2014 Şubat Anneleri

Canım açsa yazık yavruya. Bence kendi bebeği ne böyle yapmazdi. Bide senin kizin maşallah tam 4.5 ay hep anne sütü aldı bundan sonra bi iki öğünde dewam sütü eklenen Nolur ki hiç bişey olmaz.on dada birçok vitamin var.yawrunu aç bırakma. Herşeyi söylemek zorunda değilsinki kiscem.bence ayda 300 gr çok az.nasi büyücek bu yavrular. En son 500 almalı bi ayda.istiyoki galiba senin kizin 6 kiloyu geçmesin.

Son düzenleme:
Kizlar bende araniza katilmaya karar verdim.sizleri surekli takip ediyordum zaten.bende 3 subatta anne oldum.bebegime anne sutu sadece 2 ay verebildim mamayla besliyorum.cok sukur simdiye kadar hastalanmadi.size sorum sizin bebislerinizde gulerken kahkaha atiyor mu ve 10 dk ve daha fazla belkide gozlerinize kesintisiz bakiyor mu?cok tatli oluyor oyle olunca

Canım ben de 3 Şubatta ikinci kez anne oldum Hoşgeldin aramıza...

Kahkaha değil de kıkırdıyor o sevgi dolu bakışları insana enerji veriyor yavrumun...

Sosyoloji12,yasakhayal vercem ya.şimdi nöbetçi eczaneye gitcem sağınca belki çıkar dedim bu saate kadar 20 anca çıktı gene.humana içtim bi dünya su içtim yemek yedim çıkan sonuç bu.banyo yaptırdım emiyor şuan ama ne yutkunma sesi var ne süt akış sesi.uyuyunca çıkıp alcam kardeşime bırakıp. Doktoru mama vereyim mi diye değil hangi mamayı vereyim diye aradım.o da tuttu verme dedi.bi de ben ısrar ediyorum adam yine hayır vermiyoruz az kaldı 6 aya sabret diyo.ya HASANPINAR'ın dediği gibi sarılık olsa ne yapcam.çok üzgünüm kızlar anlatamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

semender birkac kez mama vermekten bisey olmaz bence.ona da yazik. Ben 3 saatte bi emmeyince pimpirikleniyorum. Cocuk niye emmiyo diye. Uyut oyle emzir ben emmeyince öle yapiyorum.kuzu kuzu emiyo uyurken.
Iki gundur bizimki super emiyodu.bugun hic emmek istemedi.mukuslu kakamiz da devam ediyo. Cok canim sıkılıyo.

Aptamil iyi diye biliyorum

Moralim çoook bozuk bizim kızlar sözleşmiş gibi benimkide 4 ay oldu bgn sağlık Ocağı'na gittim 5800 çıktı bir ayda sadece 200 gr almış ne yapcamı bilmiyorum artık kendimi çok yetersiz hissediyorum(((

Cnm aç bırakma çocuğu ben düştüm bu ay öp hataya kızım brz emiyo sonra ağlıyordu bende doydu istemiyo diye başka bşy yapmadım ama hata yapmışım sdc 200 gr almış koca ay huysuzluğuda açlıktanmış demek çok pişmanlık duyuyorum emmiyorsa sağıp kaşıkla içirseydim keşke ona bşy yapamıyo sonuçta ama sen saat başı sütünü sağ yoksa iyice biter sütün çoğalınca saat başı sağmana gerek yok ben artık yrm saate bir emzirmeye çalışcam almazsa bir bir buçuk saatte sağıp kaşıkla vercem sende aç bırakma yazık kuzuya

Semender benim sutum 3 aylikti kizim kesildiginde oylesine emiyordu. Ustelik premature anne sutune her bebekten daha cok ihtiyaci vardi. Fizyolojik bisey herkesin sutu cok olucak diye bisey yok demisti gecen hafta doktorum. Kizim i yogunbakimdan taburcu ettiklerinde doktoruna soyledim anne sutu vericem diye.sakin dedi olmuyorsa zorlama cok tatli bir kadindi doktor baktin sutun yok zorlama kaktir biberonla mamayi agzina dedi.hatta cok gulmustum. Bitti sutum ne yapayim.az once 150 cc mama yaptim kuzuma simdi hasta olmasina ragmen sakir sakir konusup guluyor:) dunya ya degismem o mutlulugunu.bebegin doysun o mutlu sen ondan mutlu..
Anne sutunden cok sevgi dolu anneye ihtiyaclari var bu minti lerin...

bence mama ver bi bak durumunda degisiklik olacak mi anne sutu alicak diye cocugu helak etmenin anlami yok doktorlar cok kati olabiliyo bu konuda mamayi da istemezse acliktan degilmis dersin

Moralim çoook bozuk bizim kızlar sözleşmiş gibi benimkide 4 ay oldu bgn sağlık Ocağı'na gittim 5800 çıktı bir ayda sadece 200 gr almış ne yapcamı bilmiyorum artık kendimi çok yetersiz hissediyorum(((

canım sen benim ilk baştaki modumdasın şuanda hemen kendini toparla helak ettim bende kendimi hem herkezin ccuna özenip ek gıdaya geçeyim diye heves ediyodum ama bi kere mama verince kendimi yetersiz hissedip aglıyodum ve sütüm iyice azalıyodu şimdi biliyosun bide tedavideyiz onca ilac kullandı hiç kusmadı 10 günde gram almamış noldu hemde süütm var memelerim doluyo 3 saate bi emdigi için kendi rızasıyla doyup bırakıyo sanıyodum aslında memeden sıkılıp bırakıyo sıkıyorum sütüm geliyo agzı süt doluyken bırakıyo ama arkasından mama veriyorum cock cok götürüyo doktor bu sefer hem emzir hem mama ver dedi öyle yapıyorum hem emzirip hem amma vericeksem 60cc veriyorum sadece mama vericeksem 90cc veriyorum 100 verdim bugün ... şöle yapğıyorum ben emziriyorum iki memedende yatarak daha güzel emiyo onu yataga yatır yanına yatır dene belkis eninkide emer sıcak kucamda ter kan içinde kalıyo 2 dakka emip bırkaıyodu şimdi şükür ikisinide emiyo ... sonraki emişte hem emziriyorum tek meme sonrada 60cc mama veriyorum bidahakine 2 meme emziriyorum sonrakinde sadece mama veriyorum 3 saatte bi bu döngüyle besliyorum şimdi en azından gün içinde mama olarak baya bi besleniyo ki göğüslerimde iyice doluyo güzel süt oluyo ...

sabah sarımsaklı tereyaglı yumurta yiyorum bol su meyve yemek dogal erik suyu cok iyi gleiyo incir fındık bana iyi geliyo en önemlisi uyku tabiki çok zor ama uyyunca süper süt oluyo uyumasanda o bakınırken mutlaka uzan vücut paralel olucak süt o zman salgılanıyo...

başta bende çok direndim şimdi o doyunca mutluyum... doktor baanda ek gıdaya geçme dedi bende meyve karpuzla şeftali veriyorum bazen emzik gibi meyve fileleri var bizimi file değil emzik gb çokta rahat kızım çerez niyetine yiyo onu

inşallah bu sefer kilo alır

3 saatte bi mi veriyosun 150 canım :44:

Telafi edersin besle onu yenidoğan gibi canım...Bizim bir arkadaşa kızmıştı doktor 4.ayda 200 gr alınca o aklıma geldi şimdi ya...Sen bu çocuğu hiç emzirmedin mi diye çok üzülmüştüm arkadaşa...Sıkıntını anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum uyuyor diye bırakma sakın yanına uzanıp uykulu ver memeyi...Biraz meyve felan ne biliyim tarhana çorbası mesela 2 çorba kaşığı ne zararı olur ki... Zaten sonra yemicekler diş ,ateş, hareket kilo alımı olmayacak
Önce anne sütü ama emecek diye beklemeyin emmiyo benimkide aç kalır bişey tattırmasam Kaşıkla da verebilirsin sütünü birşeyler yapmalısınız acil...

Canlarım çok sağolun tek tek alıntı yapmadım şimdi yine sağmaya gideceğim için.sabahtan beri içtiği toplasan 40 cc ya var ya yok.gittim mama aldım aptamil.70 cc yaptım bi hevesle.10 cc içti ağlamaya başladı istemiyor.iştahı gitmiş tamamen.yoğurt mayalıcam belki tadını sever de yer.yoksa çocuğum eriyecek ya bi de çok uyumaya başladı çok korkuyorum doktorlardan nefret ediyorum şuan.kızım açken ben nasıl bekleyebilirim

Miniğimi klima çarpmamış grip olmuş görümcemin ufaklıklar gripti kucağımta tutmama rağmen onlardan bulaştı heralde öksğrüğü 10 gün sürer dedi dr offfff on gün o öksürdükçe ben kahrolacağım yaaaa allahım daha büyük dert vermesin

Son düzenleme:

Cnm burnu tıkalı değil demi o zamanda aynı tepkiyi veriyorlar çünkü biraz emip ağlayarak bırakıyor

Kizlar mama vermekten korkmayin.ama biberona alismasini istemiyorsaniz o uykudayken verin.ac kalmalarindan iyidir.anne sutunun yerini jic birsey alamaz da mama da zehir degil ya.vucudunun direnci dusmesin yavrularinizin.

Sıvı da kaybetmiş olabilir ki bu bahsettiğin miktarlar onu gösteriyor hemen su ver bebeğine...Canım biraz sonra yine dene bi 10cc daha...Açlığa alışmış gibi ya uyuması bunu gösteriyor...Açlıktan ağlamıyor bizim yavrular beslicez onları öyle ya da böyle...Yoğurda meyve suyu ya da pekmez karıştır öyle ekşi yemez... Yarın meyve püresi ver ona kiraz rendele şeftali rendele karıştır ver yesin...Karnı doysun kendine gelsin...

Semender üzüldüm kuzum yaa..bence de bi mama dene bakalım içecek mı..yasak hayal doğru soyluyo zehir değil ya bu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…