2014 Şubat Anneleri

bugün kontolümüz vardı. 65 cm ve 6950 olmuşuz. yavruma.orda bir kadın beni sinir etti. bebeğim sadece anne sütü alıyor. oradakiler baklava yiyorlardı. tuttu baklavayı eliyle ezdi ve getirdi oğluma yedirmeye çalışıyor. şok oldum ben sadece anne sütü veriyorum ve doktorlar bir yaşına kadar şeker vermeyin diyor bu daha dört aylık dedim. trip yapıp bu yüzden bu devrin çocukları sürekli hasta oluyor dedi. şaşırdım ama bu kadın normal değil pınar buna hiç karışma dedim.arkadaşın başına gelmişti ya sütlaç olayı benimkinin de başına baklava olayı geldi:))) koru bizi Allahım

Sayfa atmasın diye orayı kestim burdan devam edeyim:)Aradaki huzursuzluğunu sordum bir de.çığlık gibi birden ağlıyor dedim.kendi seslerinin farkına varıyorlar bu ay ve bu da hoşlarına gidiyo diye ilginç bir şey söyledi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kendi kulağıma bile çubuk sokmam bebeğimin de tülbentle alıyorum

biizm minnakalr aynı cnaım seninki neden küççük kusuyomuydu seninkide :44:mbenimkide 5850 boyu 62 çıktı tam 4 aylık 8 şuabtta dogdu dogum kilosuda 2940 senin dogum kilosu neys-di?

canım benimki ellerinden tuttuğum anda kafasını kaldırıp oturmak istiyor bende o istiyor diye yapıyordum. sağol canım ya ne kadar da yanlış yapıyormuşum demekki oturtmayayım. çocuk felci aşısını neden sağlık ocaklarında yapmıyorlarki gezip yapıyorlar:18::18::18::18::18: bana da doktor su verme dedi. gelişimini yavaşlatırsın dedi.bir de bişey sorcam canım sen iki memeyi de mi veriyorsun aynı anda. dedin ya kilo alımı yavaş diye son süt kilo yapar. sen oonu vermiyormusun yoksa o kadar ememiyor mu. bazı bebekler tembel oluyor son süt biraz zor geliyor diye emmiyorlarmış da ondan sordum.

Sağol canım inşallah :) Kaçırmışim dis çıkaran bebisler oldu mu başka ?

evet canım. üçüncü diş seninki. bende çok istiyorum şimdi çıkarmasını ailemin yanına gitçem kafa dinlicem ve onlar alıp sevecekler bende rahat edeceğim:) eğer orda diş çıkarırsa hayallerim suya düşecek( çok sancılı bir süreçmiş bu. o yüzden korkuyorum:18::18::18:

biizm minnakalr aynı cnaım seninki neden küççük kusuyomuydu seninkide :44:mbenimkide 5850 boyu 62 çıktı tam 4 aylık 8 şuabtta dogdu dogum kilosuda 2940 senin dogum kilosu neys-di?

10 Şubat'ta 3450 kg doğdu canım 38. Haftada.hatta hamileliğim boyunca hep iki hafta öndeydi gelişimi.ama şimdi böyle anlam veremiyorum.doktor normal deyip duruyor. Bugün hastanede de iki aylık sandı millet.4 aylık deyince bozulduğumu düşündüler ama bozulmadım çünkü doktor ısrarla gelişimi güzel diyor.benim için önemli olan zeka gelişimi,kiloyu bu kadar alması yeter diyo.kilo sevmiyoruz diyo adam.ben ne diyeceğimi şaşırdım önceleri sütüme takmıştım az diye ama şimdi diyorum ki yetmese durmaz demekki az ama kızım da iştahlı değil

Sağlık ocağı hemşireleri geziyo zaten canım.ben doktora güveniyorum başarılı bir doktor,hem de ne bileyim sağlık ocağındakiler bana biraz boşvermiş geliyor.yani sanki neyi neden yaptıklarını bilmiyorlar gibi.o yüzden doktor ne derse onu yapcam.oturtma dedi,hatta tutarken bile yanlış tutuyormuşuz onu düzeltti.bir elimizle öne doğru eğilmesini tamamen engellemeliymişiz.yoksa vücudu estetik olarak hoş olmaz dedi.yani öyle pimpirikli de bir doktor olmadığı için böyle uyarınca çok üzüldüm eşime de kızdım.kaç kere dedim sen hep öyle tutuyorsun diye.süt meselesine gelince son 1 aydır ikisini de emiyor ama kızım hep süre olarak az emdi bugüne kadar.5 dk emer sonra oyun emmesine geçer.sağıp biberonla versem biberon almıyor.kaşıkla versem yarısı yerde yarısı gökte.açıkçası bu konuda çaresiz kaldım.ama şuana kadar da hiç hasta olmadı maşallah.daha bir aylık mıydı neydi nezle olmuştum çok fena.o bile bulaşmadı.şimdi de öksürüyorum iki üç gündür ona geçen zayıf ama sağlıklı sanırım.doğduğu gün kkntrole gelen doçent öyle demişti.annesi çok iyi bakmışsın maşallah çok sağlıklı bir bebek demişti.umarım öyledir ne diyim.bu da tesellin oluyor benim

İnşallah gönlünden geçen olsun canım :)) Bakalim nasıl olacak tam anlayamadım ben de şimdi açmak istemiyor ağzını akşama bir daha bakıcam

tahlilleri temiz çıktı canım bütünn tahlilleri temiz çatlak da yokmuş yani bi sebep bulamadık süt ürünlerini de kestim haftaya bi daha yapılcak tahlilleri kakasını normal yapıyor senin bahsettiğin gibi değil

ayy çok sevindim canım..

O kucağına alınca kızım yabancılayıp ağladı canım.ben de zaten öyle fark ettim.yine kızım uyardı beni yoksa ayakta uyuyorum

geçmiş olsun kuzum.böle insanlara sinir oluyorum ne cürret yanibende kanguruya koyuyorum pazarda çok kalabalık oluyo çünkü.bizede ders olsun.:26:

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda düzeir...

maşallah kuzuya.. demek senide baklava buldu sütlaç beni bulmuştuu

canım hayırlı olsun büyük ihtimalle dişşilk bizim çıktıdört ayına girdiği gün bi baktım elime cam parçası gibi bişey geldi diişmiş.dediğin gibi huysuzluğu vardı.bende emin olamadım bi an senin gibi ama dişmiş..

bugün bizde kontrole gittik aşmızı olduk.şimdilik ateş yok bakalım inşallah da olmaz.kuzum bu ay sadece bi santim uzamış.62 di 63 olmuş.kilosuna gitmiş gelişimi gayet ii dedi.su veriyoum dedim ver havalar sıcak zaten dişte çıkarıyo içsin.anne sütü yeterli diyolar ama bence değil su kaybedeceğine içmesi daha ii dedi.artık tattırmaya başla dedi ek gıda konusunda.kilo alımı gelişimi ii değilse 4. ayda ek gıdaya başlanıyo sen sadece tattır dedi.demir damlasına bizde başlıcaz artık.bizdn haberler bu kadar

bundan sonra gece uykusu güzel artık maşallah felam demicem kimseye dün öle demiştim hep yuvarlak cvplar verirdim oysa.gecenin bi yarısı bizim bıdık uyandı oyun istiyo sonra bide dudak büküp ağlamaya felan başladı sabah oldu sandı yavrum herhaldeneyse zor uyuttum düzeni bozulmasın diebi daha mı çenemi tutarım

kızlarrr bebişin dişi erken çıkarsa erken mi dökülürmüş herkes öle diyo doktorlar genetik olduğunu sölüyolar ama.halk arasında bi inanış sanırım şahsen ben hiçç inanmadım :125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…