- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canım son iki iğne göre bugün çok çok iyi.gece zorla uyurken verdim kaşıkla 40 cc.sonra uyudum ben de.3 gecedir iyice uykusuzdum gece sürekli sağdığım için.sabah 6'da uyandık beraber o saate kadar aç susuz yattı işte düşün.nırmalde en fazla 3 saate kalkar emerdi.sağdım yine 20 cc zor çıktı o kadar saat beklediği halde.onu verdim.1 saat uyudu.annemlerdeyiz dünden beri.o geldi bana ver sen iyice dinlen sütün olsun dedi.ona bıraktım 11 de kalktım.annem 30 cc mama içirmiş.sağdım bu sefer 60 cc çıktı.verdim zorla 30 içti.şimdi yine uyuyor.böyle böyle aşacağız inşallah.annelik gerçekten çok zor ama sanki bizimkiler daha bi zor bebekler.millete bakıyorum dışarıdaki.hiç de böyle değiller.ben doktorun ağzından çıkana bakarken onlar kuru ekmeği ellerine veriyorlar.tosun gibi hepsi maşallah.benimki de fındık faresi kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy benim kuzum tarhana corbasi bitti diye nasil agladi.pek sevdi tarhanayi. Ablasi gibi ablasina gece gunduz ver bayila bayila yer:) aksam a muhallebi yakinda sofraya oturtcam ben kizanida hadi hayirlisi:)
Ömrümün en zor günlerinden biri herhalde ... Ne zor insanın canının hasta olması.. Yıllarca annem ve babam hasta gözümün önünde onlara ağladım.. Şimdi kuzumun ateşi düşmedi ona ağladım... Sonunda normale dönmeye başladı... Çok zormuş beklemek elinden birşey gelmeden.... Allah ım hepimizin yavrusunu korusun.. İştahsız olanların iştahını açsın.. Bende ilk defa biberonla vereyim dedim içti çok şükür önce epey bir ağzında evirdi çevirdi en zonunda emmeyi başardı... Öyle tok tok uyudu sevindim .. Eşim kızdı biberona alıştırma seni emmez sonra dedi ama ne yapayım kuzum aç biliyorum emmek istemiyor ateşten.. O uyurken doyurdum kuzumu.. Görende 5 çocuk büyütmüş sanır eşimi...:)) neyse atlatıyoruz galiba aşının ateşini bakalım gecemiz nasıl geçecekk...
Semender canım Mevlam kuzunun iştahını açsında da o da mutlu olsun sen de sabahtan bu Zamana hem kuzuma dua ediyorum hem kuzularınıza.. Hepsi geçecek hepsi sağlıkla büyüyecek inşşş
Çok sevindiminş atlatacak bunları kiscen.valla canım ben karar verdim zaten bişeyler yedirseydik başladım. Hiç durma yedir sende Yawrun a. Büyüsün kuzucuklar.bende görüyorum neler yediriyolar. Çok pimpirikli li olmamak lazım. Allahın izniyle bişeycik olmaz.oglum havuç püresi Nasi yedi. Bitince ağladı. Bikmis sütten belli. Değişik şeyler istiyo.bende verecem artikin.durmak yok :52
Oy benim kuzum tarhana corbasi bitti diye nasil agladi.pek sevdi tarhanayi. Ablasi gibi ablasina gece gunduz ver bayila bayila yer:) aksam a muhallebi yakinda sofraya oturtcam ben kizanida hadi hayirlisi:)
Canım ben değilde eşim vermemi istemiyor .. Sanki bebişime kötü birşey yapıyorum gibi hissettiriyor .. Neyse artık bir öğünde alıştıracağım.. Bu zamana kadar tek anne sütü o da beni emerek çok güzel ama artı biberona da alışsın istiyorum .. Su içecek sonuçta.. Meyve suyuna başlayacağım. Şurda bir ay sonra .. Daha önce denemiştim tutamamıştı üzülmüştüm bu gün yine denedim evirdi çevirdi becerdi en sonunda ama acıkmıştı ateşli olduğundan emmek istemedi karnı doyunca bir güzel uyudu tatlım... Artık babayı dinlemeyeceğim..Canım biberondan sakınma ne olur.ben emmeyi bırakır diye hiç vermedim şuan o kadar pişmanım ki.sağdığım sütü bile uykuda farkına varmadan verebiliyorum biberonla.anladığında atıyor.çok geçmiş olsun kuzuya.inşallah aşacağız bütün bunları.sıpalarımız sağlıklı mutlu koşup boynumuza sarılacaklar.
Canım ben değilde eşim vermemi istemiyor .. Sanki bebişime kötü birşey yapıyorum gibi hissettiriyor .. Neyse artık bir öğünde alıştıracağım.. Bu zamana kadar tek anne sütü o da beni emerek çok güzel ama artı biberona da alışsın istiyorum .. Su içecek sonuçta.. Meyve suyuna başlayacağım. Şurda bir ay sonra .. Daha önce denemiştim tutamamıştı üzülmüştüm bu gün yine denedim evirdi çevirdi becerdi en sonunda ama acıkmıştı ateşli olduğundan emmek istemedi karnı doyunca bir güzel uyudu tatlım... Artık babayı dinlemeyeceğim..
Sende üzme kendini başla ek gıdaya dünyanın sonu değil.. Bu zamana kadar aldı zaten.. Strese de girdin şimdi iiyece azalır karnı doysun kuzunun isterse de emzirirsinn artar inş tekrar sütün..
Bak Nazlı nın cimcime bitiriyor çorbaları darısı bizim kuzulara...
Siz epey geçtiniz ek gıdaya maşallah kuzuya eken doğdu ama geçecek herkesini senin cimcime Nazlı :)))
Ohhh yarasın minnoşa.maşallah.ben de o günleri görebilecek miyim ki NazlıEdam.ne kadar da faydalı tarhana.içinde her şey var.kan olsun can olsun inşallah
Maşallah canım ne çabuk alıştı ek gıdaya,darısı alışamayanların başına...ek gıdayı nasıl veriyorsun?yani süt ve ek gıda nın süresini nasıl ayarlıyorsun?kaç saatlik aralarla veriyorsun?biraz anlat canım ya hepimize örnek olur
Bu arada küçük doğdu diyorsun ya kaç kg doğdu bebeğin?
Niye goremeyesin canim. Hepsini goruceksin.ev tarhanasi bide bitince zirliyor:) siz bu ara idrar tahlili yaptirdiniz mi yada kan? Enfeksiyon olan bebek yemek yemez uyur cunku. Olmasinda ihtahsizligi gecer sen kendini kahrettikce o seni hisseder kiyamam kuzuya..
Dün doktor hiç böyle bir şey demedi.dese hemen götürürdüm burda.zaten böyle devam ederse yarın acile götürcem
Ömrümün en zor günlerinden biri herhalde ... Ne zor insanın canının hasta olması.. Yıllarca annem ve babam hasta gözümün önünde onlara ağladım.. Şimdi kuzumun ateşi düşmedi ona ağladım... Sonunda normale dönmeye başladı... Çok zormuş beklemek elinden birşey gelmeden.... Allah ım hepimizin yavrusunu korusun.. İştahsız olanların iştahını açsın.. Bende ilk defa biberonla vereyim dedim içti çok şükür önce epey bir ağzında evirdi çevirdi en zonunda emmeyi başardı... Öyle tok tok uyudu sevindim .. Eşim kızdı biberona alıştırma seni emmez sonra dedi ama ne yapayım kuzum aç biliyorum emmek istemiyor ateşten.. O uyurken doyurdum kuzumu.. Görende 5 çocuk büyütmüş sanır eşimi...:)) neyse atlatıyoruz galiba aşının ateşini bakalım gecemiz nasıl geçecekk...
Semender canım Mevlam kuzunun iştahını açsında da o da mutlu olsun sen de sabahtan bu Zamana hem kuzuma dua ediyorum hem kuzularınıza.. Hepsi geçecek hepsi sağlıkla büyüyecek inşşş
Bugün kızıma her emzirmeden sonra biberonla süt verdim iyice doysun diye,20-30 cc kadar içip bırakıyordu.bende karnı doydu diye mutlu oluyordum.sabah 9 da değiştirdiğim bezi akşam üzeri 5te bi açtım ne göreyim boşşşşş...çiş miş yok!!!
Herzamanki gibi keyfi de yerindeydi.doydu zannediyordum ama çiş yokk((
Sizinkilerin bezi nasıl dolu oluyormu,başınıza böyle bişey geldimi?neden böyle oldu acaba
Cocuk istahsiz deyince hic bisey demedimi? Nasil is anlamadim. Once tahlil yapilir bisey yoksa gecici denir benim bildigim. Sizin doktor baya ilginc iki cocugum var hic boyle bisey duymadim.ilk kizimda da istahsizlik vardi cok hemde goturdum doktora kadin idrarina kanina bakalim temiz ise gecici bir donem dicez demisti. İdrar yolu enfeksiyonu cikmisti. Bak canim caresine. Daha bebek onun ne kadar beslenmeye ihtiyaci var..
Ya bi de bizim doktor burada adı olan biri.başarılı ve hastaları tarafından çok seviliyor,nereye gitse millet de peşinden hastane değiştirir falan.sğn beni çok şaşırttı.iştahı yok emmiyor tüm gün diyorum,hangi mamayı vereyim dedim.hayır mama vermeyelim az kaldı 6. Aya dedi.ben dedim ki aç mı duracak bezi bomboş belli ki bu çocuk memede dursa bile almıyor hiç.iki gün izleyelim devan ederse konuşalım dedi.hiç kan idrar vs bir şey demedi.ben de bilmiyordum ki.şimdi sen deyince öğrendim.ben dedim herhalde iştahı iyice gitti.çünkü onun dışında başka bir sorunu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?