- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
bugünlerde kızım bildiğiniz su içiyo.salyalardan dolayı su kaybediyolarmış onun için su verilmesi gerekiyo diye okumuştum nette.ben hep verdim zaten diliyle ittirirdi hep.iki üç gündür cöp cöp içiyo..
Bana dua edin anneler. Oğlumun sariligi geri geldi.( sanırım benden geçiyor. Tahlil yaptırdım yarın çıkacak. (
Ya kızlar sütün yetmiyo hikayesi geri geldi tam da burada mevzusu geçerken:) bu sefer ki kahramanlarımız annem ve babam.eşimin ailesine kızmışken adaletli davranıp kendiminkileri de çekiştireyim dedim:)) aynı onlar gibi, kızım her ağladığında sütün yetmiyo yoğurt ver dediler ayy ne yoğurtmuş arkadaş vereyim de kurtulayım bu korodan dedim:) tabiki vermicem 6 ay sadece anne sütü devamında da inatçıyım mama yok:) kendim mama yapcam evde.çeşit çeşit mamalar var evde yapılabilen.hamileyken hep organik beslendim direkt köylerden bulup getirdik,bahçelerden aldık her şeyi.yine öyle yapcam:))) ne olur sizde öyle yapın çocuklarımızı ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi bu kimyasallardan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl su vermeliyiz acaba kızlar? hazır su mu yoksa çeşme suyunu kaynatıp mı???
ara sira suda verimde idrarla atilsincanım zemzem suyunun bağırsak düzenleyici etkisi varmış gazda ii geliyomuş yeni öğrendim.yanlız zemzem suyu böbreklere gitmiyo vucut onu emiyo bilgin olsun.istersen arada normal suda ver.
benim bebegim de ilk ay pek kiloalmafigi icin sutun az dediler e sutum akiyo elbisem islaniyo dedigimde gogsunun ucu acik sut toplanmiyo dediler iste akiyo diyince de senin sutun besleyici degil galiba dediler(( zaten vicdan yapmistm mamayabasladm simdi birakmaya korkuyom
canım yaa nasıl yapılıyor o mamalar tarifini yazabilir misin? evde yapılan mama ilk defa duydum :44:
bende öle yapim bari bundan sonraçamaşır suyu mumümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.banyoyu felan temizlyince elimi yüzümü güzelce yıkayp üstümü değişip öle kucaklıyom bizim zilliyi mesela eskidn kesme tahtasınında kullanırdım ama orda kalıyomuş üzerinde kestiğimiz şeylere de geçiyomuş.artık karbonat üstüne sirke döküyorum pırıl pırıl oluyo hem sağlıklı
sağol canım benim iyileşti bizim kerata , attı içindeki kötülükleri o da kurtuldu biz de
ara sira suda verimde idrarla atilsinbari zem zemde terle atilir tamamdir o zaman evet gaza ii geliyomus tv deki doktor söylemis kolik bebegi olanalr bi denese keske dorumu
Öylemi Haberleşelim ozaman bakalım bu ay sonuçlar bizi memnun edecek mi.ben çok takıyorum bu kilo meselesini,sanki aç kalıyormuş gibi düşünüyor insanlar.oysa yapmadığım şey kalmadı.hatta emzirmeyi bile bırakacaktım az emiyor çünkü,baktım biberonla da çok içmiyor devam ediyorum emzirmeye...
acaba pürelerimi kasdetti semenderr..yada pirinc unuyla yapilan muhallebileri:44::44::44::44:
Kakali camasirlari sadece omo baby cikariyor camasir suyu bende kendi camasirlarimizada kullanmıyorum loc sıkıyorum 3pompa beyazlara mis gibi oluyor
canım kendini bu kadar üzme herkesin kendine göre bi sıkıntısı var bak benim sütüm çoktu ama oğlum emmedi sütün çok olmasıda çözüm olmuyo bazenöyle düşün.bende çok üzüldüm ağladım üzüldükçe süt dahada azalıyo moral çok önemli süt konusunda.2 gün önce 20 lik diş çektirdim onun sıkıntısı üstüne küçük oğlumun uyku problemleri büyük oğlumun kıskançlık krizleri hırçınlığı sıkıntıdan stresten sütüm yok denecek kadar azaldı şimdi bende çoğaltmaya uğraşıyorum.allah acılarını göstermesin önemli olan o diğer sıkıntılarımız geçer
Aha çıktı benim gibi bi anway'ci:) aşığım ona aşık:)
hamileyken ccocugum acaba gazli olur mu diye hic dusunmemistm3cocugumdada ayni seyi yaşadıim aglama krizleri tam 100gunde bitiyor 6aydan sonrada nazi yiyecekler gaz yapiyo ama sadece pirt pirt yaparken ufacık bir ağlama oluyor
Bende aşığım bütün drterjan diş fircalarimiz macunumuz Amway
Ya Allah ıslah etsin bu insanları bu kadar kötümser bu kadar olumsuz olunmazki heleki yeni doğum yapmış bîrisîne sanki kendileri sütlerîyle yıkanıyordu tööbe tööbee ne anlıyorlarki minnacık yavruya mama tıkıştırmayacnm sen yine iyi dayanmışsın ben bu kadar lafa süt falan kalmazdı heralde
Morgenalla'ya katılıyorum Haksever ne olursun o çamaşırını defalarca yıkadıktan sonra giydir bebişine ve bir daha da kullanma.herkes bas bas bağırıyor kullanmayın diye normal insana bile çok çok zararlı ki küçücük yavrularımızı düşünemiyorum.vardın çıkmasın kaka lekesi salla gitsin.içine kurt düşürdüm de mi:))) düşsün düşsün yeter ki kullanmayalım
Cok erken tahilli mama icin herseyin dogali varken niye tahilli mama hele o kavonazdaki meyve pureleri baskasi veriyor diye onun çocuğu tosun gibi diye vermek zorundamisin sn doktora gitsen desenki ben hero baby tahilli ma veriyorum dogrumu desen dur annesi daha cokl.erken der bebeginin gaz sorunu cok olur pirincli tahilli mamayi nasil ogutsun sen doktora gidince bi sor bence devam sütü ver tahilli mama verme
benimki de sürekli kakasını sırtına çıkarıyodu bi ara yapar yapmaz sıcak su ile beyaz sabun kullanarak çitiliyodum o şekilde çıkıyo çamaşır suyuna gerek kalmadan ama beklerse hemen yıkamazsan çıkmayabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?