sana bişi diymi canım
aslında bilmemek daha güzel bişi ne kadar az bilirsen o kadar az korkarsın aslında fakat burdan veya netten okuduğun şeyler seni korkuya düşürüyor olay bu
nete hiç girmeseydin mesela bu kadar korkmazdın
bak köyde yaşayan insanlara karnı kaç aylık oluyor usgye bile girmiyor riskleri bilmediği için korkusunuda bilmiyor çoğu adeti geçiyor gebe 4-5 aylık olunca oynuyor tamam sonrasında doğum sancısı tutuyor doğruyor
ama olabilecek çoğu şeyi bilmiyor bilmediği için korkumuyorda
benden san tavsiye kötü şeyleri pek okuma ve pek araştırmada araştırdıkça kötü oluyor insan
güzel dileklerin için çok sağol canım allah seninde bebeşini analı babalı büyütsün inş.merhaba arkadaşlar ben 2012 nisan annesiyim arasıra bebekliğini ve hamileliğimi özleyip geçmişte takılıyorum :)
başlarda karnımız fln da çok büyümediği için insanlar anlayamıyor halbuki ilk aylar vcut bile bebeği yabancı bir nesne gibi algılarken alışmak ne kadar zor bilmiyorlar
boşver takma kafana göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bu mucizenin tadını çıkar
ben hamileliği çok özlüyorum ve seneye oğluma kardeş yapmak için can atıyorum :)
bulantılar genelde 3 bilemedin 4.ay bitiyor artık vücut alışmış oluyor sonuna kadar midesi bulanançok nadir durumlar duydum
çubuk kraket ve patlamış mısır çok iyi gelirdi bana tavsiye ederim
benim ilk aylarımı anlatmışsın sanki
kasıklarım ve karnım çok ağrırdı adet olmuş gibiydim sürekli ama şimdi o ağrıyı bile özlüyorum :)
arkadaşlar eşim araştırmalarımı paylaşmak için kurduğumuz blogda erkek gözüyle hamilelik diye bir yazı yazmış
benim için de süpriz oldu, o dönemde neler hissettiğini merak ediyordum çünkü
mızmı yorgun uykulu bir eşle iyi idare etti sağolsun :)
hamileliğinize ya da baba olma fikrine hala alışamayan eşleriniz varsa okutabilirsiniz belki:)
hayat ÖZsöyler: O'nu beklerken - Erkek gözüyle hamilelik - Bölüm 1: İlk Aylar
hayır çıksan gezsen sanki yorgunluğun uyku halin senle gelmicekayy al bendedebo kadar.yok efendim çık gez.yok çok kafana takıyosun.malmıdır bu millet nedir
bbilim birde en çok erkeklerin yorumlarına sinir oluyorum.ömründe adet olmamış bana akıl veriyor:) dayım var bana diyor ya kalk gez hava al bütün gün mide bulantısını düşünme.en sonunda birine saldırcam ama dur bakam
Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?
Full time demek istedim seninku gibi yani, ben daha gec gidiyorumokula, bazen de daha gec cikiyorum onceki gun 9 da ciktim mesela, sabah erkenden nasi gidiyosun miden falan bulaniyo mu?bnm sabah itulesmem biraz zaman aliyor..
yarin sabah doktora gdyrs kizlar dua edin ins her sey yolundadir.. Kokrkuyorum birazdua edin ins! Cok saolun!
tok açın haliden anlamaz diye bi atasözü var.bu laf tam erkeklere göre...
kızlar sizlerinde karnı ağrıyor mu?eşim rahim büyüdüğü için o ağrılar diyor..birde hiç dinlenemiyorum..sürekli ev işi..zaten bu aralar oğlum birşey yemiyor acaip stres oluyorum..uyumak istiyorum saatlerce..yiyemediğim için hep halsizim..derdimi sadece buraya dökebiliyorum..gün içinde akşam nasıl oluyor anlamıyorum..ev işiydi,yemekti,çocuktu derken akşam olmuş..doktorum dinlen dedi ama nafile..dinlenirsem bu evi kimse haklayamaz..amaaann çok konuştum..
Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?
merhaba sevgili anneler
günlerdir annemdeydim, telefondan girdim ama yazamadım kimseye.. Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş, Allahım sabır, güç versin.. inş en kısa zamanda tekrar bebek haberlerini alırız ve başka kayıp yaşamayız.. bana gelince, bugün sata göre 7+5 im, ama ultrasonda 8+2 çıktı:)) 18 mm boyumuz, tosunum uzun olacak diyor babası.. :)) kalp atışını da duyduk Rabbime bin şükür.. duymayan arkadaşların en kısa sürede bu mutluluğu yaşamasını umuyorum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu arada doktor ikili test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.. Ben sıcak bakmıyorum yaptırmaya..
Evler guzel canim ozellikle yeni insaatlar baya konforlu denize karsi bulabilirsiniz fakat digerlerine nazaran biraz farklidir kiralari.ulasima gelince canim mecburen gemiyle geciyoruz iki yol var zaten ya geliboludan vapur ile lapseki ordan canakkale. yada gelibolu kilitbahir oradan yine vapur ile Çanakkale...bu arada memleket neresi canim[/Q
çok teşekkrü ederim verdiğin bilgilerin içinn trabzonluyumm ben.. bıraz uzun mesafe sanırım yol ama ne yapalım katlanacaz artıkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?