- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bence de hergün mayalamaya gerek yok. Zaten yoğurdu 1 gece dolapta bekletip vermek gerekiyormuş bebişlere. Ben de 2-3 günde bir mayalıyorum. Küçük kavanozlara mayalayıp, kapağını açmadıktan sonra taze kalır zaten..
Kızlar bebeğim hasta oldu klima çarptı galiba offff çok kötü öksürüyor o öksürdükçe acısı içime dökülüyor yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hıım duymamıştım o doktoru ben. Öğrenince beni de haberdar edersen sevinirim. Bozkurt bey cep tlfonunu veriyor canım. Herhangi bir problem olursa arayabilirsin demişti bize. Çok şükür ihtiyaç duymadık hiç. Ayşegül zaten çok uyuz bir tip yaa. Çocuk drunun biraz sempatik olması gerekmez mi. Doğumdan sonra ilk muayene için odaya gelmişti, kadın o kadar soğuktu ki sinir olmuştum
Bizim kız totoyu kaldırmaya üşeniyor herhalde, ancak yarım dönüyor sıpa
Yukadık, uyuttuk sıpayı Ohhhh misssss gibi oldu kuzucumHava çok sıcak yav..
Merhaba arkadaslar umarim keyifler iidir.bugun 4. Ay asimizi olduk ve ates yapti.37.8 idi soguk dusa soktum simdi de soguk su bez yapiyorum uyuyor 36.6 ya kadar dusurdum.ilac kullanmak istemiyorum bakalim kendi kendimize dusurucem ins.sabaha kadar nobet Allah guc versin de ustesinden geleyim ins bebegimin de atesi dussun😕
Kızlar bebeğim hasta oldu klima çarptı galiba offff çok kötü öksürüyor o öksürdükçe acısı içime dökülüyor yaaaa
Bizim doktorumuz da bozkurt bey. Bize de numarasini verdi. Ben memnunum kendisinden fakat fazla batılı gibi geliyor bana. Biraz avrupai. belki dusunceleri dogrudur biz fazla anaç takiliyoruz
Merhaba arkadaslar umarim keyifler iidir.bugun 4. Ay asimizi olduk ve ates yapti.37.8 idi soguk dusa soktum simdi de soguk su bez yapiyorum uyuyor 36.6 ya kadar dusurdum.ilac kullanmak istemiyorum bakalim kendi kendimize dusurucem ins.sabaha kadar nobet Allah guc versin de ustesinden geleyim ins bebegimin de atesi dussun😕
Geçmiş olsun canım.aynı bizim gibi oldunuz yanidoktor bize ventolin verdi iki kere kullandık geçti şükür şimdi yok.
Gece sabaha kadar öksürdü hemde balgamlı gibi sanki seninde öylemiydi hapşırıkta çok fazla
Herhalde artık ateşi düşmüştür kuzunun.. Bu 4. ay aşısı bazı bebişleri fena çarptı, geçmiş olsun..
Kıyamam yaa. Doktora götürdünüz mü canım? Havalar çok sıcak ama klima ve cereyanda kalmak bebişlere çok zararlı...Umarım çabuk toparlar..
Bizde sadece öksürük vardı canım. Senin kuzuyu bayağı bi çarpmış demekki.terlese bi dert,terlemesin diye uğraşsak başka bi dert.bence kış daha iyiydiiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım daha dün akşam oldu azdı ama gece arttı akşama randevu aldık bozkurt bey öğleden sonra geliyormuş 7 de gitcez daha iki gün önce gitmiştik çok sıcak arabanın içerisi 50 derece araba bende normalde eşim önceden iner kapıları açar serinletirdi ama ben tek olunca onu yapamadım terledi çok fazla inincede hafif rüzgar vardı ondanda olmuş olabilir umarım çabuk geçer
Ya kızlar acele cevap bekliyorum sizden,delirmek üzereyim üzüntüden ağlıyorum.kızım dün hiç emmedi hep oynuyor.zorla ara ara vererek toplamda 50 cc içtirdim bütün gün öyle durdu.veriyorum süt gelmeyince ağlayıp atıyor almıyor.benim sütüm de nırmalde kızım biraz emer öyle uyarılıp gelir.sabah 4 te bezini açtım kupkuru.bütün gün durdu o bez.belki gece yapar demiştim yapmadı.bugün de aynen devam ediyo bu hali.doktoru aradım açlıktan ağlama krizine giriyor ne yapayım dedim.adam aç kalsın verme mama dedi.biz 6. Ayı tamamlıcaz dedi ya.çocuk aç ağlıyor sağdım 20 cc zor çıktı.aç mı kalsın ben nasıl dayanayım bana bi akıl verin.
Aynen öyle canım, Alman mürebbiyeleri gibi adamBen de sürekli oy kurban oluruuuuum modundayım
Ama adamın tavsiyeleri işe yarıyor. Bana bebişi sallama, elini tut şarkı söyleyerek uyut demişti, işe yaradı. Bu ayki kontrolde artık uyaranları azalt, bırak yatağında kendisi uyusun dedi despot adamama söylediğini yaptım ve kuzucuk biraz mıkırdansa da, kendisi uyuyor...
Geldiniz mi, burda mısınız??
Ya kızlar acele cevap bekliyorum sizden,delirmek üzereyim üzüntüden ağlıyorum.kızım dün hiç emmedi hep oynuyor.zorla ara ara vererek toplamda 50 cc içtirdim bütün gün öyle durdu.veriyorum süt gelmeyince ağlayıp atıyor almıyor.benim sütüm de nırmalde kızım biraz emer öyle uyarılıp gelir.sabah 4 te bezini açtım kupkuru.bütün gün durdu o bez.belki gece yapar demiştim yapmadı.bugün de aynen devam ediyo bu hali.doktoru aradım açlıktan ağlama krizine giriyor ne yapayım dedim.adam aç kalsın verme mama dedi.biz 6. Ayı tamamlıcaz dedi ya.çocuk aç ağlıyor sağdım 20 cc zor çıktı.aç mı kalsın ben nasıl dayanayım bana bi akıl verin.
canim ben de arkadaslara katiliyorum. kizim 2 aylikken bir ara sutum cok azalmisti. zavallim yine de oyle ciyak ciyak aglamiyordu. ben de inatla alusmasin diye mama vermedim. versem de kasikla vermeye calistim. kuzucum birak kilo almayi kilo bile verdi. cok uzuldum. arada biberonla msma vermeye basladim. emmeyi falan da birakmadi. doymadigini anladigimda mama veriyorum artik. o mutlu, ben mutlu :)) drlarin her soyledigini yapmamak gerek..Cnmkzm,yasakhayal şimdi biraz emip uyudu.doktor diyo ki bu ay 300 gr alsa yeter çünkü diş çıkaracak.iştahsız oluyorlar bu ayda vs.ya tamam 300 gr alsın da bütün gün aç kaldı diyorum,kalsın diyo adam bana.kendi çocuğuna da bunu söyleyebilir mi acaba? Tamam kızlar çok sağolun iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?