- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
off kızlarrr kafayı yemek üzereyim. oğlum tam 3 saattir aralıksız ağlıyor. bugün 3. günü kakasını yapmadı sanırım ondan. niye bu kadar uzun sürdü onu da anlamadım. ne yapacağımı şaşırdım yaa evde de tekim krize girdi resmen çocuk. bide soğuk soğuk ter dökmeye başladı ya off
Buzluktaki anne sutunu nasil eritiyosunuz?
kiyamam ona:26::26::26:canim kakadan oldugun usanmiyorum..benim oglumda bazen 3 günde bir kaaka yapar ama öyle hic aglamaz acaba baska bi derdimi var..gaz sorunu varmi kolik mesala:26:
off kızlarrr kafayı yemek üzereyim. oğlum tam 3 saattir aralıksız ağlıyor. bugün 3. günü kakasını yapmadı sanırım ondan. niye bu kadar uzun sürdü onu da anlamadım. ne yapacağımı şaşırdım yaa evde de tekim krize girdi resmen çocuk. bide soğuk soğuk ter dökmeye başladı ya off
canım bu krizleri çok olurdu aslında oğlumun ama son 20 gündür yoktu bitti zannettim ama bugün yine olduaşırı gazlı bi bebek benimki , kakasını da 2 güne bir yapardı düzenli olarak ilk defa 3 gün oldu yarın 4. gün olacak :18: acaba diyorum hani anne sütü alan bebekler annenin yediğinden etkilenir ya. bugünlerde çok muz yedim o yüzden kabızlık yapmış olabiliir mi bebeğime
canım gaz yapacak bişey yedin mi.muzda dokunmuş olabilir belki çünkü kbız olan bebeklere kuru incir tavsiye ediyolar annelerine.kızımda iki aylıkken kabız oldu uyuyamıyodu sürekli ağlıyodu en sonunda gözleri şişmişti sesi kısılmıştı ağlamaktan.acile gitmiştik doktor lavman vermişti onunla kakasını yapınca rahatladı uyudu hemen....doktora gitme şansınız varsa gidin bi olmazsa..canım bu krizleri çok olurdu aslında oğlumun ama son 20 gündür yoktu bitti zannettim ama bugün yine olduaşırı gazlı bi bebek benimki , kakasını da 2 güne bir yapardı düzenli olarak ilk defa 3 gün oldu yarın 4. gün olacak :18: acaba diyorum hani anne sütü alan bebekler annenin yediğinden etkilenir ya. bugünlerde çok muz yedim o yüzden kabızlık yapmış olabiliir mi bebeğime
10dk dır uyuyor bakalım inşallah uyanmaz, ağlaya ağlaya yorgun düştü yavrum boğazı ağrıdı galiba öksürdü öksürdü sonra uyuya kaldı
ay canım yaa..karnı nası sert mi karnına dokununca kıvranıp daha mı çok ağlıyo.
baloncuk süpürge sesi rahatlatmıyo mu
Valla benimki de üç dört gündür aniden feryat figan ağlıyor diş kabartıları da var ama çıkarmak için erken değil mi😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok uzuldum canim ya oglumu yerinie koydum cok zor..:26:.kuzum benim uyur ins dinlensinbide yalnizmissin zor ama sen güclü l annesi ancak ona öyle yardim edebilirsin...:26:
aynen öyle canım sert karnı ama ağrımasın diye çok bastırmıyorum masaj bile yapmaya korkuyorum karnına yazık sancısı var daha çok ağrır diye
valla varya kendime çok kızıyorum bazen. artık 3. saatte ben de kafayı bozacak oldum nasıl bağırdım çocuğa yaa anlatamam. şimdi melek gibi uyuyor işte bende çok vicdan yapıyorum sonradanbugünler ne ki ilk 2 ay günde 4-5 saat ağlardı aralıksız . ben iyi bi anne değilim bunun farkındayım. allah affetsin
uyanıyor kızlar ıkınıyor baya. benim mesai başlıyor yine bakalım kaç saat sürecek dua edin..
Oyun parki portatif bi yatak nete yazarsan resimleri cikar zaten.benim yatak odamda var bebegim yanimda onun icinde uyuyo. Bebegini eglendirecek bi tarafi yok. 4 tarafi fileyle kapli bi yatak.
Oyun halisi tavsiye ederim. Bizim ting love tekmele oyna oyun halisi var.oyuncaklarini kizim elleriyle tutup emmeye felan calisiyo. Ayagina da bi tanesini denk getiriyorum.ayagini salladikca ses cikariyo hosuna gidiyo.bazen onlarla konusuyo. Renkleri canli. Bizimki kiz ama mavisini aldim onun renkleri daha canli..
Niye oyun parkı demişler boş yatağa ki:) evet canım aradığımız şey sanırım oyun halısı.ebebek'te birkaç modeli var hoşumuza giden.alalım birtanesini bakalım sevecek mi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla varya kendime çok kızıyorum bazen. artık 3. saatte ben de kafayı bozacak oldum nasıl bağırdım çocuğa yaa anlatamam. şimdi melek gibi uyuyor işte bende çok vicdan yapıyorum sonradanbugünler ne ki ilk 2 ay günde 4-5 saat ağlardı aralıksız . ben iyi bi anne değilim bunun farkındayım. allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?