- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Cnmkzm,yasakhayal şimdi biraz emip uyudu.doktor diyo ki bu ay 300 gr alsa yeter çünkü diş çıkaracak.iştahsız oluyorlar bu ayda vs.ya tamam 300 gr alsın da bütün gün aç kaldı diyorum,kalsın diyo adam bana.kendi çocuğuna da bunu söyleyebilir mi acaba? Tamam kızlar çok sağolun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bende araniza katilmaya karar verdim.sizleri surekli takip ediyordum zaten.bende 3 subatta anne oldum.bebegime anne sutu sadece 2 ay verebildim mamayla besliyorum.cok sukur simdiye kadar hastalanmadi.size sorum sizin bebislerinizde gulerken kahkaha atiyor mu ve 10 dk ve daha fazla belkide gozlerinize kesintisiz bakiyor mu?cok tatli oluyor oyle olunca
Sosyoloji12,yasakhayal vercem ya.şimdi nöbetçi eczaneye gitcem sağınca belki çıkar dedim bu saate kadar 20 anca çıktı gene.humana içtim bi dünya su içtim yemek yedim çıkan sonuç bu.banyo yaptırdım emiyor şuan ama ne yutkunma sesi var ne süt akış sesi.uyuyunca çıkıp alcam kardeşime bırakıp. Doktoru mama vereyim mi diye değil hangi mamayı vereyim diye aradım.o da tuttu verme dedi.bi de ben ısrar ediyorum adam yine hayır vermiyoruz az kaldı 6 aya sabret diyo.ya HASANPINAR'ın dediği gibi sarılık olsa ne yapcam.çok üzgünüm kızlar anlatamam
Ya kızlar acele cevap bekliyorum sizden,delirmek üzereyim üzüntüden ağlıyorum.kızım dün hiç emmedi hep oynuyor.zorla ara ara vererek toplamda 50 cc içtirdim bütün gün öyle durdu.veriyorum süt gelmeyince ağlayıp atıyor almıyor.benim sütüm de nırmalde kızım biraz emer öyle uyarılıp gelir.sabah 4 te bezini açtım kupkuru.bütün gün durdu o bez.belki gece yapar demiştim yapmadı.bugün de aynen devam ediyo bu hali.doktoru aradım açlıktan ağlama krizine giriyor ne yapayım dedim.adam aç kalsın verme mama dedi.biz 6. Ayı tamamlıcaz dedi ya.çocuk aç ağlıyor sağdım 20 cc zor çıktı.aç mı kalsın ben nasıl dayanayım bana bi akıl verin.
Ya kızlar acele cevap bekliyorum sizden,delirmek üzereyim üzüntüden ağlıyorum.kızım dün hiç emmedi hep oynuyor.zorla ara ara vererek toplamda 50 cc içtirdim bütün gün öyle durdu.veriyorum süt gelmeyince ağlayıp atıyor almıyor.benim sütüm de nırmalde kızım biraz emer öyle uyarılıp gelir.sabah 4 te bezini açtım kupkuru.bütün gün durdu o bez.belki gece yapar demiştim yapmadı.bugün de aynen devam ediyo bu hali.doktoru aradım açlıktan ağlama krizine giriyor ne yapayım dedim.adam aç kalsın verme mama dedi.biz 6. Ayı tamamlıcaz dedi ya.çocuk aç ağlıyor sağdım 20 cc zor çıktı.aç mı kalsın ben nasıl dayanayım bana bi akıl verin.
Moralim çoook bozuk bizim kızlar sözleşmiş gibi benimkide 4 ay oldu bgn sağlık Ocağı'na gittim 5800 çıktı bir ayda sadece 200 gr almış ne yapcamı bilmiyorum artık kendimi çok yetersiz hissediyorum(((
Semender benim sutum 3 aylikti kizim kesildiginde oylesine emiyordu. Ustelik premature anne sutune her bebekten daha cok ihtiyaci vardi. Fizyolojik bisey herkesin sutu cok olucak diye bisey yok demisti gecen hafta doktorum. Kizim i yogunbakimdan taburcu ettiklerinde doktoruna soyledim anne sutu vericem diye.sakin dedi olmuyorsa zorlama cok tatli bir kadindi doktor baktin sutun yok zorlama kaktir biberonla mamayi agzina dedi.hatta cok gulmustum. Bitti sutum ne yapayim.az once 150 cc mama yaptim kuzuma simdi hasta olmasina ragmen sakir sakir konusup guluyor:) dunya ya degismem o mutlulugunu.bebegin doysun o mutlu sen ondan mutlu..
Anne sutunden cok sevgi dolu anneye ihtiyaclari var bu minti lerin...
Sosyoloji12,yasakhayal vercem ya.şimdi nöbetçi eczaneye gitcem sağınca belki çıkar dedim bu saate kadar 20 anca çıktı gene.humana içtim bi dünya su içtim yemek yedim çıkan sonuç bu.banyo yaptırdım emiyor şuan ama ne yutkunma sesi var ne süt akış sesi.uyuyunca çıkıp alcam kardeşime bırakıp. Doktoru mama vereyim mi diye değil hangi mamayı vereyim diye aradım.o da tuttu verme dedi.bi de ben ısrar ediyorum adam yine hayır vermiyoruz az kaldı 6 aya sabret diyo.ya HASANPINAR'ın dediği gibi sarılık olsa ne yapcam.çok üzgünüm kızlar anlatamam
Canım bak üzülme onu uyanıkken uyurken devamlı besle...Memeni uyurken vermeye çalış... Sen doydu zannedersin fakat o uykuya yenik düşer...Tepesinde ol hatta ek gıdalara başla bitanem meyve püresini çok seviyor benim oğlan sen de yedir...
Cnm aç bırakma çocuğu ben düştüm bu ay öp hataya kızım brz emiyo sonra ağlıyordu bende doydu istemiyo diye başka bşy yapmadım ama hata yapmışım sdc 200 gr almış koca ay huysuzluğuda açlıktanmış demek çok pişmanlık duyuyorum emmiyorsa sağıp kaşıkla içirseydim keşke ona bşy yapamıyo sonuçta ama sen saat başı sütünü sağ yoksa iyice biter sütün çoğalınca saat başı sağmana gerek yok ben artık yrm saate bir emzirmeye çalışcam almazsa bir bir buçuk saatte sağıp kaşıkla vercem sende aç bırakma yazık kuzuya
Canlarım çok sağolun tek tek alıntı yapmadım şimdi yine sağmaya gideceğim için.sabahtan beri içtiği toplasan 40 cc ya var ya yok.gittim mama aldım aptamil.70 cc yaptım bi hevesle.10 cc içti ağlamaya başladı istemiyor.iştahı gitmiş tamamen.yoğurt mayalıcam belki tadını sever de yer.yoksa çocuğum eriyecek yabi de çok uyumaya başladı çok korkuyorum doktorlardan nefret ediyorum şuan.kızım açken ben nasıl bekleyebilirim
Canlarım çok sağolun tek tek alıntı yapmadım şimdi yine sağmaya gideceğim için.sabahtan beri içtiği toplasan 40 cc ya var ya yok.gittim mama aldım aptamil.70 cc yaptım bi hevesle.10 cc içti ağlamaya başladı istemiyor.iştahı gitmiş tamamen.yoğurt mayalıcam belki tadını sever de yer.yoksa çocuğum eriyecek yabi de çok uyumaya başladı çok korkuyorum doktorlardan nefret ediyorum şuan.kızım açken ben nasıl bekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?