2014 Şubat Anneleri

Sağolun canlar,alalım en iyisi.medcezir inşallah benim kızım da öyle uyur.bizden mutlusu olmaz eğer öyle uyursa:) hala dizimde yatıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amam Allah korusun canım.haklısın bende razıyımçok seviyorum kızımı.bi zamanlar bu sıkıntılara bile hasrettim.unutmadım o günleri.çok şükür halimize..

4 numara iyi geliyoda şuan paket bitene kadar küçülür dedim 5 aldım hata ettim heralde 4e devam edelim 5 i saklayayım😊

🌜🌞👶💞

bencede beş büyük şuan.kızım sekiz kilo civarı 3 sıkmaya başlamıştı biz bi aydır 4 numarasını kullanıyoruz.uzun bi süre kullanırız herhalde.

canım bi yere gidince yada biri eve gelince bebişin tüm düzeni huyu değişiyo gerçekten.bende dışarı çıkınca kızım hep kucak istiyo.bana yapışıyo resmen

ay canım ne dim Allah sabır versin.halime bi kez daha şükrettim.ya o çocuklarınında babaya ihtiyacı var.babanın bi otoritesi ağırlığı da olmalı evde.yazık sana yaa.kusura bakma arkadaşım ama çocuklarını kendi başına gidip pazardan almadın herhalde

Canim oyun parki mi oyun halisi mi. Ikidi cok farkli seyler.sen oyun parki demissin yasakhayal oyun halisindan bahsetmis

benim bebişim dönmüyor kızlar yaa çok geç kalmadık mı? 28 şubat doğummlu oğlum hiç dönmeye çalışmıyor bile

canım bizde aynı durumdayız.kızım 7 şubat doğumlu.herkes daha erken beşinci aydan sonra felan döner diyolar.herşeyin bi zamanı var herhalde geç olsunda güç olmasın ne diyelim sabırla bekleyelim

kızlar kızıma salatalık versem damağını kaşıması için o da mı ek gıdaya girer.veren var mı:44:

haksevercim senin kuzu diş felan çıkarcak olmasın.dün doktor diyodu da gece uyanabilir birden ağlar husuzlanır diye.:44:

canım sana zaten bir taraftan imreniyorum, bir taraftan da şaşırıyorum.kv ve kp e de el insaf diyorum...

haksevercim senin kuzu diş felan çıkarcak olmasın.dün doktor diyodu da gece uyanabilir birden ağlar husuzlanır diye.:44:

Valla benimki de üç dört gündür aniden feryat figan ağlıyor diş kabartıları da var ama çıkarmak için erken değil mi😳

Can dostlar yeni fırsat buldum yazmaya benim minnak oğlumun kontrolü vardı bugün...
4. ay kontrolümüz paylaşayım 3 şubatta 3 kilo doğan oğluşum 6200 olmuş zorla... 62,5 de boyu...

Ikisi de olur canım bize her yol mübah:)) yeter ki o sevsin

Oyun parki portatif bi yatak nete yazarsan resimleri cikar zaten.benim yatak odamda var bebegim yanimda onun icinde uyuyo. Bebegini eglendirecek bi tarafi yok. 4 tarafi fileyle kapli bi yatak.
Oyun halisi tavsiye ederim. Bizim ting love tekmele oyna oyun halisi var.oyuncaklarini kizim elleriyle tutup emmeye felan calisiyo. Ayagina da bi tanesini denk getiriyorum.ayagini salladikca ses cikariyo hosuna gidiyo.bazen onlarla konusuyo. Renkleri canli. Bizimki kiz ama mavisini aldim onun renkleri daha canli..

gecmıs olsun canım. Allah yardımcın olsun. Umarım sorunsuz atlatırsın.
Tşkr ederim cnm geçti ama ezdide geçti

Sorma semenderim ya bu saat oldu daha yeni oturuyom yrnada daha birsürü iş kaldı sehpalar sil süpür fln mahvoldum valla ayaklarımın altı sızlıyor hastalıktan dolayı halsizlik bi târaftan şikayet etmîş gibi olmak istemiyom Allah esmesin ama kıdım üç buçuk aylık üç buçuk ayda ağırladığım misafir sayısı 170i geçtî nerdenmi biliyorum kızımın bebek şekerlerinden 150 tane yaptırdık yetmedi 50 daha yaptırdık ondanda az bşy kaldı ve hala birgünde biz gelmek istiyoruz diye hbr yollayanlar var ben kızı evlendirinceye kadar misafir ağırlıcam galiba ondan sonrada evliliği hayırlı olsuna gelenler başlıcak

off kızlarrr kafayı yemek üzereyim. oğlum tam 3 saattir aralıksız ağlıyor. bugün 3. günü kakasını yapmadı sanırım ondan. niye bu kadar uzun sürdü onu da anlamadım. ne yapacağımı şaşırdım yaa evde de tekim krize girdi resmen çocuk. bide soğuk soğuk ter dökmeye başladı ya off

Kizimin oksurugu var birde balgam cikartamiyor bugun oldu ne iyi gelir 4. Aya gircez anne sutu aliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…