ay canım farklı görüşler var hangisine inanmalı bilemedim.:44:gidinve sormalı bi ne diyosa dokyorum onu yapcam
kızımın boğazında hala süt kalıyo emerken .hala aynı sorunu yaşayan var mı:44:
olabilir tatlım drda dedi
Drdan Geldik cnm allah razı olsun tahlilde bşy çıkmadı şükür ama dr şikayetlerimi dinledi hala bitmeyen koliğinden sürekli kakalı bezinin olduğunu falan deyince bir ishal türü varmış ona benziyo ondada bazen tahlilde bşye rastlanmayabilir pis bi ishal dedi prebiyotik bi damla verdi eğer bunla rahatlamazsa süt alerjisine bakcaz dedi bakalım ne olcak cnm ama herşeye gaz deyip geçmemek lazımmış kaç gündür ağamaları artmıştı ne bitmez gazmış diye söyleniyodum
aynen benimde kafam karisik..daha bende sormadim doktoraaa hiccc 4,ayda gidince bi sorum gecebirsin diycekmi...ama sizin kilo aliminiz ii masallah siz gecmesenizde olur 6.aya kdaatağı ind.ama bizimki yavas belki ben gecebilirim 4 .aydaaa mama vermektense kendim evde biseyler yapip verrrim en azindan daha saglikli olur:26:
kızımın boğazında hala süt kalıyo emerken .hala aynı sorunu yaşayan var mı:44:
Canım ben epeydir tek kat giydiriyorum benim kızım da terlemeye meyilli biraz.yattığı zaman da üzerini çok örtmüyorum.terlemeye başladığından beri böyle yapıyorum artık terlemiyor ama tabi oda ısısı 24 derece o yüzden de rahat.
Kahkaha atmasına az kaldı merak etme.ben de atmıyor diye yazmıştım ertesi gün atmaya başladı:) agucuk gugucuklar da bayağı var.babasının başının etini yiyor bi başladı mı susmuyor dakikalarca:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim doktorumuz kontrolde dediki. Eger bebegin zayif olsaydi 4. Ayda ek gidaya baslatirdim seni fakat kilosu yerinde oldugu icin 6.ayi beklemelisin. Bebege gore karar veriyorlar ek gidaya. ve bu ayin buyume atağı kakanin duzensiz yapilmasiymis. Kizim bazen uc gün de bir yapiyor bazen günde uc kere.
Ben de dun sadece beyaz kisa kollu çıt çıtlı bady giydirdi. Burasi 27derece. Saclari uzun oldugu icin ensesi hep pisik oluyor. Bu hafta saclarini da kestircem. Insallah cok aglamaz minik kizim.
Selammmm.hepinizin iyi dileklerini okudum ve gercek olduuu. Kuzularim iyilesti.icimiz rahat etmedi dun yine gittik doktor a. Doktor bogaz enfeksiyonu yok dedi.ama dedim ikiside yaniyor ilk gittigimiz doktor antibiyotik verdi.hayir dedi cok agir grip olmuslar ondan atesleri cikiyor. Sakin antibiyotik vermeyin. Hemmen kestik.kan aldilar idrar tahlili yaptilar biseyleri yok cok sukur. İkisinede 3 gunluk burun spreyi verdi. Sabah a biseyleri kalmamisti cok sukur. Ama o iki gun omrumden omur gittigecti bitti. Mintimin kilosu 5.800 gayet iyi gidiyoruz tam istedigimiz gibi oldu dedi. Ay sagligi olsunda kilosu eksik kalsin...
ozaman canim sen verme 6 kadar hic bisey..benim oglum 3 .ay kontrolunda 5610 kiloydu...gerci 3 ay icin kilo cok az degil ama ne bilim annelik iste az gibi geldi bana...bi 6 kiloyuda gecemedik diyecünkü oglum istahsiz bi bebek icse yariyo sütüm ondan eminim cünkü az ictigi halde bu kiloda yinede mesala bi bebek 4 saat aclikla 60 cc ile doyarmi benimki onu bile zor iciyo ..:26: baskada sükür bi sorunumuz yok...o yüzden 4.ayda yavas yavas ek gidaya gecim diyorum..illada anne süütünde inat etmeyede gerek yok diye düsünüyorumm cünkü hic veremeyenlerde var..en azindan ben kesintisiz 4 ay vermis olacam...4 aydan sonrada ne bilim ek gidalarla anne sütü desteklensin diye düsünüyorum ama bakalim doktor ne diyecekk
selam anneler....
ya bişey sorcam ek gıdaya nasıl ve ne zaman geçmek gerekiyo?
ben şimdiye kadar hep emzirdim.. ama sanki sütüm azalmaya başladı bebeğim de az emmeye başladı... ben devam etmek istiyorum sütüm geldikçe inş.. bi öğünde ne kadar emiyo sizinkiler? acaba doyuyo mu diye emin olamıyorum.. sağdım geçen gün tek memeden 90cc çıktı onu içti başka istemedi normal mi? az gibi geldi bana.. yani şimdiye kadar kilosu falan iyi diye hiç bakmadım ne kadar emdiğine... ama bu ay 660 gr almışız az geldiğinden dikkat etmeye başladım..
arada meyve suyu pekmez falan evde varsa tattırıyorum.. ama öyle düzenli vermiyorum azıcık tadına baktırıyorum.. beğenmiyo zaten pek
dr.da anne sütü mü veriyosun diyo evet diyorum hmm tamam diyo.. hiç bi ek bilgi yok ek gıdaya ne zaman geçilir napılır... artık bi daha gidişte sorucam..
mama vermeyi istemiyorum hele şu son haberlerden sonra... :26:
bi de kakamız yeşil ya ama başka hiç sıkıntısı yok ağlama huzursuzluk falan yok neden yeşil peki..dr yediklerinden olur dedi ama her gün de yeşil sebze yemiyorum ki... ya ben boyle pimpirikli değildim ya niye böyle oldum şimdi anlamıyorum....
yani yutkunamiyomuöyleyse sütün akis hizi fazladir belki ondan olabilirrr
Cok sukur bizim boyle bir sorunumuz yok ama tukuruguyle tikaniyor arada.
Selammmm.hepinizin iyi dileklerini okudum ve gercek olduuu. Kuzularim iyilesti.icimiz rahat etmedi dun yine gittik doktor a. Doktor bogaz enfeksiyonu yok dedi.ama dedim ikiside yaniyor ilk gittigimiz doktor antibiyotik verdi.hayir dedi cok agir grip olmuslar ondan atesleri cikiyor. Sakin antibiyotik vermeyin. Hemmen kestik.kan aldilar idrar tahlili yaptilar biseyleri yok cok sukur. İkisinede 3 gunluk burun spreyi verdi. Sabah a biseyleri kalmamisti cok sukur. Ama o iki gun omrumden omur gittigecti bitti. Mintimin kilosu 5.800 gayet iyi gidiyoruz tam istedigimiz gibi oldu dedi. Ay sagligi olsunda kilosu eksik kalsin...
6 ay sadece anne sütü verebilen versin arkadaşlar ben de öyle yapmıştım büyük oğluma...
Yeni yavrumda beslenme bozukluğu var sanki az miktarlarla idare ediyor ben müdahale etmesemyasakcım çok benziyo senin yavruya 3 saatte 70 lik yiyor benimki zooorrrla kıçkırıklara boğuluyor...Çok çok az beyin gelişiyor temel böyle atılmaz....
4. ayda ek besin verilmesi gerektiğini dünya kabul ediyor yeni bir haber bu...
Dün karpuz suyuyla tanıştırdım iki çay kaşığı...
Yasakhayal benim kızım da biraz zayıfçaya doktor bize de geçin diyebilir mi yani? Gerçi doktorumuz anne sütü konusunda çok inatçı ama sorayım yine de.4.ayda doktordan habersiz ben de tattırsam mı ne diyosun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?