uyanıyor kızlar ıkınıyor baya. benim mesai başlıyor yine bakalım kaç saat sürecek dua edin..
Gecmis olsun kiyamam yavrum yauyanıyor kızlar ıkınıyor baya. benim mesai başlıyor yine bakalım kaç saat sürecek dua edin..
Gecen sormustum canim boyle olan varmi diye varmis demek aglayarak uyaniyor yada uykusunda ahliyor minnakim bu arada kakasinda kan var yineValla benimki de üç dört gündür aniden feryat figan ağlıyor diş kabartıları da var ama çıkarmak için erken değil mi😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyun parki 2 katli oluyo daha sonra ustteki parcayi cikarabiliyosun fileli ya icine de oyuncaklari atiyosun cocuk guvenli bi skilde oynayabiliyo o yuzdenn :)
O ne öyle hapishane gibi Meneksee:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hahhaha guldurdun beni valla :) hapishane gibi de degil canim
Can dostlar yeni fırsat buldum yazmaya benim minnak oğlumun kontrolü vardı bugün...
4. ay kontrolümüz paylaşayım 3 şubatta 3 kilo doğan oğluşum 6200 olmuş zorla... 62,5 de boyu...
merhaba arkadaşlar oğlum doğduğundan beri memeyi reddediyordu son iki aydırda sadece uykuda emzirebiliyordum.daha kötüsü biberonda almıyor sütümü sağıp verdim olmadı mama verdim almadı denemedğim şey kalmadı baktım olacağı yok dün doktora götürdüm zaten 4. ay kontrolüde vardı 6400 gr 65 cm olmuş.doktor boyu iyi ama kilosu az dedi 7 kilo olması gerekiyormuş 3.600 doğmuştu.bebelac trakhener anne sütü kıvam arttırıcıyı önerdi 3 saati geçer emmezse bunu sütüne karıştır ver dedi.bide bir öğün tahıllı pirinçli kaşık mamalarından 1 ay sonrada yoğurt çorba vs. ek gıdalara başla dedi.ama oğlum bu kıvam arttırıcıyıda sevmedi napcamı şaşırdım o kadar az besleniyorki bu gidişle kilo almamız çok zor görünüyo
Emziren anneler lütfen cevap yazın
1-Bebekleriniz kaç saat arayla emiyor?
2- her emmede iki memeyi de emiyor mu?
3- mama yada annesüt takviyesi yapıyor musunuz?
4- sütünüzü sağıyor musunuz? Ne sıklıkta sağıyorsunuz?
Canım Allah kolaylık versin senin işin daha zormuş.neden böyle aksi olur bu bebekler anlamam....
Kıvam arttırıcıyı hiç duymadım tam olarak ne işe yarıyor niçin kullan dedi Dr?
Can dostlar yeni fırsat buldum yazmaya benim minnak oğlumun kontrolü vardı bugün...
4. ay kontrolümüz paylaşayım 3 şubatta 3 kilo doğan oğluşum 6200 olmuş zorla... 62,5 de boyu...
canlar tünaydınnnnnn,dün mkt yani oğlum 4 saat aralıksız uyudu şok oldum
ben 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum tabi uyuyorsa uyumadığı zamanda kaşıkla veriyorum.
emdiği zaman tek memeyi emiyor 2 sini birden hiç emmedi şimdiye kadar.
doktor 3 saatte bir 120 cc alması gerekiyor dedi ama benimki 50-60 cc yi zorla içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?