2014 Şubat Anneleri

uyanıyor kızlar ıkınıyor baya. benim mesai başlıyor yine bakalım kaç saat sürecek dua edin..
Gecmis olsun kiyamam yavrum ya
Valla benimki de üç dört gündür aniden feryat figan ağlıyor diş kabartıları da var ama çıkarmak için erken değil mi😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen sormustum canim boyle olan varmi diye varmis demek aglayarak uyaniyor yada uykusunda ahliyor minnakim bu arada kakasinda kan var yine

merhaba arkadaşlar oğlum doğduğundan beri memeyi reddediyordu son iki aydırda sadece uykuda emzirebiliyordum.daha kötüsü biberonda almıyor sütümü sağıp verdim olmadı mama verdim almadı denemedğim şey kalmadı baktım olacağı yok dün doktora götürdüm zaten 4. ay kontrolüde vardı 6400 gr 65 cm olmuş.doktor boyu iyi ama kilosu az dedi 7 kilo olması gerekiyormuş 3.600 doğmuştu.bebelac trakhener anne sütü kıvam arttırıcıyı önerdi 3 saati geçer emmezse bunu sütüne karıştır ver dedi.bide bir öğün tahıllı pirinçli kaşık mamalarından 1 ay sonrada yoğurt çorba vs. ek gıdalara başla dedi.ama oğlum bu kıvam arttırıcıyıda sevmedi napcamı şaşırdım o kadar az besleniyorki bu gidişle kilo almamız çok zor görünüyo

Can dostlar yeni fırsat buldum yazmaya benim minnak oğlumun kontrolü vardı bugün...
4. ay kontrolümüz paylaşayım 3 şubatta 3 kilo doğan oğluşum 6200 olmuş zorla... 62,5 de boyu...

Canım senin bebekte benimki gibi az kilo alıyor.benimki 3 aylıkken 5700 kg dı.
bu ay kaç gr almış bebeğin? Sende mi sadece emziriyorsun?
Ben çok kafaya takıyorum kiloyu offff

Canım Allah kolaylık versin senin işin daha zormuş.neden böyle aksi olur bu bebekler anlamam....
Kıvam arttırıcıyı hiç duymadım tam olarak ne işe yarıyor niçin kullan dedi Dr?

Emziren anneler lütfen cevap yazın
1-Bebekleriniz kaç saat arayla emiyor?
2- her emmede iki memeyi de emiyor mu?
3- mama yada annesüt takviyesi yapıyor musunuz?
4- sütünüzü sağıyor musunuz? Ne sıklıkta sağıyorsunuz?

Canım benim kızım da senin yavru gibi zayıf emzirirken bir yol seçmedim hep hemşireler bebek ne zaman isterse o zaman ver dediler ben de öyle yaptım.3450 doğdu,şimdi 6 kilo.ama iştahsız bir bebek olduğunu anlıyorum yeni yeni.emmeyi çok seviyor sürekli ağzında olsun istiyordu yakın zamana kadar ama oyun niyetine.emzik almadığı için sanırım.şimdi onu da yapmıyor 3 saate yakın bekliyor aç değilse dudaklarını kilitleyip emmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah kolaylık versin senin işin daha zormuş.neden böyle aksi olur bu bebekler anlamam....
Kıvam arttırıcıyı hiç duymadım tam olarak ne işe yarıyor niçin kullan dedi Dr?

saol canım gerçekten başıma gelene kadar bende hiç duymamıştım böyle bişey.ben başka çare bulamadığım için en son sütümü kaşıkla veriyordum oda çok zor oluyordu malum yarısı içerde yarısı dışarda kıvam arttırıcıyı bunun için verdi anne sütünü koyulaştırıyor kaşıkla yedirmesi kolay olsun diye

ben 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum tabi uyuyorsa uyumadığı zamanda kaşıkla veriyorum.
emdiği zaman tek memeyi emiyor 2 sini birden hiç emmedi şimdiye kadar.
doktor 3 saatte bir 120 cc alması gerekiyor dedi ama benimki 50-60 cc yi zorla içiyo

Can dostlar yeni fırsat buldum yazmaya benim minnak oğlumun kontrolü vardı bugün...
4. ay kontrolümüz paylaşayım 3 şubatta 3 kilo doğan oğluşum 6200 olmuş zorla... 62,5 de boyu...

bize çok yakınsınız benim oğluşumda 5 şubat doğumlu 6400 kg 65 cm olmuş dün itibari ile
mama veriyormusunuz emzirme düzeniniz nasıl ?

Son düzenleme:

Dr 3 saatte bir emzir diyo benim oglum 3 saatte 2 ögün emmis oluyo yaklasik 1, 5 en fazla 2 saat de bir emziriyorum 3. Aya kadar hep tek gögüs emdi son bir aydir 2 gögüsü emiyo genelde cok uzun sürmüyo emmesi az yedigi icinde sık yiyo kilosu iyi benimkinin mama konusuda sayilidir verdigim genelde gece uykusuna yatmadan verdim onlarida tok oluyo uyanmiyo 4 saat kadar sütümü gecen aya kadar sagdim 4 saatte bir ama simdi sagmiyorum ona anca yetiyo

benimkide 3 saat beklemez gece uykusunda bile kalkıyo üşenmiyo ama az emiyo memede uyuyo gece (tabi azen uyutması zor oluyo) az emdigi için sürekli kalkıyo su niyetine agzı kurudukça çekeliyo yatıyo kızım gündüzde 1bucuk 2 saatte bi emziriyorum bebekelrde 3 ay sendromu oluyo benim kzıımda cok cok emerdi 3 aya kadar dedim atlattık o sendromu beni sitmeemye başladı bi gücüme gitti sütüm gitti üzüntüden sonra pes etmedim kucamda ayaga kalkıyorum hoppala zıplaya agzımla abuk subuk sesler cıkarıyorum dikkatini dagıtıyorum agzınada dayıyorum mememi emiyo bazen huysuzlanınca hala böle yapıyorum cogu zman normal emiyo benimde sütüm cok yok 2 ay önce sagarken 30 cc zor cıkıyodu düşün ama yetiyo herelde arada mama veriyorum bende artık günde 2 kez vercem benimkızım sürekli kusuyo bide bi emer 3-4 kere kusar üstüne sonra gene emer gene gene aynı şeyler pazartesi doktora gidicem bakalım kaç kilo olmuş cok merak ediyorum ben bu hafta sonu 4 ayı dolcak başlıcam yogurt elma şeftali karpuz suyu vermeye arı mama tarzı hero babynin mamaları var tahıllı onlardan veriyorum şimdi arada ama düzenli vericem artık benim kzıkmda minnak cok kilolu değil ama geçen ay 64 cm di herelde boya gidiyo:26: aman saglık ocanda tartımız bozuk orda 5250 mi ne cıktı evde 5bucuk 6 kilo cıkıyodu şimdi 6bucuk 6*700felan cıkıyo bakalım ne çıkıcak pazartesi çok merak ediyorum

saate bakmıyorum ne zaman ısterse verıyorum
her emmede tek meme emıyor. Hıc ıkı memeyıde emmedı sımdıye kadar
sadece anne sutu
sutumu depolamak ıcın sagıyorum ama fazla sutum yok 1 ayda 6 poset 100 cc arttırabıldım
bebegım 3040 gr dogdu 3 aylıkken 6600 gr yarın kontrolumuz var yazarım 4. Ay kılosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…