15 gün önce bizim evde kalabalıktı, sıpanın poposu yer görmemişti. Herkes gidince 2 gün canıma okudu ama sonra mecbur alıştı :))) yüzüme bakıp bakıp duduşunu büzüyordu. Kız sıkıldı benden herhalde, yeni yüzler arıyorDelirmekk uzereyimmmm.kizim kalabalikta kucaktan kucaga gezmeye yaninda hep birileri olmasina alisti. Dun herkes gittii.birtek kv kaldi oda malum ameliyatli ilgilenemiyor. Allah im cocuk durmadan kucak istiyor. Yaninda oturucan kalktinmi yandinnn bir lokma boyunla evi inletiyor. Yav isler duruyor hepsini gectim ben tuvalete gitmek istiyorummmm..
merhaba hanımlar
biz pazartesi 4.bucuk aylık olduk dr kontrolüne gittik en son 3,5 aylıkken gitmiştik zaten
7kilo olmuşuz 510 gr almış kızım dr.umuz gayet iyi gelişimi dedi.. 68 cm de boyumuz kafamızda 43 olmuş..
ek gıdaya yavas yavas gecmemizi söyledi her gün bir tatlı kaşığı arttırararak başladık.. her gün sabah 10da bir çeşit meyve püresi cam rendeden geçmiş.. ikindi vakti de 4-5 gibi günlük mayalanmış yoğurt.
demir ilacı vermeye karşıyım hemen, keçiboynuzu yada üzüm pekmezi günde bir tatlı kaşığı ver dedi..
yatırdı hareketlerine baktı bizimki fırt diye döndü tabi hemen yatınca
günde 20 dk destekli oturtabilirsin koltuk köşesinde önünde yastıkla dedi..
bi de soy artık çocugu havalar ısındı hergun çıkart dışarı dedi...
valla ben dr.u cok sevdim tam bnm kafadan :)
önümüzdeki ay mama sandalyesi almayı dusunuyorum.. arkası yatabilenlerden tam dik olmasa da yatık olarak durabilir içinde..
oturdugumuz odada yere döşek attım orda debelenip dönüp duruyo..
geceleri dönüyo artık uyurken
uzun kollulara ve çoraplara veda ettik.. cok terliyo cunku.. kısa kollu şortlu tulumlardan giydiriyorum ince içine de atlet body giydirdim çok tatlı oldu boyle gel beni ye diyo
buarada gecen ay yeşil kakamız vardı kendiliğinden düzeldi..
Canım ben giydiriyorum ama içim pek rahat değil çünkü ayakları çok terliyor bşraz daha ısınsın giydirmeyeceğim ama bugün 35 dereceydi daha neyi bekliyorsam:)
Bu arada sen kime götürüyorsun ya bozkurt beye mi? Ersin beyin gitmesi çok kötü oldu yaaaaa gelse biran önce bari iyi bir dr du
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebişlerin dönmesinden bahsetmişsiniz, dönmekten kastınız sırtüstüyken yüzükoyun ya da tam tersi dönmesimi ???:26:
Bizim ki sadece sırtüstü yatarken yanlara dönebiliyor, yüzükoyun falan dönemiyor ?? Hele yüzüstü yatırınca hiç dönemiyor,
merhaba hanımlar
biz pazartesi 4.bucuk aylık olduk dr kontrolüne gittik en son 3,5 aylıkken gitmiştik zaten
7kilo olmuşuz 510 gr almış kızım dr.umuz gayet iyi gelişimi dedi.. 68 cm de boyumuz kafamızda 43 olmuş..
ek gıdaya yavas yavas gecmemizi söyledi her gün bir tatlı kaşığı arttırararak başladık.. her gün sabah 10da bir çeşit meyve püresi cam rendeden geçmiş.. ikindi vakti de 4-5 gibi günlük mayalanmış yoğurt.
demir ilacı vermeye karşıyım hemen, keçiboynuzu yada üzüm pekmezi günde bir tatlı kaşığı ver dedi..
önümüzdeki ay mama sandalyesi almayı dusunuyorum.. arkası yatabilenlerden tam dik olmasa da yatık olarak durabilir içinde..
uzun kollulara ve çoraplara veda ettik.. cok terliyo cunku.. kısa kollu şortlu tulumlardan giydiriyorum ince içine de atlet body giydirdim çok tatlı oldu boyle gel beni ye diyo
masaalah kuzucuguna
kislar bu ek gidlari nasi vereceginizi yazmaniz iyi oluyo bizde faydalaniyoruzzz
bide yogurttan kac kasik ver
ama günlük mayalanmis yogurt isi biiraz zorrr hergün nasi mayaliycaz hani ikigünde bir olsa neysedebide yogurttan kac kasik verecen canim
kizlar devit3 gunde kac damla veriyosunuz
Ferrum yerine uzum pekmezi versem gunde kac cay kasigi veriyosunuz
günaydın canım benim..inşallah gideriz..şuan çok sıkıntıdayım..benim çocuklarımın arası 2 yaş..anlayacağın 2 tane bebeğe bakıyorum evde..ruh gibiyim..zaten kız iyice sapıttı bu aralar..diş çıkartıyor hiç durmuyor..oğlan desen ikide bir anneeeee gel oynayalım deyip duruyor..çok bunaldım çokkkk..3 yılda 2 gebelik derken çöktüm valla..seni,sizleri hep takip ediyorum..hergün dua ediyorum hepimize,Allahıma hep sabır ver bizlere deyip duruyorum..Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlere çıkarsın bizleri..
masaalah kuzucuguna
kislar bu ek gidlari nasi vereceginizi yazmaniz iyi oluyo bizde faydalaniyoruzzz
bide yogurttan kac kasik ver
ama günlük mayalanmis yogurt isi biiraz zorrr hergün nasi mayaliycaz hani ikigünde bir olsa neysedebide yogurttan kac kasik verecen canim
Kızlar bebişlerin dönmesinden bahsetmişsiniz, dönmekten kastınız sırtüstüyken yüzükoyun ya da tam tersi dönmesimi ???:26:
Bizim ki sadece sırtüstü yatarken yanlara dönebiliyor, yüzükoyun falan dönemiyor ?? Hele yüzüstü yatırınca hiç dönemiyor,
Evet canım Bozkurt Beye gidiyoruz. Ersin Bey 5 ay falan yok daha. Ama haftada 1 gün devlet hastanesinden bir çocuk dru geliyormuş. Artık Bozkurt'a da alıştık aslında. Epey rahat, ne dersem takma kafana, ateş huzursuzluk yoksa, problem de yoktur diyor :)) Birde şu ek gıda işine yanaşsa süper olucak :)) Gizli gizli yediriyorum :))
Sen zaten herseyi daha iyi biliyorsun ürünü satmak icin 4ay dicekler ozman koy ne diyim bende 3cocuk buyuttum az cok tecrubelerim var gormusluklerim var helede kiz çocuklarında xbacak sendromu var yurutec hoppala kanguru bacaklarinda aciklik yapiyor
merhaba hanımlar
kızlar yaa ben bu günlük mayalanan yoğurt işine karşıyımben bebeğim için mayaladığım yoğurdu 3 gün verecem. yani 3 günde bir mayalayacam yoğurdumu. annelerimiz bize her gün mayalamazmış. tabi fazlası da fazla mesela bir iki haftalık yoğurt da kullanılmaz ama günlük yoğurt da bence gerekmez kızlar yaa hepiniz günlük mü mayalayacaksınız??
Bende sordum ek gıda vereyim mi diye mama veriyormusun diye sordu yok deyince vermiyoruz o zaman annesi dedi bende hala kefir tattırıyım mı yoğurt tattırıyım mı diye soruyorum adam en sonunda sen bilirsin dedi:))))) ay devlet hastanesinden hangi dr geliyor acaba arayıp sorayım bari hasan çelik diye bir dr varmış görümcemin karşı komşusunun yiğeniymiş ona götür dedi iyi bir dr dur tel numarasınıda alıp 24 saat arayabilirsin dedi eğer oysa ona götüreyim bari ben bişey olunca arayıp soramıyorım bozkurt beyi tel numarası bile yok bi ara ayşeğüle götürüyordum bişey için aramışrım açmadı mesaj attı kadın müsait değilim diye yaaaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
moralim çok bozuk( il dışı atamalrda başvuru yapabiliyorum ama eşime aynı semt açılmadığı için hiçbirişe yaramıyor ( o yüzden yarın iptal edeceğim ( silivri istiyorduk o sınıfçı mutlaka tercihte bulunması gerekiyormuş diğer yerlerde uzak ( neyse anlayacağınız yine mutsuz olsuğum yerde kaldım ( hep mutsuzluk (
kızlar yaa ben bu günlük mayalanan yoğurt işine karşıyımben bebeğim için mayaladığım yoğurdu 3 gün verecem. yani 3 günde bir mayalayacam yoğurdumu. annelerimiz bize her gün mayalamazmış. tabi fazlası da fazla mesela bir iki haftalık yoğurt da kullanılmaz ama günlük yoğurt da bence gerekmez kızlar yaa hepiniz günlük mü mayalayacaksınız??
yoğurdu da her gün bi kaşık arttır dedi dün ilk kez mayaladım verdim bi tatlı kaşığı kadar.. bugün de iki tatlı kaşığı kadar vericem.. ama nereye kadar artıcak onu bilmiyorum
bence de her gün mayalamak zor ben küçük kavanozlara mayaladım 1 lt günlük sütten activia prebiyotik yoğurtla yaptım burda köy sütü yok... ama fırsat olunca aoç.nin mayasından alıp yapmayı düşünüyorum.. 3 tane 250 gr kavanoz bi de küçük kapaklı kaseye yaptım.. biz de yeriz biter zaten.. iki-3 günde bir mayalasam olur..sabahtan mayaladım ikindiye oldu..
bi de inek sütü mü keçi sütü mü diye sordum yoğurt için..
inek sütü alerjisi yoksa inek sütü dedi..
son zamanlarda artan brusellanın yaygınlaşan keçi sütü kullanımından kaynaklandığını düşündüğünü söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?