Hayır tam olarak adı bu bacaklarda ice bakma olarak tanimlaniyo x bacak sendromu yazdin mi cikar simdi bende baktim tamda anlattiklarimi yazıyor
Yalnız bırakma ama bebişle:) kayınvalidenin üzerinde "aşırı tehlikeli" uyarısı var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar takip ettiğim kadarıyla çoğu kişi emmeme ve kilo almamadan şikayetçi.. Herkesin düşüncesi farklı ama benim düşüncem artık bebeklerimiz büyüyo önce bunu kabul etmemiz lazım ayda 600 gr bu aylar için çok çok normal ilk aylardaki gibi kilo alsalar dev yarısı olurlar diye bi doktor konuşmuştu ki doğru olduğunu düşünüyorum ..ayrıca artık güçlü emdikleri için kısa sürede doyuyolar bende başta niye istemiyo emmiyo acaba diye düşünüyodum ama baktım emdiği sürede güzel emiyo devam etmeye zorlarsam ağlıyo o zaman anladım doyduğundan yaptığını.. Şimdi kendi halinde emerken 600 gr almış bundan da memnunum ben.. Bi de çoğu kişi gece uyandırıyorum demiş bu şekilde bence çoçuğun uyku düzenini bozuyoruz.. Benim çoçuğum çok zor uyuyan bebek olduğundan ben en başından beri uyuyosa hiç ellemedim kendi uyanır dedim şimdi kesintisiz 6 saat uyuyabiliyor..görümcemin 9 aylık kızı var o da hep saatli olarak uyandırırdı şimdi de sık uyanıyo diye şikayetçi.. Yani diyeceğim sonradan pişman olacağınız bişey olabilir bu.. Ama dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı bunlar sadece benden ufak öneriler :)
Canım ben de hala geceleri bebeğini saat kurarak emzirenlerdenim,gece uykusuna geçitimi çoğunlukla hiç uyanmadan 6-7 saat uyuyor.kilo alımı iyi olmadığı için ve emzirdiğim için( memelerin boşalması açısından)hep uyandırdım.
Geçen gün eşimde aynı şeyi söylemişti."şimdi kuzucuğu uyandırıyorsun rahatsız ediyorsun ama sen işe başlayınca bunun intikamını alır,oda ikide bir seni uyandırır "demişti.şimdi sen de böyle deyince içime kurt düştü,şimdi uyanmak zoruma gitmiyor ama işe başladığımda çok zoruma gider biliyorum offff
Canım peki sen geceleri sütünü sağıyor musun?sütünde azalma olmadı mı?bir de bebeğin kaç kilo?
Herkese slm kızlar. Ne zamandır sadece okuyorum, Nazlıedam çok çok geçmiş olsun kızına da sana da.. Semender senin kızına da çok geçmiş olsun, napalım 24 saat evde oturamayız ki.. Umarım diğer herkes iyidir. Yine kaynana krizi yaşanmışAllah sabır versin ne diyeyim... :)))
Kızlar geçen yine yeşil kakadan bahsetmişsiniz. Yav bizim kızın kakası son 1,5-2 aydır hep yeşil ama herhangi bir rahatsızlığı da yok..
İnsaallah yoktur yaa
15 gündür falan oturtuyodum kucağımdayken zaten. Huysuz bazen ama belini elleyince ağlamıyor. Oradan sorunu olsa heralde belli ederdi di mi?
Benim oğlan her konuda aceleciydi. Bunda da öyle..
kızlar günden güne eriyorum..haftaya bugün eşimin tayini belli olacak..ya ailecek gideceğiz yada ben burda 2 çocukla kalacağım..nolur dua edin ailecek gidelim..stresten helak oldum..en son 69 dum 65 e düştüm..63,5 la hamile kaldımDUALARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN..
kızlar günden güne eriyorum..haftaya bugün eşimin tayini belli olacak..ya ailecek gideceğiz yada ben burda 2 çocukla kalacağım..nolur dua edin ailecek gidelim..stresten helak oldum..en son 69 dum 65 e düştüm..63,5 la hamile kaldımDUALARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN..
Keping im gunaydin.rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. Dua ederim tabiki insallah ailecek gidersiniz..
nereye çıkarsa gitmeyeceksin eşinle veya nereye çıkarsa gideceksin. göreve mi gidecek yoksa.
üzme kendini bizimde burada arkadaşların eşleri hep afganistana , lübnana falan gitti. çocuklarıyla kalıyorlar evinde eşleri 6veya 9 ay içinde geliyorlar. zor biraz ama aileleri falan geliyor onlar gidiyor zaman geçiriyorlar. üzme kendini bebişine zarar. bi doktora sor iyi deil kilo vermek belli bi zamandan sonra
valla elimde değil üzülüyorum işte canım ya..doğuya çıkarsa gitmeyeceğim..eşim mecburi hizmete gidecek..şu 1 hafta bir geçse
Canim ins gonlunuzdeki gibi olur hersey. Esin asker galiba. Cok zordur tayin durumlari. Hakkinizda hayırlısı olsun.senin icin bende dua edicem bu gece emzirirken. Sen ne kadar sıkılsan da uzulsen de stres yapsanda hersey olacagina variyor. Bunu soylemek kolay ama kabullenmek zor oluyor. Kendi kendine telkinler yap. Hangisinde hayir vardir bilemeyiz. Sizin hayir bildiginiz seylerde şer, şer bildiginiz seylerde de hayir olabilir diyor Allah. Her iki durumda da olumlu yanlarini dusunmeye calis. Kenduni yipratmamaya calis. Dualar seninle olsun
Canım ben giydiriyorum ama içim pek rahat değil çünkü ayakları çok terliyor bşraz daha ısınsın giydirmeyeceğim ama bugün 35 dereceydi daha neyi bekliyorsam:)
Bu arada sen kime götürüyorsun ya bozkurt beye mi? Ersin beyin gitmesi çok kötü oldu yaaaaa gelse biran önce bari iyi bir dr du
haklısın canım Rabbim hayırlısını versin..Allah razı olsun dualarını esirgemediğin için..vardır Rabbimin bir bildiği elbet
canım bize de izin verdi bizde oturtuyoruz destekli olarak.hayatta yatmaz zaten.oturmayı çok seviyo.bişey olmaz inşallah rahat ol.İnsaallah yoktur yaa
15 gündür falan oturtuyodum kucağımdayken zaten. Huysuz bazen ama belini elleyince ağlamıyor. Oradan sorunu olsa heralde belli ederdi di mi?
Benim oğlan her konuda aceleciydi. Bunda da öyle..
canım bebişi ben çok sakınmıyorum kırkı çıktığından beri.alışsın diyorum.çorabı geceleri bayadır çıkartıyorum.ayakları üşümüyo bakıyorum gece felan sıcak.gündüzleri de çıkartıyorum genelde.yatarken ince uzun penye giydiriyorum.su veriyom ben ver dedi zaten.iihtiyaç duymasa içmez bence.su kaybetmesindense daha ii.yeşilkaka bizde de ouyo bazen ama normal bence de.Sağol canım geçti gibi çok şükür.hem de babasının dilinden kurtuldum:) görmemişin bi kızı olmuş:)) yeşil kaka için benim doktorum şunu söylemişti: eğer ateş,huysuzluk,emmede isteksizlik sorunu yoksa yeşil kaka fazla beslendiğini gösterir.o yüzden sorun yok bence rahat ol:)
Ben gece gündüz çorabını çıkarmıyorum arada hava alma dışında.tedirgin oluyorum üşür diye ama görüyorsun işte o kadar dikkat et et sonunda öksürttüm çocuğu. Şuan akşam 7'den beri uyuyor herhalde pijamasını çıkartıp yatırdığım için diyorum.belki de ben çocuğu bunaltıyorum giydirerek yani bilemiyorum ki!
Canım ben de hala geceleri bebeğini saat kurarak emzirenlerdenim,gece uykusuna geçitimi çoğunlukla hiç uyanmadan 6-7 saat uyuyor.kilo alımı iyi olmadığı için ve emzirdiğim için( memelerin boşalması açısından)hep uyandırdım.
Geçen gün eşimde aynı şeyi söylemişti."şimdi kuzucuğu uyandırıyorsun rahatsız ediyorsun ama sen işe başlayınca bunun intikamını alır,oda ikide bir seni uyandırır "demişti.şimdi sen de böyle deyince içime kurt düştü,şimdi uyanmak zoruma gitmiyor ama işe başladığımda çok zoruma gider biliyorum offff
Canım peki sen geceleri sütünü sağıyor musun?sütünde azalma olmadı mı?bir de bebeğin kaç kilo?
günaydın canım benim..inşallah gideriz..şuan çok sıkıntıdayım..benim çocuklarımın arası 2 yaş..anlayacağın 2 tane bebeğe bakıyorum evde..ruh gibiyim..zaten kız iyice sapıttı bu aralar..diş çıkartıyor hiç durmuyor..oğlan desen ikide bir anneeeee gel oynayalım deyip duruyor..çok bunaldım çokkkk..3 yılda 2 gebelik derken çöktüm valla..seni,sizleri hep takip ediyorum..hergün dua ediyorum hepimize,Allahıma hep sabır ver bizlere deyip duruyorum..Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlere çıkarsın bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?