- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ne gusel Semenderim kıscesi yabancı kadını istemedi annesini ağlayarak uyardı.ya benim oglan onun yerinde olsaydı kadında kötü niyetli olsaydi benim oğlanın gıhı bilem çıkmadan Güle oynaya allah göstermesin Çalan kişiyle giderdi hiç bana cekmemis ben kocamanken bilem annemin dibinden ayrilmazdim acaba böyle yabancı sevmeyen çocuk büyüyünce girisken olurmu yoksa alakası yokmu
Hoşgeldin canım aramızaSelam hanımlar.. Bende 4 şubat kız bebek annesiyim.. Doğumum ocak gözüktüğü için ocak annelerini takip ediyodum bu zamana kadar artık kendi aydaşlarını takip edelim diyorum :) tabi aranıza kabul ederseniz.. Bebekleriniz nasıl düzen oturtabildiniz mi?
Emzirmeyle alakalı değil canım bebeğin karekteriyle ilgili,emziren annelerinde çocukları yabancılayamaya biliyor...aslında sevinmelisin ilerde sosyal bir çocuk olacak,çekingen utangaç olsa daha mı güzel olur...Dün misafirim vardi
Merakla benim oglan yabancı seçecekmi diye merak ediyodum.geleni doğduğunda beri gormemisti.ama malesef yabancılamadi. Bi saat kadının kucağında durdu aglamadi hiç hayal ettiğim gibi olmadi bi anne olarak farkımız olsun dedik ama bu oglan hevesim kursağımda birakiyo acaba ben az emzirdikce içinmi aramızda sıkı bi bağ olmadi emzirmeyen anneler sizdede boylemi yoksa karakter meselesimi
Maşallah canım kilosu çok iyi daha ne istiyorsun,,,benim kızım da az emiyor,iki ay 500 gr aldı.bize ısrarla 6. Aya kadar ek gıda verme dedi hem Dr hem sağlık ocağı,ben tattırıyorum amaKızlar bugun 4 ay kontrolumuz vardı 500 gr almış dr ek gıdaya başlayın dedi. Aslında sütüm var ama çok az emmeye başladı iki çekip bırakıyor. Gerçi biz dr değiştirdik doğal olarak tartıda değişti ben ordanda biraz fark ettiğini düşünüyorum. 7800 gr 62 cm de boyumuz.
Kızlar bugun 4 ay kontrolumuz vardı 500 gr almış dr ek gıdaya başlayın dedi. Aslında sütüm var ama çok az emmeye başladı iki çekip bırakıyor. Gerçi biz dr değiştirdik doğal olarak tartıda değişti ben ordanda biraz fark ettiğini düşünüyorum. 7800 gr 62 cm de boyumuz.
Hoşgeldin canım aramıza
Emzirmeyle alakalı değil canım bebeğin karekteriyle ilgili,emziren annelerinde çocukları yabancılayamaya biliyor...aslında sevinmelisin ilerde sosyal bir çocuk olacak,çekingen utangaç olsa daha mı güzel olur...
Maşallah canım kilosu çok iyi daha ne istiyorsun,,,benim kızım da az emiyor,iki ay 500 gr aldı.bize ısrarla 6. Aya kadar ek gıda verme dedi hem Dr hem sağlık ocağı,ben tattırıyorum ama
Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna
500 gr aldı diyemi ek gıda ya başla dedi bu ayda zaten bukadar kilo alır ve bence kilosuda çok iyi bizimki 6.5 olmuştur inşallah diye dua ediyorum evdeki tartıda 6.900 gr geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam hanımlar.. Bende 4 şubat kız bebek annesiyim.. Doğumum ocak gözüktüğü için ocak annelerini takip ediyodum bu zamana kadar artık kendi aydaşlarını takip edelim diyorum :) tabi aranıza kabul ederseniz.. Bebekleriniz nasıl düzen oturtabildiniz mi?
Dün misafirim vardi
Merakla benim oglan yabancı seçecekmi diye merak ediyodum.geleni doğduğunda beri gormemisti.ama malesef yabancılamadi. Bi saat kadının kucağında durdu aglamadi hiç hayal ettiğim gibi olmadi bi anne olarak farkımız olsun dedik ama bu oglan hevesim kursağımda birakiyo acaba ben az emzirdikce içinmi aramızda sıkı bi bağ olmadi emzirmeyen anneler sizdede boylemi yoksa karakter meselesimi
Canım benim sütüm de çok değil,benim tek memeden 50-60 cc çıkıyor, bazı günler daha fazlada oluyor.zaten ikisinden okadar çıksa bebeğim beni emmez tembel çünkü.maşallah seninki seni seviyor emiyor :)))
iyi emen bebekler hergün hatta 2-3 kere yapıyorlar,az emenler aç kalmıyorsa bile az içtikleri için az kaka yapıyorlar
canım benim oğlumda uykuda emiyo biliyosun kendime dönük kucaklamamdan hiç hoşlanmıyor mızırdanıp duruyo kim kucaklarsa kucaklasın arkası dönük olacak.haliyle yabancı olup olmadığınıda görmüyor keyfi yerinde oluyoama kokumu alınca sakinleşiyor bunu çok denedim yanına uzandığımda emmesede kokluyor beni :44:
Eki Görüntüle 1158224 Eki Görüntüle 1158225
halamız hediye aldı yürütecimide geldi ikiside müzikli kafamız ütüleniyo mini cooper hoppa ama bizimki diş kaşıyıcı olarak kullanıyo yicek yakında
Canım geçmiş olsun,bunu da atlatırsın evelallahhh
Senin Dr da ek gıdaya başlayabilirsin demiş,bu iyi haber...ben de başladım yani tattırıyorum ama korkarak...çünkü bizim Dr başlama kesinlikle diyor 6. Aya kadar...ben de su veriyorum ama bazen unutup vermiyorum
Canım benim kızım da 4-5 günde bir kaka yapıyor,bu durumun normal olduğunu bildiğim için hiç telaş etmedim,zaten kakası hep cıvık ve sarı...asıl kakası sert ve top top olduğunda telaş etmek gerekir çünkü bu bebeğin aç kaldığını gösterir...
Kakasını uzun süre yapmayıp huzursuz olduğunda bazen fitil bazen de zeytinyağlı kulak çubuğu kullanıyorum...ama genelde kendisi yapıyor...
Canım arada bir sütünü sağ böylece ne durumda olduğunu görürsün,sağamıyorsan da bebeğin keyifli olup olmamasından anlarsın...
Gerçi benim kızım aç olsa da hiç ağlamaz,biraksam 3-4 saat aç bekler meme istemez...
Ben 24 saatte sadece ve sadeceee 2 bez değiştiriyorum,bunlarda öyle çooookk dolu değil malesef,ne girerse o çıkar hesabı benim yavru az emiyor, ben de üzülüyorum ama fazlasını da içmiyor, ben de dertliyim bu konuda anlayacağın,..
canım bence fazlasıda zararlı olabilir dikkatli ol bizim doktorumuz 1 damla demişti
Canım fitil olarak ne kullanıyorsun paranox mu? Bize doktorumu aşırı gaz sancısı olduğunda verirsin demişti ama yapsak mı bilemedik kakası için.aranızda paranox fitil kullanan varmı arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz?
Bezin büyüklüğüyle alakalı değil,tamamen beslenmeleri ile alakalı...kızımın iyi emdiği günlerde bezi baya ağır oluyor,çoğunlukla az emmdiği için (2-3 dk ) bezi de ağırlaşmıyor,evet sadece 2 bez değiştiriyorum ve onlarda çok ağır olmuyor((
Bana göre kilo alımı iyi değil,Dr iyi diyor,4 aylık 6200 kgdı
Şuan ek gıdaları tattırıyorum daha doyacak şekilde vermedim hiç
Eylem hoşgeldin kiscem aramiza
Valla bizim düzen Yeni doğduğu gibi çok fark yok.ozamanda beni fazla yormuyodu maşallah. Şimdi tek fark biraz daha oyun ve kucak istiyo.sende biras bebeğin den bahsetsene. Boyu kilosu nekadar. Sadece anne sütümü alıyo yoksa devam sütü de veriyo musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?