2014 Şubat Anneleri

Kiscem senle benziyos birbirimize bende hep besleyerek uyutum ayrıca Uyurken de bekliyom yoksa bu oglan kilo ne almaz. Bakalım 5. Ay kontrolünde ne akacak .4 aylık en 6210 gram ve 65 cm.geldi.

Canım evet keşke doğduğundan beri böyle yapsaydım oh oh uyuyor diye bıraktım beslemeyi... Zaten şu an etrafa ilgi başladı hiç umrunda değil açlık...
Eller ağzında durmadan elini yüzünü yıkıyorum herkes ellerini elliyor büyük tehlike ya...
Şimdi derin uykuda kalkınca meyve saati... Gece yatarken de bir çay tabağı arı mama...
4. ay 6230 gr.. 63 cm

bundan sonra birakmayalim uykudaykende besleyelim bende öyleydim bi ay öncesine kadar uykudayken vermezdim az ilo alinca kafama dank etti...aa bi de ogullarimiz ayniymis asayi yukaritakip edelim birbirimizi durum nolacak 5 aylik oluncaben devam sütede veremiyom istemiyo..bi kac kere zorla uykudayken verdi,...keske ondan biraz daha verebilsem ii kilo alir ama veremiyom..aama 5 aylik olunca yavas yavas ek gida ne verece,..yogurt muhallebi meyve püresi ne

yurtdisindayim kiscemm hep bi litre var...330 ml olsa bende alirdim bebek suyundan

Bir iki tane alır geri kalanını sen de içebilirsin büyük rahatlık...

Sizin yavrular uyandıktan sonra kaç saat uyanık kalabiliyorlar kızlar bizim oğluş yaklaşık 2 saat... Bir uzun uykusu var diğerleri şekerleme

oda olur doru alimda bende icim bari

bizimki belli olmuyo bazen uykudan sonra 3 saate uyanik kaliyo 5 saate..bazen 3 sat uyuyo bazen bi saat..ama aksamlari geceleri daha uzun uyuyo karnini doyurmak iyin uyaniyo hemen geri uyuyo

Yav konuşmayacam konuşmayacam diyorum ama sinirden deliriyorum şu an ya kv ben oturtma dedikçe oturtuyor 4 aylık kızı ya. İlla bi yöntemini bulup iki büklüm ediyor. Yastıktan kaymış, düzeltecem diye tek ayağından kaldırıp yana cevirdi sacma sapan bi şekilde. Sonra sadece başını kaldırıp yastıgı düzeltiyor. Oturtmuş oluyor yani. Deli ediyor beni ya. İstemediğimi biliyor gene yapıyor. Yok ben kızımın sacını sonbaharda kestim baharda uzamıştı, bunu da öyle yaparız. Yok emeklemesine izin ver, yok şöyle yap yok üşüsün kalın giydirme nazik büyütme. Yok corap giydirme göbeği ısınsın yeter. Kendinin göbeği üşür ya herkesin öyle olacak. O cocuklarına ne yapmışsa ben de aynısını yapmak zorundayım sanki.2 ay sonra kahve içirecekmiş. Hayır içirmem içirtmem dedim. Neymiş efendim kokudan içirecekmişiz. Hayır dedim içmeyecek. Kokudansa; o zaman yeni doğduğunda da yemek yedirseydik kokudan. Ayrıca kahvenin bi yararı yok ki ona dedim. İlla bildiğini okuyacak. Sanki kendi çocugu!!!!! Sanki doktorlar hamileyken boşuna çay kahve içmeyin diyorlar.

Inanamiyorum bu yazılanlar gerçek olamazvarsa mümkün ya bu kadından biraz uzak dur yada Yawrun la yalnız birakma:26:bide kahve ha utanmadan sigarayı içirtecek nerdeyse allam yarappimesin ne diyo annesine

Son düzenleme:

canım bende keyfimen denemiyorum ki bunalrı yawrum iyi olsun diye zaten herkez boşuna bızıklatıyomuşum muamelesi yapıyo psikolojim bozuldu rabbim şifa versin şimdi sagma makinası alıcam hemen hem sütümü sagcam hem mama vericem bakalım bide böle deneyeyim

bakalım hem emzirip hem mama verince nabıcak

Haksever canım üzülme...Sana bir önerim var çingene salıncağını sök onu besleyerek uyut sallandıkça uyuyorlar çünkü...Ben hiç sallamıyorum artık...Tepesindeyim

canım çingen salıncanda yatmıyo 10 gündür ayakta velet bugün kayınvaldem geldi yerde öle kendi kendine uyudu bu çocugun garizi bana kardeşim öldürcek beni rahatlıcak babası gelince uyur gezmede uyur beni perişan eder

Inanamiyorum bu yazılanlar gerçek olamazvarsa mümkün ya bu kadından biraz uzak dur yada Yawrun la yalnız birakma:26:bide kahve ha utanmadan sigarayı içirtecek nerdeyse allam yarappimesin ne diyo annesine

1 saattir sinir krizi geçiriyorum ve düşündükçe aklıma başka şeyler geliyor, daha da sinirleniyorum. Önümde yapıyor. Yapma dedikçe yapıyor beni önemsemiyor. İlla kendi istediğini yapıyor. Eşim bi şey demiyor. Anneci. O oyle yaptıkça ben daha cok gıcık kapıyorum annesinden. Demin soyledim kahve olayını. Takma diyor. Yav takma olur mu, soylemesin o zaman boyle sacma sapan seyleri. Ayrıca beni takmıyor ki annesi. Yapma desem de yapıyor.
Ama artık sert konuşacam. Ben oturtma dedikçe oturttuyorsun. Oturtma su kızı. Zaten iki ay sonra ömür boyu oturacak diyecem. Sanki zevkim için oturtmuyorum.

Merhaba şubat anneleri...Çok uzak kaldım burdan.Nasılsınız nasıl gidiyor annelik bebişler nasıl

Ben oğlumu oturtuyorum? Kendi istiyor zaten. Zararlı mı ki?

Herkese selam

Neler yapıyorsunuz şöyle bi okuyayım dedim , hepimizin hemen hemen aynı devam ediyor durumları.Biz geçtiğimiz cumartesi günü 4 . ay kontrolümüze gittik.Ek gıda dedim 5. ayda dedi :) hazır evdeyken 1 ay daha anne sütü alsın dedi.Biraz biraz su veriyorum havalar ısındı çünkü. Kızımda istiyor hatta biberon sevmeyen minnoşum elleriyle tutmaya çalışıyor kurban olurum yaradana ya her geçen gün neler yapıyor
Oturmaya başladık bi de doktorumuz izin verdi hergün 20- 30 dk oturuyoruz.Hoşuna gidiyor Bir yerde okumuştum ; oturduğunda bakış açıları değiştiği için sevinirlermiş

Bi de bu kvler niye böyle ya hiç anlamıyorum ne desen tersini yapmayı bişey sanıyor. Bazen kendi kendime diyorum sallama boşver , ama illa bişey bulup hayatımıza burnunu sokuyor.Tahammülümü zorlayınca bende bütün deliliğimi gösteriyorum artık ayıbı fln düşünmüyorum

Erkek bebekler 4 aydan itibaren oturtulabilir. Ama kız bebekler 6 aydan önce oturtulmaz. Rahim gelişimi filan için düz olması gerekiyor.

Bizim doktor oturtma ya izin vermedi daha 4.ay randevusu kendi yaptı oturttu denedi ama siz denemeyin daha dedi.bel kasları 6.ayda tam tamamlanıyor dedi.oncesinde oturtma sakatlıklara bile neden olabilirmiş cunku..

Inadina yapıyo demekki kadın. Senin istemediğin bişeyi yapmamalı aklı varsa.esinde çok hatalı. Zaten anneleri genelde ogullarından yüz buluyor.

Bizim doktor oturtma ya izin vermedi daha 4.ay randevusu kendi yaptı oturttu denedi ama siz denemeyin daha dedi.bel kasları 6.ayda tam tamamlanıyor dedi.oncesinde oturtma sakatlıklara bile neden olabilirmiş cunku..

Her dr dan bi fikir çıkıyor. İnsan ne yapacagını sasırıyor.

Inadina yapıyo demekki kadın. Senin istemediğin bişeyi yapmamalı aklı varsa.esinde çok hatalı. Zaten anneleri genelde ogullarından yüz buluyor.

Katılıyorum sana.bence de aklı olsaydı yapmazdı. Ben ona cocugumu bırakmam ki artık. Her istemediğimi yapıyor.

Eşime kalsa gerçekten eve kapatmalıyız çocuğu,bir gün dışarıya çıkmıştık hastaneye mi gidiyorduk tam hatırlamıyorum.rüzgar esince kızım ürperdi.ben yüzünü açık tutuyorum ki hava alsın,etrafı seyretsin diye.o,hemen yüzünü kapattı,rüzgar esme kızımın yüzüne diyo bi de.çok şımartacak galiba ama bu çocuğa kötülükten başka bir şey değil.bir de artık yaz geldi her yerde klima var.kendi doktorumuz izinli.eve yakın başka bir hastaneye götürdük sabah.bu doktor da aynı şuruba devam edin, geçmezse tekrar bakalım dedi.şuan hasta değil dedi.3-5 çocuk yapıp bakanların önünde ellerimi kenetleyip saygıyla eğiliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün dr a gittik kızım 1.200 gr almış 6.700 olmuş 3.ay kontrolünde 5.500 dü çok kusuyordu geçen ay ilaç vermişti ama ben kullanmadım bu ayda kullanma zaten kilo alımı iyi fazlasını kusuyor demekki dedi normalde bu ay kilo alımı düşer ama maşallah iyi almış dedi çok sevindim anlatamam geçen ay 800 gr almıştı boyunu ölçmedi kız bebeklerin altıncı aya kadar boyunu ölçmüyoruz kalça çıkığı açısından ne alaka anlamadım ayaktamı ölçecek acaba 6. Ayda

Son düzenleme:
Haksever,NazlıEdam çok geçmiş olsun.bu arada bizimkilerin çoğunda iştahsızlık başladı bu ay sanki.ne oluyor bunlara ya,her ay yeni bi numara:) yasakhayal,bizim doktor da illa oturtmayın demişti ya,öyle bi korktum ki çok isteyip ağladığı zaman 3-5 sn kucağımda oturtturuyorum o kadar.bugünbaşka bir doktora gittik öksürük için,bizimki izinde çünkü.iyi de oldu.bakiyim bu ne diyecek diye ek gıdayı sordum.bu kilosu gayet iyi,sakın bir şey verme dedi.e ben ağzına sürüyorum tadına baksın diye dedim.sakın yapma,dertsiz başına iş açarsın dedi.tat alınca düzeni değişebilir gibi bir şeyler anlattı.su vereyim mi dedim.temmuz ağustosta sadece bir çay kaşığı verebilirsin dedi o da içerse,içmezse zorlama bırak dedi.anladım ki bizim doktorla bi doktor aynı ekolden geliyor:))) tabi tırsttım dün su verdiğimi söylemedim:)) ama kızım lıkır lıkır içmişti.hava da yanıyor nasıl dayanacak ki.bu arada benim hatun bir haftada 1 cm uzamış.200 gr da almış.çok şaşırdım.belki bunun da terazisi bozuktur:))

Her dr dan bi fikir çıkıyor. İnsan ne yapacagını sasırıyor.

Katılıyorum sana.bence de aklı olsaydı yapmazdı. Ben ona cocugumu bırakmam ki artık. Her istemediğimi yapıyor.

Babbo salla dicem sallanmıyor:) ben de büyüklerle ne zaman bir araya gelsem hepsi her yerden müdahele.herkes şansından kaderinden şikayet eder ama akıl çok adaletli dağıtılmış olmalı ki kimse şikayetçi değil aklından demiş bir yazar,kimdi unuttum.onun hesabı,herkesin aklı en iyisi,her şeyi biliyorlar mübarek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…