirim var deli gb temizlik yapıyorum her yerim dayak yemiş gb temizliği bitirdim öldüm öldüm eskiden ne cabuk yaaprdım şimdi kız uyanıyo ona bak ilgilen uyut 2 iş yap gene kalksınm sev okşa doyur oyn uyut gene iş yap ay bittim

4 makina çamaşır yıkadım yarında sabahtan ütülerimi halled,p akşamdanda ikramlıklarımı hazırlamam lazım

10kişiyi geçik olcakalr bide kişi başı 2 cocuk mu gelir acaba ablamın arkadaşları hepsinde 2-3 tane bereket hafta içide büyükler okulda olur

neyse balkonum kocaman inşallah orda oynarlar yıkıcam diye şeyim koptu oynamazlarsa asarım hepsini oraya

menüm de şu ne yapsam diye bi karar veremedim

su böreği(akşamdan yapıcam)
pizza lahmacun
mercimek köfte
şehriyeli tavuklu salata
kahve kurabiye
,kakaoku kekin üstüne tavuk gögsü yapıcam

bu kadar

tabi bunlar düşündüklerim yapabilirim umarım:18:

Hadi hayırlısı yine temel besin anne sütü makineyle çekip çekip veriyorum napıyim 600 gr almıştı 5 haziranda doktordayım kısmetse...
Bizimki 3 Şubat doğumlu 3 ay 23 günlük 4 ayı doldurdu sayılır... Ek gıda için hazır öncelikle yoğurt iki günde bir mayalıcam ekşimeden yediricem çocuğumun içi kurudu mamadan yaw...

Yarin kociskomun dogum gunu supriz parti yapcam annesigili falan cagirrdim bi atlasaydim bugun bile cok yoruldum yarin pasta borek ooo isim cok bakalim artik
Menum

Makarna salatasi
Meksika fasulyeli salata
Sigara boregi
Patatesli milfoy
Yaprak sarma
Pasta

Yeter galiba

evris bebeğinin kilosu 3.ayda kaçtı acaba?benimkide 3 şubat doğumlu

Canim menü gayet güzel nasi yapican cocukla zor olmucakmi ben dün makarna yapamadim yav :) 2 kere altini kapattim deliriyo bazen oglum coj yoruluyorum hadi insallah yaparsin

Canlar bebişlerinizin ağzına bi bakın bakayım diş kabartısı var mı? Konuştuk mu böyle bir şey hatırlamıyorum:) kızımın alt ön dişlerinin kabartısı var tabi şimdi çıkmaz ama onu öyle görmek bile çok keyifli.patladığında sevimliliği karşısında çıldırabilirim oldum olası bayılırım bu çağdaki bebişlere:))

Farkindaysaniz gelemiyorum artik cok fazla hareketlendi oglum hep sıkılıyo ve sürekli ilgi istiyo burda oyun halisi konusuldu ilgi cekiyo diye onuda aldik ayaklariyla piyano caliyo fisher in 5 dkka durmuyo kucak istiyo kalkmaya calisiyo cok yoruyo artik beni daha cok agliyo büyüsede rahatlasam diyodum büyüdükce huyu degisiyo benmi bakamiyorum bu cocuga diyorum bazen ama bütün günümü ona ayiriyorum oyalayim onu diye tek basina durmuyo hic suan uyucam mutfakta bi ton is var ama halim yok ki bu halde birakip yaticam diye sinir oluyorum uyuyabilirsem uyucam uffff yetemiyorum kisacasi yanlizlik zor...

Bizimki kasiniyoda daha bi kabarti göremedim ben ayyy dislerini görsek delircez :)) insallah yürüdüklerinidecyazcaz kismetse

aramizda tam iki hafta var bizde 17 subat dogumluyuz yani iki hafta sonra bende biseyleri tattirabilecekmiyimm

Haziran'ın 10'unda gitcez bakalım nasıl olacak.ben de takmıyorum ama yine de merak ediyorum kilosunu.

bizde 14 ünde gidecez yazariz sonuclari burayaaayaw ben biraz takiyom ama bu seferde az kilo almissa takmiycam napim genetik yada bünyesi böyleymis diycem yapacak bisey yok..ama bizim sorun belli istahsizlikk varrrrcok ta genetige ne benzemiyo..nasil acacam bu cocugun istahini bilemedimmm

Son düzenleme:

kolay gelsin..esinin yeni yasida hayirli olsunnn..bi ömür mutlu mesut yasayin yawrunuzla ins

Kızlar iyi akşamlar

Diş çıkarma durumu sanki bizde de başladı ; salyalarımız aldı başını gidiyor , elimiz sürekli ağzımızda , ek olarak alt kısımda hafif şişlik hissediyorum.3.ay kontrolüne sağlık ocağına gittim sadece hiç bişey bilmiyo bizim burdakiler sinir oldum 4. ayı bekliyorum normal hastanemize gideceğiz bakalım ne diyecek doktorumuz.
İznimi biraz uzattım nasıl bırakacağım ve işe başlayacağım hiç bilmiyorum :18: mecbur ama ikimiz içinde en iyisi bu diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Ayrıca bir sorum olacak

Sizin bebişlerinizde gittiği evleri ve kişileri yabancılıyor mu? Kızımı kim kucağına alsa bakıyor sonra dudağını büküp ağlamaya başlıyor , nasıl alışacağız acaba ?

Benim iznim bitti ama rapor aldım bir ay daha.aonra da ücretsiz izin alcam.biberon emzik almıyor bensiz duramaz o yüzden bırakamam hiç kimseye şuan bi hastaneye gidecek olsam bile en son emzirip çıkıyorum evden ki tam 2 saatim olsun dönmeye diye 2 saat sonra kıyamet kopuyor çünkü.yabancılama konusu yok bizde.geçen hafta onlarca insan gördü huzursuzluk yapmadı hatta birçok kişi kucağına aldı gıkı çıkmadı.ben bunu sık sık dışarı çıkarmamıza bağlıyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…