2014 Şubat Anneleri

Cnm paranox s kullanıyorum ama sadece ateşi için. Gaz sancısı için o ağır olur.sadece agrı kesici olan fitil kullan.

Cnm doğumdan ne kadar süre sonra regl oldun benim daha olmuyor en olmadık bir zamanda olmam inşallah dışarda falan olursa sıkıntı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ben drları dinlemitorum artık herbiri ayrı telden çalıyor hafiften tattırıyorum ama bugün çaykaşığının ucuyla kendş mayaladığım kefirden tattırdım mesela

Cnm doğumdan ne kadar süre sonra regl oldun benim daha olmuyor en olmadık bir zamanda olmam inşallah dışarda falan olursa sıkıntı

Canim ben 3 subatta dogum yaptim sezeryan...logusa kanamam 10 gun surdu akabinde her ayin ilk haftasi adet gordum.bu sefer cok korktum ama bjr bilsen

Canim ben kullandim bu ayki asimiz cok ates yapti doktorumuz yarisini verdirdi. Ama ates dusurucu ozelligi var gaz icin kullanildigini bilmiyodum

Ay aman allah korusunnn! :)

Benim de günde 4 kez yapıyor bazen. 4. Ay kontrolünde 6.900'dü benim oğlan. Sütüm az gibi geliyor. Özellikle bu ara. Reglim diye azaldı sütüm ondan sanırım ben de ek gıdaya başladım. Maşaallah bir zararı da olmadı aksine yaradı kuzuma, çok seviyor meyveleri ve sebzeleri :)

kızlar birsey sormam lazım benım oğluşumun göğüs kol ve yuz bölgesi çok döküyor tek kat zıbınla duruyor ama bazen sanki sineek ısırığı gibi oluyor kayboluyor lütfen akıl verin ne yapıcağımı sasırdım bebeksi bi yanakları cildi oluyor ayaklarında göbeğinde yok

:18:
canım ya benimki kontrolünde 7240 cıktı kilosu ıyı dedi sizce nasıl az mı bilemedim şimdi:18:

Selammm.guzel anneler ve melek yavrulari nasilsiniz?
Biz baya kosturmaca yasadik.dun atesi dustukten sonra da cok huysuzlandi cocuk hastanesinin aciline gittik.atesini olctuler 38 cikinca fitil verdiler hemen.dustu cok sukur.
Kan ve idrar tahlili istediler.kan alinmadan once idrar posetini takmak istedim hemsire neden defi.kan alinirken korkudan cisini yapicak dedim.cok tecrubelisiniz dedi.tesekkur ettim:) poseti bagladim kan verdik kizim ciss yapmisti:) kan temiz cikti idrarda az enfeksiyon.5 tane igne yazdi doktor ama icim rahat etmedi igne vurulmasi fikri bile aglamama yetti bu sabah aile hekimimize gittim anlattim.6 aydan kucuk bebeklere bu igneyi onermiyorum mikrop kana karisir soka girer deyince solugu kendi doktorumuzda aldim:) anlattim bakicaz idrarina dedi.once muayene etti ama ne muayene.ellerinden tutup kaldirip birakti,ayaklarinin uzerine bastirip yuruttu,bacaklarini acti,ayaklarindan havaya kaldirdi,ayaklarini olctu.gelisimini reflekslerini kontrol ettim cok cok iyi dedi.kilomuz 6.250 cikti oda gayet iyi o kadar minik dogan bebege gore hatra gayet iyi dedi. Tahlil e kostuk ordan poset baglandi. Su icirdim yavrum hic bekletmedi beni hemen yapti cisini.bisey cikmadi ama dedim orda cikti aletlerini bilemiyorum kultur e bakicaz ureme olursa tedavi baslicaz ama igne degil 2 gun takip edin ateslenirse fitil verin.cok olursa getirin.kultur sonucunda ureme olmazsa dis dedi.artik tarhana,sebze,meyve pureleri,yogurt ogunleriniz olmaya baslasin suyunu eksik etmeyin dedi.insallah bununla gecer.simdi takipteyim.bizden haberler boyle...

Kızlar nasılsınız gorumcemler vardı bizde.oğlu düştü kolu kırıldı ve çıktı.yarın ameliyatla kemikleri birleştirip alçıya alcaklar.dua edin lütfen kuzum çabuk iilessin çok acı çekmesin.. çok üzüldüm moralim sıfır...:'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok geçmiş olsun ikinize de.nasilsiniz göğsun nasi oldu.geçmişi okuyamadım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 4.ay için biraz umutlanmıştım iyi kilo alır diye ama nerdeeee...çünkü daha çok emzirmeye çalışmıştım,geceleri bile saat kurup dakikasında emziriyordum,gerçi hala saat kurup kalkıyorum ama tek taraflı olmuyor bebekte azıcık iştahlı olup çok emecek ki büyüsün,az emiyor benimki...belki böyle yapmasaydım 500gr bile alamayacaktı... 5.ay için hiç umudum yok çünkü hala aynıyız iştahsız(( bide hemşire bundan sonra daha az alacak 350 gr filan dedi iyice yıkıldım...
Benim yavru doğduğundan beri çok uyuyor,hem gece hem gündüz....hele geceleri bayılmış gibi oluyor emmek için bile uyanmıyor.bence iştahsız bebeklerin uykuları çok oluyor,senin oğlan da uykucu mu?

Benimkide öyle,bazen memeyi ağzından çıkarıp elini emiyor ben tekrar veriyorum:)))
canım benimkide az emiyor, ben gündüzleri bazen emdikten sonra sağıyorum neredeyse hiç içmemiş gibi hepsi duruyor.sen de öyle yap yoksa zamanla azalır sütün..

benim oglum ikinci aya kadarr günde 10 kere ne yapardi nolduysa ikinci aydan sonra oldu 3 günde bir yapiyo..acaba acmi

bu ayda 650 gram aldi..doktor bi haftaya kadar normal diyo..dorumu bilmiyom

Canım aç kalmıyor merak etme sadece az içtiği için kaka süresi uzuyor...
4aylık bebek 60-70cc içerse tabi sık kaka yapmaz...birde şöyle bişey varmış bazı bebekler içtikleri sütü verimli kullanırlarmış yani hemen kakaya dönüşmezmiş...

Okudum okudum anca bitirdim yeni gelenler hoşgelmiş,ben de yeniyim ama aile gibi olduk kısa zaman içinde,sizlerden ayrılamıyorum.eşim artık yatalım diyo,dur bi bakayım kızlar ne yapmış diyorum:) kardeşim geldiği için şimdi fırsatım oldu bakmaya.iki gündür deli gibi geziyoruz,kızım da çok memnun halinden.iyice gezmeci oldu başıma:) NazlıEdam geçmiş olsun,ne kadar akıllı kuzucuk maşallah ona,allahım hep korusun onu da hepsini de.
Yasakhayal benim hatun kızkardeşimi ilk defa gördü ama bir iki oyuna fit oldu.ısındı.şimdi ona bırakıp uyuyorum sabahları.çok iyi anlaşıyorlar.bugün dışarda otururken uykusu geldi ağladı,yan masadaki adamla kadın agucuk gugucuk yapınca susup onlara gülücükler saçtı.sanırım adamına göre muamele yapıyor ben de anlamadım.o yüzden karakter mi başka bir şey mi anlamadım.
Artık tam dönmeye başladı iyice,korkuyorum.gece sütümü sağmaya devam ediyorum dün 20 cc fazla çıktı,sağınca mı arttı bilmiyorum çünkü geceleri kızım uykuya yenilip fazla emmiyordu.şimdi emiyor bir de sağdığımı veriyorum. Ek gıdaya geçenler için Google'a bebeğiminyemekleri yazsınlar çıkar. Onlar da yetmezse uydururuz itinayla hiç merak etmeyin.be bi geçsem kafamda çeşit çeşit mama var yapcam kızıma.
Neyse çok uzattım,öptüm hepinizi:) bebişleri öpmüyorum mikrop bulaşmasın:)

Benim oğlan da 700 gr aldı bu ay... emiyim mi emmiyim mi diye düşünüyor çok ama çok yetersiz emmesi...Dediğiniz gibi doğduğundan beri uyuyo kalkıyimde
bi emiyim yok...

Canım sakın haa kaka için paranox kullanma,o sadece bebek huzursuz olduğunda ateş yada ağrı gibi durumlarda kullanılır.
Kaka için ben kansuk fitil kullanıyorum,bunu da çok sık kullanma zorda kalırsan kullan

Maşallah canım neler yediriyorsun?tariflerini paylaşırsan sevinirim, ben de sık sık kakasını görmeyi çok istiyorum:)))

Uykuyu bizden soracaksın ben de çok uyumasından şikayetçiyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…