2014 Şubat Anneleri

Tam 5 ay once suyum gelip kizlar yarin dogum yapiyorum bebegim olebilirmis demistim.zaman nasilda gecti kuzum yogunbakimdan cikip kollaririma geldiginde allah im bu nasil buyuyecek demistim.buyudu iste dis bile cikardi.ay ben simdi niye agliyorum yaa anne olmak cok cok guzel. Herseye aglamasak iyiydi ama:)

Hayırlı olsun nazlıedammmm büyüyor kuzucuklar bundan sonrada emeklime müjdelerini vercez benim dişimde ilk üstten çıkmış laf aramızda ilk dişi üstten çıkan çocuk akıllı Zeki olurmuşşşş

Son düzenleme:

Himmm.ben bu ustten dis cikarma isini pek sevdimmmm:)
Ay emeklemesi hayal gibi geliyor geliyorda oda olucak birgun...

Ben de bi heyecanla baktım kabartıları vardı zaten.onun dışında bir gelişme yok canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizdede kabarti yok daha..doktora sordum parmaginla kontrol et keskin bisey degerse o zaman dis cikmis demektir dedi.. beyazlari umursamadi

salataliktan sonra elma emdirdim ogluma
acayip sevdi emdikce emdiyaw bi ay sonra hemen gcecem ek gidaya 5 aylikken cabuk gecse günlerrr

yaw benim oglan ne zaamn gitmemeye basliycak yabanciya

daha gidiyoo kim kucagina alsa istiyo yeterki kucaka alinsin

of bu durum hic hosuma gitmiyo

bosunami diibimde yatiriyorum yatagina bile koymuyorum...

ama nerde bi kisiye bagli olmuyo..bence semender alistirmanla alakali degil öyle olsa oglum öyle yapardi..huy meselesi benceayni eve süreklide gitmiyorum alismasin diye ama yinede gittigimiz zaman yabancisinmiyooff hayallerim gerceklesmiyecekkyaw acaba emzirmeyenlerinkimi öyle oluyo...anneye bagli olmuyo..bana hic cekmemis ben annemin eteginin dibinden ayrilmazdim.ama kadini iki yil emmisim

yada siz ne yaptinizda öyle size bagli oldu banada biraz tüyo verin bariyada 6 aylikkenmi yapacak

Son düzenleme:
masallahholabilir nazari degmistirrr
aynı sıkıntılar bizddede var kuzum
bizdede var..ben biraktim ugrasmiyorum artikinn
evet cnım ya bizde şaşırdık dün dört aylık oldu ve diş çıkardı.sabah babasının parmağını kemirmiş

masallah hadi gözünüzaydindarisi bizlerin basina

Zaten pek bi hassas nazından ölüyoruz:) eller dudaklar babasının aklı çıkıyo bir de biraz kendi kendine kalsa ben de az nefes alsam

Bursanin ufak tefek taslari:) aramiza hosgeldinnn. Dis bugdayina mevlut e bekleriz o zaman. Ben cakma bursa liyim:) 3 sene olucak geldigimiz ama cokkk sevdik. Simdi nerdesin sen?
sagol hosbulduk
ben simdi bitlisteyim 14 haziranda bursaya geliyorum .nazik davetin icin de sagol

Zaten pek bi hassas nazından ölüyoruz:) eller dudaklar babasının aklı çıkıyo bir de biraz kendi kendine kalsa ben de az nefes alsam

Nazli demeyin nazli demeyin nazli oluyorlar valla:) bak benim nicim nazliedam buyuk kizimin ismi eda nazli. Öldürüyor nazi bizii

Nazli demeyin nazli demeyin nazli oluyorlar valla:) bak benim nicim nazliedam buyuk kizimin ismi eda nazli. Öldürüyor nazi bizii
Diyoruz zaten adını nazlı koysaydık suçu adında arardık ama yok hakikaten kırılgan bi kızım var.geçen abimin eşi agularına gülüyor,kumru gibi ses çıkarıyor aynı diyo.bi de seninkinde de var mı ağlamadan önce dakikalarca dudak büzme:)

ah hadi sizinki kis ya benim oglan aynen dedigin gibi aglamadan önce dudagini büzüyo yawdemmekki tüm bebekelr yapiyo aynisini bu aylarda erkek kis farketmedenn ben hemen kucagima aliyorum babasida nolur cok tatli oluyo büzüsüne bi bakim hemen kucagina alma diyodiyorumki emirim kis olsaydin kesin nazli koyardim adini diyee

kiscem o naz bizdede var erkekligine bakmadanbabasida sen erkeksin diyo sanki anliyo oglumda..cinsiyetinin farkinda bile degil

ağlatma bizi....

Ben kendimde ariyorum sucu hep derdim bir kizim olsun adini nazli koyucam diye.baktim 7 sene sonra oldu tamam dedim nazli adi.iyi halt etmisim:) nazi tuzu off offf.zor basediyorum valla.
O dudak bukme bizdede var.yiyesim geliyor o anda.dudusunu yirimmm diyorum hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…