2014 Şubat Anneleri

Bugun actim musluklari ben saatlerce agladim ilk kizimda herkes derdi ikincide anne oldugunu daha iyi anlarsin diye.gercekten dogruymus ben anne olmusum.

Neden ikincide anlarsın dediler merak ettim.bizim de niyetimiz var da arayı çok açmadan:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kiscem o naz bizdede var erkekligine bakmadanbabasida sen erkeksin diyo sanki anliyo oglumda..cinsiyetinin farkinda bile degil

Ben de erkek bebeği olanlara sordum.bizimki yapmıyor dediler canım o yüzden kızda var sanıyordum ama demekki dediğin gibi erkeğe kıza bakmıyormuş:)

Benim kızımda ilk üst iki yan tarafı çıkarmıştı. Bide onlar büyüğünce vampir gibi oluyolar:)

canlar birşey soracam, siz bebeğinizin altını her açtığınızda siliyor musunuz sadece idrar yapsa bile? ben sadece idrar yaptığı zamanlarda genelde silmiyorum bezini değiştirip kapatıyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Memeye yaklaşınca sanki ateşe yaklaşıyormuş gibi kaçıyor... 3-6 ay arası olurmuş böyle

Mikrop kaparmış öyle canım.ben hep siliyorum teni de çok hassas olduğu için kremini de hep sürüyorum

Kızlar bebeğim uyumuyor sürekli ağlıyor diye üzülmeyin.bu,üstün zeka belirtisiymiş:) e bütün bebekler öyle değil mi ki:) hep ağlama hep uykusuz.ıykusuz demişken bütün gün toplasan iki saat uyudu şuan direniyor uyumamak için.tüm apartman bizi dinliyor çok yoruldum valla ya ağlamasa razıyım da ağlayınca hem çok üzülüyorum hem başım daha beter ağrıyo.

Semender tok olduğundan eminmisin canim:26:dogrudur zekiligin belirtisidir ama bi derdi olma ihtimali olabiliryada gazimi var.oglumda bugün toplanan ancak 3 saat uyudu ama şükür çok fazla aglamiyo:26:memeyi en son nezaman emdi ve iii emdimi:26:

Memeye yaklaşınca sanki ateşe yaklaşıyormuş gibi kaçıyor... 3-6 ay arası olurmuş böyle

Aynı benim oğlum da aynısını yaptı. Ben pes ettim malesef aç kalmasından korktuğum içinde hep biberonla besledim. Şimdi ise ona alıştı. Memeyi etmeyi bilmiyorum bile..inş senin oğlun memeyi birakmaz:26:

Son düzenleme:

Öle mi yaw benim oglan niye böyle yapıyokızın naslisi neyse de erkeğin naslisii hiç çekilmezyakışmıyor cunku

Son düzenleme:
Haberlerde izledim de güldüm geçtim yasakhayalim,bu adam ne diyo dedim ya bütün bebekler öyle değil mi? Yine benim kız gece uyuyor en azından demekki üstün zeka değil:) kaç gündür ani ağlamaları huzursuzlukları var.aç mı diyosun aklıma da geldi çünkü bugün pek emmedi ama memeyi de almıyo ağlayınca.öyle de inat bi çocuk

Biberon da almıyor. Memeyi istemem bu dönemde oluyo galiba. Bazı kızlarımız dile getiriyor. Kaşıkla vermeyi deneme Semenderim eger vermediysen. Babası yokmu evde.ne bilim babayimi istiyo acaba

bi keresinde bi yerde okumustum annenin sutu bazen tuzlu olabilirmis bebek de istemezmis.istersen bi tadina bak. ya da dis falan olmasin

Biberon da almıyor. Memeyi istemem bu dönemde oluyo galiba. Bazı kızlarımız dile getiriyor. Kaşıkla vermeyi deneme Semenderim eger vermediysen. Babası yokmu evde.ne bilim babayimi istiyo acaba

Babamız yok canım işte sabahtan beri.ne yapsın adam,anasına kızına anca yetiştiriyor.onu bilmem de ben istiyorum.ağladığı zaman ona satardım:)

Ay cok sukur tele indirdim ama cozmem zaman aldi nasilsiniz anneler kizimla azicik yuruyuse ciktik bugun ilaclari keseli kakasinda kan yok insallah olmaz bir daha

Keşke evde olsaydı .senin için ii olurdu. Eşinde çok calisiyo galiba .oda çok özluyodur hem kızını hem senisorması ayıp olmazsa ne iş yapiyo Semenderim. Yurt dışında cikiyodu demi.

Kizlar kan damlasina basladik biz gunde kac damla veriyosunuz bide ebeye sormayi unuttum bu ilac 1 yasina kadar mi verecez tadi cok kotu ya

Keşke evde olsaydı .senin için ii olurdu. Eşinde çok calisiyo galiba .oda çok özluyodur hem kızını hem senisorması ayıp olmazsa ne iş yapiyo Semenderim. Yurt dışında cikiyodu demi.

Özelden yazayım sana canım:) evet çok çıkıyor yurt dışı,şehir dışı.biz evde kalıyoruz kös kös:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…