2014 Şubat Anneleri

kızımın boğazında hala süt kalıyo emerken .hala aynı sorunu yaşayan var mı:44:

ay canım farklı görüşler var hangisine inanmalı bilemedim.:44:gidinve sormalı bi ne diyosa dokyorum onu yapcam

aynen benimde kafam karisik..daha bende sormadim doktoraaa hiccc 4,ayda gidince bi sorum gecebirsin diycekmi...ama sizin kilo aliminiz ii masallah siz gecmesenizde olur 6.aya kdar..ama bizimki yavas belki ben gecebilirim 4 .aydaaamama vermektense kendim evde biseyler yapip verrrim en azindan daha saglikli olur:26:

çok geçmişler olsun tatlımmm

Bizim doktorumuz kontrolde dediki. Eger bebegin zayif olsaydi 4. Ayda ek gidaya baslatirdim seni fakat kilosu yerinde oldugu icin 6.ayi beklemelisin. Bebege gore karar veriyorlar ek gidaya. ve bu ayin buyume atağı kakanin duzensiz yapilmasiymis. Kizim bazen uc gün de bir yapiyor bazen günde uc kere.

Ben de dun sadece beyaz kisa kollu çıt çıtlı bady giydirdi. Burasi 27derece. Saclari uzun oldugu icin ensesi hep pisik oluyor. Bu hafta saclarini da kestircem. Insallah cok aglamaz minik kizim.

ozaman canim sen verme 6 kadar hic bisey..benim oglum 3 .ay kontrolunda 5610 kiloydu...gerci 3 ay icin kilo cok az degil ama ne bilim annelik iste az gibi geldi bana...bi 6 kiloyuda gecemedik diyecünkü oglum istahsiz bi bebek icse yariyo sütüm ondan eminim cünkü az ictigi halde bu kiloda yinedemesala bi bebek 4 saat aclikla 60 cc ile doyarmi benimki onu bile zor iciyo ..:26:baskada sükür bi sorunumuz yok...o yüzden 4.ayda yavas yavas ek gidaya gecim diyorum..illada anne süütünde inat etmeyede gerek yok diye düsünüyorummcünkü hic veremeyenlerde var..en azindan ben kesintisiz 4 ay vermis olacam...4 aydan sonrada ne bilim ek gidalarla anne sütü desteklensin diye düsünüyorum ama bakalim doktor ne diyecekk

Son düzenleme:
Ben de dun sadece beyaz kisa kollu çıt çıtlı bady giydirdi. Burasi 27derece. Saclari uzun oldugu icin ensesi hep pisik oluyor. Bu hafta saclarini da kestircem. Insallah cok aglamaz minik kizim.

ay bebislerin kisa kollu ve sort gibi seyler giymesi ne tatli oluyo yaw isircan heryeriniine güzel siz gecmissiniz kisa kolluyo bende sabirsizlikla bekliyom

Bizde geçtik kisakollulara evim çok sıcak 28-29 dereceyi buluyon zaten çok terleyen bi bebek YUMUŞ YUMUŞ ısırması geliyo insanin pampuk kizim diye seviyorum maşallah onlara ama çorabı çıkartınca çok soğuk oluyor ayağı bende bi cikartip bi giydiriyorum geceleri cikartiyorum

Selammmm.hepinizin iyi dileklerini okudum ve gercek olduuu. Kuzularim iyilesti.icimiz rahat etmedi dun yine gittik doktor a. Doktor bogaz enfeksiyonu yok dedi.ama dedim ikiside yaniyor ilk gittigimiz doktor antibiyotik verdi.hayir dedi cok agir grip olmuslar ondan atesleri cikiyor. Sakin antibiyotik vermeyin. Hemmen kestik.kan aldilar idrar tahlili yaptilar biseyleri yok cok sukur. İkisinede 3 gunluk burun spreyi verdi. Sabah a biseyleri kalmamisti cok sukur. Ama o iki gun omrumden omur gitti gecti bitti. Mintimin kilosu 5.800 gayet iyi gidiyoruz tam istedigimiz gibi oldu dedi. Ay sagligi olsunda kilosu eksik kalsin...

Çok sevindim canım,seni çok iyi anlıyorum hepimizin aklı çıkıyor kuzularımıza bir şey olacak diye.allahtan atlattılar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasakhayal benim kızım da biraz zayıfçaya doktor bize de geçin diyebilir mi yani? Gerçi doktorumuz anne sütü konusunda çok inatçı ama sorayım yine de.4.ayda doktordan habersiz ben de tattırsam mı ne diyosun:)

Canım bence hiç az değil maşallah nazar değmesin.çünkü benim bugüne kadar hiçbir zaman tek göğsümden 90 cc çıkmadı hatta sadece bir kere iki göğsümden 100 cc çıktı ona da şok olmuştum zaten:) ama benim kızım da 60 cc bitiremez bir defada zaten.o yüzden azalmış psikolojisine girme.bak ben bu şekilde bile 4 aydır emziriyorum nerdeyse.ilk hafta sütüm gelene kadar mama verdim o kadar.yani psikoloji önemli ya o yüzden diyorum gayet güzel bence.yeşil kaka da önemli bir şey değil doktorumuz iyi beslendiği anlamına geliyor demişti bize

yani yutkunamiyomuöyleyse sütün akis hizi fazladir belki ondan olabilirrr

evet canım maşallah sutum gayet ii çok şükür.ama bazen kızımın emisinden de kaynaklaniyo bence..acele ettiğinde ya da homurdanarak emdiginde kaliyo ..ömrümden ömür gidiyor boğazında bişey kalınca..

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun bi daha yasatmasin inşallah..

6 ay sadece anne sütü verebilen versin arkadaşlar ben de öyle yapmıştım büyük oğluma...

Yeni yavrumda beslenme bozukluğu var sanki az miktarlarla idare ediyor ben müdahale etmesem yasakcım çok benziyo senin yavruya 3 saatte 70 lik yiyor benimki zooorrrla kıçkırıklara boğuluyor...Çok çok az beyin gelişiyor temel böyle atılmaz....

4. ayda ek besin verilmesi gerektiğini dünya kabul ediyor yeni bir haber bu...

Dün karpuz suyuyla tanıştırdım iki çay kaşığı...

Kiscem evet ya senlede semereslede kaderimiz birbirine benziyo.seninkide az bi ml doyuyomus. Aynı sorun bız dede var.napim yeri geliyo zorla içiyorum. Yoksa az bişeyler duracak.bu yüzden kilo alimlarida yavaş ve az.iysimi 4.ayda ek gıdaya geçipanne sütüyle beraber bi işi yürütmeksen baslamissin bile.3 hafta sonra 4 aylık olunca inş bende başlıcam
ek gıdaya. Hani bu zararlı bişey değildi. Zaten başlanilacak. iki ay geç yada erken bence farketmez. bazı doktorlar bile başlatılması taraftarı. Gazamis mübarek olsun

Kiscem bu böyle gitmezbişeyler yapmalıyız artikinhani yavaş yavaş bişeyler tattırsak ne zararı olurki. Zaten geçilecek. Ha iki ay sonra ha iki ay erkenana öğün yine anne sütü olacak onlarda yanında ufak garnitür gibi düşünvalla erken geçişin faydası olacağını düşünen doktorlar bile var.belki TV'de geçen seyretmissindir. Bi Prof eskiden kaldı sadece 6 ay anne sütü vermek dedi.4.ayda başlatılan ek gıda da bebekler daha az alerjik hastalıklara yakalanıyor dedi.astim daha az goruluyomus. hem geçişte de zorluk yasamayiz. ben 4.ayda yavaştan tattırsamays başlıcam. Belki daha hoşuna gider iştahı açılırsende bi düşün ek gıda işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…