Kızım bugün meme almanakta direniyor.napıcam?yardım edin.zaten normalde çok iştahsız.göğsüm şişti çok fena
Kizim humana ar mama yemiyor biberon istemiyir kasik bardak denedim yok napcam puffff
Canimm tesekkur ederimmm.gel ya firsat buldukca. Bu sipalarin derdi hiccc bitmez...
aldiigniz bi litremi.burdaki bi litre kapagi acildikttan sonra 3 gün icinde tükeltilmeli yaziyo uzerinde..bende almadim nasi bitirsinki bi bebek 3 günde bi litre suyu hazir kendi ictigimiz sudan veriyorum hergün
Sadece içerideki fazla sıcağı kıracak şekildeydi,hatta kardeşim kızımla arkadaydı hiç hissetmiyoruz diye söyleniyordu terlemesin diye ama demekki yine de etkiledi
Canim ben memleketteyim buraya 12 saatte geldik.klima hep acikti. Oto koltugundan cikarmadim sayilir. Oto koltugunun icini minik yastikla doldurdum hafif kavisli oldu beli sirti agrimasin diye.bebegimi yatirdim. Emniyet kemerini baglamadim arabaya ters yonde koydum oto koltugunu. Tentesini de hafif kaldirdim kafasi gogsu soguk gormedi. Emzirirkende emzirme onlugunu kullanamadim cunku onlukle beraber sicaktan cok fena terledi hep acikta emzirdim.kiyafetimle kapattim. O yuzden en tenha yerlerle mola verdik.
Biz de bugün o sulardan verdik de dedim onu da mı kaynatmam lazım acaba.sırun yokmuş yani teşekkür ederim canım
Bence kaynat garanti olsun. Mikrop kaparsa yazik canim ya. Daha minnacik organlari. Tedbir herzaman iyidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok gecmis olsun yawruya rabbim sifasini versin ins:26:
Kendimi çok yetersiz hissediyorum bugün.kızım öksürdükçe eşimin o manalı bakışları... Hay gitmez olaydım. Kardeşime de deseydim biz çıkamayız edemeyiz falan diye
Sağol canım,ayrıca ben atlamışım sana da geçmiş olsun.yavrucak ağrısız sızısız iyileşsin inşallah
Kizim humana ar mama yemiyor biberon istemiyir kasik bardak denedim yok napcam puffff
doktordan geldik kontrolümüz vardı 10. gün kontrolü...
10 günde 1 gr dahi almamış 5*850 ydi 5840 çıktı kilosu şoklardayım 10 günde 3kere kaka yaptı kusmadıda hala niye kilo almıyo deliricem
doktor emzirdikten sonra 60ccde mama ver dedi 4 kere sütünüde sagıp ver dedi gerekirse oyun oynuyo çok emmiyo çünkü
10 günde 3 kere kaka yaptı kak ilacını bırakıyoruz kusma ilaçalrımıza devam 1 ay kullanıcaz sonrada 2 ye düşürücez 1 e düşürücez 1 haftada bırakıcaz sonra gene bakıcaz kusarsa devam kusmazsa kesicez
ek gıdayı sordum ek gıdalarda kilo alınmaz onların daha düşük dedi bidahaki aya geçelim dedi
hoppala aldık dedim hayır asla hoppala kullanmamalısın dedi beyin kanaması felan bişiler saydı sinir oldum hoppla yeni aldık binicek valla
yürüteçi sordum 9 aydan sonra dedi gerizekalı mıdır nedir 9 aylık cocuk nabcak yürüteçte eline alır gezer
allahım boşuna gitti 300 tl bi moka yaramadı bu doktorda deli olucam ya
Haksever geçmiş olsun sütün yetmiyor demekki hoppala yurutec konusuna gelince ben 7ay bitmeden koymadim kardedim fizik tedavi uzmani çocuklar in kemikleri cok yumusak yurutec bacak arası ayriklilugi yapabilirmis hoppala icin de cok erken 4 aylık cocuk nasil hoplasin herseyin zamani var bu doktor iyi gelmezse pedmerde zafer Çapar var ona götür iyi bi doktordur
10 günde 1 gr dahi almamış 5*850 ydi 5840 çıktı kilosu şoklardayım 10 günde 3kere kaka yaptı kusmadıda hala niye kilo almıyo deliricem
doktor emzirdikten sonra 60ccde mama ver dedi 4 kere sütünüde sagıp ver dedi gerekirse oyun oynuyo çok emmiyo çünkü
10 günde 3 kere kaka yaptı kak ilacını bırakıyoruz kusma ilaçalrımıza devam 1 ay kullanıcaz sonrada 2 ye düşürücez 1 e düşürücez 1 haftada bırakıcaz sonra gene bakıcaz kusarsa devam kusmazsa kesicez
ek gıdayı sordum ek gıdalarda kilo alınmaz onların daha düşük dedi bidahaki aya geçelim dedi
hoppala aldık dedim hayır asla hoppala kullanmamalısın dedi beyin kanaması felan bişiler saydı sinir oldum hoppla yeni aldık binicek valla
yürüteçi sordum 9 aydan sonra dedi gerizekalı mıdır nedir 9 aylık cocuk nabcak yürüteçte eline alır gezer
yürüteç olayı komik gerçekten
muayene ücreti 300 tl çok değilmiprof falanmı bu doktor.bizim burda 40 tl
Kuzum ishal oldusurekli su iciriyorum,yogurt yedirdim. Patates ile pirinc hasladim blendir dan gecirip icine mama koyup yediricem. Pirinc patates tutsun diye hemde corba. Doktorunu aradim bugun takip et kac kere yapicak devam ederse yarin getirin hemen dedi. Oynatmaya az kaldi doktorum nerdeeee
aldiigniz bi litremi.burdaki bi litre kapagi acildikttan sonra 3 gün icinde tükeltilmeli yaziyo uzerinde..bende almadim nasi bitirsinki bi bebek 3 günde bi litre suyu hazir kendi ictigimiz sudan veriyorum hergün
Bana da hemşire aynısını söylemişti,ek gıdaya geçmekle kilo aldıramazsın demişti,verebildiğin kadar annesütü ver demişti...bir yönden haklı iştahsız bebek ek gıdayı zorlanarak yeterince doymadan yiyecek,süt içmek daha kolay olduğu için bu şekilde daha iyi kilo alacak...doktordan geldik kontrolümüz vardı 10. gün kontrolü...
Canım ben de senin gibi ilk bir ay biberon vermemiştim.alışıp meme emmez diye,sonra bir arkadaşım "mutlaka biberon da ver alışsın,işe başladığında nasıl vereceksin sütü,ilerde biberon almayabilir"dedi.gerçekten de ilk verdiğimde istememişti bir hafta boyunca hergün denedim sonunda kabul etti.aslında biberon öcü değil çoğu zaman büyük bir kurtarıcı...ah ahhh bende bi biberon aldırsam bayram edicem vallahi kaşıkla yedirmek o kadar zor oluyoki yarısı içerde yarısı dışarda napiym başka çaremde yok.ilk günlerde alışmasın diye vermedim şimdi çok pişmanım keşke alıştırsaymışım s
Haksever işte o zaman doktordan geldiğinde hani tedavi şeklini yazmistinya ya .Doktor vahşet çok içirmissin ne demiş sana.nerdeyse sana diet misali önerilerde bulunmuş. Bende kiscem 4 aylık çocuk Nasi doysun bunlarla 50 cc yeterli mi 3 saatte bir diye.sende kendi Bebekleriniz le kıyaslamayin benim kızım kusuyoo demiştin. Ondan sonra zaten yorum yapmamıştım kendin bilirsin demiştim. Ama.sonucun böyle. Olacağını tahmin etmiştim. Bence senin yedirip içirmen doruydu .bak şimdi Kusmasin diye kısıtladin bu seferde almak yerine vermiş. Bizim bebekler 24 şart içinde en az 700 cc İçmeli. .ben bu ay ole yaptım hesaplı verdim faydasını gördüm. Bence sütünden sonra ver içerse devam sütünü büyüsün kiscen.
Yürütec işine doru. Bende hep 8 veya 9.ayda oturulup diye biliyorum. 4 ay için erken yürütec. Hem şimdiden bildirirsen daha 10 aylığı kadar bindirecen yürümesi bile tuhaf olur.cok binen bebeklere bakıyorum hep parmak ucunda yürüyor. Aslında ben kullanma taraftarı değilim. Doktorlar bile çok önermiyo özellikle erkek bebekler için ama mecbur alıp 8.aydan sonra sadece günde yarım saat ne bindirecen.
Haklısın canım ben şu kanguruyu bile kullanmadım çocuğun bacaklarını baya bir ayırıyor öylr duruyor kalça çıkığı olmasın diye...
Haksever canım üzülme...Sana bir önerim var çingene salıncağını sök onu besleyerek uyut sallandıkça uyuyorlar çünkü...Ben hiç sallamıyorum artık...Tepesindeyim
allah kolaylik versin cok gecmis olsun usuttu mu ki yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?