2014 Şubat Anneleri

Bizim evde atesli cingene var.kuzum uykusundan uyandi bir baktim yaniyor. 38,5 tu hemen soyup surup verdim. 38,7 oldu bir anda.hemen balkona cikardim. Simdilik 38.1 olmadi suya sokucam.niye boyle olduki simdi

Hem sana hem bebegine çok gecmis olsun. Evdeki menapozlu teyzeler bebegi hasta yaptilar iste. Bizimkide gittigimiz yerde sigara icenler yuzunden 1-2saat cereynda kaldi. Hemen atesi cikti.bebeklerimizin bağışıklık sistemi daha cok zayif dikkat etmemiz lazim bence. Tabi sen benden daha tecrubelisin daha iyi bilirsin.

inşallah canım inşallah

kızlar 4 aylık kontrollerinizde bebeğinizin baş çevresi kaç cm çıktı yazarsanız sevinirim

Canım bizimki 42 cm çıktı. Ölçen hemşire çok iyi dedi.benim oğlum erkek bebeğin alt sınırda ki ölçümlerinde dogmustu 33 cm idi kafası. Şükür arayı kapattık

Kızlar benim oğlan sabah 11de kalktı. O saatten bu saate dek 3 kez dolu dolu bez değiştik. Biri kakalı ve az çişli, diğer ikisi de full çişliydi. Sizce sütüm az mı geliyor yaa? günde 5-6 kez bez değişmesi gerekiyormuş ya bir bebeğin.. Gerçi daha kirletir o ama. İçim hiç rahat değil

Bizim evde atesli cingene var.kuzum uykusundan uyandi bir baktim yaniyor. 38,5 tu hemen soyup surup verdim. 38,7 oldu bir anda.hemen balkona cikardim. Simdilik 38.1 olmadi suya sokucam.niye boyle olduki simdi

Cnm çok geçmiş olsun ateşi baya bi yükselmiş kıyamam kuzucuğa hep o menopozlular yüzünden bebek olan evde cereyanmı yaptırılır gelip hepsini kovasım var evinden bi rahat bırakmadılar senide kuzucuklarıda benide benîmki çıldırttı bgn seninkileride sardım öyle olunca kadın gelmiş ben emzirirken göğsümü elliyo ya varmı böyle bir saçmalık sinirden kuduruyom hala

Canım geçmiş olsun,bunu da atlatırsın evelallahhh
Senin Dr da ek gıdaya başlayabilirsin demiş,bu iyi haber...ben de başladım yani tattırıyorum ama korkarak...çünkü bizim Dr başlama kesinlikle diyor 6. Aya kadar...ben de su veriyorum ama bazen unutup vermiyorum

Canım benim kızım da 4-5 günde bir kaka yapıyor,bu durumun normal olduğunu bildiğim için hiç telaş etmedim,zaten kakası hep cıvık ve sarı...asıl kakası sert ve top top olduğunda telaş etmek gerekir çünkü bu bebeğin aç kaldığını gösterir...
Kakasını uzun süre yapmayıp huzursuz olduğunda bazen fitil bazen de zeytinyağlı kulak çubuğu kullanıyorum...ama genelde kendisi yapıyor...

Canım arada bir sütünü sağ böylece ne durumda olduğunu görürsün,sağamıyorsan da bebeğin keyifli olup olmamasından anlarsın...
Gerçi benim kızım aç olsa da hiç ağlamaz,biraksam 3-4 saat aç bekler meme istemez...
Ben 24 saatte sadece ve sadeceee 2 bez değiştiriyorum,bunlarda öyle çooookk dolu değil malesef,ne girerse o çıkar hesabı benim yavru az emiyor, ben de üzülüyorum ama fazlasını da içmiyor, ben de dertliyim bu konuda anlayacağın,..

süt sağma makinem yok maalesef ve elle de katiyen sağamıyorum. Aslında sık ve çok emiyor ama ah şu regl dönemleri! Sanki çok sütümüz varmış gibi bir de iyice azalıyor valla dertliyiz ah annelik ah.. Ben ek gıdaya başladım. Su bir kaç kaşık veriyorum falan. Hem emiyor da ama.. Neden böyle anlayamadım. Bezin numarası büyük, ondan mı acaba? Çişleri falan emiyor da ben mi anlamıyorum? Hoff iyice takıntı yaptım senin bebiş sadece iki bez mi kirletiyor?? Peki kilo alımı iyi mi? Bence ek gıdaya ufak ufak başla eğer başlamadıysan.

dün cinnet geçirdim nerdeyse eşimi ve kızımı öldürüyodum artık dayanamıyorum 4-5 gündür hiç uyuymuyodu hep ayamda saladım 24 saat çingen beşiğimizinde modası geçti yani çıldırmak üzereydim doktordan beri böyle bide evde ilaçalrdan oluyo muamelesi var içten içe korkudan kimse bişi diyemiyo ama biliyorum ben böle değildi felan lar filanalr zaten vicdan azabı çekiyorum ilaç kullandırıyorum acaba dogrumu yanlışmı kendiliğinden geçermiydi diye bide milleti hiç çekemicem yani neyse

dün yarım saat ondan önce 1 saat felan uykularla dün akrabamızın sünnetine gittik akşam geldik 1 e kadar uyumadı gene sinir kirizleri geçiriyorum bütün gün aglıyorum delişrdim sandım başımın arkası nasıl zonkluyo evde sürekli barıyorum uyumuyo uyumucak hayatım bitti diye sonra akşam o aglıyo eşim susuturamıyo gittim duş aldım çilekli duş sabunuyla sonra giyindim başladım sallmaya uyumak yok dedim herkezin cocu böle büyüyüo herkez anne ben anneyim başarabilirim uyumuyayım nabalım felan içimden kendime telkin veriyorum sonra kız uyudu ayama krampgirdi kımıldayamıyorum sağ dizim kitleniyo artık merdiven inip çıkamıyorum zaten böle normal sallansa ol mazda iteliyo kendini aglıyo yoruyo insanı neyse uyudu yatak odasında yataktayım usulca koydum yere koşa koşa tuvalete gittim 2 lokma bişi yedim uyancak diye sonra geldim odaya hala uyuyo dedim 2 dakka uzanayım belim düzelsin uyumuşum anam bi uyandım 3bucuk kız uyuyo eşim salona yatmş garibim ona yastık verdim üstünü örttüm geldim kız bıkırdadı emzirdim sallıcaktım baktım uyudu teeeee 6bucukta kalktı ben şoklarda tabi delircektim artık alllahım 1 gece dinlendirdi hiçbi hücrem kalmadı ARTIK KENDİMİ TÜKENMİŞ HİSSEDİYOUM

kanım düşükmüöş gidip ilaç yazdıramadım ondan mı böle halsizim takadim yok ama kıçımı yere koyamıyorum

hıı cinnetimin bi sebebide mutfamı su bastı bulaşık makinamızı tamire verdik eşimin gerizekalı arkDAŞINA 15 gündür tamşrde
getirdi borusunu baglamadan çalıştırdı test etti gittiş arklarından tezgahın altından sular geldi benim eski tip atta dolap var ama içi raflı degil herşeyim orda tencereler tepsiler herşey yüzüyo halım öyle zeynep aglıyo kiriz geçirdim ve 6 ya kadar yüzdüler onlar temizleyemedim eşim bide gelirken diyoı klimayı yaptırımda öle geleyim ve eve ekmek yoktu alamadım 5e kadar bişide yemedim hepsi üst üste geldi cinnetime az kaldı öldürcektim eşimi bardım agladım bardım agladım

bugünde dinlendik ya yiyim kafayı yemessem iyidir kızım büyüene kadar

halamız hediye aldı yürütecimide geldi ikiside müzikli kafamız ütüleniyo mini cooper hoppa ama bizimki diş kaşıyıcı olarak kullanıyo yicek yakında

Hepimiz yaşıyoruz bu sorunları onlar bebek sen nekadar sinirlensende anlamaz seni kendini yipratma herzaman diyorsun cok bekledim kizimi diye o yuzden şükür et allah sağlık sıhhat versin 3yasina kadar sıkıntıları olucak

Bezin büyüklüğüyle alakalı değil,tamamen beslenmeleri ile alakalı...kızımın iyi emdiği günlerde bezi baya ağır oluyor,çoğunlukla az emmdiği için (2-3 dk ) bezi de ağırlaşmıyor,evet sadece 2 bez değiştiriyorum ve onlarda çok ağır olmuyor((
Bana göre kilo alımı iyi değil,Dr iyi diyor,4 aylık 6200 kgdı
Şuan ek gıdaları tattırıyorum daha doyacak şekilde vermedim hiç

Canım bebeğin böyle huzursuz uyuyamıyor ve sürekli ağlıyorsa aç olduğu için olabilir.bazen uzun emdiği halde karnı doymaya bilir, böyle durumlarda ona ek olarak mama yada sütünden vermeyi dene ama önce sakinleştir ağlarken aç olsada içmez çünkü...

Selam hanımlar.. Bende 4 şubat kız bebek annesiyim.. Doğumum ocak gözüktüğü için ocak annelerini takip ediyodum bu zamana kadar artık kendi aydaşlarını takip edelim diyorum :) tabi aranıza kabul ederseniz.. Bebekleriniz nasıl düzen oturtabildiniz mi?

Eylem hoşgeldin kiscem aramiza

Valla bizim düzen Yeni doğduğu gibi çok fark yok.ozamanda beni fazla yormuyodu maşallah. Şimdi tek fark biraz daha oyun ve kucak istiyo.sende biras bebeğin den bahsetsene. Boyu kilosu nekadar. Sadece anne sütümü alıyo yoksa devam sütü de veriyo musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…