2014 Şubat Anneleri

Bende aşığım bütün drterjan diş fircalarimiz macunumuz Amway

Aynen:) bir de ben de stoklama durumu var ki fena.sanki fabrikası kapanacak onsuz kalcam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde loccuyuz corbasınıda yapıp içicez az kaldı diş macunuda süper dişlerim onunla iyileşmişti ama bulaşık deterjanı sıfır begenmedim hiç başkada bişeyini kulllanmıyorum hı bide tül beyazlatıcısı var oda tırt bişeye yaramıyo yani bi locu bide diş macunu iyi bide vitaminlerini kullanmıştım onlarda iyi

aha çıktı benim gibi bi anway'ci:) aşığım ona aşık:)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende amway kullanıyorum. Ama mutfak temizleyicisi var biberonları önce onunla yıkayıp sonra kaynatıyorum. Hep merak ederdim şimdi konu gelmişken sorayım. Bir zararı olur mu. Bebeğimin çamaşırlarına da bir kapak çamaşır beyazlatıcısından koyuyorum. Banyo araçlarını banyo temizleyicisiyle yıkıyorum ve tozları da genel temizlik ürününü sulandırıp yapıyorum. Bebeğim var doğrumu yapıyorum bilmiyorum:18::18::18::18:

yarappim bu kücük kisceme sifa ver:26:istahi nasil canim..emmesi iyimi normalde huzurlu bi bebekmi:26:
aynı canım değiişen bidurum yok ama sanki bugün ağlaması arttı gibi antibiyotik kullanıyordum on gündür mastitten dolayı bi de onu kesicez bakalım ne olacak az önce sordm dr a bi hafta takip edeceğiz inşallah geçer yaparken çokgazlı yapıyor ama her zaman öyle yapıyordu sesi duyulur baya
ben de köyden getireceğim kışlık erzak burdan domates falan almıyoruz köyden stokluyorum bu yıl biraz daha fazla stok yapacağım seminer döneminde şeftali kayısı vişne hoşafı yapıp kavanozlara koymayıplanlıyoum kışın açar blenderdan geçirir ufaklığa yediririm

Canım sen ilk memeyi tamamen emzirip bitirdikten sonra mı 2.ye geçiyorsun yoksa tam bitirmeden mi geçiyorsun.ben tam bitirmeden geçersem ikinciyi emiyor ama ozaman da ikisini de yarım emmiş oluyor anlamadım ki???

Canim gögüs dolu oldugunda tas gibi oluyo ya o zaman tek meme emiyo ve bidahaki ögünds gene o memeyi veriyorum ki yagli sütü icebilsin ha tam dolu degilse gögsüm 2 sini yiyo zaten bebek seni yönlendiriyo emerken mirildandimi aglamaya basladimi digerine tutuyorum ona devam ediyo

canım ben 40 kilo ile hamileliğe başladım 54 ile doğum yaptım şu an 47 kiloyum iskeletor gibi dolanıyorum çevremdekileri şöyle güzel bi tembihledim bana kilodan bahsetmeyin diye baktım çok üzerime geliyorlar bende memnun değilim ama kilo vermek kadar alması da zor alamıyorum bi türlü ne yapayım sütüm de maşallah var yani kiloyla alakası yok

valla ben bu kadar dikkat etmiyorum bonyo eşyalarını felan duruluyoruz koyuyoruz mesela her seferinde onalrı dezenfekte etmiyorum biborununuda yıkıyorum sadece kaynatmıyorum her seferinde yada emzigini herkez baya bi dikkat ediyomuş bu konuda aşırı hassasiyet gösteriyoruz tamam iyi bişeyde ömür boyu devam ettirebilecek miyiz bunalrı biraz normal hayatada alışmalılar bence komşumuz kızlarını yere koymadılar kimseye öptürmediler kimseye gitmediler cocuk 11 aylık yani hep peşlerindeler daha yeni emekliyo çocuk ve alerjik herşeye toza aklına gelebilcek herşeye hayvansal gıdalara felan yani cocuk mikropla hiç tanışmadı bundan sonrada ömür boyu dikkat etmesi gerekicek evdeki halılar degişti süpürge bile zor yani bunalrı devam ettirebilmek :44:

bi ver bakalim annesi ins sifa olur yawrunayok kaynatmiyorum direk veriyorum ben

Son düzenleme:

fur hepimizi engelle bizi öyle bisey yapmaya kalkisirsak

en organikinden tarif bekliyoruz senden zamani gelince..

aman kardesine topik adresimi sakin süyleme bebelerimiz yetim kalmasin allah göstermesin

kaynatmayi ben anlamiyorum ..önceleri hergün kaynatiyodum tüm biberonlari ama biraktim..cünkü kaynattiktan sonra biberonlarda hep kirec gibi tozlar oluyo icinde ve disinda bu neki anlamadim..aventin biberonlari hani öyle kötü biberonda degilki..sadece denilen gibi5 dk kaynatiyodum yine ayni beyaz toslar..kaynatmak biberona zarar veriyo diye biraktim..simdi nukun özel sivi sabunuyla fircayla yikiyorum

yıkadıgıma şükrediyorum zmanım bol olunca kaynatırımda

vala ben iyi biliyorum sokakta oynarken yağmur sularını akan yerkelrden içtigimizi otlardan yemek yapıp yedigimizi hatta ben karınca yiyomuşum maşllaah evlenen kadarda doktor yüzü görmedim evelnincede doktordan cıkmadım o ayrı konuama hep bebek için yoksa gene cok şükür allahıma yani dikkat ettikçede abartmayalım tabiki elimizden geldigince tmeizliğine önem veriyorum ama çokta abartmıyorum

doktora sordunuzmu cnm belki başka bir sıkıntısı vardır benim oğlumda çok huzursuzdu gaz sanıyordum meğer yüzünde kızarıklık vardı onun kaşıntısındanmış.krem kullandık sıkıntısıda geçti çok şükür.benim iki oğlumda emziği ilk verişte almıştı inş. alır emziği çok rahat oluyo gerçekten

bendensin dostumm

ara sira suda verimde idrarla atilsin bari zem zemde terle atilir tamamdir o zamanevet gaza ii geliyomus tv deki doktor söylemiskolik bebegi olanalr bi denese keske dorumu

canım zemzem terlede atılmyo vucut onu emiyomuş bldiğim kadarıyla.biim koliğimiz geçti şükür o zamanlar bilsem denerdik

yok canım tam tersine ben hiç dikkat etmiyorum. amwayde kimyasal yok diye biliyorum o yüzden kullanıyorum. ellerini mesela hiç yıkamam ve el sürekli ağzında, aynı şekilde oyuncaklarını da. kimyasal kullanırsak ilerde astıma çeviriyormuş diye duydum en azından 6 ay kullanayım dedim.bizim burda su problemimiz var. her yer su ama kirli, kireçli ve tuzlu su . maalesef. örneğin meyveleri bile şebeke suyuyla yıkayamıyorum yıkasamda sirke kullanıyorum. çünkü pek çok kez ishal olduk.mesela bulaşık makinasının parlatıcı gözüne sirke koydum çünkü bulaşıklar hep lekeli( o yüzden ben mecbur kalıyorum.çünkü mikroplarda lazım.izmire gidince hiç dikkat etmeyeceğim.

Tabi canım manyaklık derecesinde değil:) çocuğa mikrop da lazım steril bir dünya yaratmamız mümkün değil.ben elimden geldiğimce hormonlu ve yapay ürünler tüketmemeye çalışıyorum ekonomik olarak da köydeki insanlar da memnun ben de.şehre yakın köyler var gidip ordan temin ediyoruz onlar varken neden gidip market ürünlerini alayım ki de mi ama:) tabi her zaman mümkün olmuyor bazen zamandan bazen işten güçten gidemeyebiliyoruz.evde pirinç yoğurt tavuk kesinlikle tüketmiyoruz sucuk sosis salam da.bunları temin edebiliyorsak doğal yolla ediyoruz.yoğurdu da günlük sütle kendim yapıyorum.yani hasta olmayalım diye uğraşmayan 90 yaşına kadar yaşar,uğraşan kanserden ölür bu işler belli olmaz ama Rabbimin emanetine imkanım ölçüsünde iyi bakayım da gerisi ona kalmış diyorum:) tabi birde benim kız yeğenim gibi daha 5-6 yaşında regli olanların artması,östrojen hormonuyla büyütülen tavukları sık tüketen erkeklerde gaylik olasılığının artması tüm bunlar insanı önlem almaya itiyor canım.

Arkadaşlar benim şuan 17 yaşındaki erkek yeğenim anne sütü alamadı ve ablam hiç mama vermedi ben hatırlıyorum tarif ediyordu biz yapıp yediriyorduk.en basitinden evde mikseriniz ya da robotunuz vardır.pekmez,muz ve beyaz peyniri karıştırın.harika bir tadı olan mama elde edeceksiniz.hem kan yapacak,hem lifli meyve tüketecek hem de kalsiyum alacak.onun dışında hazır kaşık mamalarına bakıyorum hep meyve karışımı.bunu evde robottan geçirip yapmak o kadar kolay ki.neden fabrika ürünü alalım? Pazarlarımıza hele hele küçük şehirlerde oturanlar iyi baksın yakın köylerden teyzeler amcalar kendi ektiklerini getiriyorlar marketlere sera ürünleri geliyor.pazar hem ucuz hem sağlıklı.biz büyükşehirde yaşadığımız için biraz daha şansısız ama arabası olan bixim gibi atlayıp çevre köylerden alabilir.ben ek gıdaya geçtiğimde evde yapcam her şeyini elimden geldiğince.yazın anneme ısrar ettik terası var bir de hobi bahçeleri.orada salça yaptı hepimize.tamamen elimizle bahçelerden topladığımız ürünlerle tarhana yaptırdık ki ek gıda döneminde yedirelim diye.aklıma geldikçe mama tarifleri yazarım size yi e:)

Canım ben de anway'i sevme nedenim bitkisel olması zaten.fiyatı da hesaplayınca market ürünlerinden daha ucuza geliyo ürünler konsantre olduğu için.çok yakın bir komşumuzun dört tane çocuğu var bizim yaşlara yakın hepsi şuan.hepsi ileri derecede astım hastası.doktor çamaşır suyunu kullanma demişti ama kadıncağız resmen hastasıydı:)) dört çocuğunu feda etti çamaşır suyu aşkına:)) ben de dayanamıyorum başım dönüyor kullanınca.iş yerinde bir arkadaşım da banyo yıkarken abartmış zehirlenmişti acile götprmüşlerdi.ama bitkisel olunca biliyorsun çiçeklere bike döküyoruz temizlik yaptığımız suyu

Canım kireçli sularda öyle oluyo

doktora cok goturdm hic bir test ya da baska sey yapmadan gaz dediler burda imkanlar kisitli ins. bir hafta sonrs memlekete bursaya gidcem orada doktora gostrcm. ben de bi su zemzem suyunu denim bakalim gazimiza nasi gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…