Aman canım aman isyan etmeyelim neler var.bugün zahide yetişin programını bir kadın aradı çocuğumun popo deliği yok böbreklerinde de kaçak var dedi o kadar üzüldüm kitek sorunumuz bu olsun sağlıklı olsunlar da varsın bizi yorsunlar.ben razıyım valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben altini her degistirisimde bir miktar bacaklardan gobustrn yiyorum alisti artik guluyor sipam
4 numara iyi geliyoda şuan paket bitene kadar küçülür dedim 5 aldım hata ettim heralde 4e devam edelim 5 i saklayayım😊
🌜🌞👶💞
canım bi yere gidince yada biri eve gelince bebişin tüm düzeni huyu değişiyo gerçekten.bende dışarı çıkınca kızım hep kucak istiyo.bana yapışıyo resmenyaw ben bu bebemle hic gezemiycemmi
anam melek gibi bebek gitti yerine huysuz bi oglan geldi gezmelerden sonra
bu cocuga yabanci görmek ii gelmiyo
pazar aile ziyaretleri yaptik öglen 12 den aksam 10 na kadar,
iki gün acisini benden cikardi oglum..gündüzleri 5 saat uyuyan cocuk uyumadi kucak istemeyen cocuk 12 saat kucagimda tasittirdi kendini
bittim ben..
sükür bu gün eski halini aldi rahatimsimdi uyuyo..kucakta istemiyo
napsam yürüyene kadar hic gezmesemmii
kirim diizimi oturum evimdene kimseye gidimm ne gezim büyüyene kadar böyle takilim
Herkes kocasından bahsetmiş ben hiç ağzımı açmıyım
Benim iki çocuğum var kızım 19 aylık ve görüp görebileceğiniz en yaramaz çocuk dün ona bady almaya çıktık avm gidip bady almamız 25 dk sürdü eşim o çok yaramaz olduğu için bizi hiçbir yere götürmüyor. Asla bebek arabasına binmez okadar bağırdıki herkes ona bişey oldu zannedip bize baktı tabi bizde hiç bişeye bakmadan ben ihtiyacımızı alıp döndük. Eşim onun yaramazlıklarına katlanamıyor haftasonu olduğu zaman evden kaçıyor. Ben bütün hafta bebeklerle uğraş allahtan annemle babam var büyüğü ile ilgileniyorlar.
Hiç iki çocuk babası gibi davranmaz hep yalnız gezer geçen kuzenimle maşukiyeye kahcaltıya gitmişler ben evde çocuklarlayım haberim bile yok düşünün halinize şükredin
Canım pilli salıncak aldık hiç sevmedi yeni yeni oturuyor o da kısa bir süre.sonra ağlıyor.elektrikli yatak aldık onu da sevmedi.eşimle konuşurken dedik bi soralım sizler naptınız ona göre alalım
benim bebişim dönmüyor kızlar yaa çok geç kalmadık mı? 28 şubat doğummlu oğlum hiç dönmeye çalışmıyor bile
Kv doktoru ameliyattan cikinca elini tuttu cok sanslisin 2 oglum var bana dua ette senin gibi gelin versin allah onun yaptigini kimse yapmaz dedi. Bide simdi kp cikti belinden egilemiyor corap giydir kaldir abooo revire dondukkk:) esim kizlarina asik. Benim onlar diyor. Halt etmisin sen dedim:) anam agladi onlari dogurcam diye gecelerce sabahliyorum omrumun sonuna kadarda sabahlarim annnemin bir lafi var afedersin OKUZE BOYNUZU AGİR GELMEZ diye. Valla aynen oyle yavrularim bana agir gelmez...
Canim oyun parki mi oyun halisi mi. Ikidi cok farkli seyler.sen oyun parki demissin yasakhayal oyun halisindan bahsetmis
haksevercim senin kuzu diş felan çıkarcak olmasın.dün doktor diyodu da gece uyanabilir birden ağlar husuzlanır diye.:44:
Ikisi de olur canım bize her yol mübah:)) yeter ki o sevsin
Tşkr ederim cnm geçti ama ezdide geçtigecmıs olsun canım. Allah yardımcın olsun. Umarım sorunsuz atlatırsın.
Al işte! Ya bu 25-30 kişi gelirken hiç mi düşünmüyor bebekli kadına geldiklerini.yok valla siz sabırlısınız canlarım.allah sana yardım etsin onlara da insaf versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?