2014 Şubat Anneleri

arkadaslar bebislerinize artik yiyecekleri tattirin.bisakincasi yok.ilk kizimdada 3 aylikken her yedigimizden agzina degdiriyodum.ek gidaya alismasi kolay oldu ve yemek ayirt etmedi her tada alisik oldugu icin.zaten doyurana kadar vermiyosunuz sadece tattirmak amacli.simdi oglumada veriyorum.kavun karpuz salatalik elma yogurt labne portakal simdilik bunlarin tadina bakti )

semenderim ayniyiz seninle raporluyum bende ama zaten raharsizim mastitten dolayi seneye ucretsizi ben de dusunuyorum emzik biberon almiyor az emdigi icin iki saatte bir acikiyor surekli yanindayim bir yere gidince de arabada emziriyorum camlari falan battaniye ile kapatiyorum emzirme onlugunu de takiyorum altini falan arabada degistiriyorum malesef bebek bakim odalari temiz degil

Yoğurdu konserve şişelerine mayalayalirsin ben öyle yspıyorum açmadığın zaman kesinlikle ekşimiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir:) ben artık yapışık ikizim var diyorum.o bensiz,ben onsuz duramıyoruz.geçen anneme bıraktım hastaneye giderken,annem kırk kere merak etme gözüm gibi bakarım dedi:)) zaten 2 saatte geldim eve koştur koştur bir de stresi var ki ya yetişemezsem ağlarsa diye:) çok geçmiş olsun sana da canım inşallah bir an evvel iyileşirsin.bu durumda bir de mastit çok zordur eminim Allah yardımcın olsun.

Eveettt an itibariyle dört saat sonra sağdığım sol göğsümden bile (hani güya sütü olan göğsüm) 50 cc zor çıktı.gazam mübarek olsun.demekki benim kız iki saatte bir emdiğine göre bir emişte 30 cc anca içiyor.bir de bu çocuk niye zayıf ki diyorum.bir daha süt mevzusunu açarsam eli en ağır olanınız vursun beni🔫🔫ay gece gece bınalıma soktu beni.bir de karşımda sırıtır gibi duruyo yarısı bile dolmamış biberon:))

Iyi ya atlatmissin. Gozunaydin ins bi da hasta olmazlar. Bebeklerin hasta olnasi cok zor insan ne yapacagini bilemez. Ama sen tecrubeli bi anne oldugun icin biraz daha kolay atlatmissindir. Tum hastaliklardan bebeklerimizi koru Allahım

Bizde de oluyo. Bogazina kaciyo oksuruyo nefes aliyo sonra memeyi istemiyo agliyo ben de yatiriyorum altima memeyi biberon gibi veriyorum agzina Cok yoruluyo kollarim vucudum ama emsinde nasil olursa olsun

Benim oyle bisey olmuyo ya kayitli kullanici adim hep giris yapmis vaziyetteyim bi sorun oluyo demekki sende :/

he iste sendeki ve bendeki sorun ayni istahsiz bebeklerimiz var bu yüzden kilo alimlari yavas ve az

niye istahsizlar anlamiyorum baska sorunlari da yok sükürrr

ayni benim oglanda 3 saate ne 50 cc zor iciyooo..bende bazen uykudayken veriyorum napim o zaaman 70 veya 80 cc iciyobenim süt zaten iki haftadir azaldi bu oglanin yüzünden o az ictikce keyfimde kaciyo moralimda bozuluyo o yüzden süt üretimida azaldi...napim diyorumya sütle olacak gibi degil iysimi ek gidaya gecmek... bakarim sevdigi sey olursa sürekli ondan yapar yapar verrimmmbu süt yüzünden sabah oglumlada küsmüstüm..hic icmedi 4 saat ac oldugu halde bende döndüm arkami yattim.o uyanikti..iki saat sonra bi baktim aramizda baya mesafe vardi dibime kadar gelmis gülüyo..dayanamadim öptüm gülüstük koklastik baristik..gönlümü aldi namissiz

Son düzenleme:

Benim kızımda ne biberon ne enzik alıyordu 3 aylıktı işe başladığımda annem ilk zamanlar kaşıkla verdi ilk 3-4 gün böle gitti sonra tuttu biberonu emziğide şimdi 19 aylık oldu korkmayın en fazla bir hafta zorluğu var. Tabi yabancı bir kadına bırakılırsa ilgilenirmi bilmiyorum ama annem alıştırdı benim

iyi günler anneler...
Benim kızım 4 subat doğumlu.Dönme çabaları başladı değişik sesler çıkarıyor bağırıyor .sanki diş çıkarma serüvenimizde başlıyor ağzından salyalar akıyor ne bulsa kemiriyor.Mememi çekiştirip duruyor çok canım yanıyor.benim kuzum 3.ayında sadece 200 gr almıştı Aile hekimimiz normal dedi.Bakalım bu ay ne kadar alıcak yine az almışsa çocuk doktorumuza gidicem her ay gidemiyorum çocuk doktorumuz uzak bebeklede çok zor oluyor.Bebeğim 3 aylıkken 5.800 gr dı .Sizin kuzucuklar neler yapıyor?

Canım benim yavru da emmiyor çay kahve gibi oldum sütüm azalıyor memenin de bir zekası var bebeğin sıcaklığı nefesi sütü etkiliyor pompayla sütü çekmek yetmiyor...Lansinoh güzel ama bendeki süt yetersizleşti...Ben de de aynı yenidoğan oranları bunlar 40cc 50 cc bu nedir ya anlayamıyorum 4 yıllık fakülte bitirdim bu kadar yorulmadım düşün düşün işin içinden çıkamıyorum azalıyor azalıp azalıp biter bu süt.... Sadece anne sütü versem bir deri bir kemik kalır vallahi idere eder... Bir doymayan büyüttüm bu da böyle

Benim kızımda 18 şubat doğumlu ben bir haftadır koltuğa bırakamıyorum dönüyor resmen cadı biz artık kısa kollulara geçtik ay çok şirin oldu

Allah bağışlasın onların her hali çok tatlı zaten ..Bizimkide öyle artık yere battaniye serip üstüne koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…