bebek 9 mm demek sanırım normal evet benim 7+0 de 10mm di
kalbi atıyor diyorsa atıyordur atmayan kalbe atıyor diyecek hali yok ya
endişe etme sende artık özel hastanede bülbül kondurmuyorlar ya
ilaçlarını al yat dinlen kafana taktıkca daha kötü olursun
evet canım bebişi dogdugunda bizim de evlilik yıldönümüz olacak..ilk yani,
haa şimdi anladım tamam
nice nice mutlu yıllarınıza olsun inş.
kızlar geldim doktordan.bebek iiii dedi ama anlamadım progesteron u 100 den 200 e çıkardı günde gene 3 kere bir kere daha iğne olacaksın dedive kayseriye gitmem gene yasak.korkuorum ultarosonda belli belirsiz bişi gösteriyor korkuyorum kalbini falanda duymadım sadece atıyor diyor özel bir hastaneye gitmek istiyorum içim rahatlasın istiyorum .bu arada 6+6 dedi 0.91 cm dior normalmi kızlar
şimdi yarın 7+0 mı olcak anlamıyorum bu hesaptan.biliyorum canım ama işte o kalabalıktan hiçbişi soramıyorum korkularım kalıyor bu yüzden sorun o.insan risk olunca bi moral istio bişiler duyup rahatlamak istiyor baksana hiçbişi bilmiorum buda korkumu tetikliyor
kız sen yine mi bilgisayar başındasınCanım bence boyu normal. Bak kuzun da iyiymiş. İlaçlarını ihmal etme sen. Progestanı önlem amaçlı veriyorlar canım. Doktor emin olmasa kalbi atıyor der mi hiç canım. Ama tabii seni çok iyi anlıyorum, duymak, emin olmak istiyorsun...
Seyahat etmen yasaksa biraz daha sabret canım, inşallah herşey yolunda gidecek....
sana bişi diymi canım
aslında bilmemek daha güzel bişi ne kadar az bilirsen o kadar az korkarsın aslında fakat burdan veya netten okuduğun şeyler seni korkuya düşürüyor olay bu
nete hiç girmeseydin mesela bu kadar korkmazdın
bak köyde yaşayan insanlara karnı kaç aylık oluyor usgye bile girmiyor riskleri bilmediği için korkusunuda bilmiyor çoğu adeti geçiyor gebe 4-5 aylık olunca oynuyor tamam sonrasında doğum sancısı tutuyor doğruyor
ama olabilecek çoğu şeyi bilmiyor bilmediği için korkumuyorda
benden san tavsiye kötü şeyleri pek okuma ve pek araştırmada araştırdıkça kötü oluyor insan
hayır canım yanlışın var bugün 10+0 oluyorsan tahmini doğumun 6 şubat olur işte 31 ocak olmaz
ya ben bu tarihleri zaten çok anlayamıyorum ama burdaki takvimde oyle hesapladı.. bugün 10 hafta 0 gün gözüküyo .. oyle olunca tahmini doğumun 31 ocak olması gerekiyo...
canımbende geliboluya geliyorum 1 aya kadar gelirimm.. benım eşimde inşaat mühendisi orda iş almışşş.. Gelibolu ile çaakkale merkez yakın mı peki ulaşımı nasıl oluyor bende özel hastane tercih edicemm...inşallah geldiğimizdede senınle görüşme fırsatımızda olur.. geliboluda eşyalı kiralık ev durumu nedir yanı böyle denize yakın yerlerde kiralık ev bulablirmiyim ve konforlu olmasıda gerekir..
kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.
canımbende geliboluya geliyorum 1 aya kadar gelirimm.. benım eşimde inşaat mühendisi orda iş almışşş.. Gelibolu ile çaakkale merkez yakın mı peki ulaşımı nasıl oluyor bende özel hastane tercih edicemm...inşallah geldiğimizdede senınle görüşme fırsatımızda olur.. geliboluda eşyalı kiralık ev durumu nedir yanı böyle denize yakın yerlerde kiralık ev bulablirmiyim
Bu arada insallah canim gorusuruz elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Esyali olarak pek bir bilgim yok ama duyarsam soylerim...
2 hafta arayla mı gidiyosunuz dr a kızlar...bana bi ay sora gel dedi dr um :26: 21 haziranda gitmiştim 21 temmuzda gidicem tekrar
2 hafta arayla mı gidiyosunuz dr a kızlar...bana bi ay sora gel dedi dr um :26: 21 haziranda gitmiştim 21 temmuzda gidicem tekrar
seeellllaaammmm
biz şimci doktordan geldik
6+5 olduk ve kalp atışımızı duyduk muhteşem bişey Allahım
hepimiz sağsalim bebişlerimize kavuşuruz inşallah
çok da komik bişey yaşadık eşimle
eşim güya sırf kalp atışı için dünden beri uyumadı gidice diye
ben uzandım, boyuna kesesine bakıldı sonra doktor duyuyo musunuz dedi bende eweeettt dedim
tam kalkıcam eşimdemez mi eeee ne duycaktık biz ben hiçbişey anlamadım
koptum yaaa
bidaha yatamıcam artık öbür ay dedik ama doktorda çok güldü
bizimki anlamamış doktorun ne dediğini ve duyamadı
neyse hepimiz günleri çooookkk güzel ve sağlıklı geçsin inşallah
ayrıca arkadaşım sana naz yapıyosun diyenler ya çekemiyo yada anlamıyo
ben hiiiiçççç kimseyi takmıyorum
sadece içimizdekini yaşayalım gerisi bomboşşş
başlarda karnımız fln da çok büyümediği için insanlar anlayamıyor halbuki ilk aylar vcut bile bebeği yabancı bir nesne gibi algılarken alışmak ne kadar zor bilmiyorlarbugün çok bitkinim dışardanda öyle görünüyorum zaten midemde bulandığı için yüzümde sürekli tiksinik bir ifade var zaten son bi kaç haftadır durumum aşağı yukarı böyle
burdaki kızlardan biri naz yaptığımı sanıyor gibime geliyor "hadi ne bu surat ne gül biraz" akşam olsada eve gitsem diyorum eve gidip napcaksın işte burda otuyorsun diyor bana
hasbinallahhhhhhhhh çekiyorum içimden
sanki ben bişiyi kafama takıyorumda ondan böyleyim
sende evlen gebe kalda benim gibi olma dedim ona az önce bozuldu biraz
sanki ben iyi olmak istemiyorum naz yapıyorum millete
kızlar sizlerinde karnı ağrıyor mu?eşim rahim büyüdüğü için o ağrılar diyor..birde hiç dinlenemiyorum..sürekli ev işi..zaten bu aralar oğlum birşey yemiyor acaip stres oluyorum..uyumak istiyorum saatlerce..yiyemediğim için hep halsizim..derdimi sadece buraya dökebiliyorum..gün içinde akşam nasıl oluyor anlamıyorum..ev işiydi,yemekti,çocuktu derken akşam olmuş..doktorum dinlen dedi ama nafile..dinlenirsem bu evi kimse haklayamaz..amaaann çok konuştum..
bugün çok bitkinim dışardanda öyle görünüyorum zaten midemde bulandığı için yüzümde sürekli tiksinik bir ifade var zaten son bi kaç haftadır durumum aşağı yukarı böyle
burdaki kızlardan biri naz yaptığımı sanıyor gibime geliyor "hadi ne bu surat ne gül biraz" akşam olsada eve gitsem diyorum eve gidip napcaksın işte burda otuyorsun diyor bana
hasbinallahhhhhhhhh çekiyorum içimden
sanki ben bişiyi kafama takıyorumda ondan böyleyim
sende evlen gebe kalda benim gibi olma dedim ona az önce bozuldu biraz
sanki ben iyi olmak istemiyorum naz yapıyorum millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?