semenderim ayniyiz seninle raporluyum bende ama zaten raharsizim mastitten dolayi seneye ucretsizi ben de dusunuyorum emzik biberon almiyor az emdigi icin iki saatte bir acikiyor surekli yanindayim bir yere gidince de arabada emziriyorum camlari falan battaniye ile kapatiyorum emzirme onlugunu de takiyorum altini falan arabada degistiriyorum malesef bebek bakim odalari temiz degilBenim iznim bitti ama rapor aldım bir ay daha.aonra da ücretsiz izin alcam.biberon emzik almıyor bensiz duramaz o yüzden bırakamam hiç kimseyeşuan bi hastaneye gidecek olsam bile en son emzirip çıkıyorum evden ki tam 2 saatim olsun dönmeye diye 2 saat sonra kıyamet kopuyor çünkü.yabancılama konusu yok bizde.geçen hafta onlarca insan gördü huzursuzluk yapmadı hatta birçok kişi kucağına aldı gıkı çıkmadı.ben bunu sık sık dışarı çıkarmamıza bağlıyırum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayırlısı yine temel besin anne sütü makineyle çekip çekip veriyorum napıyim 600 gr almıştı 5 haziranda doktordayım kısmetse...
Bizimki 3 Şubat doğumlu 3 ay 23 günlük 4 ayı doldurdu sayılır... Ek gıda için hazır öncelikle yoğurt iki günde bir mayalıcam ekşimeden yediricem çocuğumun içi kurudu mamadan yaw...
semenderim ayniyiz seninle raporluyum bende ama zaten raharsizim mastitten dolayi seneye ucretsizi ben de dusunuyorum emzik biberon almiyor az emdigi icin iki saatte bir acikiyor surekli yanindayim bir yere gidince de arabada emziriyorum camlari falan battaniye ile kapatiyorum emzirme onlugunu de takiyorum altini falan arabada degistiriyorum malesef bebek bakim odalari temiz degil
Selammmm.hepinizin iyi dileklerini okudum ve gercek olduuu. Kuzularim iyilesti.icimiz rahat etmedi dun yine gittik doktor a. Doktor bogaz enfeksiyonu yok dedi.ama dedim ikiside yaniyor ilk gittigimiz doktor antibiyotik verdi.hayir dedi cok agir grip olmuslar ondan atesleri cikiyor. Sakin antibiyotik vermeyin. Hemmen kestik.kan aldilar idrar tahlili yaptilar biseyleri yok cok sukur. İkisinede 3 gunluk burun spreyi verdi. Sabah a biseyleri kalmamisti cok sukur. Ama o iki gun omrumden omur gittigecti bitti. Mintimin kilosu 5.800 gayet iyi gidiyoruz tam istedigimiz gibi oldu dedi. Ay sagligi olsunda kilosu eksik kalsin...
Bizde de oluyo. Bogazina kaciyo oksuruyo nefes aliyo sonra memeyi istemiyo agliyoevet canım maşallah sutum gayet ii çok şükür.ama bazen kızımın emisinden de kaynaklaniyo bence..acele ettiğinde ya da homurdanarak emdiginde kaliyo ..ömrümden ömür gidiyor boğazında bişey kalınca..
Eveettt an itibariyle dört saat sonra sağdığım sol göğsümden bile (hani güya sütü olan göğsüm) 50 cc zor çıktı.gazam mübarek olsun.demekki benim kız iki saatte bir emdiğine göre bir emişte 30 cc anca içiyor.bir de bu çocuk niye zayıf ki diyorum.bir daha süt mevzusunu açarsam eli en ağır olanınız vursun beni🔫🔫ay gece gece bınalıma soktu beni.bir de karşımda sırıtır gibi duruyo yarısı bile dolmamış biberon:))
Bende gecen sagmistim cok az cikti. Şaşırdım kaldim sonra elimle masaj yaparak sagdim makinedeki kadar cikti. Cozemedim ben bu isien sonunda medela mekanik oldugu icin tam sagim yapamiyor kanisina vardim.
Kk ya telden giren kislar
Bende arasıra telden giriyorum
Ama kk beni her mesajdan sonra dışarı atiyo:26:
Kırmızı kart görür gibi
Hep tekrardan giriş yapmak zorunda kaliyorum
Sizde demi öyle oluyoyoksa bi benim atiyo
Eveettt an itibariyle dört saat sonra sağdığım sol göğsümden bile (hani güya sütü olan göğsüm) 50 cc zor çıktı.gazam mübarek olsun.demekki benim kız iki saatte bir emdiğine göre bir emişte 30 cc anca içiyor.bir de bu çocuk niye zayıf ki diyorum.bir daha süt mevzusunu açarsam eli en ağır olanınız vursun beni����ay gece gece bınalıma soktu beni.bir de karşımda sırıtır gibi duruyo yarısı bile dolmamış biberon:))
Benim oyle bisey olmuyo ya kayitli kullanici adim hep giris yapmis vaziyetteyim bi sorun oluyo demekki sende :/
Günaydın bacılar
Benim iznim bitti ama rapor aldım bir ay daha.aonra da ücretsiz izin alcam.biberon emzik almıyor bensiz duramaz o yüzden bırakamam hiç kimseyeşuan bi hastaneye gidecek olsam bile en son emzirip çıkıyorum evden ki tam 2 saatim olsun dönmeye diye 2 saat sonra kıyamet kopuyor çünkü.yabancılama konusu yok bizde.geçen hafta onlarca insan gördü huzursuzluk yapmadı hatta birçok kişi kucağına aldı gıkı çıkmadı.ben bunu sık sık dışarı çıkarmamıza bağlıyırum
Eveettt an itibariyle dört saat sonra sağdığım sol göğsümden bile (hani güya sütü olan göğsüm) 50 cc zor çıktı.gazam mübarek olsun.demekki benim kız iki saatte bir emdiğine göre bir emişte 30 cc anca içiyor.bir de bu çocuk niye zayıf ki diyorum.bir daha süt mevzusunu açarsam eli en ağır olanınız vursun beni🔫🔫ay gece gece bınalıma soktu beni.bir de karşımda sırıtır gibi duruyo yarısı bile dolmamış biberon:))
iyi günler anneler...
Benim kızım 4 subat doğumlu.Dönme çabaları başladı değişik sesler çıkarıyor bağırıyor .sanki diş çıkarma serüvenimizde başlıyor ağzından salyalar akıyor ne bulsa kemiriyor.Mememi çekiştirip duruyor çok canım yanıyor.benim kuzum 3.ayında sadece 200 gr almıştı Aile hekimimiz normal dedi.Bakalım bu ay ne kadar alıcak yine az almışsa çocuk doktorumuza gidicem her ay gidemiyorum çocuk doktorumuz uzak bebeklede çok zor oluyor.Bebeğim 3 aylıkken 5.800 gr dı .Sizin kuzucuklar neler yapıyor?
Benim kızımda 18 şubat doğumlu ben bir haftadır koltuğa bırakamıyorum dönüyor resmen cadı biz artık kısa kollulara geçtik ay çok şirin oldu
Günaydın bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?