merhaba sevgili anneler
günlerdir annemdeydim, telefondan girdim ama yazamadım kimseye.. Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş, Allahım sabır, güç versin.. inş en kısa zamanda tekrar bebek haberlerini alırız ve başka kayıp yaşamayız.. bana gelince, bugün sata göre 7+5 im, ama ultrasonda 8+2 çıktı:)) 18 mm boyumuz, tosunum uzun olacak diyor babası.. :)) kalp atışını da duyduk Rabbime bin şükür.. duymayan arkadaşların en kısa sürede bu mutluluğu yaşamasını umuyorum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu arada doktor ikili test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.. Ben sıcak bakmıyorum yaptırmaya..
kızlar arada az kahve akıntım oluyor bugün doktora gtcm sizce kalp atışlarınıda duyabilirmiyim sat a göre 6+2 yim
kızlar arada az kahve akıntım oluyor bugün doktora gtcm sizce kalp atışlarınıda duyabilirmiyim sat a göre 6+2 yim
kızlar ultrasonlarınızı radyologmu yapıyor yoksa kadın doğumcumu?eşimin çalıştığı hastanede radyologlara gönderiyorlar..ölçümler ne kadar değişiyor dikkat ettimde..beril14 arkadaşımızla muhtemel doğum tarihimiz aynı fakat benimki 7mm onunki 18mm arada uçurum var resmen..maşallah bebişine bu arada..yalnız arkadaşlar ölçümlerin bu denli değişme sebebi doktorların ulrtason cihazlarından ve doktorların yaptığı milimetrik hesaplardan kaynaklanıyor..örnek vereyim mesala radyolog odadan dışarı çıktığında eşim bebeği 10 mm olarak ölçtü fakat diğer doktor 7mm ölçtü..doktordan doktora fark ediyor..benim gibi bebeğinin boyu küçük çıkanlar üzülmesin lütfen..
maşallahh bebişeeeee:)) buyumuşş..:)) benımde 5 gun sonra randevum hala kalp atışını duymadım henüz çok heyecanlıyımmm:)))
kızlar sürekli meyve yeme isteiğinz varmıı? ben günde 2 elma hatta bıraksan 1 kilo elmada yıyebilirimm:) 16 aydır evliyiz eşim bana dio 16 aydır yemediğin meyveyıı yedinn:))) benım gibi market alışverişine gidip sadece meyve alıp çıkan varmıııııııı????
kızlar noolur bana birşey söyleyin2 gündür mide bulantım kesilmişti ve diş etlerimdeki kanama da kesilince acaba bebeğin gelişimi mi durdu diye doktora koştum bu sabah ve kalp atışı var dedi 8+3 günlük olmuş 15,7 mm görünüyor ama kanama alanı oluşmuş dinlenmen lazım diyip progestan verdi ama sabah akşam alacaksın dedi ve bu bana fazla geldi sizce günde 2 tane ağır değil mi? düşünün kanama alanı çook küçük,zorlamışsın kendini biraz ağır ol dedi....lekelenmem de yok ama ne bilim bu ilaç korkutuyor beni...günde 2 tane alan var mı aranızda?
kızlar noolur bana birşey söyleyin2 gündür mide bulantım kesilmişti ve diş etlerimdeki kanama da kesilince acaba bebeğin gelişimi mi durdu diye doktora koştum bu sabah ve kalp atışı var dedi 8+3 günlük olmuş 15,7 mm görünüyor ama kanama alanı oluşmuş dinlenmen lazım diyip progestan verdi ama sabah akşam alacaksın dedi ve bu bana fazla geldi sizce günde 2 tane ağır değil mi? düşünün kanama alanı çook küçük,zorlamışsın kendini biraz ağır ol dedi....lekelenmem de yok ama ne bilim bu ilaç korkutuyor beni...günde 2 tane alan var mı aranızda?
merhaba sevgili anneler
günlerdir annemdeydim, telefondan girdim ama yazamadım kimseye.. Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş, Allahım sabır, güç versin.. inş en kısa zamanda tekrar bebek haberlerini alırız ve başka kayıp yaşamayız.. bana gelince, bugün sata göre 7+5 im, ama ultrasonda 8+2 çıktı:)) 18 mm boyumuz, tosunum uzun olacak diyor babası.. :)) kalp atışını da duyduk Rabbime bin şükür.. duymayan arkadaşların en kısa sürede bu mutluluğu yaşamasını umuyorum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu arada doktor ikili test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.. Ben sıcak bakmıyorum yaptırmaya..
ben yaptıracağım ikili testi benimde doktorum istersen yaparız dedi bende isterim tabiki dedim
kızlar yarın kpss var bana dua edin olur mu... sıpamın da şansına inşallah güzel geçer :18::97: burda başka girecek varsa onlara da başarılar
tatlım kaç mglıkk kullanıyorsun mesela ben sabah öğle akşam 100 luk kullandımm hep uyku halindeydım ama ilaç rahım ve bebeğin dostuu çok güzel bi ilaç tabı yan etkisi kişiden kişiye değişio benı bol bol uyutuyorduuu...
kesinlikle çok doğru tespit yapmışsınnn.. bende radyolog ilk gördü ultrasonda ben emınımkiii çok ilgisizce yaklaşım ve raporu yazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?