2014 Şubat Anneleri

kiyamam ona:26::26::26:canim kakadan oldugun usanmiyorum..benim oglumda bazen 3 günde bir kaaka yapar ama öyle hic aglamaz acaba baska bi derdimi var..gaz sorunu varmi kolik mesala:26:

kiyamam ona:26::26::26:canim kakadan oldugun usanmiyorum..benim oglumda bazen 3 günde bir kaaka yapar ama öyle hic aglamaz acaba baska bi derdimi var..gaz sorunu varmi kolik mesala:26:

canım bu krizleri çok olurdu aslında oğlumun ama son 20 gündür yoktu bitti zannettim ama bugün yine oldu aşırı gazlı bi bebek benimki , kakasını da 2 güne bir yapardı düzenli olarak ilk defa 3 gün oldu yarın 4. gün olacak :18: acaba diyorum hani anne sütü alan bebekler annenin yediğinden etkilenir ya. bugünlerde çok muz yedim o yüzden kabızlık yapmış olabiliir mi bebeğime

ay canım yaa..karnı nası sert mi karnına dokununca kıvranıp daha mı çok ağlıyo.

10dk dır uyuyor bakalım inşallah uyanmaz, ağlaya ağlaya yorgun düştü yavrum boğazı ağrıdı galiba öksürdü öksürdü sonra uyuya kaldı

olabilir muz normalde kabiz yapar ama bana gaz sancisi gibi geldi araliksiz aglamasi:26:yapabilirsen bi banyo yaptirsan karnina yag ne sürsen masaj ne yapsan...:26:

canım gaz yapacak bişey yedin mi.muzda dokunmuş olabilir belki çünkü kbız olan bebeklere kuru incir tavsiye ediyolar annelerine.kızımda iki aylıkken kabız oldu uyuyamıyodu sürekli ağlıyodu en sonunda gözleri şişmişti sesi kısılmıştı ağlamaktan.acile gitmiştik doktor lavman vermişti onunla kakasını yapınca rahatladı uyudu hemen....doktora gitme şansınız varsa gidin bi olmazsa..

10dk dır uyuyor bakalım inşallah uyanmaz, ağlaya ağlaya yorgun düştü yavrum boğazı ağrıdı galiba öksürdü öksürdü sonra uyuya kaldı

cok uzuldum canim ya oglumu yerinie koydum cok zor..:26:.kuzum benim uyur ins dinlensinbide yalnizmissin zor ama sen güclü l annesi ancak ona öyle yardim edebilirsin...:26:

baloncuk süpürge sesi rahatlatmıyo mu

o hiç aklıma gelmedi yaa saç kurutma kullanıyorduk çok ağladığında ama elim ayağıma dolaştı saatlerdir helak oldum akıl mı kaldı .allahtan uyudu şimdi uyanmazsa. tekrar krizle uyanırsa çalıştırayım susuyor onun sesinde

Valla benimki de üç dört gündür aniden feryat figan ağlıyor diş kabartıları da var ama çıkarmak için erken değil mi😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay kuzum biilmiyom ki.bizim kızında alt damağında iki beyaz yer gördüm ben bugün.:44::44:

cok uzuldum canim ya oglumu yerinie koydum cok zor..:26:.kuzum benim uyur ins dinlensinbide yalnizmissin zor ama sen güclü l annesi ancak ona öyle yardim edebilirsin...:26:

valla varya kendime çok kızıyorum bazen. artık 3. saatte ben de kafayı bozacak oldum nasıl bağırdım çocuğa yaa anlatamam. şimdi melek gibi uyuyor işte bende çok vicdan yapıyorum sonradan bugünler ne ki ilk 2 ay günde 4-5 saat ağlardı aralıksız . ben iyi bi anne değilim bunun farkındayım. allah affetsin

aynen öyle canım sert karnı ama ağrımasın diye çok bastırmıyorum masaj bile yapmaya korkuyorum karnına yazık sancısı var daha çok ağrır diye

gazı var o zaman canım kıyamam yaa.kızım kabız olduğunda karnı taş gibiydi bide uyuyamamıştı.inşallah biraz uyurda rahatlarsınız sende o da.kuzum kendi evindeki süpürgeyi tele çek onu dinletebilirsin.kızım nnetten indirdiğimiz süpürge sesinde sakinleşmiyo ben öle yapmıştım hala kullanıyoruz şuanda bile çalıyo.süpürge sesini kapatınca rahatsızlık duyuyorum bazen bünye alışmış napim..

uyanıyor kızlar ıkınıyor baya. benim mesai başlıyor yine bakalım kaç saat sürecek dua edin..

canım yaa suçlama kendini.zaman zaman çoğumuz yapıyoruz bunu zor bi durum çünkü.kızımda bugün uykkusu bölündü uyumadı bi türlü ağlama krizine girdi resmen.orda sallıyorum yok kucağımda gezdiriyorum yok..en sonunda bi kızdım aynı senin gibi hissettim sonra öptüm kokladım yavrumu.kötü bi anne olsan kendini böle suçlamazdın öle düşün.sabretmeyide öğrencez inşallah.kendini üzüpte helak etme yavrunun sana ihtiyacı var..

Niye oyun parkı demişler boş yatağa ki:) evet canım aradığımız şey sanırım oyun halısı.ebebek'te birkaç modeli var hoşumuza giden.alalım birtanesini bakalım sevecek mi:)

Oyun parki 2 katli oluyo daha sonra ustteki parcayi cikarabiliyosun fileli ya icine de oyuncaklari atiyosun cocuk guvenli bi skilde oynayabiliyo o yuzdenn :)

Canım ben de ilk ayında gazlı zamanlarda saatlerce ağladığında tam çıldıracakken allahım sabır ver isyan ettirme diye dua edince rahatlardım.onun yerine şükrediyordum inan sakinleşiyorsun.zor biliyorum ama o anlarda evladının olmadığını düşün.eşimin varikoseli varmış biz evlenmeden önce.doktoru senin çocuğun zor olur demiş.biz evlendiğimizde üzerinden 5 yıl geçmişti.ben tüp bebek yaptıracağız diye düşünürken yalnızca birkaç ay sonra hamile kaldım.bu arada tabi testler yaptırdık raporları üç doktora gösterdik.sonuçlar normal deneyin bir sene içinde olmazsa tüp bebek yapalım dediler.kızım ne zaman sabrımı zorlasa onlar gelir aklıma.hemen sakinleşip şükrederim.sen de dene canım en azından sonradan vicdan azabı çekmezsin için de rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…