- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Kk ya telden giren kislar
Bende arasıra telden giriyorum
Ama kk beni her mesajdan sonra dışarı atiyo:26:
Kırmızı kart görür gibi
Hep tekrardan giriş yapmak zorunda kaliyorum
Sizde demi öyle oluyoyoksa bi benim atiyo
Ben çok korkağım çocuk konusunda yasakhayal:)) doktora sorcamKiscem bu böyle gitmezbişeyler yapmalıyız artikin hani yavaş yavaş bişeyler tattırsak ne zararı olurki. Zaten geçilecek. Ha iki ay sonra ha iki ay erken ana öğün yine anne sütü olacak onlarda yanında ufak garnitür gibi düşün valla erken geçişin faydası olacağını düşünen doktorlar bile var.belki TV'de geçen seyretmissindir. Bi Prof eskiden kaldı sadece 6 ay anne sütü vermek dedi.4.ayda başlatılan ek gıda da bebekler daha az alerjik hastalıklara yakalanıyor dedi.astim daha az goruluyomus. hem geçişte de zorluk yasamayiz. ben 4.ayda yavaştan tattırsamays başlıcam. Belki daha hoşuna gider iştahı açılır sende bi düşün ek gıda işini
Ben çok korkağım çocuk konusunda yasakhayal:)) doktora sorcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de hep telefondan giriyorum canım ne yapayım benim kız ya memede ya dizimde canım sıkılıyor benim de.sürekli internetten bir şeyler okuyorum artık bir pediatri uzmanı gibi oldum:) arada bir bana da yapıyor
Sor o zaman. Ne diyecek bakalım. Bide bu ay bakalım kilo alımları ne olacak.
Hadi hayırlısı yine temel besin anne sütü makineyle çekip çekip veriyorum napıyim 600 gr almıştı 5 haziranda doktordayım kısmetse...
Bizimki 3 Şubat doğumlu 3 ay 23 günlük 4 ayı doldurdu sayılır... Ek gıda için hazır öncelikle yoğurt iki günde bir mayalıcam ekşimeden yediricem çocuğumun içi kurudu mamadan yaw...
perşembeye bisrü misafirim var deli gb temizlik yapıyorum her yerim dayak yemiş gb temizliği bitirdim öldüm öldüm eskiden ne cabuk yaaprdım şimdi kız uyanıyo ona bak ilgilen uyut 2 iş yap gene kalksınm sev okşa doyur oyn uyut gene iş yap ay bittim
4 makina çamaşır yıkadım yarında sabahtan ütülerimi halled,p akşamdanda ikramlıklarımı hazırlamam lazım
10kişiyi geçik olcakalr bide kişi başı 2 cocuk mu gelir acaba ablamın arkadaşları hepsinde 2-3 tane bereket hafta içide büyükler okulda olur
neyse balkonum kocaman inşallah orda oynarlar yıkıcam diye şeyim koptu oynamazlarsa asarım hepsini oraya
menüm de şu ne yapsam diye bi karar veremedim
su böreği(akşamdan yapıcam)
pizza lahmacun
mercimek köfte
şehriyeli tavuklu salata
kahve kurabiye
,kakaoku kekin üstüne tavuk gögsü yapıcam
bu kadar
tabi bunlar düşündüklerim yapabilirim umarım:18:
Canlar bebişlerinizin ağzına bi bakın bakayım diş kabartısı var mı? Konuştuk mu böyle bir şey hatırlamıyorum:) kızımın alt ön dişlerinin kabartısı var tabi şimdi çıkmaz ama onu öyle görmek bile çok keyifli.patladığında sevimliliği karşısında çıldırabilirim oldum olası bayılırım bu çağdaki bebişlere:))
Hadi hayırlısı yine temel besin anne sütü makineyle çekip çekip veriyorum napıyim 600 gr almıştı 5 haziranda doktordayım kısmetse...
Bizimki 3 Şubat doğumlu 3 ay 23 günlük 4 ayı doldurdu sayılır... Ek gıda için hazır öncelikle yoğurt iki günde bir mayalıcam ekşimeden yediricem çocuğumun içi kurudu mamadan yaw...
Haziran'ın 10'unda gitcez bakalım nasıl olacak.ben de takmıyorum ama yine de merak ediyorum kilosunu.
Yarin kociskomun dogum gunu supriz parti yapcam annesigili falan cagirrdim bi atlasaydim bugun bile cok yoruldum yarin pasta borek ooo isim cok bakalim artik
Menum
Makarna salatasi
Meksika fasulyeli salata
Sigara boregi
Patatesli milfoy
Yaprak sarma
Pasta
Yeter galiba
evris bebeğinin kilosu 3.ayda kaçtı acaba?benimkide 3 şubat doğumlu
Kızlar iyi akşamlar
Diş çıkarma durumu sanki bizde de başladı ; salyalarımız aldı başını gidiyor , elimiz sürekli ağzımızda , ek olarak alt kısımda hafif şişlik hissediyorum.3.ay kontrolüne sağlık ocağına gittim sadece hiç bişey bilmiyo bizim burdakiler sinir oldum4. ayı bekliyorum normal hastanemize gideceğiz bakalım ne diyecek doktorumuz.
İznimi biraz uzattım nasıl bırakacağım ve işe başlayacağım hiç bilmiyorum :18: mecbur ama ikimiz içinde en iyisi bu diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ayrıca bir sorum olacak
Sizin bebişlerinizde gittiği evleri ve kişileri yabancılıyor mu? Kızımı kim kucağına alsa bakıyor sonra dudağını büküp ağlamaya başlıyor , nasıl alışacağız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?