Bende aşığım bütün drterjan diş fircalarimiz macunumuz Amway
Aynen:) bir de ben de stoklama durumu var ki fena.sanki fabrikası kapanacak onsuz kalcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aha çıktı benim gibi bi anway'ci:) aşığım ona aşık:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı canım değiişen bidurum yok ama sanki bugün ağlaması arttı gibi antibiyotik kullanıyordum on gündür mastitten dolayı bi de onu kesicez bakalım ne olacak az önce sordm dr a bi hafta takip edeceğiz inşallah geçer yaparken çokgazlı yapıyor ama her zaman öyle yapıyordu sesi duyulur bayayarappim bu kücük kisceme sifa ver:26:istahi nasil canim..emmesi iyimi normalde huzurlu bi bebekmi:26:
ben de köyden getireceğim kışlık erzak burdan domates falan almıyoruz köyden stokluyorum bu yıl biraz daha fazla stok yapacağım seminer döneminde şeftali kayısı vişne hoşafı yapıp kavanozlara koymayıplanlıyoum kışın açar blenderdan geçirir ufaklığa yediririmCanlarım hiç merak etmeyin burada organik delisi arkadaşınız varken sizin yavrulara yapay mama yok.virurim hepinizi:) hele bi de kızkardeşim var tam manyak bu konuda.o duysa verdiğimizi hepimizi birden vurur katliam yapar bebişlerimize de el koyar:)
Canım sen ilk memeyi tamamen emzirip bitirdikten sonra mı 2.ye geçiyorsun yoksa tam bitirmeden mi geçiyorsun.ben tam bitirmeden geçersem ikinciyi emiyor ama ozaman da ikisini de yarım emmiş oluyor anlamadım ki???
Evet an itibariyle annem de zayıflığıma takmış durumda.ablamı bile arayıp çok zayıflamış ne yedireyim demiş.demekki bu büyüklerin bir penceresi var hepsi ordan bakıp aynı şeyi görüyor:)) zayıfsın senin sütün olmaz,bu çocuk açlıktan ağlıyor of bu kadar mı aynı laflar olur.bu arada abarttıkları kadar da zayıf değilim.duyan da der ki bu kadın çöp gibi
bende amway kullanıyorum. Ama mutfak temizleyicisi var biberonları önce onunla yıkayıp sonra kaynatıyorum. Hep merak ederdim şimdi konu gelmişken sorayım. Bir zararı olur mu. Bebeğimin çamaşırlarına da bir kapak çamaşır beyazlatıcısından koyuyorum. Banyo araçlarını banyo temizleyicisiyle yıkıyorum ve tozları da genel temizlik ürününü sulandırıp yapıyorum. Bebeğim var doğrumu yapıyorum bilmiyorum:18::18::18::18:
Hemen deniyorum kızçem bence doğrudur neye iyi gelmezki ayyy şimdiye kadar niye vermedime kızıyorum doğduğu gün verdik bidahada aklıma gelmedi hiç şu anda sevmedim kendimicnm sen kaynatıpmı veriyosun gerçi zemzem mikrop barındırmaz diye duymuştum
Canlarım hiç merak etmeyin burada organik delisi arkadaşınız varken sizin yavrulara yapay mama yok.virurim hepinizi:) hele bi de kızkardeşim var tam manyak bu konuda.o duysa verdiğimizi hepimizi birden vurur katliam yapar bebişlerimize de el koyar:)
valla ben bu kadar dikkat etmiyorum bonyo eşyalarını felan duruluyoruz koyuyoruz mesela her seferinde onalrı dezenfekte etmiyorum biborununuda yıkıyorum sadece kaynatmıyorum her seferinde yada emziginiherkez baya bi dikkat ediyomuş bu konuda aşırı hassasiyet gösteriyoruz tamam iyi bişeyde ömür boyu devam ettirebilecek miyiz bunalrı biraz normal hayatada alışmalılar bence komşumuz kızlarını yere koymadılar kimseye öptürmediler kimseye gitmediler cocuk 11 aylık yani hep peşlerindeler daha yeni emekliyo çocuk ve alerjik herşeye toza aklına gelebilcek herşeye hayvansal gıdalara felan yani cocuk mikropla hiç tanışmadı bundan sonrada ömür boyu dikkat etmesi gerekicek evdeki halılar degişti süpürge bile zor yani bunalrı devam ettirebilmek :44:
kaynatmayi ben anlamiyorum..önceleri hergün kaynatiyodum tüm biberonlari ama biraktim ..cünkü kaynattiktan sonra biberonlarda hep kirec gibi tozlar oluyo icinde ve disinda bu neki anlamadim ..aventin biberonlari hani öyle kötü biberonda degilki. .sadece denilen gibi5 dk kaynatiyodum yine ayni beyaz toslar ..kaynatmak biberona zarar veriyo diye biraktim..simdi nukun özel sivi sabunuyla fircayla yikiyorum
kaynatmayi ben anlamiyorum..önceleri hergün kaynatiyodum tüm biberonlari ama biraktim ..cünkü kaynattiktan sonra biberonlarda hep kirec gibi tozlar oluyo icinde ve disinda bu neki anlamadim ..aventin biberonlari hani öyle kötü biberonda degilki. .sadece denilen gibi5 dk kaynatiyodum yine ayni beyaz toslar ..kaynatmak biberona zarar veriyo diye biraktim..simdi nukun özel sivi sabunuyla fircayla yikiyorum
Allah yardimcimiz olsun. tabikki dediklerin cok doru sukur ciddi bi derdimiz yok tek sikinti asiri gaz prolemi gece gunduz kucamda yere birakamiym .daha once emzik denemistm kabul etmemisti bugun yeni bi tane aldm deniyom tutdun diye ama umidim pek yok
vala ben iyi biliyorum sokakta oynarken yağmur sularını akan yerkelrden içtigimizi otlardan yemek yapıp yedigimizi hatta ben karınca yiyomuşum maşllaah evlenen kadarda doktor yüzü görmedimevelnincede doktordan cıkmadım o ayrı konu ama hep bebek için yoksa gene cok şükür allahıma yani dikkat ettikçede abartmayalım tabiki elimizden geldigince tmeizliğine önem veriyorum ama çokta abartmıyorum
ara sira suda verimde idrarla atilsinbari zem zemde terle atilir tamamdir o zaman evet gaza ii geliyomus tv deki doktor söylemis kolik bebegi olanalr bi denese keske dorumu
valla ben bu kadar dikkat etmiyorum bonyo eşyalarını felan duruluyoruz koyuyoruz mesela her seferinde onalrı dezenfekte etmiyorum biborununuda yıkıyorum sadece kaynatmıyorum her seferinde yada emziginiherkez baya bi dikkat ediyomuş bu konuda aşırı hassasiyet gösteriyoruz tamam iyi bişeyde ömür boyu devam ettirebilecek miyiz bunalrı biraz normal hayatada alışmalılar bence komşumuz kızlarını yere koymadılar kimseye öptürmediler kimseye gitmediler cocuk 11 aylık yani hep peşlerindeler daha yeni emekliyo çocuk ve alerjik herşeye toza aklına gelebilcek herşeye hayvansal gıdalara felan yani cocuk mikropla hiç tanışmadı bundan sonrada ömür boyu dikkat etmesi gerekicek evdeki halılar degişti süpürge bile zor yani bunalrı devam ettirebilmek :44:
vala ben iyi biliyorum sokakta oynarken yağmur sularını akan yerkelrden içtigimizi otlardan yemek yapıp yedigimizi hatta ben karınca yiyomuşum maşllaah evlenen kadarda doktor yüzü görmedimevelnincede doktordan cıkmadım o ayrı konu ama hep bebek için yoksa gene cok şükür allahıma yani dikkat ettikçede abartmayalım tabiki elimizden geldigince tmeizliğine önem veriyorum ama çokta abartmıyorum
yok canım tam tersine ben hiç dikkat etmiyorum. amwayde kimyasal yok diye biliyorum o yüzden kullanıyorum. ellerini mesela hiç yıkamam ve el sürekli ağzında, aynı şekilde oyuncaklarını da. kimyasal kullanırsak ilerde astıma çeviriyormuş diye duydum en azından 6 ay kullanayım dedim.bizim burda su problemimiz var. her yer su ama kirli, kireçli ve tuzlu su . maalesef. örneğin meyveleri bile şebeke suyuyla yıkayamıyorum yıkasamda sirke kullanıyorum. çünkü pek çok kez ishal olduk.mesela bulaşık makinasının parlatıcı gözüne sirke koydum çünkü bulaşıklar hep lekeli( o yüzden ben mecbur kalıyorum.çünkü mikroplarda lazım.izmire gidince hiç dikkat etmeyeceğim.
doktora cok goturdm hic bir test ya da baska sey yapmadan gaz dediler burda imkanlar kisitli ins. bir hafta sonrs memlekete bursaya gidcem orada doktora gostrcm. ben de bi su zemzem suyunu denim bakalim gazimiza nasi gelcekdoktora sordunuzmu cnm belki başka bir sıkıntısı vardır benim oğlumda çok huzursuzdu gaz sanıyordum meğer yüzünde kızarıklık vardı onun kaşıntısındanmış.krem kullandık sıkıntısıda geçti çok şükür.benim iki oğlumda emziği ilk verişte almıştı inş. alır emziği çok rahat oluyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?