Canım fitil olarak ne kullanıyorsun paranox mu? Bize doktorumu aşırı gaz sancısı olduğunda verirsin demişti ama yapsak mı bilemedik kakası için.aranızda paranox fitil kullanan varmı arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz?
Kizlar epeydir girmedim foruma. Ek gidalar baslamis hayirli olsun zor donemler basliyor. Kizlar 3 gundur krizdeydim dogumdan beri duzenli gunu gunune âdet goruyordum. Ama bu ay 10 gun gecikti. 3 gundur test yapmaya cesaret edemedim az once yaptim sonuc cok sukur negatif. Sizinle paylasayim dedim sevincimi:) Ayy napardim bilmiyorum 3. Bebekle:)
Kızlar tabletten girdiğim için tek tek alıntılayamadım hoşbuldum herkese :) bebeğim 4. Ay kontrolünde 7 kg 64 cmdi.. Sadece anne sütü içiyo ben buna kilosu fazla gibi diyodum ama 7den fazla olanlar üzülüyolar gayet normal niye öyle düşündünüz ki? Sanırım burda çogunluk ek gıdaya başlamış bende istiyodum ama kararsızım hala doktor tavsiyesiyle mi başladınız acaba.. Bu arada canım bebeğin yabancılamamsından bahsetnişsin bu bebeğin krakteriyle alakalı. Benim kızımda kucaktan kucağa geziyo hafta sonu nişan vardı ellemeyen kalmadı bende herkese gitmesin mikrop kapıcak diyorum ama hanım bi de gülücükls saçıyo etrafa :)
Bu arada bizim hala uyku sorunumuz var geceleri bi uyanıyo 1 2 kaç saate uyutabilirsem artık.. Gündüzleri de uzun uyumuyo yarım saat taş çatlasın 1 saat.. Sizin nasıls acaba
Cnm doğumdan ne kadar süre sonra regl oldun benim daha olmuyor en olmadık bir zamanda olmam inşallah dışarda falan olursa sıkıntı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım fitil olarak ne kullanıyorsun paranox mu? Bize doktorumu aşırı gaz sancısı olduğunda verirsin demişti ama yapsak mı bilemedik kakası için.aranızda paranox fitil kullanan varmı arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz?
Kizlar epeydir girmedim foruma. Ek gidalar baslamis hayirli olsun zor donemler basliyor. Kizlar 3 gundur krizdeydim dogumdan beri duzenli gunu gunune âdet goruyordum. Ama bu ay 10 gun gecikti. 3 gundur test yapmaya cesaret edemedim az once yaptim sonuc cok sukur negatif. Sizinle paylasayim dedim sevincimi:) Ayy napardim bilmiyorum 3. Bebekle:)
Canım ben de bezini takip ediyorum...Doktorlara göre öyle...Benim yavrumu benden daha iyi tanımaz..bazen bezi kuru aldığım günler oldu ve karar aldım ek gıdaya başlamaya benim yavru da 4. ayda 6200 gr... Şimdi günde 3-4 kez kaka yapıyor bezler de bol çişli
Benim de günde 4 kez yapıyor bazen. 4. Ay kontrolünde 6.900'dü benim oğlan. Sütüm az gibi geliyor. Özellikle bu ara. Reglim diye azaldı sütüm ondan sanırımben de ek gıdaya başladım. Maşaallah bir zararı da olmadı aksine yaradı kuzuma, çok seviyor meyveleri ve sebzeleri :)
Son tartıyla bu tartı arasındaki kilo alımı önemli yani benimki bu ay sadece 500 gr almış dr az dedi. Ama kilosu 7800 gr:18:
canım ya benimki kontrolünde 7240 cıktı kilosu ıyı dedi sizce nasıl az mı bilemedim şimdi:18:
:18:
canım ya benimki kontrolünde 7240 cıktı kilosu ıyı dedi sizce nasıl az mı bilemedim şimdi:18:
Son tartıyla bu tartı arasındaki kilo alımı önemli yani benimki bu ay sadece 500 gr almış dr az dedi. Ama kilosu 7800 gr[
canım önceki ay 6800 dü doktorun demeside boya gitmiş 68 cm bu ay oldu anne sutu alıyor verme ek besin dedi
ben 4.ay için biraz umutlanmıştım iyi kilo alır diye ama nerdeeee...çünkü daha çok emzirmeye çalışmıştım,geceleri bile saat kurup dakikasında emziriyordum,gerçi hala saat kurup kalkıyorum ama tek taraflı olmuyor bebekte azıcık iştahlı olup çok emecek ki büyüsün,az emiyor benimki...belki böyle yapmasaydım 500gr bile alamayacaktı... 5.ay için hiç umudum yok çünkü hala aynıyız iştahsızTeşekkürler canım içimi rahatlattın. Ne bilim bende sağip verdiğim içinmi çocuk la aramızda sıkı bi bağ yok diyordum. Senin gibime. Düşündüm belki sosyal bi cocuk olacak diyesundada katılıyorum ben annemden başkasına gitmedim ama utangaçtimda. Büyüyünce ancak yendim utangacligi bide seni takipteki benim oglumla Yawrun aynı boy ve.kilida bakalım 5.ayda da tanımı olcak kılo ve boylari
Benimkide öyle,bazen memeyi ağzından çıkarıp elini emiyor ben tekrar veriyorum:)))600 gr dan az aldığı içün geçelim dedi ama ben zaten bir 15 gün bekliycem bizim kaka problemimiz var onun için cerrahpaşaya çocuk cerrahisine gidiyoruz. 15 sonra kontrolümüz var onada sorup öle başlıycam.
Benim sütümde var ama benim oğlum emmiyor. İki çekip bırakıyor. Elini sokuyor ağzına memeyle beraber elinide emmeye çalışıyor. Bide farklı bir vitamin damlası verdi acd mi ne adı ona başlıycaz
benim oglum ikinci aya kadarr günde 10 kere ne yapardi nolduysa ikinci aydan sonra oldu 3 günde bir yapiyo..acaba acmi
bu ayda 650 gram aldi..doktor bi haftaya kadar normal diyo.. dorumu bilmiyom
Maşallah canım neler yediriyorsun?tariflerini paylaşırsan sevinirim, ben de sık sık kakasını görmeyi çok istiyorum:)))Canım ben de bezini takip ediyorum...Doktorlara göre öyle...Benim yavrumu benden daha iyi tanımaz..bazen bezi kuru aldığım günler oldu ve karar aldım ek gıdaya başlamaya benim yavru da 4. ayda 6200 gr... Şimdi günde 3-4 kez kaka yapıyor bezler de bol çişli
Uykuyu bizden soracaksın ben de çok uyumasından şikayetçiyim:)))Kızlar tabletten girdiğim için tek tek alıntılayamadım hoşbuldum herkese :) bebeğim 4. Ay kontrolünde 7 kg 64 cmdi.. Sadece anne sütü içiyo ben buna kilosu fazla gibi diyodum ama 7den fazla olanlar üzülüyolar gayet normal niye öyle düşündünüz ki? Sanırım burda çogunluk ek gıdaya başlamış bende istiyodum ama kararsızım hala doktor tavsiyesiyle mi başladınız acaba.. Bu arada canım bebeğin yabancılamamsından bahsetnişsin bu bebeğin krakteriyle alakalı. Benim kızımda kucaktan kucağa geziyo hafta sonu nişan vardı ellemeyen kalmadı bende herkese gitmesin mikrop kapıcak diyorum ama hanım bi de gülücükls saçıyo etrafa :)
Bu arada bizim hala uyku sorunumuz var geceleri bi uyanıyo 1 2 kaç saate uyutabilirsem artık.. Gündüzleri de uzun uyumuyo yarım saat taş çatlasın 1 saat.. Sizin nasıls acaba
Cnm doğumdan ne kadar süre sonra regl oldun benim daha olmuyor en olmadık bir zamanda olmam inşallah dışarda falan olursa sıkıntı
Ben de hala olmadım,böyle çok rahatım ki hiç sormak aklıma gelmedi normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?