inşallah diştir canım. üçüncü diş olacak desene:))kuzuna
canım bir arkadaşım var çocuğu temmuzda bir yaşına girecek. çocuğun üç aydır eli kulağında ve kulak kırmızı. doktor sen bunun kulağını nasıl temizledin demiş. o da kulak temizleme çubuğuyla demiş. doktor sarı akıntıları sakın bir daha kulağın deliğinden alma onlar kulak sağlığı için çok yaralı demiş. oda peki nasıl temizleyeyim demiş. doktor bir tülbenti yıka kulağının delik olmayan yerine hafifçe değdirerek sil demiş. açıkçası ben hiç karışmıyorum bunu öğrendiğimden beri varsın kulağı pis olsun.
Kızlar sayfa kapanmazsa anlatayım bugünü.kilomuz 5910.malesef geçen sefer sağlık ocağının bozuk tartısının geçici sevincini yaşamışım.boyu 61.5. Doktor bu ay için 500 gr alması zaten yeterliydi dedi.kiloyu takmamamı söyledi.gelişimi gayet güzel dedi.6 ay sadece anne sütü kesinlikle başka bir şey vermiyoruz dedi.hava sıcak olduğu için bazı doktorlar su verin diyorlarmış diye özellikle sordum,kesinlikle hayır dedi.foş diye kaka yapıyor dedim.ne güzel işte sütünüzde su oranı fazla demekki dedi.yoksa kakası daha katı gibi olur daha zor yapardı dedi.gerçwkten de kızımın hiç kaka sorunu olmadı biliyorsunuz.çocuk felci için gelecekler sakın yaptırmayın.6. Ayda yaptırıcaz dedi.ısrar ederlerse genelge isteyin dedi.çünkü şimdi yaptığımız aşılarda belli dozda bu aşı var o yüzden yaptırmamak lazım lütfen buna dikkat edin diye bir iki defa hatırlattı.6. Aydan önce oturtmaya çalışmayın dedi ben sorunca.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sayfa kapanmazsa anlatayım bugünü.kilomuz 5910.malesef geçen sefer sağlık ocağının bozuk tartısının geçici sevincini yaşamışım.boyu 61.5. Doktor bu ay için 500 gr alması zaten yeterliydi dedi.kiloyu takmamamı söyledi.gelişimi gayet güzel dedi.6 ay sadece anne sütü kesinlikle başka bir şey vermiyoruz dedi.hava sıcak olduğu için bazı doktorlar su verin diyorlarmış diye özellikle sordum,kesinlikle hayır dedi.foş diye kaka yapıyor dedim.ne güzel işte sütünüzde su oranı fazla demekki dedi.yoksa kakası daha katı gibi olur daha zor yapardı dedi.gerçwkten de kızımın hiç kaka sorunu olmadı biliyorsunuz.çocuk felci için gelecekler sakın yaptırmayın.6. Ayda yaptırıcaz dedi.ısrar ederlerse genelge isteyin dedi.çünkü şimdi yaptığımız aşılarda belli dozda bu aşı var o yüzden yaptırmamak lazım lütfen buna dikkat edin diye bir iki defa hatırlattı.6. Aydan önce oturtmaya çalışmayın dedi ben sorunca.
Sağol canım inşallah :) Kaçırmışim dis çıkaran bebisler oldu mu başka ?
biizm minnakalr aynı cnaım seninki neden küççük kusuyomuydu seninkide :44:mbenimkide 5850 boyu 62 çıktı tam 4 aylık 8 şuabtta dogdu dogum kilosuda 2940 senin dogum kilosu neys-di?
canım benimki ellerinden tuttuğum anda kafasını kaldırıp oturmak istiyor bende o istiyor diye yapıyordum. sağol canım ya ne kadar da yanlış yapıyormuşum demekki oturtmayayım. çocuk felci aşısını neden sağlık ocaklarında yapmıyorlarki gezip yapıyorlar:18::18::18::18::18: bana da doktor su verme dedi. gelişimini yavaşlatırsın dedi.bir de bişey sorcam canım sen iki memeyi de mi veriyorsun aynı anda. dedin ya kilo alımı yavaş diye son süt kilo yapar. sen oonu vermiyormusun yoksa o kadar ememiyor mu. bazı bebekler tembel oluyor son süt biraz zor geliyor diye emmiyorlarmış da ondan sordum.
evet canım. üçüncü diş seninki. bende çok istiyorum şimdi çıkarmasını ailemin yanına gitçem kafa dinlicem ve onlar alıp sevecekler bende rahat edeceğim:) eğer orda diş çıkarırsa hayallerim suya düşecek( çok sancılı bir süreçmiş bu. o yüzden korkuyorum:18::18::18:
canım benimde aynı şikayetlerim yaklaşık bir ay öncesinde vardı. ben rastgele altını alırken o esnada kakasını yaptı. yaparken kola şişesin çalkalar çalkalar sonra kapağını açarsın da köpük çıkar ya öyle oldu. doktora götürdük amip çıktı yani ishal olmuş. antibiyotik verdi kullandık ( iki farklı antibiyotik arka arkaya kullandık) geçti. amiplerin tekrarlanabilme durumları var. o yüzden sürekli diken üstündeyim inşallah seninki böyle değildir.sana tavsiyem kakasını yaparken bakman.
kızlar kızımın maşallahı var herşeyimiz saatle otomatik kurulu gb oldu kızım maşallahhemde musmutlu
ilaçalrın saatlerinide ayarladım kafamda düzenimizi oturttum 1 günde dün hala fazlasını cıkarıyodu ilk emince ama sonra kusmuyodu bugün hiç kusmadımaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dönmeye çok heves salsı dönene kadar kan ter içinde kalıyo kuzucum annelik ne zor kıyamıyorum valla döndüresim ar zaten döndürüyorum içim ayanmıyo aslında kendi dönse daha iyi dönüyo yavaş yavaş ama dayanamıyorum onun öyle cebelleşmesinecanım benim ya küççücük canıyla herşey ne kadar zor
kızıma kendi vidyolarını izletiyorumşok oluyo yawrum kendini görünce kendi sesini duyunca sanki arkadaş bulmuş gb seviniyo
rabbime şükürler olsun yawrum iyi olsunhiçbirimizin kuzusuna hstalık keder ugramasın oyy canalrım benim
O kucağına alınca kızım yabancılayıp ağladı canım.ben de zaten öyle fark ettim.yine kızım uyardı beni yoksa ayakta uyuyorum
tahlilleri temiz çıktı canım bütünn tahlilleri temiz çatlak da yokmuş yani bi sebep bulamadık süt ürünlerini de kestim haftaya bi daha yapılcak tahlilleri kakasını normal yapıyor senin bahsettiğin gibi değil
bugün kontolümüz vardı. 65 cm ve 6950 olmuşuz.yavruma.orda bir kadın beni sinir etti. bebeğim sadece anne sütü alıyor. oradakiler baklava yiyorlardı. tuttu baklavayı eliyle ezdi ve getirdi oğluma yedirmeye çalışıyor. şok oldum ben sadece anne sütü veriyorum ve doktorlar bir yaşına kadar şeker vermeyin diyor bu daha dört aylık dedim. trip yapıp bu yüzden bu devrin çocukları sürekli hasta oluyor dedi. şaşırdım ama bu kadın normal değil pınar buna hiç karışma dedim.arkadaşın başına gelmişti ya sütlaç olayı benimkinin de başına baklava olayı geldi:))) koru bizi Allahım
geçmiş olsun kuzum.böle insanlara sinir oluyorum ne cürret yanibende kanguruya koyuyorum pazarda çok kalabalık oluyo çünkü.bizede ders olsun.:26:
Merhaba güzel anneler :) Uzun zamandır fırsat bulup yazamadım ama yazdıklarınızı okudum huzursuz rahatsız olan minik kuzulara Allah sifa versin inşallah Bizim de il dışından misafirimiz vardı pek girme fırsatım olmadi oglumda bik kac gündür cok huysuzdu bugün artık çıldırdı resmen tum eli surekli ağzında diş kaşıyici surdum rahatladi sustu eli ağzında sürekli bağırıyor elimle kontrol ettim elime minik bisey battı ağzını açıp baktım minik bir beyaz cok küçük bir pirinç tanesi gibi etrafi kırmızı daha 4 ayı tamamlamadi 19unda 4ay bitecek erken değil mi biraz? Bu gördüğüm diş mi ayyy ilk bebek bende bayağı evhamliyim tırnaği bazen uzun kalıyor acaba yara mı yaptı :18: Yardim edin guzel anneler yoksa ben dherseyi kafaya takıp deliricem sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?