2014 Şubat Anneleri

Dün misafirim vardi

Merakla benim oglan yabancı seçecekmi diye merak ediyodum.geleni doğduğunda beri gormemisti. ama malesef yabancılamadi. Bi saat kadının kucağında durdu aglamadihiç hayal ettiğim gibi olmadibi anne olarak farkımız olsun dedik ama bu oglan hevesim kursağımda birakiyoacaba ben az emzirdikce içinmi aramızda sıkı bi bağ olmadiemzirmeyen anneler sizdede boylemi yoksa karakter meselesimi

Ne gusel Semenderim kıscesi yabancı kadını istemedi annesini ağlayarak uyardı. ya benim oglan onun yerinde olsaydı kadında kötü niyetli olsaydibenim oğlanın gıhı bilem çıkmadan Güle oynaya allah göstermesin Çalan kişiyle giderdihiç bana cekmemis ben kocamanken bilem annemin dibinden ayrilmazdimacaba böyle yabancı sevmeyen çocuk büyüyünce girisken olurmu yoksa alakası yokmu

Kızlar bugun 4 ay kontrolumuz vardı 500 gr almış dr ek gıdaya başlayın dedi. Aslında sütüm var ama çok az emmeye başladı iki çekip bırakıyor. Gerçi biz dr değiştirdik doğal olarak tartıda değişti ben ordanda biraz fark ettiğini düşünüyorum. 7800 gr 62 cm de boyumuz.

Benim oglum da yabancilamaz bastan beri kalabaliga alisti cunku sadece emiyo onunla alakasi yok galiba

Hoşgeldin canım aramıza
Emzirmeyle alakalı değil canım bebeğin karekteriyle ilgili,emziren annelerinde çocukları yabancılayamaya biliyor...aslında sevinmelisin ilerde sosyal bir çocuk olacak,çekingen utangaç olsa daha mı güzel olur...

Maşallah canım kilosu çok iyi daha ne istiyorsun,,,benim kızım da az emiyor,iki ay 500 gr aldı.bize ısrarla 6. Aya kadar ek gıda verme dedi hem Dr hem sağlık ocağı,ben tattırıyorum ama

500 gr aldı diyemi ek gıda ya başla dedi bu ayda zaten bukadar kilo alır ve bence kilosuda çok iyi bizimki 6.5 olmuştur inşallah diye dua ediyorum evdeki tartıda 6.900 gr geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler canım içimi rahatlattın. Ne bilim bende sağip verdiğim içinmi çocuk la aramızda sıkı bi bağ yok diyordum. Senin gibime. Düşündüm belki sosyal bi cocuk olacak diyesundada katılıyorum ben annemden başkasına gitmedim ama utangaçtimda. Büyüyünce ancak yendim utangacligibide seni takipteki benim oglumla Yawrun aynı boy ve.kilida bakalım 5.ayda da tanımı olcak kılo ve boylari

Son düzenleme:
Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna

Canım benim sütüm de çok değil,benim tek memeden 50-60 cc çıkıyor, bazı günler daha fazlada oluyor.zaten ikisinden okadar çıksa bebeğim beni emmez tembel çünkü.maşallah seninki seni seviyor emiyor :)))
iyi emen bebekler hergün hatta 2-3 kere yapıyorlar,az emenler aç kalmıyorsa bile az içtikleri için az kaka yapıyorlar

600 gr dan az aldığı içün geçelim dedi ama ben zaten bir 15 gün bekliycem bizim kaka problemimiz var onun için cerrahpaşaya çocuk cerrahisine gidiyoruz. 15 sonra kontrolümüz var onada sorup öle başlıycam.
Benim sütümde var ama benim oğlum emmiyor. İki çekip bırakıyor. Elini sokuyor ağzına memeyle beraber elinide emmeye çalışıyor. Bide farklı bir vitamin damlası verdi acd mi ne adı ona başlıycaz

selam cnm hoş geldin benden 1 gün önce doğurmuşsun benim oğlumda 5 şubat doğumlu

canım benim oğlumda uykuda emiyo biliyosun kendime dönük kucaklamamdan hiç hoşlanmıyor mızırdanıp duruyo kim kucaklarsa kucaklasın arkası dönük olacak.haliyle yabancı olup olmadığınıda görmüyor keyfi yerinde oluyo ama kokumu alınca sakinleşiyor bunu çok denedim yanına uzandığımda emmesede kokluyor beni :44:

benim oglum ikinci aya kadarr günde 10 kere ne yapardi nolduysa ikinci aydan sonra oldu 3 günde bir yapiyo..acaba acmi

bu ayda 650 gram aldi..doktor bi haftaya kadar normal diyo..dorumu bilmiyom

kiscem bebelerimizin huyu ayni benimkide sirti üstü tutulmayi seviyo..babasi yüzünü kendine cevirince kiziyoo..oda oglum yüzünü görüm bi dur diyo

Kizlar epeydir girmedim foruma. Ek gidalar baslamis hayirli olsun zor donemler basliyor. Kizlar 3 gundur krizdeydim dogumdan beri duzenli gunu gunune âdet goruyordum. Ama bu ay 10 gun gecikti. 3 gundur test yapmaya cesaret edemedim az once yaptim sonuc cok sukur negatif. Sizinle paylasayim dedim sevincimi:) Ayy napardim bilmiyorum 3. Bebekle:)

Canım fitil olarak ne kullanıyorsun paranox mu? Bize doktorumu aşırı gaz sancısı olduğunda verirsin demişti ama yapsak mı bilemedik kakası için.aranızda paranox fitil kullanan varmı arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz?

Paranox fitil ağrı kesici ateş düşürücü kaka için bence kullanılmaz. Kaka için kanzuk alırsın gliserin fitilidir

Canım ben de bezini takip ediyorum...Doktorlara göre öyle...Benim yavrumu benden daha iyi tanımaz..bazen bezi kuru aldığım günler oldu ve karar aldım ek gıdaya başlamaya benim yavru da 4. ayda 6200 gr... Şimdi günde 3-4 kez kaka yapıyor bezler de bol çişli

Kızlar tabletten girdiğim için tek tek alıntılayamadım hoşbuldum herkese :) bebeğim 4. Ay kontrolünde 7 kg 64 cmdi.. Sadece anne sütü içiyo ben buna kilosu fazla gibi diyodum ama 7den fazla olanlar üzülüyolar gayet normal niye öyle düşündünüz ki? Sanırım burda çogunluk ek gıdaya başlamış bende istiyodum ama kararsızım hala doktor tavsiyesiyle mi başladınız acaba.. Bu arada canım bebeğin yabancılamamsından bahsetnişsin bu bebeğin krakteriyle alakalı. Benim kızımda kucaktan kucağa geziyo hafta sonu nişan vardı ellemeyen kalmadı bende herkese gitmesin mikrop kapıcak diyorum ama hanım bi de gülücükls saçıyo etrafa :)

Bu arada bizim hala uyku sorunumuz var geceleri bi uyanıyo 1 2 kaç saate uyutabilirsem artık.. Gündüzleri de uzun uyumuyo yarım saat taş çatlasın 1 saat.. Sizin nasıls acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…