2014 Şubat Anneleri

aynen katılıyorum saba bebişim :)

güzel dileklerin için çok sağol canım allah seninde bebeşini analı babalı büyütsün inş.
yazıyı henüz açmadım ama açıp okuyacağım bakalım benimde bu ikinci gebeliğim eşimde deneyimli babalık konusunda yani zaten duygularını ifade edemezde bir erkeğin böyle şeyler yazdığını görmek gerçekten çok çok güzel maşallah diyorum allah mutluluğunuz bozmasın

ayy al bendedebo kadar.yok efendim çık gez.yok çok kafana takıyosun.malmıdır bu millet nedir
hayır çıksan gezsen sanki yorgunluğun uyku halin senle gelmicek
normal bir halsizlikle karıştıyorlar bunu hayır bilmiyorsun ne olduğunu bari yorum yapma demi senden yorum isteyen oldumu diyorum içimden ama sadece içimden

bbilim birde en çok erkeklerin yorumlarına sinir oluyorum.ömründe adet olmamış bana akıl veriyor:) dayım var bana diyor ya kalk gez hava al bütün gün mide bulantısını düşünme.en sonunda birine saldırcam ama dur bakam

tok açın haliden anlamaz diye bi atasözü var.bu laf tam erkeklere göre...

Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?

Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?

bizde bugün 6+5 iz ve 6,5mm çıktı
bu alttaki hamilelik takviminde 7-9mm diyor ama
bende bilemedim
küçükmü kaldı acaba bizim fasülyeler

Benim sabah 9 akşam 18 olduğu için işim, sabah geç gitme şansım yok
Yoksa bende sabahları kötüyüm bulantıdan, halsizlikten...

tok açın haliden anlamaz diye bi atasözü var.bu laf tam erkeklere göre...

Bugün 6.hafta bitti benimde bulantılar tık diye başladı daha doğrusu kusma
Erkeklerin anlamamasına şaşırmıyorum, ben asıl sinir olduğum anlamayan kadınlar Özellikle hamileliiinde hiç bulantısı olmayanlar, ay canım sen kafana takıyorsunn ondan...pozitif düşün filan diyorlar, ya da işte sen çok narinsin güçlü olan diyen mi istersin.
Sinir oluyorum, zaten işte bu iş hiç çekilmiyor

Görülen o ki çalışan annenin derdi ayrı, ev hanımı olanın ayrı..:26:
Ben de bu aralar keşke evde olsam erken kalkmasam, trafik çekmesem, toplantı iş güç zor geliyor diyorum ama bir yandan da akşam eve gidince pestilim çıkıp uzanınca, kızım akşam da olsa dışarı çıkalım diye tutturunca diyorum ben tüm gün evde olsam bu çocuğu nasıl parka götürürüm :44: En güzeli evde olucaz, evde de bize bi yardımcı olacak
Allah tüm kadınların yardımcısı olsun, yardımcılı yardımcısız

Benim sat a göre uyumluydu ve 6+1 ken 3 mm di. Benimki bana göre küçük geldi ama bugün tekrar gideceğim. Size haber veririm bugün normalde 7+1 im üstünden bir hafta geçti bakalım bebiş ne durumda inşallah iyi haberlerle gelirim kızlar. Dua edin..

merhaba sevgili anneler
günlerdir annemdeydim, telefondan girdim ama yazamadım kimseye.. Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş, Allahım sabır, güç versin.. inş en kısa zamanda tekrar bebek haberlerini alırız ve başka kayıp yaşamayız.. bana gelince, bugün sata göre 7+5 im, ama ultrasonda 8+2 çıktı:)) 18 mm boyumuz, tosunum uzun olacak diyor babası.. :)) kalp atışını da duyduk Rabbime bin şükür.. duymayan arkadaşların en kısa sürede bu mutluluğu yaşamasını umuyorum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu arada doktor ikili test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.. Ben sıcak bakmıyorum yaptırmaya..

Selam hamişler hayırlı cumalar herkese, yine üzücü haberler var bugün Allahım sabır versin sizlere tekrarını yaşatmasın rabbim, çok zor bir durum gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.

bugün arkadaşım gelcek ama herzamankinden daha fazla bulantım var bugün kahvaltıda yapamadım 2 lokma ekmek peynir aldım tamamdır. girip çıkıp kraker atıyorum ağzıma ama nafile

ben yaptıracağım ikili testi benimde doktorum istersen yaparız dedi bende isterim tabiki dedim

selam kızlar,

bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ve çıkardım. sabahtan beri karnım ağrıyor ara ara kasıklarım batıyor neden olabilir ya hiç keyfim yok kahvaltıda yapamadım

Seven “O"
Sevdiren “O"
Özleten “O"
Hatırlatan “O"
Özleyince Duâ Ettiren “O".
Sevgi Ne Güzel,
Kimbilir Sevmeyi Yaradan Ne Güzel!
Sevmeyi Yaradanın Sevgisinden Nasiplenmek Duasıyla…
Cuma’mız Mübarek Olsun…
Eki Görüntüle 749324

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…