Babbo salla dicem sallanmıyor:) ben de büyüklerle ne zaman bir araya gelsem hepsi her yerden müdahele.herkes şansından kaderinden şikayet eder ama akıl çok adaletli dağıtılmış olmalı ki kimse şikayetçi değil aklından demiş bir yazar,kimdi unuttum.onun hesabı,herkesin aklı en iyisi,her şeyi biliyorlar mübarek:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah ahhhhh be semenderim
Bugün dr a gittik kızım 1.200 gr almış 6.700 olmuş 3.ay kontrolünde 5.500 dü çok kusuyordu geçen ay ilaç vermişti ama ben kullanmadım bu ayda kullanma zaten kilo alımı iyi fazlasını kusuyor demekki dedi normalde bu ay kilo alımı düşer ama maşallah iyi almış dedi çok sevindim anlatamam geçen ay 800 gr almıştı boyunu ölçmedi kız bebeklerin altıncı aya kadar boyunu ölçmüyoruz kalça çıkığı açısından ne alaka anlamadım ayaktamı ölçecek acaba 6. Ayda
Ohh maşallah kuzuya :)) Evet bizim dr da hiç boy ölçmüyor. Sağlık Ocağında da ölçtürme, zararlı demişti..
Anaaaam benim sıpa mızıldanıyor yav, zaten dün gece saat başı uyandı..
Kızlar bişey sorucam, bebişlere yatarken çorap giydiriyor musunuz??
Ohh maşallah kuzuya :)) Evet bizim dr da hiç boy ölçmüyor. Sağlık Ocağında da ölçtürme, zararlı demişti..
Bugün dr a gittik kızım 1.200 gr almış 6.700 olmuş 3.ay kontrolünde 5.500 dü çok kusuyordu geçen ay ilaç vermişti ama ben kullanmadım bu ayda kullanma zaten kilo alımı iyi fazlasını kusuyor demekki dedi normalde bu ay kilo alımı düşer ama maşallah iyi almış dedi çok sevindim anlatamam geçen ay 800 gr almıştı boyunu ölçmedi kız bebeklerin altıncı aya kadar boyunu ölçmüyoruz kalça çıkığı açısından ne alaka anlamadım ayaktamı ölçecek acaba 6. Ayda
Maşallah canım nasıl başardın bu ayda bu kiloyu aldırmayı,lütfen sırrını bize de söyle çoooookk ihtiyacımız var
Bir iki tane alır geri kalanını sen de içebilirsin büyük rahatlık...
Sizin yavrular uyandıktan sonra kaç saat uyanık kalabiliyorlar kızlar bizim oğluş yaklaşık 2 saat... Bir uzun uykusu var diğerleri şekerleme
Ben oğlumu oturtuyorum? Kendi istiyor zaten. Zararlı mı ki?
Merhaba şubat anneleri...Çok uzak kaldım burdan.Nasılsınız nasıl gidiyor annelik bebişler nasıl
Erkek bebekler 4 aydan itibaren oturtulabilir. Ama kız bebekler 6 aydan önce oturtulmaz. Rahim gelişimi filan için düz olması gerekiyor benim bildiğim.
Ay korktum şimdi yaaBizim doktor oturtma ya izin vermedi daha 4.ay randevusu kendi yaptı oturttu denedi ama siz denemeyin daha dedi.bel kasları 6.ayda tam tamamlanıyor dedi.oncesinde oturtma sakatlıklara bile neden olabilirmiş cunku..
Saol canım.
Ay korktum şimdi yaa
Kendini kaldırıyor, oturmak istiyor. Yatmaktan bıktısadece kucağımızdayken oturtuyorduk zaten. Bi 15 gündür falan.. Bi'sorun var mıdır kuzumda? varsa nasıl anlarım? ( of yaa
saol canım emmek oyuna döndü emiyo agzında sütler oluyo sonrasındada sıkınca geliyo sütüm var ama bitirmiyo yani onu bile tabi az sütüm şimdi 3 saate bi emzirdigim için doluyo
hoppala 4 ay sonra konuluyo zaten hopplamız kanguru gb koydugumda 5 dakka bişi saatlerce tutcak halim yok yayürüteçede 6 aylık koyarım artık öle dedi vaz geçtim ama kızm durmuyo nerdeyse emklicek ilerliyo sürtünerek ve poposunuda başınıda kaldırıyo
Sen zaten herseyi daha iyi biliyorsun ürünü satmak icin 4ay dicekler ozman koy ne diyim bende 3cocuk buyuttum az cok tecrubelerim var gormusluklerim var helede kiz çocuklarında xbacak sendromu var yurutec hoppala kanguru bacaklarinda aciklik yapiyor
Herkese slm kızlar. Ne zamandır sadece okuyorum, Nazlıedam çok çok geçmiş olsun kızına da sana da.. Semender senin kızına da çok geçmiş olsun, napalım 24 saat evde oturamayız ki.. Umarım diğer herkes iyidir. Yine kaynana krizi yaşanmışAllah sabır versin ne diyeyim... :)))
Kızlar geçen yine yeşil kakadan bahsetmişsiniz. Yav bizim kızın kakası son 1,5-2 aydır hep yeşil ama herhangi bir rahatsızlığı da yok..
Bu dediğin sendrom nedir ben kanguru çok sık olmasa da kullanıyorum zararlı mı yani.. Bi de oturtmak neden sakıncalı benim bİldiğim 4 aydan sonra destekli 6 ayda da kendi başına oturuyo çocuklsr ben mi yanlış biliyorum
Yazdığını görünce araştırdım ama zeka geriliği ile ilgili bişeyler çıktı oluyosa da adı bu değil herhalde.. Hiç sorun olabileceğini düşünmemiştim sadece vucudu ağrır diye korkuyodum..gerçi uzun süreli kullanmıyorum ama dikkatli olayım bariOturmak sakıncalı demedim kangurularin bacak arasi açık hoppala ve yürüteçinde aynı bebeklerin kemik yapısı oturmadigi icin o sekilde apis arasi şekil aliyor x bacak yurume bozukluguna sebeb en büyük sebebi 7aydan once yürüteç kullanimi doktorlar onermiyo en çok kiz cocuklarinda oluyo x bacak internete girip araştırabilirsiniz
Yazdığını görünce araştırdım ama zeka geriliği ile ilgili bişeyler çıktı oluyosa da adı bu değil herhalde.. Hiç sorun olabileceğini düşünmemiştim sadece vucudu ağrır diye korkuyodum..gerçi uzun süreli kullanmıyorum ama dikkatli olayım bari
Yoktur canım ya merak etme rahatsız olsa ağlar belli eder zaten kendileri doğrulmaya çalışıyorki benim kızıda arabaya yatar pozisyonda yatırıyorum doğrulmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?