ağlatma bizi....
Bugun actim musluklari bensaatlerce agladim ilk kizimda herkes derdi ikincide anne oldugunu daha iyi anlarsin diye.gercekten dogruymus ben anne olmusum.
kiscem o naz bizdede var erkekligine bakmadanbabasida sen erkeksin diyo sanki anliyo oglumda. .cinsiyetinin farkinda bile degil
Kizlarrrr. Ay sok icindeyim suan. Kuzum dis cikardiii. Ama ust sag yandan:) dun cok cok huzursuzdu hep agladi yarim saat falan uyudu. Bu sabah jel sureyim dedim elime bisey degdi. Bir baktim dis.ust te ve yanda. Yav ilk dis altta cikmiyormuy du?
Bu bebemde cins cikti:)
canlar birşey soracam, siz bebeğinizin altını her açtığınızda siliyor musunuz sadece idrar yapsa bile? ben sadece idrar yaptığı zamanlarda genelde silmiyorum bezini değiştirip kapatıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Kızlar bebeğim uyumuyor sürekli ağlıyor diye üzülmeyin.bu,üstün zeka belirtisiymiş:) e bütün bebekler öyle değil mi ki:) hep ağlama hep uykusuz.ıykusuz demişken bütün gün toplasan iki saat uyudu şuan direniyor uyumamak için.tüm apartman bizi dinliyor çok yoruldum valla yaağlamasa razıyım da ağlayınca hem çok üzülüyorum hem başım daha beter ağrıyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Memeye yaklaşınca sanki ateşe yaklaşıyormuş gibi kaçıyor... 3-6 ay arası olurmuş böyle
Ben de erkek bebeği olanlara sordum.bizimki yapmıyor dediler canım o yüzden kızda var sanıyordum ama demekki dediğin gibi erkeğe kıza bakmıyormuş:)
Haberlerde izledim de güldüm geçtim yasakhayalim,bu adam ne diyo dedim ya bütün bebekler öyle değil mi? Yine benim kız gece uyuyor en azından demekki üstün zeka değil:) kaç gündür ani ağlamaları huzursuzlukları var.aç mı diyosun aklıma da geldi çünkü bugün pek emmedi ama memeyi de almıyo ağlayınca.öyle de inat bi çocuk
Memeye yaklaşınca sanki ateşe yaklaşıyormuş gibi kaçıyor... 3-6 ay arası olurmuş böyle
Biberon da almıyor. Memeyi istemem bu dönemde oluyo galiba. Bazı kızlarımız dile getiriyor. Kaşıkla vermeyi deneme Semenderim eger vermediysen. Babası yokmu evde.ne bilim babayimi istiyo acaba
bi keresinde bi yerde okumustum annenin sutu bazen tuzlu olabilirmis bebek de istemezmis.istersen bi tadina bak. ya da dis falan olmasin
Babamız yok canım işte sabahtan beri.ne yapsın adam,anasına kızına anca yetiştiriyor.onu bilmem de ben istiyorum.ağladığı zaman ona satardım:)
Keşke evde olsaydı .senin için ii olurdu. Eşinde çok calisiyo galiba .oda çok özluyodur hem kızını hem senisorması ayıp olmazsa ne iş yapiyo Semenderim. Yurt dışında cikiyodu demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?