2014 Şubat Anneleri

nasıl su vermeliyiz acaba kızlar? hazır su mu yoksa çeşme suyunu kaynatıp mı???

canım yaa nasıl yapılıyor o mamalar tarifini yazabilir misin? evde yapılan mama ilk defa duydum :44:

canım zemzem suyunun bağırsak düzenleyici etkisi varmış gazda ii geliyomuş yeni öğrendim.yanlız zemzem suyu böbreklere gitmiyo vucut onu emiyo bilgin olsun.istersen arada normal suda ver.
ara sira suda verimde idrarla atilsin bari zem zemde terle atilir tamamdir o zamanevet gaza ii geliyomus tv deki doktor söylemiskolik bebegi olanalr bi denese keske dorumu

Ya Allah ıslah etsin bu insanları bu kadar kötümser bu kadar olumsuz olunmazki heleki yeni doğum yapmış bîrisîne sanki kendileri sütlerîyle yıkanıyordu tööbe tööbee ne anlıyorlarki minnacık yavruya mama tıkıştırmaya cnm sen yine iyi dayanmışsın ben bu kadar lafa süt falan kalmazdı heralde

nasıl su vermeliyiz acaba kızlar? hazır su mu yoksa çeşme suyunu kaynatıp mı???

ben hazir su verecem..aslinda bebekler icin satilan sular var ama en az 3 günde bitmeliymis bi litreyi nasil biterecekki bi bebek o yüzden almiyorum

Son düzenleme:
bende öle yapim bari bundan sonra

sağol canım benim iyileşti bizim kerata , attı içindeki kötülükleri o da kurtuldu biz de

sükür canimmins bidaha öyle olmaz ende telaslanmazsin

ara sira suda verimde idrarla atilsin bari zem zemde terle atilir tamamdir o zamanevet gaza ii geliyomus tv deki doktor söylemiskolik bebegi olanalr bi denese keske dorumu

Hemen deniyorum kızçem bence doğrudur neye iyi gelmezki ayyy şimdiye kadar niye vermedime kızıyorum doğduğu gün verdik bidahada aklıma gelmedi hiç şu anda sevmedim kendimi cnm sen kaynatıpmı veriyosun gerçi zemzem mikrop barındırmaz diye duymuştum

Canım sakın aldanma onların lafına.biz sütümüzü verelim en iyisi o.ne kadar alırsa o kadar iyi kızumuza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acaba pürelerimi kasdetti semenderr..yada pirinc unuyla yapilan muhallebileri:44::44::44::44:

Canlarım hiç merak etmeyin burada organik delisi arkadaşınız varken sizin yavrulara yapay mama yok.virurim hepinizi:) hele bi de kızkardeşim var tam manyak bu konuda.o duysa verdiğimizi hepimizi birden vurur katliam yapar bebişlerimize de el koyar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcimiz olsun. tabikki dediklerin cok doru sukur ciddi bi derdimiz yok tek sikinti asiri gaz prolemi gece gunduz kucamda yere birakamiym .daha once emzik denemistm kabul etmemisti bugun yeni bi tane aldm deniyom tutdun diye ama umidim pek yok

3cocugumdada ayni seyi yaşadıim aglama krizleri tam 100gunde bitiyor 6aydan sonrada nazi yiyecekler gaz yapiyo ama sadece pirt pirt yaparken ufacık bir ağlama oluyor
hamileyken ccocugum acaba gazli olur mu diye hic dusunmemistm (( basima gelince ne zor sey oldunu anladim bizim 100 gunden sonra gazimiz iice artti sankim

evime her geldiginde bunlari soyleyen kaynanamdi ustelik.sezerynden yeni cikmistm goguslrm tas gibiydi cocugu dayadi haliyle bebek tutamadi henuz sut de yoktu o gun basladi hani gogus hani sut bu cocuk yiyecekte adam olack diye soylenmeye taa ikinci ayimakadar

içimde bi o kurt eksikti saol

daha vermiyorum verdiğim şeyi hep hero baby yazıyorum o kızın verdiğini aslında ben bebelacın devam sütünü almışım şimdi tekrar baktımda daha tahıllı bişi kullanmadım yani allahım yarabbim rüyalarımda bile neler yediriyorum iyce kendimi empoze ettim doktora sorucam zaten o verme derse vermem hem kaka problemimizde var sütümü sindiremiyoki mamaları sindirsin doktor verme kakası düzene girsin sonra derse sonra başlarım yogurt meyve püresi yle idare ederiz başlangıçta kavanozdaki püreler iyi değilmi acaba dogal acılıncada saklanmıyo bozuluyo yani meyveli yogurtlara felan karşıyımda bunu tatatım pek dogal geldi bilemicem yani :) puff anne olmak ne zor biz herşeyi yiyoruz hemencik

canım benimkinin duruyo diyemidir nedir cıkmıyo zor çıkıyo locla felan yıkıyoum ama çıkmıyo yani 6 aydan sonrada ayrı yıkamıcam çamaşırlarını ben normal detarjanla yıkayabilirim yani bilmiyorum evet herşeyin dogalı cok güzel ama nereye kadar olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…