2014 Şubat Anneleri

Hayır tam olarak adı bu bacaklarda ice bakma olarak tanimlaniyo x bacak sendromu yazdin mi cikar simdi bende baktim tamda anlattiklarimi yazıyor

Tamam buldum ve okudum ama bunun sebebinin büyük ölçüde raşitizm yani d vitamini eksikliği olduğu yazıyor.. Kanguru yürütecin zarar varsa da uzun süreli kullanımdadır o yüzden için rahatladı şimdi

Canım ben de hala geceleri bebeğini saat kurarak emzirenlerdenim,gece uykusuna geçitimi çoğunlukla hiç uyanmadan 6-7 saat uyuyor.kilo alımı iyi olmadığı için ve emzirdiğim için( memelerin boşalması açısından)hep uyandırdım.
Geçen gün eşimde aynı şeyi söylemişti."şimdi kuzucuğu uyandırıyorsun rahatsız ediyorsun ama sen işe başlayınca bunun intikamını alır,oda ikide bir seni uyandırır "demişti.şimdi sen de böyle deyince içime kurt düştü,şimdi uyanmak zoruma gitmiyor ama işe başladığımda çok zoruma gider biliyorum offff
Canım peki sen geceleri sütünü sağıyor musun?sütünde azalma olmadı mı?bir de bebeğin kaç kilo?

Ben süt sağma işini hiç beceremedim yani sağmıyorum azalma da olmadı.. Sadece 4 aya girdikten sonra eskisi gibi olmadığını farkettim ama araştırdım bu normalmiş..ilk zamanlar fazla süt üretirmiş vucut 4 ayda bebeğin ihtiyacı kadar üretirmiş ben hiç sorun yaşamadım yani.. Bebeğim 4 ay kontrolünde 7 kiloydu senin ne kadar ki az diyosun..

Sağol canım geçti gibi çok şükür.hem de babasının dilinden kurtuldum:) görmemişin bi kızı olmuş:)) yeşil kaka için benim doktorum şunu söylemişti: eğer ateş,huysuzluk,emmede isteksizlik sorunu yoksa yeşil kaka fazla beslendiğini gösterir.o yüzden sorun yok bence rahat ol:)
Ben gece gündüz çorabını çıkarmıyorum arada hava alma dışında.tedirgin oluyorum üşür diye ama görüyorsun işte o kadar dikkat et et sonunda öksürttüm çocuğu. Şuan akşam 7'den beri uyuyor herhalde pijamasını çıkartıp yatırdığım için diyorum.belki de ben çocuğu bunaltıyorum giydirerek yani bilemiyorum ki!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsaallah yoktur yaa
15 gündür falan oturtuyodum kucağımdayken zaten. Huysuz bazen ama belini elleyince ağlamıyor. Oradan sorunu olsa heralde belli ederdi di mi?
Benim oğlan her konuda aceleciydi. Bunda da öyle..

Ya arkadaşım hiç üzülme.bugün face'de eşimin arkadaşı bi foto koymuş şok oldum.aynı ayda doğum yaptık eşiyle.bebiş nerde biliyor musun? Pişttt Şubat anneleri bakın biz burda deliriyoruz ay öyle mi böyle mi diye.bebeği salıncağa koymuşlar parkta,tek başına iki büklüm oturuyor.allahım aklıma mukayyet ol dedim.hem de benşm kızın iki katı tosun tosun:) biz de öyle davranıyoruz ki evde zannedersin kristalden yapılmış dokunsan kırılacak.ama ben yine de yapamam ya:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günden güne eriyorum..haftaya bugün eşimin tayini belli olacak..ya ailecek gideceğiz yada ben burda 2 çocukla kalacağım..nolur dua edin ailecek gidelim..stresten helak oldum..en son 69 dum 65 e düştüm..63,5 la hamile kaldım DUALARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN..

nereye çıkarsa gitmeyeceksin eşinle veya nereye çıkarsa gideceksin. göreve mi gidecek yoksa.
üzme kendini bizimde burada arkadaşların eşleri hep afganistana , lübnana falan gitti. çocuklarıyla kalıyorlar evinde eşleri 6veya 9 ay içinde geliyorlar. zor biraz ama aileleri falan geliyor onlar gidiyor zaman geçiriyorlar. üzme kendini bebişine zarar. bi doktora sor iyi deil kilo vermek belli bi zamandan sonra

Keping im gunaydin.rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. Dua ederim tabiki insallah ailecek gidersiniz..

Keping im gunaydin.rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. Dua ederim tabiki insallah ailecek gidersiniz..

günaydın canım benim..inşallah gideriz..şuan çok sıkıntıdayım..benim çocuklarımın arası 2 yaş..anlayacağın 2 tane bebeğe bakıyorum evde..ruh gibiyim..zaten kız iyice sapıttı bu aralar..diş çıkartıyor hiç durmuyor..oğlan desen ikide bir anneeeee gel oynayalım deyip duruyor..çok bunaldım çokkkk..3 yılda 2 gebelik derken çöktüm valla..seni,sizleri hep takip ediyorum..hergün dua ediyorum hepimize,Allahıma hep sabır ver bizlere deyip duruyorum..Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlere çıkarsın bizleri..

valla elimde değil üzülüyorum işte canım ya..doğuya çıkarsa gitmeyeceğim..eşim mecburi hizmete gidecek..şu 1 hafta bir geçse

Canim ins gonlunuzdeki gibi olur hersey. Esin asker galiba. Cok zordur tayin durumlari. Hakkinizda hayırlısı olsun.senin icin bende dua edicem bu gece emzirirken. Sen ne kadar sıkılsan da uzulsen de stres yapsanda hersey olacagina variyor. Bunu soylemek kolay ama kabullenmek zor oluyor. Kendi kendine telkinler yap. Hangisinde hayir vardir bilemeyiz. Sizin hayir bildiginiz seylerde şer, şer bildiginiz seylerde de hayir olabilir diyor Allah. Her iki durumda da olumlu yanlarini dusunmeye calis. Kenduni yipratmamaya calis. Dualar seninle olsun

valla elimde değil üzülüyorum işte canım ya..doğuya çıkarsa gitmeyeceğim..eşim mecburi hizmete gidecek..şu 1 hafta bir geçse

bizde doğudayız . hatta arkadaşım ailesiyle doğubeyazıttalar.
hayırlısı olsun üzme kendini.bulunur bi çaresi

haklısın canım Rabbim hayırlısını versin..Allah razı olsun dualarını esirgemediğin için..vardır Rabbimin bir bildiği elbet

ben de giydiriyorum çok terlediğinden ayakları buz gibi oluyor giydirmeyince. giydirmek bence gerekiyor. en azından terini alıyor. ama sadece badi ile yatırıyorum ben de.

haklısın canım Rabbim hayırlısını versin..Allah razı olsun dualarını esirgemediğin için..vardır Rabbimin bir bildiği elbet

canım ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin onu da gönlünüze razı kılsın inşallah.dualarım sizinle..

İnsaallah yoktur yaa
15 gündür falan oturtuyodum kucağımdayken zaten. Huysuz bazen ama belini elleyince ağlamıyor. Oradan sorunu olsa heralde belli ederdi di mi?
Benim oğlan her konuda aceleciydi. Bunda da öyle..
canım bize de izin verdi bizde oturtuyoruz destekli olarak.hayatta yatmaz zaten.oturmayı çok seviyo.bişey olmaz inşallah rahat ol.
canım bebişi ben çok sakınmıyorum kırkı çıktığından beri.alışsın diyorum.çorabı geceleri bayadır çıkartıyorum.ayakları üşümüyo bakıyorum gece felan sıcak.gündüzleri de çıkartıyorum genelde.yatarken ince uzun penye giydiriyorum.su veriyom ben ver dedi zaten.iihtiyaç duymasa içmez bence.su kaybetmesindense daha ii.yeşilkaka bizde de ouyo bazen ama normal bence de.

ben uyanırsa emziriyorum uyanmazsa uyuyo.gece sağmıyorum sütü sabah sağıyorum çok dolu olursa.şükür azalma yok sütümde kilo alımımız da ii..

Ah canim ahhh.ne zordur eminim.7 senem esimin seyehatlerden donusunu beklemekle gecti.ama benim cocuklarim yoktu.yinede zordu ama seninki daha zorrr.hamilelik dogum cok kolay seyler degil.benimkilerin arasi 4 yas yinede deliricek gibi oluyorum seni dusunemiyorum bile.allah cok buyuk kuzum.bu dunyada sinavimiz hic bitmiyor buda senin sinavin belkide. Dua etmekten baska yol yok.dua ile insanin kaderi degisirmis.beraber edelim esin cocuklarin hep beraber olun insallahhh..

Delirmekk uzereyimmmm.kizim kalabalikta kucaktan kucaga gezmeye yaninda hep birileri olmasina alisti. Dun herkes gittii.birtek kv kaldi oda malum ameliyatli ilgilenemiyor. Allah im cocuk durmadan kucak istiyor. Yaninda oturucan kalktinmi yandinnn bir lokma boyunla evi inletiyor. Yav isler duruyor hepsini gectim ben tuvalete gitmek istiyorummmm..

merhaba hanımlar
biz pazartesi 4.bucuk aylık olduk dr kontrolüne gittik en son 3,5 aylıkken gitmiştik zaten
7kilo olmuşuz 510 gr almış kızım dr.umuz gayet iyi gelişimi dedi.. 68 cm de boyumuz kafamızda 43 olmuş..
ek gıdaya yavas yavas gecmemizi söyledi her gün bir tatlı kaşığı arttırararak başladık.. her gün sabah 10da bir çeşit meyve püresi cam rendeden geçmiş.. ikindi vakti de 4-5 gibi günlük mayalanmış yoğurt.
demir ilacı vermeye karşıyım hemen, keçiboynuzu yada üzüm pekmezi günde bir tatlı kaşığı ver dedi..
yatırdı hareketlerine baktı bizimki fırt diye döndü tabi hemen yatınca
günde 20 dk destekli oturtabilirsin koltuk köşesinde önünde yastıkla dedi..
bi de soy artık çocugu havalar ısındı hergun çıkart dışarı dedi...
valla ben dr.u cok sevdim tam bnm kafadan :)
önümüzdeki ay mama sandalyesi almayı dusunuyorum.. arkası yatabilenlerden tam dik olmasa da yatık olarak durabilir içinde..
oturdugumuz odada yere döşek attım orda debelenip dönüp duruyo..
geceleri dönüyo artık uyurken
uzun kollulara ve çoraplara veda ettik.. cok terliyo cunku.. kısa kollu şortlu tulumlardan giydiriyorum ince içine de atlet body giydirdim çok tatlı oldu boyle gel beni ye diyo
buarada gecen ay yeşil kakamız vardı kendiliğinden düzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…